Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2019, 6:21:37 πμ

Σχόλια

Τρίτη, 23 Απριλίου 2019 21:34

Προσέξτε κι αυτό...

Γράφτηκε από τον

Επειδή η παρέλαση ονομάτων υποψηφίων στις αυτοδιοικητικές εκλογές καλά κρατεί, ας προσέξουν και τούτη τη διάταξη οι μουστερήδες:

Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019 15:31

Προς απόδειξη

Γράφτηκε από τον

Λοιπόν τα ψέματα τελειώνουν. Την Κυριακή 5 Μαίου είναι η τελευταία προθεσμία για την κατάθεση στα πρωτοδικεία των υποψηφιοτήτων ενόψει δημοτικών εκλογών.

Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019 22:51

Αποφύγετε τον φανατισμό

Γράφτηκε από τον

Έχω μελετήσει τον φανατισμό των ανθρώπων. Έχω βιώσει καταστάσεις. Με αφορμή τις δημοτικές εκλογές με τις πολλές υποψηφιότητες, θα καταθέσω την άποψή μου. Από όλες τις εκδοχές του φανατισμού, δεν είναι χειρότερος ο θρησκευτικός, ούτε ο ιδεολογικός ή εθνικός ή κομματικός, αλλά ο προσωπικός. Διασπά και σκοτεινιάζει το πρόσωπο του ανθρώπου και στο τέλος τον ακυρώνει, σκορπώντας μίσος και απάνθρωπες καταστάσεις. Αποφύγετέ τον.
(Από ανάρτηση του πρώην βουλευτή της ΝΔ Κώστα Κιλτίδη στο fb).

Τετάρτη, 10 Απριλίου 2019 17:06

Με αέρα Κατερίνας το ‘’Κιλκίς Μπροστά’’

Γράφτηκε από τον

Πολύ δυνατά ξεκίνησε ο Απρίλης ο καλός, που λέει και το τραγούδι, για το Δημήτρη Κυριακίδη.

Δύο ακόμη ισχυρότατες υποψηφιότητες στην Ενωτική Δύναμη Κιλκίς, η πετυχημένη δικηγόρος Καλλισθένη Πάκα και η διακεκριμένη ιατρός, χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος, Χριστίνα Χρυσοχοΐδου,

Παρασκευή, 05 Απριλίου 2019 15:37

Απαράδεκτη ανάμειξη στις εκλογές

Γράφτηκε από τον

Είναι απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει το τελευταίο διάστημα με σχολικές μονάδες να ευχαριστούν εκπροσώπους φορέων για την προσφορά εξοπλισμού, προβάλλοντας μάλιστα την αυτοδιοικητική υποψηφιότητά τους!

Τετάρτη, 03 Απριλίου 2019 22:56

Έρχεται... ευλογημένη η Πάκα

Γράφτηκε από τον

Λοιπόν τα προεκλογικά αστεία τέρμα. Διότι η κ. Καλλισθένη Πάκα πλέον δεν αστειεύεται. Επέστρεψε τις προάλλες από τα Ιεροσόλυμα όπου και προσκύνησε τους Άγιους Τόπους, και τώρα δριμύτερη και με την εξ Ύψους ευλογία αφιερώνεται στην προεκλογική της καμπάνια ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Δ. Τσαντάκη.

Τετάρτη, 03 Απριλίου 2019 22:18

Ξεκάθαρο μήνυμα

Γράφτηκε από τον

Απολαυστικός ο Μάκης Βορίδης για το γαλάζιο κοινό του συνεδριακού κέντρου όπου κέρδισε τις εντυπώσεις αλλά και το στοίχημα με τον Παππά, που βρέθηκε πριν λίγες μέρες στον ίδιο χώρο ότι δηλ. θα τον ξεπεράσει σε κόσμο! Στα πιο σοβαρά τώρα ο βουλευτής της ΝΔ κατέστησε σαφείς τις επιλογές της παράταξής του για τις τριπλές εκλογές. Στις δημοτικές εκλογές είπε στηρίζουμε το Δημήτρη Κυριακίδη στο Δήμο Κιλκίς, στις περιφερειακές τον Απόστολο Τζιτζικώστα και στις ευρωεκλογές ανεβάζουμε όσο πιο ψηλά γίνεται τα ποσοστά της ΝΔ. Σαφής και περιεκτικός.

Τρίτη, 02 Απριλίου 2019 23:58

Άκης Πιπερίδης: Ναι στην ενότητα

Γράφτηκε από τον

Ο αντιδήμαρχος Κιλκίς Άκης Πιπερίδης ήταν από τους πρώτους που βρέθηκαν στο Συνεδριακό Κέντρο του Κιλκίς για την ομιλία του βουλευτή και τομεάρχη της Νέας Δημοκρατίας Μ. Βορίδη, παρά τις πικρίες του για τη στάση στελεχών της ΝΟΔΕ.
«Θα αγωνίζομαι πάντα για τη δημιουργία της ενωμένης, δυνατής και μεγάλης δεξιάς παράταξης», μας δήλωσε. «θα αγωνίζομαι πάντα ενάντια στη λογική του διαίρει και βασίλευε στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης».
Ενωτικός ο Άκης!

Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2019 21:52

Να σοβαρευτούν οι ...ποντιοπροστάτες

Γράφτηκε από τον

Δεν υπάρχει πόντιος, φωνάζουν διάφοροι, στο ψηφοδέλτιο Τζιτζικώστα, όπως ανακοινώθηκε την Τετάρτη.
Σιγά τα ωά. Διότι και στις περασμένες εκλογές ένας ήταν ο Πόντιος στο κατά τα άλλα ...ποντιοκρατούμενο Κιλκίς. Και μοναδική διαφορά από το ψηφοδέλτιο του 2014 είναι η μια θέση του Παύλου Θωμαΐδη που καταλαμβάνει πλέον ο Κώστας Βιολιτζής, μισός πόντιος!