Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019, 6:35:14 πμ

Σχόλια

Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019 23:28

Λίγο νιονιό βρεεε...

Γράφτηκε από τον

Εδώ και δυο μήνες τουλάχιστον ήταν γνωστό ότι ένας από τους αρχικά ανακοινωθέντες υποψήφιους βουλευτές στο ΚΙΝ.ΑΛ. Φραγγίδη, Παραστατίδη, Ανθρακίδη και Αναστασιάδη περίσσευε. Η ποσόστωση 40% επέβαλε να βρεθεί και δεύτερη γυναίκα στους συνολικά 5 υποψήφιους του ψηφοδελτίου.

Κυριακή, 16 Ιουνίου 2019 21:33

Δεν πάει άλλο με τα αδέσποτα...

Γράφτηκε από τον

Γράψτε κάτι για τα αδέσποτα σκυλιά. Ξεκινάμε χαράματα, πριν βγει ο ήλιος, να πάμε στο εργοστάσιο για δουλειά και τρέμει η ψυχή μας.
Τόσο δύσκολο είναι να μαζέψουν 40-50 σκυλιά από την πόλη...Γιατί τόση αδιαφορία;

Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2019 21:28

Γιατί Σάββα;

Γράφτηκε από τον

Θα το γράφαμε και πριν τις ευρωεκλογές, αλλά ολίγον η εντοπιότητα, ολίγον η φιλική μας σχέση με τον Σάββα Τσιτουρίδη λειτούργησαν αυτο-λογοκριτικά.
Για την κάθοδο στις ευρωεκλογές των Ελλήνων Ριζοσπαστών ο λόγος. Γιατί, ποια σκοπιμότητα και τι ακριβώς δεν ήξερε ο Σάββας και χρειάστηκε η κάθοδος στις εκλογές για να το μάθει;

Παρασκευή, 31 Μαΐου 2019 20:29

Γνώση και συνεργατικότητα

Γράφτηκε από τον

Θετική εξέλιξη για το νομό αποτελεί η εκλογή του οικονομολόγου Μιχάλη Βιδιαδάκη στο Περιφερειακό Συμβούλιο με το ψηφοδέλτιο του Χρ. Γιαννούλη, από τις εκλογές στο ν. Κιλκίς.

Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019 14:22

Επιλογή Γιώργου Μπουδούρη

Γράφτηκε από τον

Η υποψηφιότητα του γνωστού επιχειρηματία από το Σταυροχώρι, του αγαπητού σε όλους, Γιώργου Μπουδούρη, με το συνδυασμό του Παύλου Τονικίδη, προσδίδει περίσσιο νόημα στον τίτλο του συνδυασμού: Δήμος Αξιών!

Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019 23:17

Επείγουσα πρόσκληση

Γράφτηκε από τον

Προσκαλούνται (για το καλό τους) οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που συμμετέχουν στα κομβόι των νυχτερινών επισκέψεων σε χωριά του νομού, ιδιαίτερα τα ορεινά, να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή κατά την προσέλευση και αποχώρησή τους από τα χωριά, παραμένοντας πάντα και μην αποκλίνοντας ουδέ κατά κεραία από το κομβόι των αυτοκινήτων. Άλλως, κινδυνεύουν να χαθούν σε χωριά που δεν πάτησαν ποτέ το ποδάρι τους, περιπλανώμενοι σε περιοχές που για πρώτη φορά στη ζωή τους επισκέπτονται.

Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019 00:07

Αναγνώριση και δια ..σταυρού

Γράφτηκε από τον

Από τους πυλώνες της τοπικής κοινωνίας με πολυποίκιλη κοινωνική προσφορά ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας Γιάννης Παπαδόπουλος

Παρασκευή, 17 Μαΐου 2019 21:51

Κέντρο Υγείας Πολυκάστρου

Γράφτηκε από τον

Ένα ακόμα εγκωμιαστικό σχόλιο απέσπασε το Κέντρο Υγείας Πολυκάστρου, σε μια αλυσίδα παρόμοιων σχολίων που συνοδεύουν κάθε επίσκεψη σε αυτό.

Πέμπτη, 16 Μαΐου 2019 17:36

Το άσφαλτο κριτήριο

Γράφτηκε από τον

Επειδή πολλοί ρωτούν δήθεν αθώα πως να επιλέξουν τον πλέον κατάλληλο δήμαρχο από τόσους που υπάρχουν και ζητούν την ψήφο μας, να τους απαντήσουμε δημόσια:

Κυριακή, 12 Μαΐου 2019 19:57

Ευτυχώς εμείς διαφέρουμε

Γράφτηκε από τον

Ευτυχώς στις φετινές εκλογές φαίνεται να βάλαμε μυαλό... Οι υποψήφιοι ασχολούνται με τα ουσιώδη,