Τρίτη, 19 Μαρτίου 2019, 6:04:40 μμ

Σχόλια

Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2019 21:07

Συντροφικές έριδες

Γράφτηκε από τον

Ένταση δημιουργήθηκε στη συζήτηση που έγινε στην εκδήλωση του ΚΙΝ.ΑΛ. στο Επιμελητήριο Κιλκίς την περασμένη Κυριακή με ομιλητή τον γραμματέα του κόμματος Ν. Χριστοδουλάκη. Ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Σταμάτης Παπουλίδης άσκησε κριτική διότι δεν έγιναν όσα έπρεπε από το Κίνημα για να ενταχθεί στο βουλευτικό ψηφοδέλτιο ένας τουλάχιστον υποψήφιος από την Παιονία.

Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2019 20:49

Ο Τσαντάκης… αποψιλώνει τον συνδυασμό Τονικίδη!

Γράφτηκε από τον

Θα έλεγε κανείς πως η παράταξη του Παύλου Τονικίδη θα ήταν μια συμπαγής ομάδα, δεδομένου πως ήταν στην αντιπολίτευση και δεν είχε να περάσει τα δύσκολα της διαχείρισης εξουσίας και των προστριβών που αυτή επιφέρει.
Φαίνεται όμως πως δεν είναι έτσι τα πράγματα! Μέχρι στιγμής ο υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Τσαντάκης έχει ανακοινώσει ως υποψήφιους δυο εν ενεργεία δημοτικούς συμβούλους του Παύλου Τονικίδη, τον Κώστα Σβέρκο (Δ.Ε. Γαλλικού) και τον Γιώργο Αμανατίδη (Δ.Ε. Κρουσίων).

Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2019 16:58

Βαμμένα σεσημασμένα γαλάζια νύχια!

Γράφτηκε από τον

Και μια περί γαλάζιων ο λόγος. Η προοπτική της νίκης στις προσεχείς εκλογές έχει πυρώσει τον κόσμο της Ν.Δ. που απέβαλε τη ραθυμία που τον χαρακτήριζε σε όλη τη διάρκεια της κρίσης και τον ωθεί να γεμίζει αίθουσες. Κι όχι μόνο: Ιδού πως διαφημίζει το κόμμα της γνωστή νεοδημοκράτισσα της πόλης του Κιλκίς.

Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2019 19:45

Σε νέα βάση ο αγροτικός αγώνας

Γράφτηκε από τον

Εξατμίστηκαν και πανελλαδικά- αν και στο Κιλκίς δεν εμφανίστηκαν καν- τα αγροτικά μπλόκα. Επειδή, όπως ανέφεραν οι πρωτεργάτες τους απογοητεύτηκαν από τη στάση της κυβέρνησης!
Επειδή, λέμε εμείς, η επετειακή κάθοδος των τρακτέρ κάθε χρόνο λίγο πριν λίγο μετά τις γιορτές έχει κουράσει και την κοινωνία και τους ίδιους τους αγρότες.

Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019 20:27

Το Ειρηνοδικείο εκ των έσω…

Γράφτηκε από τον

Γράφαμε σε προηγούμενό μας σχόλιο για την άσχημη εικόνα που παρουσιάζει το κτήριο του Ειρηνοδικείου Κιλκίς, με αφορμή την αναζήτηση νέας στέγης για ενοικίαση από το ελληνικό δημόσιο.
Ακριβώς δυο χρόνια πριν είχε έρθει στο Κιλκίς ο τότε υπουργός Δικαιοσύνης κ. Κοντονής και εξέφρασε την έκπληξή του για τις τριτοκοσμικές συνθήκες απονομής της δικαιοσύνης στο Κιλκίς, αποφασισμένος να δώσει λύσεις σε λίγους μήνες!!!

Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2019 21:55

Θα τον ψήφιζε αν...

Γράφτηκε από τον

Τελικά ο βουλευτής Γιώργος Γεωργαντάς έχει γίνει ...αυτοκόλλητος με τον αντιπρόεδρο της Ν.Δ. Αδωνι Γεωργιάδη. Ιδού η απόδειξη: Μιλώντας ο Άδωνις στην εκδήλωση της Κυριακής είπε το μνημειώδες : Αν δεν ήμουν βουλευτής, θα έφερνα ως πολίτης τα δικαιώματά του μου στο Κιλκίς για να ψηφίζω Γεωργαντά!

Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2019 20:57

Κατά συρροήν διαρρήκτες!

Γράφτηκε από τον

Αναστατώθηκαν οι κάτοικοι του Δροσάτου το περασμένο Σαββατοκύριακο από τη δράση εποχούμενων διαρρηκτών που ξάφρισαν τέσσερα σπίτια.
Δεν είναι η πρώτη φορά που τα χωριά μας και οι λιγοστοί πλέον κάτοικοί τους αντιμετωπίζουν παρόμοιες επιδρομές.

Άνθρωπος του πολιτισμού ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Τσαντάκης δεν θα μπορούσε να στεγάσει το εκλογικό του κέντρο σε εμβληματικότερο κτήριο του Κιλκίς. Το γωνιακό νεοκλασικό διόροφο κτήριο στο Πάρκο-Κήπος του Κιλκίς ετοιμάζει για εκλογικό του κέντρο ο κ. Τσαντάκης και είναι βέβαιο ότι θα διαφέρει παντός άλλου.

Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2019 20:48

Δημοσκόπηση διαδικτυακή και ανεύθυνη!

Γράφτηκε από τον

Μας έστειλαν να δημοσιεύσουμε-προβάλλουμε «δημοσκόπηση» που γίνεται διαδικτυακά για τον «καταλληλότερο δήμαρχο του Κιλκίς». Πρόκειται για ανεύθυνες και επικίνδυνες προσπάθειες, ανώνυμες, αντιεπιστημονικές, που οδηγούν σε εσφαλμένα αποτελέσματα και συμπεράσματα. Για να μπορούν κάποιοι να επικαλούνται τα αποτελέσματα μιας απαράδεκτης δημοσκόπησης.

Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019 23:44

Δημάκη: Σκληρή δουλειά για κοινωνική πολιτική

Γράφτηκε από τον

“Σήμερα όσο ποτέ άλλοτε έχουμε χρέος και καθήκον να επικεντρωθούμε στις σοβαρές ανάγκες των δημοτών μας και να καταπιαστούμε με τις κοινωνικές πτυχές της πόλης μας”, τονίζει η νέα αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Κοινωνικής Προστασίας του δήμου Κιλκίς, Αννα Δημάκη.
«Με σκοπό την κοινωνική συνοχή και την προάσπιση της υγείας, ο Δήμος μας και η αρμόδια Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, θα συνεχίσουν να δίνουν τον αγώνα τους προς όφελος των πολιτών.