Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2018, 5:25:31 μμ

Σχόλια

Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018 21:07

Κιλκισιώτικο λόμπυ

Γράφτηκε από τον

Γράφουμε για την ευνοϊκή εξέλιξη στο δρόμο Κιλκίς – Θεσσαλονίκη (τμήμα Ν. Σάντας – Άσσηρος). Μία εξέλιξη που λύνει οριστικά το μέγα ζήτημα της επιχωμάτωσης του δρόμου με διασφάλιση της ποσότητας του υλικού από τη θέση ‘Καμάρα’ του δήμου Ωραιοκάστρου.

Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2018 21:25

Ακόμα και το Κιλκίς..!

Γράφτηκε από τον

Δέστε κάτι προβλήματα που έχει ο κόσμος. Ο Δήμαρχος Καλαμάτας έχει παράπονα από τον συντοπίτη του πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά ότι δεν ικανοποίησε τα αιτήματα του δήμου όσο ήταν πρωθυπουργός.

Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2018 22:41

Απάντηση του ΔΕΔΔΗΕ

Γράφτηκε από τον

Από τον Διευθυντή ΔΕΔΔΗΕ Κιλκίς Γιώργο Ξανθό πήραμε και δημοσιεύουμε απάντηση σε σχόλιο της στήλης (διαμαρτυρία Αλ. Πολυχρονίδη).
Ο κ. Ξανθός αναφέρει:
Κύριε Πολυχρονίδη Αλέξανδρε,

Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2018 22:38

Ο καθείς κρίνεται

Γράφτηκε από τον

Όχι μόνο δεν συμφωνεί με χθεσινό μας σχόλιο και την κριτική μας θέση πως βγήκε ολίγον οφ σλάιντ στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μηνάς Παπαδόπουλος, αλλά υπερασπίζεται πολιτικά πάντα τη θέση του, πέμποντάς μας την ακόλουθη γραφή-απάντηση:

Σεβόμενος απεριόριστα το ρόλο σας και δεχόμενος την καλόπιστη κριτική οφείλω με υπευθυνότητα να σας απαντήσω σε σχόλιο σας περί ''οφσάϊντ.''

Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2018 22:15

Δεν συνέπεσαν

Γράφτηκε από τον

Στο Κέντρο Υγείας Δροσάτου την περασμένη εβδομάδα ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Θεόδωρος Παραστατίδης, στην Κατερίνη ως μέλος της κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΚΙΝ.ΑΛ. ο Στέφανος Παραστατίδης το περασμένο Σαββατοκύριακο.
Να προσέχουν μην συμπέσουν την ίδια ημέρα στην ίδια πόλη κι έχουμε ενδοοικογενειακές (πολιτικές) έριδες.

Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2018 23:55

Τι να εννοούσε άραγε;

Γράφτηκε από τον

Τις προάλλες στην εκδήλωση με την παρουσίαση των νέων μηχανημάτων που προμηθεύτηκε ο Δήμος Κιλκίς, στον τομέα της καθαριότητας, ο Δήμαρχος Δημ. Σισμανίδης ήταν όλο καλά λόγια για την αντιδήμαρχό του Κατερίνα Γιαννακούλα - Ζιούτα.
"Εμπιστεύτηκα σε μια γυναίκα ένα δύσκολο πόστο, αυτό της καθαριότητας και δικαιώθηκα." έλεγε και ξανάλεγε.

Τρίτη, 04 Σεπτεμβρίου 2018 19:22

Έξι χρόνια πέρασαν με το Δικαστικό στον "αέρα"

Γράφτηκε από τον

Τέτοιες μέρες πριν πέντε χρόνια γράφαμε στην ΠΡΩΙΝΗ πρωτοσέλιδα: "Δημοπρατείται η μίσθωση του Δικαστικού Μεγάρου εντός των προσεχών εβδομάδων". Ήταν το φύλλο της Τρίτης 3 Σεπτεμβρίου 2013.
Σημειώνουμε ότι η σχετική προσφορά της Μητρόπολης προς το Υπουργείο Δικαιοσύνης ότι διαθέτει το κτήριό της για Δικαστικό Μέγαρο υποβλήθηκε ένα χρόνο νωρίτερα, το καλοκαίρι του 2012.

Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2018 21:52

"Ήγγικεν η ώρα" για τον Δημήτρη Κυριακίδη

Γράφτηκε από τον

Είναι άνθρωπος χαμηλών τόνων, ευγενής και σίγουρα δεν συνιστά (ευτυχώς) το "μέσο όρο" όσων ασχολούνται με την πολιτική ζωή, Όμως ο δικηγόρος Δημήτρης Κυριακίδης, πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς καταφέρνει να ξεχωρίζει, ακόμα και χωρίς να επιστρατεύει τα συνήθη μέσα της δημιουργίας εντάσεων, προστριβών, καταγγελιών κ.ο.κ.!

Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2018 20:51

Περί αισιοδοξίας

Γράφτηκε από τον

Σε δυο μήνες (τον Οκτώβριο) συμπληρώνονται αισίως οχτώ χρόνια αφότου δημοπρατήθηκε η κατασκευή του δρόμου Νέα Σάντα- κόμβος Ασσήρου.
Υπενθύμιση προς όσους αισιοδοξούν ότι ο δρόμος θα παραδοθεί τέλος του 2019 ή άντε αρχές 2020. Στα οχτώ χρόνια είναι ζήτημα αν έχει κατασκευαστεί το 35% του προβλεπόμενου-συμβατικού έργου. Σε ένα χρόνο - άντε σε ενάμιση- πως θα εκτελεστεί το υπολειπόμενο 65%;

Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2018 23:06

Περί "ηθικής" στη ΔΕΥΑΚ

Γράφτηκε από τον

Επειδή τώρα με το θέμα της παραιτηθείσας ήδη προέδρου της ΔΕΥΑ Κιλκίς, ακούγονται διάφορα ηρωικά περί "ηθικής" κ.ο.κ., επαναλαμβάνουμε όσα εξαρχής γράψαμε.