Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018, 1:23:18 μμ

Σχόλια

Τρίτη, 04 Σεπτεμβρίου 2018 19:22

Έξι χρόνια πέρασαν με το Δικαστικό στον "αέρα"

Γράφτηκε από τον

Τέτοιες μέρες πριν πέντε χρόνια γράφαμε στην ΠΡΩΙΝΗ πρωτοσέλιδα: "Δημοπρατείται η μίσθωση του Δικαστικού Μεγάρου εντός των προσεχών εβδομάδων". Ήταν το φύλλο της Τρίτης 3 Σεπτεμβρίου 2013.
Σημειώνουμε ότι η σχετική προσφορά της Μητρόπολης προς το Υπουργείο Δικαιοσύνης ότι διαθέτει το κτήριό της για Δικαστικό Μέγαρο υποβλήθηκε ένα χρόνο νωρίτερα, το καλοκαίρι του 2012.

Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2018 21:52

"Ήγγικεν η ώρα" για τον Δημήτρη Κυριακίδη

Γράφτηκε από τον

Είναι άνθρωπος χαμηλών τόνων, ευγενής και σίγουρα δεν συνιστά (ευτυχώς) το "μέσο όρο" όσων ασχολούνται με την πολιτική ζωή, Όμως ο δικηγόρος Δημήτρης Κυριακίδης, πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς καταφέρνει να ξεχωρίζει, ακόμα και χωρίς να επιστρατεύει τα συνήθη μέσα της δημιουργίας εντάσεων, προστριβών, καταγγελιών κ.ο.κ.!

Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2018 20:51

Περί αισιοδοξίας

Γράφτηκε από τον

Σε δυο μήνες (τον Οκτώβριο) συμπληρώνονται αισίως οχτώ χρόνια αφότου δημοπρατήθηκε η κατασκευή του δρόμου Νέα Σάντα- κόμβος Ασσήρου.
Υπενθύμιση προς όσους αισιοδοξούν ότι ο δρόμος θα παραδοθεί τέλος του 2019 ή άντε αρχές 2020. Στα οχτώ χρόνια είναι ζήτημα αν έχει κατασκευαστεί το 35% του προβλεπόμενου-συμβατικού έργου. Σε ένα χρόνο - άντε σε ενάμιση- πως θα εκτελεστεί το υπολειπόμενο 65%;

Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2018 23:06

Περί "ηθικής" στη ΔΕΥΑΚ

Γράφτηκε από τον

Επειδή τώρα με το θέμα της παραιτηθείσας ήδη προέδρου της ΔΕΥΑ Κιλκίς, ακούγονται διάφορα ηρωικά περί "ηθικής" κ.ο.κ., επαναλαμβάνουμε όσα εξαρχής γράψαμε.

Κυριακή, 26 Αυγούστου 2018 14:14

Να πούμε του ...στραβού το δίκιο

Γράφτηκε από τον

Δεν ...ακούστηκε καλά η κίνηση της προέδρου της ΔΕΥΑ Λένας Αναστασιάδου να καταθέσει αγωγή κατά του δ.σ. της επιχείρησης διεκδικώντας 16.000 ευρώ. Τα πραγματικά δεδομένα της παράξενης ετούτης ιστορίας τα καταγράφουμε στο σχετικό ρεπορτάζ.
Ωστόσο να πούμε και του ...στραβού το δίκιο. Αμοιβή 815 ευρώ για έναν επιστήμονα που διοικεί μια τεράστια επιχείρηση, όπως είναι η ΔΕΥΑ Κιλκίς, με πλήρη απασχόληση, είναι μικρή. Είναι άλλο θέμα αν η σχετική πρωτοβουλία της κ. Αναστασιάδου να διεκδικήσει υψηλότερο μισθό έπρεπε να γίνει συλλογικά από την ίδια τη διοίκηση της επιχείρησης.

Παρασκευή, 03 Αυγούστου 2018 22:19

Τα προσωπικά δεδομένα «έπνιξαν» τους αριστούχους!

Γράφτηκε από τον

Χρόνια τώρα οι εφημερίδες μας, ΕΙΔΗΣΕΙΣ και ΠΡΩΙΝΗ, δημοσίευαν τα ονόματα των μαθητών που αρίστευσαν σε Γυμνάσια και Λύκεια του νομού Κιλκίς. Ηταν μια ελάχιστη ηθική επιβράβευση για τη σκληρή δουλειά και το μόχθο των μαθητών, των γονιών και των καθηγητών τους. Καθιερώσαμε τη δημοσίευση και ήταν κάτι που το ανάμεναν όλοι. Οι γονείς αναζητούσαν με περηφάνεια τις εφημερίδες και τις κρατούσαν για το αρχείο των παιδιών. Τι πιο όμορφο!

Τετάρτη, 01 Αυγούστου 2018 15:17

Ας ψάξουν ΚΑΙ μεταξύ τους...

Γράφτηκε από τον

Την ανακοίνωση του Τομέα Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ την καταχωρίζουμε αυτούσια και ασχολίαστη, όπως εξάλλου πράξαμε και με όλες τις ανακοινώσεις κομμάτων και φορέων.
Ένα σημείο της όμως ξεπερνά κάθε ...φαντασία και δεν μπορούμε παρά να υπενθυμίσουμε ορισμένα αυτονόητα.

Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2018 19:03

Για βουλευτές ή κοινοτικούς συμβούλους;

Γράφτηκε από τον

Ακούμε και μαθαίνουμε τα ονόματα που «πέφτουν στο τραπέζι» για τους υποψήφιους βουλευτές των κομμάτων και… μένουμε έκπληκτοι.
Αδέλφια, συναγωνιστές, άξια στελέχη των κομμάτων, να σας υπενθυμίσουμε απλώς πως μιλάμε για την επιλογή υποψηφίων βουλευτών και όχι για τη συγκρότηση κοινοτικού συμβουλίου.

Σάββατο, 28 Ιουλίου 2018 23:12

Κάντε κάτι!

Γράφτηκε από τον

Τεράστιο ήταν το ενδιαφέρον των αναγνωστών μας στην πρωτοβουλία του Δημοσιογραφικού Οργανισμού μας να αναδείξει τα προβλήματα που θα προκύψουν από ένα απευκταίο ενδεχόμενο πρόκλησης πυρκαγιάς στον Αη Γιώργη Κιλκίς.

Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2018 10:04

Αχρείαστη ένταση

Γράφτηκε από τον

Είναι γνωστή στους αναγνώστες μας η καταγγελία του δημοτικού συμβούλου Λάζαρου Παζαρτζικλή - και εν συνεχεία η απάντηση της κ. Σοφού και η ανταπάντηση Παζαρτζικλή- για τη μετακίνηση μιας υπαλλήλου του ΚΔΕΚ Κιλκίς.