Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019, 6:49:50 πμ

Σχόλια

Τρίτη, 01 Ιανουαρίου 2019 18:38

Τα χρόνια της δόξας

Γράφτηκε από τον

Ένα ρεκόρ που δύσκολα μπορεί να καταρριφθεί κατέχει ο πρώην και υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Κώστας Κιλτίδης. Στις εκλογές του 2004 συγκέντρωσε 19.129 σταυρούς, δηλαδή πάνω από το 45% των ψήφων που έλαβε τότε η Νέα Δημοκρατία.
Στη μεταπολιτευτική ιστορία δεν υπάρχει άλλος βουλευτής με μεγαλύτερη επίδοση στη συλλογή σταυρών, αφού ο αμέσως επόμενος είναι ο Σάββας Τσιτουρίδης με 17.198 σταυρούς στις εκλογές του 2000.

Κυριακή, 30 Δεκεμβρίου 2018 15:04

Νηνεμία για την Περιφέρεια στο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Μπορεί για το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας να πλησιάζει η κρίσιμη ώρα (10 Ιανουαρίου) αλλά στο μέτωπο των περιφερειακών εκλογών και ειδικότερα στο συνδυασμό του Απ. Τζιτζικώστα επικρατεί σχετική νηνεμία.
Οι μόνοι σίγουροι είναι ο νυν αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης και η περ. σύμβουλος Μιχαλία Καραμισάκη.

Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2018 00:10

Τιμή σε διατελέσαντες κιλκισιώτες υπουργούς

Γράφτηκε από τον

Μια πρωτοβουλία που θα συζητηθεί οπωσδήποτε ανέλαβε ο Σύνδεσμός Εφέδρων Αξιωματικών ν. Κιλκίς. Οργανώνει εκδήλωση (κοπή πίτας) στην οποία θα τιμήσει τους Κιλκισιώτες πολιτικούς-βουλευτές που διετέλεσαν κατά το παρελθόν, απώτερο και πρόσφατο, υπουργοί μέλη κυβερνητικών σχημάτων.

Τετάρτη, 26 Δεκεμβρίου 2018 23:41

Ευρωπαίων η Πόλις... Δώρο στον Γιούνκερ!

Γράφτηκε από τον

Πρέπει να είναι η πρώτη φορά που ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ εμφανίζεται επισήμως ενώπιον εκπροσώπων των μίντια στριμωγμένος ανάμεσα σε δύο Ελληνες. Συνέβη χθες, κατά την κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Πρ. Παυλόπουλο, στην οποία μετείχε και ο Δημ. Αβραμόπουλος. Το πρόγραμμα της επίσκεψης, εξάλλου, ήταν επιμελημένο και, όπως το έθεσε πηγή μου στις Βρυξέλλες, ικανοποίησε δεόντως το εκεί σύστημα, καθώς ήταν μια σπάνια ευκαιρία να φανεί θεσμικά η Ευρώπη στην Ελλάδα.

Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου 2018 23:37

Μόνοι Μακεδόνες είναι οι Έλληνες

Γράφτηκε από τον

Δεν έχασε την ευκαιρία ο περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας στην τελετή εγκαινίων του δρόμου της εισόδου Κιλκίς και έστειλε μήνυμα για το φλέγον θέμα της συμφωνίας των Πρεσπών:
«Καλώ την κυβέρνηση και από εδώ, από το Κιλκίς, από τα βόρεια σύνορα της Μακεδονίας να σταματήσει να επιμένει στο λάθος της. Καλώ τα πολιτικά κόμματα και κάθε βουλευτή ξεχωριστά, να καταψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών όποτε και αν έρθει για κύρωση στη Βουλή. Και να ξεκαθαρίσουμε και κάτι: Δεν είμαστε Μακεδόνες του ελληνικού κομματιού της Μακεδονίας. Οι μόνοι Μακεδόνες είναι Έλληνες. Η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική».

Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2018 23:57

Ονόματα και διευθύνσεις!

Γράφτηκε από τον

Αντιγράφουμε από ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς: "...Ο πρόεδρος (σ.σ. του Εργατικού Κέντρου) διαβεβαίωσε την ΔΙ.ΒΙ.ΠΕ.Κ. πως το Εργατικό Κέντρο θα είναι υποστηρικτής για ενέργειες που με ευθύνη της Κεντρικής Δ/σης και των τοπικών αρχών δεν προχωράνε αποφάσεις και έργα που θα δυναμώσουν την περιοχή επιχειρηματικά, θα δώσουν νέες θέσεις απασχόλησης και θα αυξήσουν το βιοτικό επίπεδο του τόπου μας."

Κίνηση υψηλού πολιτικού ήθους από τον υποψήφιο βουλευτή (ανακοινώθηκε την Κυριακή από το ΚΙΝ.ΑΛ.) Θέμη Ανθρακίδη. Παρότι δεν υπάρχει κανένα ασυμβίβαστο, ο κ. Θέμης Ανθρακίδης υπέβαλε την επόμενη της ανακοίνωσης ημέρα, τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου στον Δήμαρχο Παιονίας Χρήστο Γκουντενούδη την παραίτησή του από τη θέση του Γενικού Γραμματέα του δήμου. Ώστε και ίδιος απερίσπαστος, αλλά διευκολύνοντας και τον Δήμαρχο να πράξει αναλόγως, να αφιερωθεί στην προεκλογική του εκστρατεία.

Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018 23:27

Τους έστειλε ...χαιρετίσματα

Γράφτηκε από τον

Για να αποκωδικοποιήσουμε τη δήλωση του Θανάση Τζούρτζου με την οποία αποκλείει τη συμμετοχή του σε βουλευτικό ψηφοδέλτιο.
Ο "στρατιώτης" Τζούρτζος εδώ και μήνες είχε δηλώσει αρμοδίως το ενδιαφέρον του για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του ΚΙΝ.ΑΛ. Τον πίεζαν εξάλλου και ψηφοφόροι του χώρου από την περιοχή της Παιονίας.

Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018 23:01

Τα μάτια σας τέσσερα

Γράφτηκε από τον

Καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες επικίνδυνων καταστάσεων στους δρόμους (επαρχιακούς και εθνικούς) του ν. Κιλκίς από την κίνηση σ' αυτούς γεωργικών ελκυστήρων.
Προχθές ακόμα, ένα τεράστιο τρακτέρ έβγαλε από το δρόμο (στην Παιονία) μια γυναίκα οδηγό Ι.Χ. κι ευτυχώς δεν είχαμε χειρότερα.

Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018 22:57

Απουσίες με νόημα

Γράφτηκε από τον

Έγινε λοιπόν η εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ την περασμένη Κυριακή με ομιλητή τον Βασίλη Κικίλια ενώπιον 80 ατόμων. Θα μπορούσε και καλύτερα αφού είχε προγραμματιστεί εδώ και κάμποσες ημέρες. Σχολιάστηκε μάλιστα η απουσία και του βουλευτή της Ν.Δ. Γιώργου Γεωργαντά και του προέδρου της ΝΟΔΕ Μηνά Παπαδόπουλου και του αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη.