Σάββατο, 21 Ιουλίου 2018, 5:06:31 πμ

Σχόλια

Τρίτη, 10 Απριλίου 2018 22:38

Πρόστιμα Τροχαίας

Γράφτηκε από τον

Πήγε τις προάλλες πολίτης - οδηγός στα ΕΛΤΑ Κιλκίς  για να πληρώσει το πρόστιμο της Τροχαίας για παράβαση του Κ.Ο.Κ. Βγάζει λοιπόν τα χρήματά του, υπολογίζει το 50% του αναγραφόμενου ύψους προστίμου και τα δίνει στον υπάλληλο. Στο "μουγιουρντί" της  Τροχαίας αναγραφόταν το γνωστό: Εφόσον καταβληθεί εντός προθεσμίας 10 ημερών καταβάλλεται το 50% του αναγραφόμενου προστίμου.

Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2018 23:09

Αχρείαστη όξυνση

Γράφτηκε από τον

Το κάκιστο  κλίμα στις σχέσεις του Δημάρχου Δ. Σισμανίδη με τον πρώην αντιδήμαρχο και νυν ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Θεόδωρο Βαφειάδη αποτυπώθηκε σε ένα ακόμα φραστικό - εντονότατο μάλιστα- επεισόδιο που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Τρίτη, 27 Μαρτίου 2018 22:41

Τόλμησε ο ΣΥΡΙΖΑ

Γράφτηκε από τον

Δεν είναι εύκολο αυτήν την εποχή το κυβερνών κόμμα να οργανώνει ανοιχτή ομιλία με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης στο Κιλκίς, με τα προβλήματα να πιέζουν τους αγρότες και στο νομό μας οι αγροτοσυνδικαλιστές να πρόσκεινται στη Νέα Δημοκρατία.
Το τόλμησε όμως η τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ και είχε μια επιτυχημένη εκδήλωση. Κατάμεστη ήταν η αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς στην ομιλία του Βαγ. Αποστόλου αν και οι περισσότεροι δεν ήταν φίλα προσκείμενοι στο κυβερνών κόμμα.

Κυριακή, 25 Μαρτίου 2018 20:27

Πολλαπλές αναγνώσεις

Γράφτηκε από τον

Τελικά στο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής πήγε όποιος ήθελε και μπορούσε!    
Κάπως σαν "ανοίξαμε και σας περιμένουμε".  Μια ανάγνωση είναι πως 'Όλοι οι καλοί χωράνε".
Μια δεύτερη θα την άλλαζε σε "ελάτε να φανούμε πολλοί"
Και μια τρίτη "Μωραίνει Κύριος όν βούλεται απολέσαι"
Διαλέχτε.

Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2018 23:18

Τιμή και δόξα στον Βασίλη Καλογερίδη

Γράφτηκε από τον

Στη μαυρίλα των ημερών και των καιρών γενικότερα, ιδού που ένας δικό μας παιδί, ο Κιλκισιώτης πιλότος Βασίλης Καλογερίδης, με την εξαιρετική διάκρισή του γεμίζει με υπερηφάνεια και ελπίδα τις ψυχές μας.
Καλύτερος πιλότος του ΝΑΤΟ αναδείχτηκε η δικός μας Βασίλης Καλογερίδης, επιβεβαιώνοντας  αυτό που γνωρίζουν όλοι στον κόσμο: Έχουμε τους καλύτερους πιλότους και μια πανίσχυρη πολεμική αεροπορία που είναι ικανή να αντιμετωπίσει κάθε επιβουλή.

Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2018 23:51

Εμείς τα έχουμε "δεβασμένα και γραμμένα"

Γράφτηκε από τον

Διαβάζουμε από τον Τύπο της Πέλλας: Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δ. Μπίνος, με τον βουλευτή Πέλλας Γιάννη Σηφάκη και την Αντιπρόεδρο της Δημόσιας Επιχείρησης Δικτύων Αερίου Στεφανία Μωσσέ. Θέμα συζήτησης ήταν η ένταξη των διανομών φυσικού αερίου στο Δήμο Αλμωπίας, μετά την παράδοση των μελετών κόστους – οφέλους από την ΔΕΔΑ σε δυόμιση μήνες, στο σχεδιασμό 2019- 2023.

Τρίτη, 20 Μαρτίου 2018 21:51

Θα πολεμήσουν οι πεντέμισι στους δέκα

Γράφτηκε από τον

Το αλιεύσαμε στο διαδίκτυο: Σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιεύθηκε στο twitter από το The Spectator Index,το 54% των Ελλήνων είναι έτοιμοι αν χρειαστεί να πολεμήσουν για τη χώρα.

Αυτό το ποσοστό μας φέρνει στην έκτη θέση των συνολικά 17 χωρών που περιλαμβάνει η δημοσκόπηση. Προηγούνται η Σουηδία με 55%, το Κόσοβο με 58%, η Ρωσία με 59 ,η Ουκρανία με 62 και πρώτη η Φινλανδία με 74%!
Λέτε να γεμίσαμε "πουρκουάδες"; Κομμάτι δύσκολο. Και μακάρι να μην χρειαστεί ...απόδειξη.

Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2018 23:42

Έμαθε, δουλεύει και φέρνει αποτελέσματα

Γράφτηκε από τον

Άντε τώρα να τον αφήσουν ήσυχο οι δικοί  του. Για τον Δήμαρχο Κιλκίς  ο λόγος που όπου βρεθεί και σταθεί έχει μόνο καλά λόγια να πει για τον Υπουργό Εσωτερικών Παναγιώτη Σκουρλέτη.
Το Πάνο από τον σκληρό πυρήνα του ΣΥΡΙΖΑ. Ξέρει το αντικείμενο, έμαθε γρήγορα και δουλεύει πολύ. Δίνοντας λύσεις. Δεν προλαβαίνεις να στείλεις ένα υπόμνημα κι έρχεται η απάντηση από το γραφείο του, έλεγε τις προάλλες, αναμένοντας στα σκαλιά της ΝΟΔΕ Κιλκίς της Ν.Δ. τον Χατζηδάκη  ο κ. Δημ. Σισμανίδης.

Κυριακή, 18 Μαρτίου 2018 21:24

Καλοθελητές

Γράφτηκε από τον

Βρήκε τον μπελά του ο Ανδρέας Βεργίδης. Τόλμησε να πει τα αυτονόητα στην πρόσφατη σύσκεψη των γαλάζιων και τον παρεξήγησαν. "Τα στελέχη που φιλοδοξούν να καταλάβουν θέση σε ψηφοδέλτια, να συμμορφωθούν στις κομματικές διαδικασίες. Για να μην υπάρχουν νεοδημοκράτες σε διαφορετικά ψηφοδέλτια ...να όπως καλή ώρα εγώ και Γιαννόπουλος στις περασμένες περιφερειακές εκλογές. Μην επαναληφθούν τα ίδια λάθη" ήταν το νόημα όσων είπε.

Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2018 21:58

Αγώνες ράλι στην περιφερειακή

Γράφτηκε από τον

Το είδαμε κι αυτό: Νωρίς το βράδυ της Δευτέρας στη δυτική περιφερειακή οδό του Κιλκίς, δυο αυτοκίνητα σταματημένα στις δυο λωρίδες του δρόμου, με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, μόλις πλησιάζουν έντρομοι οδηγοί, ξεκινούν κανονικό αγώνα ράλι.
Από ότι πληροφορηθήκαμε δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό. Το συνηθίζουν διάφοροι μουστερήδες να παραβγαίνουν με τα αυτοκίνητά τους, σκορπώντας τον τρόμο σ' όποιον  άτυχο οδηγό  πλησιάζει.