Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018, 6:36:22 μμ

Σχόλια

Κυριακή, 11 Φεβρουάριος 2018 21:12

Αναβολή ημερομηνίας του συλλαλητηρίου λόγω Καθαράς Δευτέρας!

Γράφτηκε από τον

Μετατίθεται για τις 4 Μαρτίου (από την αρχικώς ορισθείσα 18η Φεβρουαρίου) το συλλαλητήριο στους Ευζώνους για τη Μακεδονία  που οργανώνουν εθελοντές. "Μετά από αίτημα χιλιάδων πολιτών" όπως αναφέρεται  σε ανακοίνωση  για να μην χαλάσει το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.
Αναμένουμε μετά τη διευκόλυνση τους "χιλιάδες πολίτες" στους Ευζώνους.

Σάββατο, 10 Φεβρουάριος 2018 23:17

Περιμένουν πάνω από 10.000 στους Ευζώνους

Γράφτηκε από τον

Μέσω του Facebook οι εθελοντές που διοργανώνουν το συλλαλητήριο στους Ευζώνους προσπαθούν να το διαφημίσουν και ελπίζουν, όπως μας είπε ο συντονιστής  της όλης προσπάθειας από την Γρίβα καταγόμενος Δημήτρης Μίρτσης, σε τριψήφιο αριθμό διαδηλωτών.
Δεδομένων των συνθηκών, φαντάζει δύσκολο, αλλά νέα  παιδιά είναι, η φλόγα δεν τους λείπει, οπότε αναμένουμε με ενδιαφέρον το αποτέλεσμα.

Πέμπτη, 08 Φεβρουάριος 2018 22:30

Καρκινοβατεί ο δημόσιος διάλογος

Γράφτηκε από τον

Γράψαμε πως η συνέντευξη στις ΕΙΔΗΣΕΙΣ και την ΠΡΩΙΝΗ του δημάρχου Δημ. Σισμανίδη σήκωσε πολύ θόρυβο, αντιδράσεις, που άλλες είδαν κι άλλες όχι το φως της δημοσιότητας και γενικά συζητήθηκε πολύ.  Ενθαρρυντικό και αναμενόμενο.

Τετάρτη, 07 Φεβρουάριος 2018 23:17

Αποτυχία του Παύλου ή του νομού Κιλκίς;

Γράφτηκε από τον

Δεν κρύβουν τη χαρά τους ορισμένοι κιλκισιώτες, που ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς, Παύλος Τονικίδης, δεν μπόρεσε να επανεκλεγεί στη νέα διοίκηση της Κεντρικής Ενωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας!
Ο κ. Τονικίδης στην προηγούμενη διοίκηση της ΚΕΕΕ ήταν αντιπρόεδρός της και αυτό ήταν πολλαπλά χρήσιμο και ωφέλιμο για το νομό και σίγουρα εκείνη η εκλογή αποτελούσε μια μεγάλη και τιμητική για τον ίδιο επιτυχία.

Δευτέρα, 05 Φεβρουάριος 2018 23:15

Η κριτική και ο αντίλογος

Γράφτηκε από τον

Αχός βαρύς ακούγεται... μετά τη συνέντευξη του Δημάρχου Δ. Σισμανίδη αναφορικά με την επόμενη μέρα στο Δήμο Κιλκίς. Αχός βαρύς μεν, άσφαιρος δε, επί του παρόντος και για κάμποσους ακόμα μήνες.
Και απομένουν πολλοί μήνες για τις δημοτικές εκλογές. Τόσοι που η σοβαρότερη κριτική που δέχθηκε ο δήμαρχος εξ ...οικείων είναι πως μέχρι να βρεθεί διάδοχη λύση, θα αλωνίζει μόνος του ο Τονικίδης!

Δευτέρα, 05 Φεβρουάριος 2018 22:08

Τον Τσίπρα τον ρώτησε;

Γράφτηκε από τον

Τρίζει η καρέκλα του Καρανίκα. Του στρατηγικού συμβούλου του πρωθυπουργού. Εκεί που ασχολούνταν με τα κάλλη της Μενεγάκη και άλλα συναφή, προχθές  ξιφούλησε κατά της δεξιάς. Και -άκουσον άκουσον- ονομάτισε τον Καραμανλή και τον Μητσοτάκη ως υπαίτιους των δεινών που ταλανίζουν την χώρα καθώς κυβέρνησαν 40 τόσα χρόνια, όπως γράφει.

