Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019, 11:20:52 μμ

Σχόλια

Τετάρτη, 28 Μαΐου 2008 13:59

Η αιτία της καθυστέρησης

Γράφτηκε από τον
Στην Καρδίτσα, πόλη και νομό περίπου σαν το δικό μας, ξεκίνησαν με εμάς και ήδη πέτυχαν το τέταρτο τμήμα ΤΕΙ. Εμείς βρισκόμαστε στο ένα. Να εντείνουμε τους ρυθμούς μας, πρότεινε ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Ηλιάδης στην συνεδρίαση του Δημοτικού  Συμβουλίου Κιλκίς.
Τετάρτη, 28 Μαΐου 2008 13:59

Εμπιστοσύνη στους νέους

Γράφτηκε από τον
Από την πρωτοβουλία που πήρε η Περιβαλλοντική Ομάδα του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς, με συντονιστή τον καθηγητή Θεόφιλο Γουλτίδη, για τον καθαρισμό του λόφου του Αη Γιώργη, και στην οποία συμμετείχαμε ως εφημερίδες ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμά τους, βγαίνουν κάποια απλά συμπεράσματα.
Τετάρτη, 28 Μαΐου 2008 13:41

Και στην ΤΕΔΚ

Γράφτηκε από τον
Το όλο θέμα όμως θα έχει και συνέχεια διότι συνιστά και εσωκομματικό πρόβλημα για τη Ν.Δ. Και αποτελεί πρόβλημα είτε το παραδέχεται είτε όχι ο σύλλογος των δικαστικών υπαλλήλων.  
Η κίνηση να τεθεί προς συζήτηση στη ΝΟΔΕ αυτό ακριβώς αποδεικνύει, ενώ η ρελάνς δεν αργεί. Πληροφορίες θέλουν το όλο θέμα να συζητείται στο δ.σ. της ΤΕΔΚ.
Τετάρτη, 28 Μαΐου 2008 13:41

Περί δικαστικού

Γράφτηκε από τον
Αύριο Τετάρτη 28 Μαίου απέχουν από την εργασία τους οι δικαστικοί υπάλληλοι με αίτημα την κατασκευή του δικαστικού μεγάρου στις δίδυμες καπναποθήκες. Συμπαριστάμενοι απεργούν και οι δικηγόροι. Οι δικαστικοί υπάλληλοι πιέζουν την κυβέρνηση να υλοποιήσει τη δέσμευσή της - η παραχώρηση των δίδυμων έχει κατοχυρωθεί και με συμβολαιογραφική πράξη- για κατασκευή στις δίδυμες, ως μόνης εφικτής λύσης.
Τετάρτη, 28 Μαΐου 2008 13:41

Μην ξεχάσετε σήμερα

Γράφτηκε από τον
Σήμερα από το ΡΑΔΙΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ και το «προφίλ της ημέρας» στις 10.30 το πρωί ο Γιάννης Παπαγεωργόπουλος θα μιλήσει με τον Νομάρχη Θεσσαλονίκης και πάντων των νομών Παν. Ψωμιάδη Μην χάσετε την ευκαιρία να ακούσετε τον Ψωμιάδη διότι, πέραν των άλλων, θα αποκτήσετε και μια γεύση για τον επόμενο υπερνομάρχη σας, αν προχωρήσει ο Καποδίστριας 2.
Κυριακή, 25 Μαΐου 2008 07:42

Και το Κιλκίς στο Κτηματολόγιο

Γράφτηκε από τον
Ανακοινώθηκαν οι περιοχές της χώρας όπου θα εφαρμοστεί το κτηματολόγιο και μεταξύ αυτών και ο δήμος Κιλκίς. Ετοιμαστείτε από Ιούνιο μέχρι Σεπτέμβριο, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΥΠΕΧΩΔΕ, να δηλώσετε τα ακίνητά σας. Και βεβαίως να …τσοντάρετε αναλόγως.
Κυριακή, 25 Μαΐου 2008 07:41

Ανδραγαθήματα ανοήτων

Γράφτηκε από τον
Χρειάζεται κακοήθεια ιδιάζουσα και απανθρωπιά για να διαπράξεις ασχήμια σαν αυτήν που διέπραξε εκείνος που έστειλε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μας έκκληση για αίμα δήθεν για ένα παιδί που κινδύνευε. Κι όταν έσπευσε αναγνώστης μας να ανταποκριθεί, από το τμήμα αιμοδοσίας του είπαν πως επρόκειτο για φάρσα.
Κυριακή, 25 Μαΐου 2008 07:40

Νωρίτερα τα έργα

Γράφτηκε από τον
Είναι θετικό ότι φέτος ξεκινούν σχετικά έγκαιρα τα έργα αντιπυρικής προστασίας. Την προσεχή Δευτέρα στο δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς θα ληφθούν αποφάσεις για εκτέλεση έργων αντιπυρικής προστασίας με αντιπυρικές ζώνες σε οικισμούς και - ελπίζουμε σε μεταγενέστερο στάδιο - σε καθαρισμό τω περιαστικών αλσυλλίων.
Κυριακή, 25 Μαΐου 2008 07:13

Βοηθήστε τη μικρή Αργυρώ

Γράφτηκε από τον
Η μικρή Αργυρώ που είναι μόλις 4 χρονών πάσχει από  Νευροβλάστομα (μορφή καρκίνου)  και είναι σε πολύ κρίσιμη κατάσταση. Χρειάζεται  επειγόντως αίμα ΑΒ Θετικό.
Κυριακή, 25 Μαΐου 2008 07:11

Νοοτροπίες

Γράφτηκε από τον
Αφορμή παίρνουμε από την ανακοίνωση του συλλόγου δικαστικών υπαλλήλων, αλλά η νοοτροπία αυτή είναι γενικευμένη. Να ελέγχονται οι δημοσιογράφοι επειδή σε ανακοινώσεις προστίθενται εισαγωγικά σχόλια,  καταγράφεται το ιστορικό του θέματος που μπορεί να έχει και πλευρές αντιπαραθέσεων κ.ο.κ. Ή να κατηγορείται η εφημερίδα για τον τίτλο που έβαλε