Κυριακή, 16 Ιουνίου 2019, 11:50:55 πμ

Σχόλια

Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2018 22:59

Ανακοινώνει ο Δημήτρης Τσαντάκης

Γράφτηκε από τον

Ετοιμος να ανακοινώσει την επίσημη κάθοδό του στις δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς είναι ο Δημήτρης Τσαντάκης αντιδήμαρχος Πολιτισμού του δήμου Κιλκίς.
Οι πληροφορίες που διαρρέουν μέχρι τώρα κάνουν λόγο για «λαμπρά ονόματα» της κοινωνίας του δήμου που θα στηρίξουν τον κ. Τσαντάκη στον αγώνα του για κάτι διαφορετικό στο δήμο Κιλκίς.

Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2018 21:44

Ας πρόσεχε

Γράφτηκε από τον

Πάνω που τέλειωσε με την εισήγησή του στο πόρισμα της Νέας Δημοκρατίας στην εξεταστική επιτροπή για το "Ερρίκος Ντυνάν", νέα βάσανα προέκυψαν για τον ημέτερο βουλευτή Γιώργο Γεωργαντά.
Τον προτείνει το κόμμα του ως μέλος της Επιτροπής για την Αναθεώρηση του Συντάγματος.

Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2018 21:36

Κάντε υπομονή...

Γράφτηκε από τον

Δυστυχώς για τους ίδιους, οι νέοι υποψήφιοι για το γαλάζιο ψηφοδέλτιο θα πρέπει να κάνουν υπομονή.
Η εξαγγελία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, πως από την εβδομάδα αυτή θα δημοσιοποιούσε ονόματα νέων υποψηφίων βουλευτών, συνάντησε αντιδράσεις στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, προφανώς από στελέχη που δεν εντάσσονται στην κατηγορία αυτή. Διότι, είπαν, έτσι θα υπάρξει αθέμιτος ανταγωνισμός στη μάχη του σταυρού.

Πέμπτη, 08 Νοεμβρίου 2018 21:35

Συμπόρευση Θωμαΐδη με Δημήτρη Κυριακίδη;

Γράφτηκε από τον

Συμπόρευση Θωμαΐδη με Δημ. Κυριακίδη;
Όλα δείχνουν πως ο περιφερειακός σύμβουλος Παύλος Θωμαΐδης θα πάρει το δρόμο για την πρωτοβάθμια αυτοδιοίκηση και το δήμο του Κιλκίς, αισθανόμενος πως στο δήμο μπορεί να προσφέρει περισσότερα στους πολίτες.
Αν αυτό τελικά συμβεί, και ο Παύλος Θωμαΐδης συμπορευτεί με τον Δημήτρη Κυριακίδη, τότε η δημοτική παράταξη θα ισχυροποιηθεί ακόμη περισσότερο.

Τετάρτη, 07 Νοεμβρίου 2018 20:45

Οι προτάσεις Παζαρτζικλή

Γράφτηκε από τον

Πάντα καίριος στις τοποθετήσεις του στο Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς ο Λάζαρος Παζαρτζικλής. Στην τελευταία ο δημοτικός σύμβουλος που διακρίθηκε για τα σημαντικά ζητήματα του δήμου που θέτει πάντα στις συνεδριάσεις, αναφέρθηκε:
Στην ανάγκη αύξησης του ορίου των 12.000 ευρώ σε άτομα με αναπηρία προκειμένου να απολαμβάνουν την έκπτωση 50% στα τιμολόγια της ΣΕΥΑ, επικαλούμενος και το παράδειγμα του Δήμου Καβάλας, όπου ο όριο είναι 25.000 ευρώ.

Δευτέρα, 05 Νοεμβρίου 2018 23:53

Με 33 χρόνια καθυστέρησης

Γράφτηκε από τον

Για πρώτη φορά έχουμε πρόσληψη Τεχνικού Ασφαλείας στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς και στο Γ.Ν. - Κ.Υ. Γουμένισσας. Ο νόμος το προβλέπει από το 1985, αλλά η υλοποίησή του καθυστέρησε 33 χρόνια!
Πως θα τόλεγε ένας Συριζαίος;
Ήταν δίκαιο κι έγινε πράξη!

Παρασκευή, 02 Νοεμβρίου 2018 22:13

Εκτός ταμείου οι καστανοπαραγωγοί

Γράφτηκε από τον

Πληρώθηκαν την προκαταβολή οι διακιούχοι αγρότες, από την περασμένη Παρασκευή, αλλά υπάρχουν κάμποσοι στο νομό Κιλκίς και ιδιαίτερα στην Παιονία που δεν είδαν το χρώμα του χρήματος.
Αναφερόμαστε στους καστανοπαραγωγούς της Παιονίας (Γρίβα, Καστανερή, Κάρπη και Κούπα) που λόγω του ιδιόρρυθμου καθεστώτος των καστανοτεμαχίων βρέθηκαν εκτός πληρωμών.

Πέμπτη, 01 Νοεμβρίου 2018 20:37

Τον Θανάση Τζούρτζο θέλουν πολλοί και δεν θέλει ΕΝΑΣ!

Γράφτηκε από τον

Επειδή ρώτησαν πολλοί ρώτησαν ποια είναι η υποψηφιότητα που συναντά αντίδραση του στυλ "αν είναι αυτός, εγώ δεν μπαίνω στο ψηφοδέλτιο", όπως αποκαλύψαμε σε χθεσινό μας σχόλιο να σας το αποκαλύψουμε. Ο Θανάσης Τζούρτζος από τη Γουμένισσα.

Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2018 23:51

Αν μπει αυτός...

Γράφτηκε από τον

Πάνω που εμπεδώθηκε η εντύπωση ότι στο ΚΙΝ.ΑΛ. δημιουργούν ένα πανίσχυρο ψηφοδέλτιο, με τους Φραγγίδη, Παραστατίδη, Ανθρακίδη και Αναστασιάδη συν μια υποψηφιότητα από την Παιονία, άρχισαν τα ...όργανα.
Επανεμφανίστηκε η εκβιαστική λογική "αν μπει αυτός, εγώ δεν μπαίνω".

Η σημερινή Τοπική Διοίκηση είναι το μακρύ χέρι της κεντρικής διοίκησης, της κεντρικής εξουσίας διεκπεραιωτής και σε πολλές περιπτώσεις μπροστάρης στην εφαρμογή των αντιλαϊκών επιλογών της.
Μέσα σ’ αυτό το ζοφερό περιβάλλον υπάρχουν κάποιοι αυτοδιοικητικοί άνθρωποι που πασχίζουν όσο μπορούν να προσφέρουν, να δώσουν λύσεις.
Η κα Κατερίνα Ζιούτα - Γιαννακούλα προσπαθεί πράγματι στον τομέα της καθαριότητας και η προσπάθεια αυτή έχει αρκετά καλά αποτελέσματα.
Κώστας Πινέλης