Δευτέρα, 05 Φεβρουάριος 2018 21:44

Δεν έχουν όνομα;

Γράφτηκε από τον

Και ξαφνικά στο διαδίκτυο εμφανίστηκε η παρακάτω ανάρτηση-πρόσκληση, συνοδευόμενη κι από σχετική αφίσα:
Μετά το δυναμικό συλλαλητήριο στην Θεσσαλονίκη και το ερχόμενο συλλαλητήριο στην Αθήνα, σας καλούμε να συμμετάσχετε και στο τρίτο συλλαλητήριο κατά σειρά που θα πραγματοποιηθεί στον Συνοριακό Σταθμό Ευζώνων με προσυγκέντρωση στο χωριό Εύζωνοι απ΄όπου θα ακολουθήσει πορεία προς τον συνοριακό σταθμό που απέχει 3km, ώστε να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα στους γείτονες ότι «Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ».

Τετάρτη, 31 Ιανουάριος 2018 22:34

«Σάρωσε» η συνέντευξη Σισμανίδη στο διαδίκτυο

Γράφτηκε από τον

Σαρωτικό ήταν στον κόσμο του διαδικτύου το πρώτο μέρος της συνέντευξης που παραχώρησε στο δημοσιογράφο Θεοφύλακτο Παγλαρίδη ο δήμαρχος Κιλκίς, Δημήτρης Σισμανίδης, στη webTV της ηλεκτρονικής εφημερίδας του Δημοσιογραφικού Οργανισμού των ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Την πρώτη ημέρα ανάρτησης του βίντεο στο facebook των ΕΙΔΗΣΕΩΝ, με τίτλο: «Σισμανίδης: Ολοκληρώνω τη θητεία μου και αποχωρώ», είχαμε 2.400 ανοίγματα και τεράστιο ενδιαφέρον για το τι ειπώθηκε -μπροστά και πίσω από την κάμερα- κυρίως από τους συνεργάτες του δημάρχου, πολλοί εκ των οποίων αναζητούν πρωταγωνιστικό ρόλο στην «επόμενη ημέρα».

Τρίτη, 30 Ιανουάριος 2018 21:30

Υπόθεση της δεξιάς οι βασιλόπιτες!

Γράφτηκε από τον

Τελικά, οι (πολιτικές) βασιλόπιτες στο Κιλκίς είναι υπόθεση μόνο της δεξιάς! Σ’ αυτόν τον τόπο απέμεινε μόνο η ΝΟΔΕ της Νέας Δημοκρατίας και ο βουλευτής του κόμματος, Γιώργος Γεωργαντάς, που κόβουν την πρωτοχρονιάτική τους πίτα.
Που είναι οι καλές εποχές, με τους Κιλτίδη, Τσιτουρίδη και Φλωρίδη να ανταγωνίζονται με τη βασιλόπιτα ποιος θα γεμίσει ασφυκτικά την «Αρένα»;

Σάββατο, 27 Ιανουάριος 2018 19:40

Αναγνώριση της προσφοράς του Λάζαρου Παζαρτζικλ

Γράφτηκε από τον

Εγκωμιαστικός ήταν ο Δήμαρχος Κιλκίς και για τη συμβολή του δημοτικού συμβούλου Λάζαρου Παζαρτζικλή στην ενεργοποίηση της δημοτικής αναφορικά με την αξιοποίηση των δίδυμων καπναποθηκών (πρώην στρατιωτικό πρατήριο)  
Εκθείασε ο κ. Σισμανίδης τις πολλαπλές αναφορές του κ. Παζαρτζικλή με συνεχείς ερωτήσεις προς τη διοίκηση για την τύχη  του κτηρίου- σημείου αναφοράς της πόλης του Κιλκίς, στην ενεργοποίηση της διοίκησης που αποφάσισε να ζητήσει και επίσημα την κυριότητα του κτηρίου από την Κτηματική Εταιρεία Ακινήτων του Υπ. Οικονομικών, όπου και ανήκει.