Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2018, 10:38:46 μμ

Σχόλια

Κυριακή, 10 Ιουνίου 2018 18:27

Θα βαράνε και νταούλια;

Γράφτηκε από τον

Έγιναν λοιπόν τα εγκαίνια των ανακαινισμένων χώρων της Ορθοπεδικής κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς την Τρίτη 5 Ιουνίου. Έργο χρήσιμο καθώς ευπρεπίστηκαν οι χώροι της ιστορικής κλινικής.
Αλλά κάποτε οφείλουμε ως χώρα να σοβαρευτούμε. Και να παρατήσουμε τις παράτες. Ένα έργο 25.000-30.000 ευρώ όσο και να το “φουσκώσεις” δεν μπορεί να αποτελεί αφορμή και αντικείμενο εγκαινίων για να κάνει ο καθείς το “κομμάτι” του.

Παρασκευή, 08 Ιουνίου 2018 22:43

Ιλαρά και ιλαρότητες

Γράφτηκε από τον

Για τα κρούσματα ιλαράς στο Νοσοκομείο Κιλκίς συνυπέγραψε ερώτηση βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας ο βουλευτής Γιώργος Γεωργαντάς. Όπως σχετικές αναφορές με την ανακοίνωση του σωματείου εργαζομένων κατατέθηκαν και από βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής.
Ο Διοικητής του Ιδρύματος Θεόδωρος Ρεβενάκης απάντησε με ανακοίνωσή του, εστιάζοντας κυρίως στο πρόσωπο του τοπικού βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας με έντονο πολιτικό τρόπο.

Τετάρτη, 06 Ιουνίου 2018 23:34

Ο πήχης ψηλά!

Γράφτηκε από τον

Με διάθεση για πολλά πράγματα και συνέχιση του έργου της Αναπτυξιακής Κιλκίς εμφανίστηκαν τα στελέχη της, ο πρόεδρος Γιώργος Βουλγαράκης και ο νέος διευθυντής της Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, στην πρώτη τους συνέντευξη τύπου με αφορμή το νέο Leader. Τη συνέντευξη μπορείτε να τη δείτε στη webTV της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας, eidisis.gr.

Τρίτη, 05 Ιουνίου 2018 21:47

Θα ανακτήσουν τη μνήμη τους...

Γράφτηκε από τον

Μπαίνουμε οσονούπω στο τελευταίο έτος της θητείας των δημάρχων και ο εκνευρισμός αυξάνεται. Εκνευρισμός όχι τόσο στις τάξεις των αντίπαλων ψηφοδελτίων, αλλά από τις ...φίλιες δυνάμεις.

Το ποιο αξιόπιστο στοιχείο για το μαρασμό που υφίστανται τα χωριά μας είναι η πορεία του μαθητικού πληθυσμού σε αυτά.
Και είναι άκρως ανησυχητική αυτή η πορεία. Από το Σεπτέμβριο δεν θα λειτουργεί πλέον και το δημοτικό σχολείο του Δροσάτου, που πριν από χρόνια έφθασε να είναι εξαθέσιο, καλύπτοντας και τα έξι χωριά του πρώην δήμου Δοϊράνης! Από το Σεπτέμβριο τα παιδιά των χωριών αυτών θα μεταφέρονται στο Χέρσο και τα τρία κτήρια του σχολικού συγκροτήματος θα ρημάζουν.

Τρίτη, 29 Μαΐου 2018 20:19

Ταλαιπωρία για δυο και τρία ευρώ

Γράφτηκε από τον

Δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει άλλη λύση - επιλογή για το Δήμο Κιλκίς. Πάντως η εκτύπωση των λογαριασμών του ΤΑΠ (τέλος ακίνητης περιουσίας) σε καθέναν ξεχωριστά ιδιοκτήτη ακινήτου με ποσά δυο και τρία ευρώ, αποτελεί το σήμα κατατεθέν της αχρείαστης και άσκοπης ταλαιπωρίας, κυρίως των δημοτών.

Παρασκευή, 25 Μαΐου 2018 23:26

Η Δοϊράνη φουσκώνει επικίνδυνα...

Γράφτηκε από τον

Οι συνεχιζόμενες βροχοπτώσεις και ο διαρκής εμπλουτισμός της λίμνης Δοϊράνης οδηγεί πλέον τη στάθμη των νερών της σε επικίνδυνα και για την ελληνική πλευρά επίπεδα.
Είναι γνωστό ότι στη γειτονική Δοϊράνη των Σκοπίων, λόγω των έργων αξιοποίησης της παράκτιας ζώνης, οι άνθρωποι έπαθαν ήδη καταστροφές καθώς τα νερά υπερχείλισαν, πέρασαν πάνω από παράκτια πεζοδρόμια και ανεπισήμως ζήτησαν από την ελληνική πλευρά να ανοίξει τον υδατοφράχτη για να πέσει η στάθμη των νερών της λίμνης μέσω της παροχέτευσής του στο κανάλι του ποταμού Αρτζάν.

Τετάρτη, 23 Μαΐου 2018 20:43

Λύκος στα πρόβατα!

Γράφτηκε από τον

Επειδή τα θέματα δημόσιας υγείας οφείλουν όλοι να τα αντιμετωπίζουν με τη μέγιστη σοβαρότητα, επαναλαμβάνουμε: Περισσότερη φειδώ και υψηλότερο επίπεδο συνεργασίας είναι η συνταγή για να μην καταλήγουν (τα θέματα) να αποτελούν αντικείμενο άχαρων μικροσκοπιμοτήτων.
Κι επειδή δεν θέλουμε να "μασάμε" τα λόγια μας, ένας ακροτελεύτιος λόγος:

Δευτέρα, 21 Μαΐου 2018 22:09

Εκλογές στην ΕΠΣΚ χωρίς Χατζηαποστόλου!

Γράφτηκε από τον

Η είδηση δεν είναι πως σε λίγες ημέρες θα έχουμε εκλογές για νέα διοίκηση στην ΕΠΣ Κιλκίς. Η είδηση είναι πως οι εκλογές αυτές θα γίνουν χωρίς τη συμμετοχή του ιστορικού προέδρου της Ένωσης, Βασίλη Χατζηαποστόλου. Κι αυτό είναι μια μεγάλη απώλεια για την ΕΠΣΚ και άδικο για τον ίδιο το Βασίλη.

Ο Στέφανος Παραστατίδης, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής, έκανε μια ανάρτηση όλο νόημα για αυτά που έρχονται στη (μη) συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ.
«Ο Τσίπρας προτρέπει να προχωρήσουμε στη δημιουργία πλατιών, προοδευτικών συνεργασιών στην τοπική αυτοδιοίκηση (Κλεισθένης). Ορίζει, μάλιστα, ως μέτωπο της σύγκρουσης τον νεοφιλελευθερισμό.