Κυριακή, 16 Ιουνίου 2019, 11:37:02 πμ

Σχόλια

Παρασκευή, 05 Απριλίου 2019 15:37

Απαράδεκτη ανάμειξη στις εκλογές

Γράφτηκε από τον

Είναι απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει το τελευταίο διάστημα με σχολικές μονάδες να ευχαριστούν εκπροσώπους φορέων για την προσφορά εξοπλισμού, προβάλλοντας μάλιστα την αυτοδιοικητική υποψηφιότητά τους!

Τετάρτη, 03 Απριλίου 2019 22:56

Έρχεται... ευλογημένη η Πάκα

Γράφτηκε από τον

Λοιπόν τα προεκλογικά αστεία τέρμα. Διότι η κ. Καλλισθένη Πάκα πλέον δεν αστειεύεται. Επέστρεψε τις προάλλες από τα Ιεροσόλυμα όπου και προσκύνησε τους Άγιους Τόπους, και τώρα δριμύτερη και με την εξ Ύψους ευλογία αφιερώνεται στην προεκλογική της καμπάνια ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Δ. Τσαντάκη.

Τετάρτη, 03 Απριλίου 2019 22:18

Ξεκάθαρο μήνυμα

Γράφτηκε από τον

Απολαυστικός ο Μάκης Βορίδης για το γαλάζιο κοινό του συνεδριακού κέντρου όπου κέρδισε τις εντυπώσεις αλλά και το στοίχημα με τον Παππά, που βρέθηκε πριν λίγες μέρες στον ίδιο χώρο ότι δηλ. θα τον ξεπεράσει σε κόσμο! Στα πιο σοβαρά τώρα ο βουλευτής της ΝΔ κατέστησε σαφείς τις επιλογές της παράταξής του για τις τριπλές εκλογές. Στις δημοτικές εκλογές είπε στηρίζουμε το Δημήτρη Κυριακίδη στο Δήμο Κιλκίς, στις περιφερειακές τον Απόστολο Τζιτζικώστα και στις ευρωεκλογές ανεβάζουμε όσο πιο ψηλά γίνεται τα ποσοστά της ΝΔ. Σαφής και περιεκτικός.

Τρίτη, 02 Απριλίου 2019 23:58

Άκης Πιπερίδης: Ναι στην ενότητα

Γράφτηκε από τον

Ο αντιδήμαρχος Κιλκίς Άκης Πιπερίδης ήταν από τους πρώτους που βρέθηκαν στο Συνεδριακό Κέντρο του Κιλκίς για την ομιλία του βουλευτή και τομεάρχη της Νέας Δημοκρατίας Μ. Βορίδη, παρά τις πικρίες του για τη στάση στελεχών της ΝΟΔΕ.
«Θα αγωνίζομαι πάντα για τη δημιουργία της ενωμένης, δυνατής και μεγάλης δεξιάς παράταξης», μας δήλωσε. «θα αγωνίζομαι πάντα ενάντια στη λογική του διαίρει και βασίλευε στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης».
Ενωτικός ο Άκης!

Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2019 21:52

Να σοβαρευτούν οι ...ποντιοπροστάτες

Γράφτηκε από τον

Δεν υπάρχει πόντιος, φωνάζουν διάφοροι, στο ψηφοδέλτιο Τζιτζικώστα, όπως ανακοινώθηκε την Τετάρτη.
Σιγά τα ωά. Διότι και στις περασμένες εκλογές ένας ήταν ο Πόντιος στο κατά τα άλλα ...ποντιοκρατούμενο Κιλκίς. Και μοναδική διαφορά από το ψηφοδέλτιο του 2014 είναι η μια θέση του Παύλου Θωμαΐδη που καταλαμβάνει πλέον ο Κώστας Βιολιτζής, μισός πόντιος!

Με ρητό και κατηγορηματικό τρόπο και σε υψηλούς τόνους ο Μάκης Βορίδης από το Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς το βράδυ της Τετάρτης διακήρυξε: η Νέα Δημοκρατία υποστηρίζει στο Δήμο Κιλκίς τον υποψήφιο Δήμαρχο Δημήτρη Κυριακίδη. Και αμέσως μετά την ομιλία του φωτογραφήθηκε με τον κ. Κυριακίδη και τους υποψήφιους συμβούλους του που βρέθηκαν στην αίθουσα.

Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2019 23:34

Υποψήφιοι και Δικαιοσύνη

Γράφτηκε από τον

Με αφορμή αυτήν την θλιβερή ιστορία με την υποψηφιότητα της κας Μυρσίνης Λοΐζου για την Ευρωβουλή, την καταδίκη της από την Ελληνική Δικαιοσύνη και την αναγκαστική της παραίτηση, είναι μια ευκαιρία να υπενθυμίσουμε και στους υποψήφιους Αυτοδιοικητικούς μας, που έχουν «θέματα» με τη Δικαιοσύνη, την Εφορία, τα Ασφαλιστικά Ταμεία και τις Τράπεζες, να το δηλώσουν τώρα.

Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2019 22:56

Με Κυριακίδη ο Λευτέρης Αργυρόπουλος

Γράφτηκε από τον

Ταράζει τα νερά στο λεκανοπέδιο των Μουριών ο Δημήτρης Κυριακίδης κατεβάζοντας τον Λευτέρη Αργυρόπουλο. Ένα όνομα βαρύ σαν ιστορία στην περιοχή που συνδέεται με το Σάββα Αργυρόπουλο πρώην Δήμαρχο Μουριών στην Καποδιστριακή εποχή. Ο Λευτέρης Αργυρόπουλος μπαίνει με δύναμη στο ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ έχοντας τη στήριξη του Σάββα που είναι ξάδελφός του.

Τρίτη, 26 Μαρτίου 2019 23:48

Τα υπενθύμισε ο Κώστας

Γράφτηκε από τον

Όπως θα ξέρετε κάθε Δευτέρα και Παρασκευή (4-5μ.μ.) ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Κιλκίς Κώστας Κιλτίδης εμφανίζεται σε εκπομπή του EURO CHANNEL και σχολιάζει την επικαιρότητα. Τις προάλλες καταγράφοντας κάτι που έγινε στην Παιονία, εισέπραξε το ερώτημα: «Τι έργο έχετε αφήσει πίσω σας κ. Κιλτίδη;»
Κι όπως καταλάβατε, ο κ. Κιλτίδης κάτι τέτοια δεν τα αφήνει να πέσουν κάτω!
«Δεν υπήρξα ποτέ πολιτικός των «κατόπιν ενεργειών μου». Ο,τι έκανα στο νομό Κιλκίς το γνωρίζουν οι πολίτες ως έργο μου», ήταν η απάντησή του. Και κατέγραψε κάποια βασικά έργα:
«Τρίτη Πτέρυγα στο Νοσοκομείο Κιλκίς. Αυτοτελή Ψυχιατρική Μονάδα στο Κιλκίς. Ανακατασκευή του ΚΕΓΕ που έγινε ένα στολίδι και θα μπορούσε να είχε στεγάσει δημόσιες υπηρεσίες. Ξεμπλοκάρισμα των διαδικασιών για την κατασκευή του ΤΕΙ Κιλκίς. Διοικητήριο στο Νοσοκομείο Γουμένισσας. Ανάπλαση και υποστήριξη δασικών έργων σε Πάικο, Χιλια Δένδρα, Πεδινό… Αρχαιολογικός Χώρος Ευρωπού. Κάθετους δρόμους από Κρούσια προς λεκάνες Χέρσου και Δοϊράνης. Λειτουργία της Λίμνης Αρτζάν Αματόβου. Ηλεκτροφωτισμός σε 12 αθλητικούς χώρους στο νομό. Καθιέρωση του κρασιού «Πλαγιές Πάικου» που έδωσε πνοή στην αμπελοοινική ζώνη της Γουμένισσας. Το πρόγραμμα Leader μόνο σε οικισμούς του ν. Κιλκίς. Διατήρηση της ΛΑΦ Κιλκίς, και τόσα άλλα, πάντα σε συνεργασία με τους θεσμικούς παράγοντες και του συναδέλφους βουλευτές…»

 

Πως να πήγαινε
ανεπιθύμητος
Ήταν ατόπημα του υπουργού Ν. Παππά που δεν επισκέφθηκε κατά την περιοδεία του στην Παιονία τον Δήμαρχο Χρ. Γκουντενούδη στην έδρα του δήμου.
Αλλά για να λέμε και του "στραβού το δίκιο", στην Παιονία γενικά έχει κηρυχθεί ανεπιθύμητος ο Ν. Παππάς ως μέλος μιας κυβέρνησης που υπερψήφισε τη Συμφωνία των Πρεσπών. Με τη γνωστή (και μηδέποτε εφαρμοσθείσα ) απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίο.
Προς τι λοιπόν η καταγγελία του κ. Γκουντενούδη; Κι αν πήγαινε ως ανεπιθύμητος ο υπουργός πως θα τον δεχόταν ο δήμαρχος;
Αυτές τις περιπλοκές δημιουργούν αποφάσεις που λαμβάνονται εν θερμώ και στο "γόνατο"

 

Τρέχοντας έπρεπε να πάει
Ενώ στο Δημαρχείο Κιλκίς θα μπορούσε να πάει εν δόξη και τιμή. Και για έναν πρόσθετο λόγο: Ο Δήμαρχος Δ. Σισμανίδης επανειλημμένα έχει εκθειάσει δημόσια την προσφορά τοπικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ -ιδιαίτερα του Δημ. Αγαθόπουλου- στην προώθηση θεμάτων του δήμου.
Αλλά κι αυτή η στάση του δεν εκτιμήθηκε από τον Υπουργό.
Κρίμα.

Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2019 23:19

Οι καημένοι...

Γράφτηκε από τον

Βρε τους καημένους ... Αδυνατούν να παρακολουθήσουν την επικαιρότητα και βγάζουν κακίες απλά γιατί έτσι είναι γραμμένο στο dna τους.
Για κάποιους συναδέλφους μιλάμε που σχολιάζουν κακεντρεχώς δημοσιεύματά μας, χωρίς καν να μπαίνουν στον κόπο να κατανοήσουν τι γράφουμε.
Εμείς πάντως διασκεδάζουμε με τις κακίες τους.