Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018, 1:33:24 μμ

Σχόλια

Πέμπτη, 17 Μαΐου 2018 21:32

Γιατί αγνοούν το Κιλκίς;

Γράφτηκε από τον

Πριν από ημέρες η νέα προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κιλκίς, Γεωργία Στρατούλη, απάντησε μέσω Αθηναϊκού Πρακτορείου στην ερώτηση που κατέθεσε παράταξη του περιφερειακού συμβουλίου για την άσχημη κατάσταση του κτηρίου του Αρχαιολογικού Μουσείου Κιλκίς.

Τρίτη, 15 Μαΐου 2018 22:28

Θέμα πολιτικού πολιτισμού

Γράφτηκε από τον

Πυρ ομαδόν κατά του "Κλεισθένη" εξαπολύουν τα δημοτικά συμβούλια (στο νομό μας και τα δυο, Κιλκίς και Παιονίας)  και σημείο αιχμής για την κριτική τους αποτελεί ο εκλογικός νόμος της απλής αναλογικής. Που θα φέρει ακυβερνησία, όπως καταγγέλλεται.
Όπερ σημαίνει ότι παρά τα παχυλά λόγια περί ανάγκης συναινέσεων και συνεργασιών, οι δημοτικοί μας σύμβουλοι αναγνωρίζουν ότι οι ίδιοι (και πιστεύουν και όλοι οι υπόλοιποι) αν και φραστικά το επιθυμούν, δεν μπορούν να συνεργαστούν.

Σάββατο, 12 Μαΐου 2018 22:52

Θα το πιστέψουν όταν τον δουν!

Γράφτηκε από τον

Χαμός έγινε στο διαδίκτυο και στην ιστοσελίδα μας eidisis.gr με τα σχόλια των αναγνωστών μας στο ρεπορτάζ για το δρόμο Νέας Σάντας-Κόμβος Ασσήρου.
Του πολύπαθου δρόμου που γράψαμε γι' αυτόν κυριολεκτικά εκατοντάδες φορές από το 2010 τον Οκτώβριο όταν και δημοπρατήθηκε! Και ο κόσμος θα πιστέψει ότι έγινε, μόλις τον δει με τα μάτια του!

Επανορθώνουμε την ...επανόρθωση! Η Ειρήνη Αγαθοπούλου δεν προϊσταται νομικού προσώπου δημοσίου δικαίου, ώστε να ήταν υποχρεωμένη να παραιτηθεί μέχρι τις 20 Μαρτίου για να έχει δικαίωμα συμμετοχής σε βουλευτικές εκλογές.

Παρασκευή, 04 Μαΐου 2018 23:38

«Καθάρισε» ο Άκης και για την Πρωτομαγιά

Γράφτηκε από τον

Παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες, τη μικρή υποδομή που υπάρχει αλλά και τις πολλές ανάγκες αυτής της εποχής, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας του δήμου Κιλκίς, Άκης Πιπερίδης, μπόρεσε να δώσει… καθαρές λύσεις!

Πέμπτη, 03 Μαΐου 2018 23:27

Κοσμοσυρροή στο Εργατικό Κέντρο

Γράφτηκε από τον

Θρίαμβος και σόρι για την προκαταβολική καχυποψία. Στην πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση μπροστά στο Εργατικό Κέντρο δήλωσαν το αγωνιστικό τους παρών οκτώ άτομα από τη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου!
Κανονικός θρίαμβος δηλαδή, αφού σε προγενέστερες εκδηλώσεις δεν πατούσαν το πόδι τους ούτε καν οι του προεδρείου.

Δευτέρα, 30 Απριλίου 2018 23:16

Διαστημικές ...υποδομές στο Κιλκίς!

Γράφτηκε από τον

Ημέρες δόξης βιώνουμε στο Κιλκίς. και απορούμε γιατί δεν χτυπούν χαρμόσυνα οι καμπάνες.
Σύμφωνα λοιπόν με ανακοινώσεις εκ Θεσσαλονίκης, ο δήμαρχος του Λαγκαδά πρότεινε η γραμμή του Μετρό Θεσσαλονίκης να έχει τερματικό σταθμό στο Ωραιόκαστρο και εκείθεν να υπάρχει πρόβλεψη - προγραμματισμός να εκταθεί (η γραμμή του Μετρό) προς τον Λαγκαδά και γιατί όχι και στο Κιλκίς!
Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με τις κατά καιρούς δηλώσεις και προτάσεις διαφόρων παραγόντων της δημόσιας ζωής (και) του Κιλκίς εντός των ορίων του θα λειτουργούν:

Σάββατο, 28 Απριλίου 2018 21:33

Εξ ...αγκύρας πηγής

Γράφτηκε από τον

Το κόλπο με την τεχνητή αύξηση των γαλάζιων μελών ιδιαίτερα ενόψει  εσωκομματικών ή πάσης φύσεως εκλογών (ανάδειξης υποψηφίων κ.ο.κ) είναι γνωστό καθώς το ακολουθούν και άλλα κόμματα. Συνήθως οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι καταβάλλουν εξ ιδίων το κόστος εγγραφής στο μητρώο του κόμματος ώστε να έχουν εξασφαλισμένο αριθμό ψήφων στις εσωκομματικές κάλπες.

Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018 23:51

Αυτονόητα και παράδοξα

Γράφτηκε από τον

Το αυτονόητο δήλωσε ο Τσιτουρίδης: Όταν ένας Καραμανλής - ο του Αχιλλέως  Κώστας- δηλώνει ότι " Θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι αυτήν την στιγμή είναι ίσως η πρώτη φορά στη μεταπολιτευτική ιστορία της χώρας, που η Νέα Δημοκρατία αυτά που λέει τα λέει με πολύ μεγάλη σοβαρότητα και λέει πολύ λίγα πράγματα. Εγώ δεν έχω δει τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη να βγαίνει και να υπόσχεται ότι θα σκίσει τα μνημόνια. Κάποιος άλλος τα έλεγε αυτά…» προφανώς δεν ζυγίζει σωστά τα λόγια του.

Κυριακή, 22 Απριλίου 2018 22:54

Διάρρηξη στο Ανοιχτό Θέατρο Κιλκίς!

Γράφτηκε από τον

Ο υπάλληλος του ΟΤΕ που βρέθηκε για εργασίες κοντά στο Ανοιχτό Θέατρο Κιλκίς είδε πως η κεντρική του είσοδος είχε παραβιαστεί. Αμέσως ενημέρωσε το δήμο Κιλκίς για το συμβάν. Από τον έλεγχο που ακολούθησε, διαπιστώθηκε πως οι δράστες είχαν παραβιάσει και τη μεταλλική είσοδο στα καμαρίνια του Θεάτρου.