Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2019, 8:28:07 πμ

Σχόλια

Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2007 07:12

Άτιμο πράμα η …λούφα

Γράφτηκε από τον
Τη ρήση του ιδρυτή της αθηναϊκής δημοκρατίας Σόλωνα πως όταν σε μια πόλη υπάρχει επί ενός θέματος διάσταση απόψεων, είναι ατιμία σε κάποιον πολίτη να μην παίρνει θέση, να μην τοποθετείται, επικαλέστηκε ο Γιώργος Φλωρίδης και στις δυο ομιλίες του το Σαββατοκύριακο σε Κιλκίς και Πολύκαστρο.
Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2007 07:10

Τα παιδιά του Ευρωπού

Γράφτηκε από τον
Οι «Ευρωποδηλάτες» του Γυμνασίου Ευρωπού για δεύτερη φορά μας κάνουν περήφανους πανελλαδικά. Μετά το πρώτο βραβείο στο διαγωνισμό ECOMOBILITY και την παρουσία τους στις Βρυξέλλες, τώρα η ΚΕΔΚΕ τύπωσε το παραμύθι τους, μια διασκευή του μύθου «ο λαγός και η χελώνα» και το κυκλοφόρησε σε όλη την Ελλάδα.
Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2007 07:09

Δεύτερο «εμπάργκο»

Γράφτηκε από τον
Γράψαμε πριν από καιρό για το πλήγμα που δέχονται οι επαγγελματίες και η οικονομία μας μετά την απόφαση των γειτόνων μας της FYROM, να επιτρέψουν την είσοδο των Ελλήνων μόνο με την επίδειξη ταυτότητας και όχι διαβατηρίου, την ώρα που εμείς δεν τους δίνουμε βίζα για να μας επισκεφθούν, με ευθύνη του Προξενείου μας στα Σκόπια.
Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2007 08:19

Ζόρια και με τις επιδοτήσεις

Γράφτηκε από τον
Κι άντε με τα κενά στα αγροτικά ιατρεία θα βρεθεί σύντομα λύση. Εξάλλου βοηθούντος του Διοικητή του Νοσοκομείου Δημ. Ασημακίδη δόθηκε ήδη ικανοποιητική λύση για τα κενά του δήμου Κρουσίων.
Με τις επιδοτήσεις τι θα γίνει κ. Υφυπουργέ; Θα πληρωθούν γρήγορα οι αγρότες; τον ρωτήσαμε το Σάββατο μεσημέρι καθώς έκανε τη βόλτα του στον πεζόδρομο.
Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2007 08:15

Μαστροχαλαστής

Γράφτηκε από τον
Θα περιμένουμε κάμποσο καιρό ακόμα μέχρι να δεήσει το Υπουργείο Υγείας να στείλει αγροτικούς γιατρούς στα ιατρεία των χωριών που υπάρχουν κενά.
Ο διαγγελματίς Υπουργός Υγειας δεν φτάνει που ακόμα δεν πήρε μια απόφαση της προκοπής στον τομέα του, κατάφερε να χαλάσει και όσα θετικά προϋπήρχαν.
Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2007 10:40

Προκαταρκτική για Κορώνεια,γιατί όχι και για Δοϊράνη;

Γράφτηκε από τον
Επείγουσα προκαταρκτική εξέταση για τη λίμνη Κορώνεια διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Βασίλης Φλωρίδης.
Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2007 10:39

Είδες οι… γαμπροί του Χωρυγίου!

Γράφτηκε από τον
Δύο κιλκισιώτες νέους επιστήμονες και ανθρώπους της Αυτοδιοίκησης αξιοποιεί ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Κιλτίδης.
Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2007 10:37

Το «Αμερικανάκι»

Γράφτηκε από τον
Βρε πως αλλάζουν οι καιροί! Ο Ηλίας Χαραλαμπίδης δημόσιος υποστηρικτής του Γιώργου Παπανδρέου. Ο «λαϊκός νομάρχης» μας «Αμερικανάκι» τον ανέβαζε, «Αμερικανάκι» τον κατέβαζε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.
Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2007 10:36

Ατόπημα Τάσου

Γράφτηκε από τον
Το μεσημέρι της Κυριακής συνεδρίαζε το νομαρχιακό συμβούλιο και ο πρόεδρός του Γ. Γεωργαντάς συνεχάρη το νομαρχιακό σύμβουλο Κ. Γιαννόπουλο για την τοποθέτησή του στον ΟΠΕΚΕΠΕ.
Οπότε ήρθε η αντίδραση του αντινομάρχη Τ. Αμανατίδη: «Α, τώρα βγαίνουν τα γραμμάτια…».
Ατόπημα, φίλτατε Τάσο.
Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2007 07:06

Τρεις λαλούν…

Γράφτηκε από τον
Στη συνέντευξη τύπου του κ. Τσιτουρίδη ρώτησε (ο κοινός φίλος Τσιτουρίδη Μπαλάσκα) τι απαντά ο βουλευτής σε όσα είπε ο Μπαλάσκας στη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ για ευθύνη των δυο βουλευτών (και της κόντρας τους) στην πτώση της δύναμης της Ν.Δ. στο νομό.
Και απάντησε όπως απάντησε ο κ. Τσιτουρίδης.