Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2019, 9:58:43 μμ

Σχόλια

Τρίτη, 24 Ιουλίου 2018 16:29

Μην οδηγείτε με σαγιονάρες

Γράφτηκε από τον

Επειδή το φαινόμενο είναι εκτεταμένο και στο Κιλκίς, υπενθυμίζουμε: Η οδήγηση με σαγιονάρες απαγορεύεται και σε ενδεχόμενο έλεγχο της Τροχαίας οι οδηγοί κινδυνεύουν με πρόστιμο και αφαίρεσης της άδειας οδήγησης επί ένα μήνα.

Τρίτη, 24 Ιουλίου 2018 00:44

Μια πικρή και συνάμα διδακτική ιστορία

Γράφτηκε από τον

Εδώ και χρόνια οι κτηνοτρόφοι ζητούν την τήρηση του ισοζυγίου γάλακτος από τις μεταποιητικές επιχειρήσεις. Και επί χρόνια η Πολιτεία δια του εκάστοτε Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης δεσμευόταν να διενεργεί ελέγχους δια των αρμοδίων οργανισμών, μόνο που δεσμεύσεις εφαρμόζονταν μόνο στο ...προφορικό.
Για να διαπιστώσετε πόσο σάπιο είναι το σύστημα, υπενθυμίζουμε τι συνέβη μόλις πέρυσι, τέτοιο καιρό (Αύγουστο 2017).

Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2018 12:29

Κιλτίδης κατά Ρεβενάκη

Γράφτηκε από τον

Για τα όσα συμβαίνουν στο νοσοκομείο Κιλκίς ο πρώην βουλευτής Κιλκίς, Κώστας Κιλτίδης, μας έστειλε το ακόλουθο σχόλιο:
“Κωμικοτραγικά όσα συμβαίνουν στο Νοσοκομείο Κιλκίς. Δυστυχώς ό,τι κερδήθηκε μετά από δεκαετίες αντιπαραθέσεων και κομματισμού στη δημόσια διοίκηση, γελοιοποιείται στο νοσοκομείο μας.

Τρίτη, 17 Ιουλίου 2018 11:50

Ριψοκίνδυνες αναρτήσεις

Γράφτηκε από τον

"Τα πήρε στο κρανίο" ο Κώστας Κιλτίδης με όσα διαρρέονται ως προς την αιτία απέλασης τεσσάρων Ρώσων από την Ελλάδα και ξεσπάθωσε στο διαδίκτυο, ανεβάζοντας την παρακάτω ανάρτηση:

Σάββατο, 14 Ιουλίου 2018 22:53

Αυτοδιοικητικές εκλογές τον ερχόμενο Μάιο!

Γράφτηκε από τον

Να λοιπόν που βαδίζουμε ολοταχώς και για τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Σε δέκα μήνες στήνονται οι κάλπες για τους Δήμους και τις Περιφέρειες, αφού το Μαξίμου άδειασε τον υπουργό των Εσωτερικών και τελικά οι αυτοδιοικητικές εκλογές θα γίνουν μαζί με τις Ευρωεκλογές. Κι ας έλεγε μέχρι χθες ο κ. Σκουρλέτης πως είναι ανάγκη να αποδεσμευθούν οι αυτοδιοικητικές από τις ευρωεκλογές!

Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2018 23:18

Πλήρως επισκέψιμα τα "γαλάζια" γραφεία

Γράφτηκε από τον

Ιδού που ο Μηνάς θα τους βάλει όλους γυαλιά. Όταν ανέλαβε πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κιλκίς παρέλαβε "καμένη γη" στα γραφεία. Χωρίς καν τηλέφωνο, χωρίς στοιχειώδη υποδομή, τα γραφεία της ΝΟΔΕ έμοιαζαν ερημικά και απάτητα.
Ο Μηνάς Παπαδόπουλος λοιπόν φρόντισε ώστε ήδη στα γραφεία της ΝΟΔΕ:

Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018 22:43

Μεγάλη η τιμή και η ευθύνη

Γράφτηκε από τον

Γράψαμε πρόσφατα ότι ο προϊστάμενος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς Αριστείδης Παπαδόπουλος ορίστηκε με απόφαση του Υπουργού Παιδείας αναπληρωτής του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας.

Κυριακή, 08 Ιουλίου 2018 22:28

Άντε να σοβαρευτούμε

Γράφτηκε από τον

Κατάντησε κακόγουστο αστείο αυτή η κόντρα Μανουσαρίδη-Πεντζερετζή στο Δημοτικό Συμβούλιο. Και οι δυο αποτελούν σημαίνοντα στελέχη της παράταξης Σισμανίδη, όπως ήταν στελέχη και της παράταξης Μπαλάσκα.
Και δεν μπορεί να έχουν και οι δυο δίκιο.

Παρασκευή, 06 Ιουλίου 2018 09:25

Όση η Γαλλία

Γράφτηκε από τον

Για να έχουμε μέτρο σύγκρισης... Ο νομός (η περιφέρεια Μίνας Γκεράις) όπου υπάγεται ο Δήμος Μουριαέ, όπου Δήμαρχος είναι ο δικός μας Γιάννης Γραμματικόπουλος (ανεψιός του Όθωνα, να μην ξεχνιόμαστε) έχει έκταση όση περίπου η Γαλλία!

Πέμπτη, 05 Ιουλίου 2018 11:11

Μοναδικός Βορειολλαδίτης

Γράφτηκε από τον

Το μάθαμε και το δημοσιεύουμε διότι έχει την αυταπόδεικτη σημασία του. Γράψαμε ότι ο βουλευτής Γιώργος Γεωργαντάς ορίστηκε μέλος της Επιτροπής για την προετοιμασία που συγκροτήθηκε με απόφαση του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.