Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2018, 10:50:06 μμ

Σχόλια

Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2018 22:59

Τυχερός στην ατυχία του ο Χρήστος Πετρίδης

Γράφτηκε από τον

Ο αντιπρόεδρος της ΔΙ.ΒΙ.ΠΕΚ. Χρήστος Πετρίδης εμφανίστηκε στην εκδήλωση κοπής πίτας των βιομηχάνων μας με… πατερίτσες! Πρόσφατα υποβλήθηκε σε εγχείριση μηνίσκου και η μετακίνησή του δεν είναι και εύκολη ακόμη. Οι πληροφορίες πως ανεβοκατεβαίνει τον πύργο της KLEEMANN από τις σκάλες και όχι με το ασανσέρ, κρίνονται αναληθείς!
Πάντως, μέσα στην ατυχία του με τον μηνίσκο ο Χρήστος στάθηκε τυχερός με την πίτα, αφού η πρόεδρος της ΔΙΒΙΠΕΚ, Ευαγγελία Μυλωνά του πρόσφερε το κομμάτι με το φλουρί κι ένα ταμπλετάκι που το συνόδευε…

Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2018 22:41

Σάρωσε η webTV των ΕΙΔΗΣΕΩΝ με το θέμα της ΔΕΗ που αποκαλύψαμε

Γράφτηκε από τον

Το γύρω της Ελλάδας έκανε το θέμα που αποκάλυψε ο δημοσιογραφικός μας οργανισμός με την απόπειρα εμπρησμού στα γραφεία της ΔΕΗ.
Ολα τα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα και ιστοσελίδες αναπαρήγαγαν το θέμα, προβάλλοντας το βίντεο της webTV των ΕΙΔΗΣΕΩΝ, τις φωτογραφίες και τις πληροφορίες μας, ενώ έγιναν και συνδέσεις με τα γραφεία μας. Είναι ενδεικτικό πως μόνο μέσω του YouTube οι προβολές του βίντεο της webTV μας έφθασαν στις 4.500.
Εντάξει, δεν μας λείπουν οι δημοσιογραφικές επιτυχίες, αλλά δεν τις θέλουμε μέσα από τέτοια γεγονότα!

Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018 22:25

Τα παιδία παίζει

Γράφτηκε από τον

Όλα τα εθνικά θέματα ανοιχτά, οι διαπραγματεύσεις με την ΠΓΔΜ σε κρίσιμη φάση, οι Τούρκοι να φέρονται σαν πεχλιβάνηδες, η Αλβανία να θέτει ζήτημα Τσαμουριάς...
Η  οικονομική κρίση στο φόρτε της ...
Η ανεργία να ξεθεμελιώνει την κοινωνία με τους μισθούς των 700 ευρώ να αποτελούν πλέον όνειρο και να αμείβονται με 400 ευρώ νέοι πτυχιούχοι, όσοι δεν έχουν εγκαταλείψει την χώρα...

Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2018 21:53

Χρήσιμη πληροφορία...

Γράφτηκε από τον

Το διαβάσαμε και χωρίς επιβεβαίωση το εισφέρουμε στους ιδαλγούς της λάιφ ενημέρωσης. Οσονούπω βγαίνει το διαζύγιο της  δικής μας Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα.
Δικηγόρος της Φαίης είναι ο επίσης ημέτερος Γιώργος Φλωρίδης.
Για να μην λέτε πως απαξιούμε να ασχοληθούμε με τα "καυτά" θέματα της επικαιρότητας.

Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2018 21:21

Ανακάλεσε ο Σισμανίδης για Δοϊράνη

Γράφτηκε από τον

Στο Δροσάτο και στο δημοτικό κατάστημα της Δ.Ε. Δοϊράνης βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Σισμανίδης, όπως είχε ανακοινώσει στο δημοτικό συμβούλιο, μετά τις αντιδράσεις για τη μετάθεση των δυο υπαλλήλων του δημοτικού καταστήματος.
Ο κ. Σισμανίδης επικαλέστηκε λάθος πληροφορίες και δήλωσε πως θα ανακαλέσει την απόφαση μετάθεσης. Μένει να δούμε αν θα ανακληθεί η μετάθεση και των δυο υπαλλήλων ή του ενός. Υπενθυμίζουμε πως στο δημοτικό κατάστημα του Δροσάτου λειτουργεί και το ΚΕΠ με δυο υπαλλήλους.

Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2018 23:32

Πρώτη φορά τα άκουσαν;

Γράφτηκε από τον

Μέγας ο θόρυβος για τη δήλωση του Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Σισμανίδη ότι κάποιοι εκ των ασχολουμένων με την αυτοδιοίκηση (δημοτικών συμβούλων) αποβλέπουν στο "κοινωνικό μίσθωμα" κάποιων θέσεων, όπως π.χ. των αντιδημάρχων κ.ο.κ.
Πάντα ταύτα στη πολυσυζητημένη συνέντευξή του στην αφεντιά μου και στις ΕΙΔΗΣΕΙΣ.

Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2018 21:10

Είχαν καλή συνεργασία και ...χημεία

Γράφτηκε από τον

Θερμό εναγκαλισμό είχε η πρώην διοικήτρια του νοσοκομείου Κιλκίς Μαρία Βλάχου με το δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Σισμανίδη. Ο τελευταίος ήταν από τους παράγοντες του νομού που στήριξε περισσότερο από κάθε άλλον το έργο του νοσοκομείου και αυτό το είπε στην ομιλία της η κα Βλάχου.
«Και θα συνεχίσουμε με το μεγάλο έργο ανακαίνισης των εξωτερικών ιατρείων» ανέφερε ο κ. Σισμανίδης.

Οι διοργανωτές του συλλαλητηρίου των Ευζώνων για τη Μακεδονία με ανακοίνωσή τους καταγγέλλουν ότι επιχειρείται υπονόμευση του συλλαλητηρίου  με διασπορά ψευδών ειδήσεων. "Διαψεύδουμε κάθε τι αρνητικό που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και όχι μόνο και ενημερώνουμε ότι το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί κανονικά στις 4 Μαρτίου ώρα 14.οο και δεν ισχύει καμιά ακύρωση ... κάθε ενέργεια που γίνεται σε βάρος του συλλαλητηρίου στα σύνορα είναι για να παραπληροφορήσει και να διχάσει τον κόσμο ώστε να μην δώσει το δυναμικό του παρών στα σύνορα.

Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2018 21:12

Αναβολή ημερομηνίας του συλλαλητηρίου λόγω Καθαράς Δευτέρας!

Γράφτηκε από τον

Μετατίθεται για τις 4 Μαρτίου (από την αρχικώς ορισθείσα 18η Φεβρουαρίου) το συλλαλητήριο στους Ευζώνους για τη Μακεδονία  που οργανώνουν εθελοντές. "Μετά από αίτημα χιλιάδων πολιτών" όπως αναφέρεται  σε ανακοίνωση  για να μην χαλάσει το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.
Αναμένουμε μετά τη διευκόλυνση τους "χιλιάδες πολίτες" στους Ευζώνους.

Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2018 23:17

Περιμένουν πάνω από 10.000 στους Ευζώνους

Γράφτηκε από τον

Μέσω του Facebook οι εθελοντές που διοργανώνουν το συλλαλητήριο στους Ευζώνους προσπαθούν να το διαφημίσουν και ελπίζουν, όπως μας είπε ο συντονιστής  της όλης προσπάθειας από την Γρίβα καταγόμενος Δημήτρης Μίρτσης, σε τριψήφιο αριθμό διαδηλωτών.
Δεδομένων των συνθηκών, φαντάζει δύσκολο, αλλά νέα  παιδιά είναι, η φλόγα δεν τους λείπει, οπότε αναμένουμε με ενδιαφέρον το αποτέλεσμα.