Κυριακή, 24 Ιουνίου 2018, 5:40:57 μμ

Σχόλια

Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2017 23:10

Οι ψεκασμένοι απόγονοι

Γράφτηκε από τον

Θα θυμάστε πως έγραψα πριν κάμποσους μήνες ένα άρθρο για την εκτεταμένη χρήση και το διαρκώς ογκούμενο ποσοστό βλακείας που εμφιλοχωρεί στο δημόσιο διάλογο.
Οι χρήστες της εν λόγω "αρετής" φαίνεται πως δεν είναι ανυποψίαστοι. Διαβάζω τα  πορίσματα πρόσφατης έρευνας στην χώρα μας. Διαβάστε και φρίξτε κι εσείς μαζί μου. Ένας στους τρεις Έλληνες πιστεύει πως μάς ψεκάζουν!

Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2017 21:23

Αναβάθμιση ΕΚΑΒ στο Κιλκίς με δυο κινητές μονάδες - ασθενοφόρα

Γράφτηκε από τον

Την προσεχή Τετάρτη 29 Νοεμβρίου στο Νοσοκομείο Κιλκίς οργανώνεται η τελετή παραλαβής δυο κινητών μονάδων - ασθενοφόρων που δωρίζει ο αγωγός φυσικού αερίου, ΤΑΡ, στο ίδρυμα.

Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2017 20:36

Επανεμφάνιση με συνέχεια

Γράφτηκε από τον

Επανεμφανίστηκε στο προσκήνιο με μια σκληρή δήλωσή του για τις αυξήσεις στο νερό, ο πρώην Δήμαρχος Γαλλικού Στέφανος Μάλγαρης. Και λέμε επανεμφανίστηκε, επειδή ο Στέφανος μετά τη δημαρχία του ουσιαστικά αποσύρθηκε από το προσκήνιο της δημοσιότητας.

Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2017 21:25

Πανίσχυρη ομάδα

Γράφτηκε από τον

 Ούτε στο Δήμο Αθηναίων όπου και είναι Δήμαρχος πήρε, αναλογικά πάντα, περισσότερες ψήφους από όσες στο Κιλκίς ο Γιώργος Καμίνης στις τελευταίες εκλογές ανάδειξης προέδρου στην Κεντροαριστερά. Στο ν. Κιλκίς κατέγραψε μια από τις υψηλότερες επιδόσεις του πανελληνίως  καθώς υπολείφθηκε  μόνο από τέσσερα νησιά.

Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2017 21:41

Εκτός πόλεων οι παραγωγοί

Γράφτηκε από τον

Μπορεί όσο ήταν στην αντιπολίτευση ο ΣΥΡΙΖΑ να ευνοούσε τα κινήματα "Χωρίς Μεσάζοντες" αλλά ως κυβέρνηση με το νέο νόμο για το υπαίθριο εμπόριο έβαλε φραγμούς σχεδόν ανυπέρβλητους. Ιδιαίτερα στους παραγωγούς με την απαγόρευση να πωλούν οι ίδιοι τα προϊόντα τους πλανοδίως σε πόλεις μεγαλύτερες των 5.000 κατοίκων.
Τούτο σημαίνει ότι οι παραγωγοί του νομού αποκλείονται από το Κιλκίς και το Πολύκαστρο.

Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2017 19:25

Τα τοπικά ΜΜΕ, το νόμιμο και ηθικό

Γράφτηκε από τον

Έχουμε πολλές φορές σχολιάσει και αναφερθεί στην παρουσία των διάφορων blogs του διαδικτύου, που ορισμένοι θεσμικοί παράγοντες του νομού τα θεωρούν ενημερωτικά site και «τοπικά ΜΜΕ», φθάνοντας μάλιστα στο σημείο να τα προσκαλούν και σε συνεντεύξεις Τύπου! Δεν μπορεί να οργανώνει εκδήλωση ακόμη και η 71η  Ταξιαρχία και να προσκαλεί για «τοπικά ΜΜΕ» κάθε καρυδιάς καρύδι, και blogs!

Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2017 22:00

Θέμα επιλογής

Γράφτηκε από τον

Το ζήτημα των αδέσποτων σκυλιών τέθηκε και πάλι στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και ο δημ. σύμβουλος Μάκης Πεντζερετζής παρότι δεν έχει πλέον την αρμοδιότητα, έσπευσε να σχολιάσει τα μύρια όσα τράβηξε κατά τη διαχείριση του θέματος: Ένα θα πω, έχω έντεκα αθωωτικές αποφάσεις από τα δικαστήρια όπου με εγκαλούσαν.
Και κατέληξε ως προς τη δαπάνη των 100.000 ευρώ που απαιτείται για την αγορά τροφής, φαρμάκων κ.ο.κ.  για τα αδέσποτα: Εγώ θα προτιμούσα αυτά τα 100 χιλιάρικα να τα διαθέσω για συσσίτια άπορων οικογενειών.

Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2017 21:42

Αλέκος ανεπανάληπτος

Γράφτηκε από τον

Η δεύτερη θέση της κ. Γεννηματά στο Κιλκίς δεν επέτρεψε στους φίλους της στο νομό να χαρούν ολοκληρωτικά τη μεγάλη νίκη της προέδρου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στις εκλογές της Κυριακής όπου με 42 και πλέον μονάδες άφησε πίσω της κατά 15 μονάδες τον δεύτερο Νίκο Ανδρουλάκη.  Πάντως - όπως είναι εύλογο- αισιοδοξούν για μεγάλη νίκη την Κυριακή και το κλίμα αποδίδει ο... αρχαίος φίλος μας Αλέκος Νικολαΐδης με ανεπανάληπτο τρόπο: Πάμε για μεγάλη νίκη της Φώφης. Όπως και να το κάνουμε δεν γίνεται να προαχθεί κάποιος από ανθυπολοχαγός σε ταξίαρχο!

Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2017 15:38

Ο παλιός ξέρει

Γράφτηκε από τον

Έδιναν και έπαιρναν οι προβλέψεις στα εκλογικά κέντρα την περασμένη Κυριακή. Αλλά να ξεκινήσουμε από την ευφορία που προκάλεσε η μαζική συμμετοχή του κόσμου. Έτριβε τα χέρια του ο επικεφαλής της εκλογικής διαδικασίας Χρίστος Ανθρακίδης.

Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2017 22:20

Τυχεροί οι αγρότες ...άλλων νομών

Γράφτηκε από τον

Σε τροχιά προετοιμασίας ενόψει των ...καθιερωμένων κινητοποιήσεών τους στις γιορτές ή αμέσως μετά βρίσκονται οι αγρότες γειτονικών νομών