Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2017, 11:19:00 μμ

Σχόλια

Δευτέρα, 17 Ιούλιος 2017 20:28

Το γαρ πολύ του καύσωνα...

Γράφτηκε από τον

Μετά τον Πετρόπουλο, ιδού ο  "δικός μας" υπό την έννοια ότι πρόσφατα επισκέφθηκε το Κιλκίς υφυπουργός Γιάννης Μπαλάφας που με μια δήλωσή του κατόρθωσε να γίνει πρώτο θέμα.

Κυριακή, 16 Ιούλιος 2017 20:49

Όλα θα πάνε καλά

Γράφτηκε από τον

Σε τέσσερις μόνο λέξεις συνόψισε ο υφυπουργός Γιάννης Αμανατίδης την κυβερνητική θέση για το θέμα της μετεγκατάστασης και εν γένει της τύχης του ΤΕΙ Κιλκίς: Όλα θα πάνε καλά.

Παρασκευή, 14 Ιούλιος 2017 09:02

Πως καταντήσαμε....

Γράφτηκε από τον

Πάει, εξέλιπε πάσα ελπίς... Δεν φτάνει που ετούτο το Survivor εν καιρώ κρίσης μονοπώλησε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, έχουμε τώρα τις "περατζάδες" των διάφορων παικτών του από καταστήματα αναψυχής.

Τετάρτη, 12 Ιούλιος 2017 09:33

Εμείς ασχολούμαστε, άλλοι κοιμούνται

Γράφτηκε από τον

Να ευλογήσουμε τα γένια μας... Ή αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει...

Τρίτη, 11 Ιούλιος 2017 11:49

«Mη γνώτω η αριστερά σου τι ποιεί η δεξιά σου»

Γράφτηκε από τον

H γνωστή προτροπή, «μη γνώτω η αριστερά σου τι ποιεί η δεξιά σου», ταιριάζει απόλυτα στα όσα μάθαμε κατά την επίσκεψη του υφυπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μπαλάφα στο Κιλκίς.

Κυριακή, 09 Ιούλιος 2017 10:28

"Ιδία βουλήσει" ή ρέκβιεμ για τον 45χρονο που έφυγε άδικα

Γράφτηκε από τον

Πέρασε απαρατήρητο. Δεν έγραψε κανείς, αφού κανένα δελτίο τύπου δεν εκδόθηκε. Μόνο η μικρή κοινωνία στα βορινά του νομού συνταράχτηκε από το θλιβερό άγγελμα. Ένας 45χρονος έφυγε από τη ζωή άδικα των αδίκων.
Και έφυγε, κατά πως βοά η τοπική κοινωνία, ιδία βουλήσει. Τι θλιβερός χαρακτηρισμός για εκείνους που δεν αντέχουν την πίεση των καιρών, την πίεση της απάνθρωπης πραγματικότητας που βιώνουμε.
Διάλεξε ένα φυτοφάρμακο ως οδηγό του στον άλλο κόσμο ο 45χρονος. Ιδία βουλήσει...

Παρασκευή, 07 Ιούλιος 2017 21:05

Κουίζ για ...προχωρημένους υπουργούς Αμυνας

Γράφτηκε από τον

Δυο φορές ήρθε στο Κιλκίς ο Καμμένος. Τουλάχιστον άλλες δυο μας επισκέφθηκε και ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Δημήτρης Βίτσας. Είπαν πολλά, είδαν περισσότερα, ενημερώθηκαν, έλαβαν υπομνήματα, έδωσαν και διαβεβαιώσεις..
Και στο στρατόπεδο Καμπάνη το νερό του δικτύου παραμένει τα τελευταία χρόνια ακατάλληλο διότι το εσωτερικό δίκτυο είναι κατεστραμμένο. Παλιωμένο και ακατάλληλο. Και γι' αυτό το νερό από το δίκτυο της ΔΕΥΑΚ μπαίνει κατάλληλο και τέχει ακατάλληλο από τις βρύσες του στρατοπέδου.
Και χρειάζονται μόνο 20.000 ευρώ για την αντικατάσταση του δικτύου.

Πέμπτη, 06 Ιούλιος 2017 14:35

Επικίνδυνα και παράνομα drones!

Γράφτηκε από τον

Μόνο στην Ελλάδα της κρίσης και του ωχ αδελφισμού μπορεί να συμβαίνουν αυτά.
Η εκδήλωση γίνεται μέσα στο κέντρο του Κιλκίς, εκατοντάδες κάτοικοι την παρακολουθούν και πάνω από τα κεφάλια τους περιφέρεται ένα drone!

Τετάρτη, 05 Ιούλιος 2017 10:12

Εχθρική συμπεριφορά προς το Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Αν δεν αλλάξει κάτι, από το Σεπτέμβριο το τμήμα του Κιλκίς θα λειτουργήσει στις Σέρρες!
Τάδε έφη ο αναπληρωτής πρόεδρος του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας (Σερρών)  Αν. Μωυσιάδης 

Κυριακή, 02 Ιούλιος 2017 17:50

Αναμένουμε αντιδράσεις

Γράφτηκε από τον

“Δεν είχαμε καμιά βοήθεια από την τοπική κοινωνία. Καμιά βοήθεια από τους βουλευτές, το δήμο Κιλκίς. Αν δεν αλλάξει κάτι, στο ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας πήραμε απόφαση το τμήμα σχεδιασμού και παραγωγής ενδύματος του Κιλκίς να λειτουργήσει από τον Σεπτέμβριο στις Σέρρες”!
Ορθά κοφτά ο αναπληρωτής πρόεδρος του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας, είπε αυτό για το οποίο προειδοποιήσαμε εδώ και μήνες: Κινδυνεύει και τίθεται εν αμφιβόλω η παραμονή του τμήματος στο Κιλκίς.