Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018, 6:37:09 μμ

Σχόλια

Τρίτη, 30 Οκτώβριος 2007 10:39

Ο φίλος μου ο Μηνάς

Γράφτηκε από τον
Αναφέρεται βέβαια και στο ρεπορτάζ της ΝΕΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ για την επετειακή – συμπλήρωσε 20 χρόνια έκδοσης- εκδήλωσή της αλλά θα το γράψω και για τους αναγνώστες της ΠΡΩΙΝΗΣ, γιατί όντως είναι χαριτωμένο.
Ο εκδότης της ΝΕΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ  Μηνάς Παπαδόπουλος είχε την καλοσύνη να με καλέσει στο βήμα για να απευθύνω έναν χαιρετισμό.  Δεν ήθελα να πω τα τετριμμένα ανάλογων εκδηλώσεων και έτσι θύμισα στο ακροατήριο - κοντά 400 άτομα στη συντριπτική τους πλειοψηφία δεξιοί - πως τον γνώρισα. Επαναλαμβάνω σχεδόν επί λέξει όσα είπα και στον χαιρετισμό μου.
Τρίτη, 30 Οκτώβριος 2007 10:38

Επιδοτήσεις

Γράφτηκε από τον
Προδήλως υποψιασμένοι και ελαφρώς αγριεμένοι είναι στην Κομισιόν με τις επιδόσεις της χώρας μας στο θέμα των ελέγχων και των πληρωμών των κοινοτικών επιδοτήσεων.
Και μπορεί ο Μπασιάκος να είπε τις συνήθεις μεγαλαυχίες του προεκλογικά (και μέσα στον Σεπτέμβριο μπορούμε να πληρώσουμε, είπε ο ερίφης), αλλά τώρα που και ο Οκτώβρης βγαίνει στο Υπουργείο τρέχουν κι ο Κώστας Κιλτίδης δεν δίνει εύκολα υποσχέσεις.
Παρασκευή, 26 Οκτώβριος 2007 07:28

Ένα δένδρο βρε παιδιά!

Γράφτηκε από τον
Είναι απογοητευτική η έλλειψη πολιτικής πρασίνου στο δήμο του Κιλκίς, όπως και σε όλους τους δήμους του νομού μας.
Όμως, για το δήμο Κιλκίς, που χρόνια τώρα δεν έχει φυτέψει ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΔΕΝΔΡΟ στο Λόφο και στους πέριξ της πόλης λόφους, η κατάσταση είναι εξωφρενική.
Παρασκευή, 26 Οκτώβριος 2007 07:27

Μαγιά και μαγκιά

Γράφτηκε από τον
Στην ημερίδα που οργάνωσε ο δήμος Ευρωπού για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα ήταν εντυπωσιακή η συμμετοχή νέων γυναικών από την περιοχή, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από την σύμβουλο επιχειρήσεων του Επιμελητηρίου Κιλκίς Μαρία Καλογερίδου, που απευθυνόμενη στο δήμαρχο Ε. Κουρτζανίδη είπε:
Παρασκευή, 26 Οκτώβριος 2007 07:25

Κουίζ

Γράφτηκε από τον
Ποιος Δήμαρχος του Κιλκίς όταν πιέστηκε να αποκαλύψει ποιον εκ των Παπανδρέου και Βενιζέλου θα υποστηρίξει είπε το αμίμητο: Στην Αθήνα είμαι με τον Παπανδρέου και στο Κιλκίς με τον Βενιζέλο;
Παρασκευή, 26 Οκτώβριος 2007 07:24

Καλή «χημεία»

Γράφτηκε από τον
Στην ίδια ημερίδα στον Ευρωπό, ήταν παρούσα και η δήμαρχος Αξιούπολης Σ. Συμεωνίδου, συνοδευόμενη από την αντιδήμαρχο Κ. Τσαγκαδά.
Πέμπτη, 25 Οκτώβριος 2007 13:45

Οι «Ευρωποδηλάτες» στην τηλεόραση

Γράφτηκε από τον
Από τις πιο ενδιαφέρουσες στιγμές της τηλεόρασης θα είναι η σημερινή παρουσίαση των κοριτσιών του Γυμνασίου Ευρωπού, που «βολτάρουν» με ένα ποδήλατο στην Ελλάδα και την Ευρώπη.
Η εκπομπή της ΕΤ3, «Ραντεβού στις 9», θα παρουσιάσει σήμερα την εξαιρετική περιβαλλοντική δουλειά των παιδιών, που τιμήθηκε με το πρώτο βραβείο πανελλαδικά, τους οδήγησε στις Βρυξέλλες και τελευταία η ΚΕΔΚΕ τύπωσε σε φυλλάδιο το παραμύθι των παιδιών.
Πέμπτη, 25 Οκτώβριος 2007 13:44

O tempora o mores

Γράφτηκε από τον
Σημειωτέον ότι στις πρώτες ημέρες όταν ανακοινώθηκαν τα γνωστά από μήνες άλλωστε γκάλοπ που έδιναν προβάδισμα στον Βενιζέλο έναντι του Παπανδρέου, όλη η συγχορδία των βαρόνων  κατήγγειλαν τα διαπλεκόμενα και την εξάρτηση από τον τύπο . Κι όλη αυτή η «πολιτική ανάλυση»   που θέλει την ιστορία να κινείται με σενάρια συνομωσίας κ.ο.κ. μεταφέρθηκε από την Αθήνα στην επαρχία.
Πέμπτη, 25 Οκτώβριος 2007 13:43

Το ΠΑΣΟΚ ανήκει όντως στα μέλη του και στους φίλους του

Γράφτηκε από τον
Το ΠΑΣΟΚ ανήκει στα μέλη του, όχι στα μ.μ.ε., είναι το προσφιλές σλόγκαν των υποστηρικτών του κ. Παπανδρέου, κυρίως από τον χώρο των μεγαλοστελεχών του Κινήματος. Επομένως πρόεδρο στο ΠΑΣΟΚ εκλέγουν τα μέλη (και οι φίλοι) και όχι τα Μ.Μ.Ε.
Πέμπτη, 25 Οκτώβριος 2007 13:06

Ελευθερία επιλογής

Γράφτηκε από τον
Το δημοκρατικό δικαίωμα της επιλογής είναι απόλυτο και δεν υπακούει σε δεσμεύσεις τοπικού ενδιαφέροντος.
Δηλαδή δεν σημαίνει πως επειδή κάποιος ψήφισε Παραστατίδη θα επιλέξει σίγουρα Παπανδρέου ή αν ψήφισε Φλωρίδη θεωρείται δεδομένος στον Βενιζέλο.