Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2019, 7:23:21 πμ

Σχόλια

Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2019 15:14

Κιλτίδης: Έχω ανοιχτά γραμμάτια να κλείσω

Γράφτηκε από τον

Ο Κώστας Κιλτίδης μιλά στo στούντιο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ και στο δημοσιογράφο Θεοφύλακτο Παγλαρίδη και αποκαλύπτει:

Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019 16:30

Υποψηφιότητα που ξεπερνά τα όρια του νομού

Γράφτηκε από τον

Εξέπληξε, είναι η αλήθεια, η συμμετοχή του Νίκου Σαχπεκίδη στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ., όταν τον τελευταίο μήνα όλοι στο Κιλκίς εκτιμούσαν πως ένας από τους Γιαννόπουλο-Πασιατά θα καταλάμβαναν την πέμπτη θέση.
Και η εκτίμηση αυτή ήταν καθολική γι' αυτό και η απόφαση της Συγγρού έπεσε ως κεραυνός στο Κιλκίς.

Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019 23:15

Πολιτική καμπάνια αλλιώς

Γράφτηκε από τον

Δεν είναι ένας κλασικός υποψήφιος ο Στέφανος Παραστατίδης και το αποδεικνύει συνέχεια. Δεν είναι μόνο ότι επέλεξε να είναι υποψήφιος με το Κίνημα Αλλαγής αντί με το ΣΥΡΙΖΑ που θα του εξασφάλιζε μια εύκολη διαδρομή στην πολιτική. Είναι κι ο τρόπος που κινείται στην πολιτική του καμπάνια. Βιντεάκια από τις συναντήσεις του με τους συντοπίτες μας γεμάτα χιούμορ, με απλούς ανθρώπους που είναι δίπλα του και φαίνεται ότι το διασκεδάζουν.

Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019 23:28

Λίγο νιονιό βρεεε...

Γράφτηκε από τον

Εδώ και δυο μήνες τουλάχιστον ήταν γνωστό ότι ένας από τους αρχικά ανακοινωθέντες υποψήφιους βουλευτές στο ΚΙΝ.ΑΛ. Φραγγίδη, Παραστατίδη, Ανθρακίδη και Αναστασιάδη περίσσευε. Η ποσόστωση 40% επέβαλε να βρεθεί και δεύτερη γυναίκα στους συνολικά 5 υποψήφιους του ψηφοδελτίου.

Κυριακή, 16 Ιουνίου 2019 21:33

Δεν πάει άλλο με τα αδέσποτα...

Γράφτηκε από τον

Γράψτε κάτι για τα αδέσποτα σκυλιά. Ξεκινάμε χαράματα, πριν βγει ο ήλιος, να πάμε στο εργοστάσιο για δουλειά και τρέμει η ψυχή μας.
Τόσο δύσκολο είναι να μαζέψουν 40-50 σκυλιά από την πόλη...Γιατί τόση αδιαφορία;

Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2019 21:28

Γιατί Σάββα;

Γράφτηκε από τον

Θα το γράφαμε και πριν τις ευρωεκλογές, αλλά ολίγον η εντοπιότητα, ολίγον η φιλική μας σχέση με τον Σάββα Τσιτουρίδη λειτούργησαν αυτο-λογοκριτικά.
Για την κάθοδο στις ευρωεκλογές των Ελλήνων Ριζοσπαστών ο λόγος. Γιατί, ποια σκοπιμότητα και τι ακριβώς δεν ήξερε ο Σάββας και χρειάστηκε η κάθοδος στις εκλογές για να το μάθει;

Παρασκευή, 31 Μαΐου 2019 20:29

Γνώση και συνεργατικότητα

Γράφτηκε από τον

Θετική εξέλιξη για το νομό αποτελεί η εκλογή του οικονομολόγου Μιχάλη Βιδιαδάκη στο Περιφερειακό Συμβούλιο με το ψηφοδέλτιο του Χρ. Γιαννούλη, από τις εκλογές στο ν. Κιλκίς.

Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019 14:22

Επιλογή Γιώργου Μπουδούρη

Γράφτηκε από τον

Η υποψηφιότητα του γνωστού επιχειρηματία από το Σταυροχώρι, του αγαπητού σε όλους, Γιώργου Μπουδούρη, με το συνδυασμό του Παύλου Τονικίδη, προσδίδει περίσσιο νόημα στον τίτλο του συνδυασμού: Δήμος Αξιών!

Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019 23:17

Επείγουσα πρόσκληση

Γράφτηκε από τον

Προσκαλούνται (για το καλό τους) οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που συμμετέχουν στα κομβόι των νυχτερινών επισκέψεων σε χωριά του νομού, ιδιαίτερα τα ορεινά, να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή κατά την προσέλευση και αποχώρησή τους από τα χωριά, παραμένοντας πάντα και μην αποκλίνοντας ουδέ κατά κεραία από το κομβόι των αυτοκινήτων. Άλλως, κινδυνεύουν να χαθούν σε χωριά που δεν πάτησαν ποτέ το ποδάρι τους, περιπλανώμενοι σε περιοχές που για πρώτη φορά στη ζωή τους επισκέπτονται.

Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019 00:07

Αναγνώριση και δια ..σταυρού

Γράφτηκε από τον

Από τους πυλώνες της τοπικής κοινωνίας με πολυποίκιλη κοινωνική προσφορά ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας Γιάννης Παπαδόπουλος