Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019, 12:14:58 μμ
Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2018 22:18

Οι τρεις δεσμεύσεις του Γιώργου Φραγγίδη

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο πρώην βουλευτής και μέλος της ΚΠΕ του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Φραγγίδης μίλησε στην webTV των ΕΙΔΗΣΕΩΝ και απάντησε σε ερωτήματα που θέσαμε τόσο για την πολιτική επικαιρότητα, όσο και για τα τοπικά προβλήματα.
Ο ίδιος δήλωσε ότι θα είναι υποψήφιος βουλευτής ενώ εκτίμησε ότι εκλογές μπορούν να προκηρυχθούν ανά πάσα στιγμή και γι' αυτό το ΚΙΝ.ΑΛ. βρίσκεται σε κατάσταση εκλογικής ετοιμότητας.


Αναφορικά με το Κιλκίς ο κ. Φραγγίδης έθεσε ως δικές του προτεραιότητες-δεσμεύσεις, όταν του ζητήσαμε να ξεχωρίσει τα σημαντικότερα "βάσανα" του νομού, τις παρακάτω:
Διάσωση της κτηνοτροφίας που πνέει τα λοίσθια, βυθίζοντας στην απόγνωση και στο οικονομικό περιθώριο εκατοντάδες παραγωγικούς κιλκισιώτες κτηνοτρόφους,
Τόνωση της απασχόλησης με την ενίσχυση της μεταποίησης - βιομηχανίας που υποχωρεί δραματικά καθώς ακόμα και εμβληματικές βιομηχανίες του νομού αντιμετωπίζουν μείζονα προβλήματα
Αναβάθμιση της παρεχόμενης περίθαλψης στα νοσοκομεία του νομού όπου η υποστελέχωση σε γιατρούς και προσωπικό είναι μεγάλη.
Όλη η συνέντευξη στις Eidisis.gr webTV.

 

Μαζέψτε τον
Φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ, μαζέψτε τον. Έχει ξεφύγει και δημιουργεί προβλήματα εκ του μη όντος σε έναν χώρο ιδιαίτερα ευαίσθητο. Και τις συνέπειες τις πληρώνουν και οι πολίτες και θα τις ...πληρώσετε και εσείς.
ΤΩΡΑ διότι αν αφεθεί απερίσπαστος και ανεξέλεγκτος, μπορεί να δημιουργήσει κρίση μη διαχειρίσιμη.
Και ουδείς θα έχει το ελαφρυντικό της άγνοιας.

 

Περί δεοντολογίας
Παίρνεις το βίντεο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ από τη σύλληψη του Γ. Ιωαννίδη και το κόβεις, αφαιρώντας το σήμα της εφημερίδας, παίρνεις και τη δήλωση του π. υπουργού που έγινε σε συγκεκριμένο μέσο, χωρίς να το αναφέρεις, κι έτσι έχεις εικόνα και κείμενο για το “δικό σου” ρεπορτάζ! Αχ αυτή η δεοντολογία...