Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2019, 9:49:44 μμ

Σχόλια

Δευτέρα, 05 Νοεμβρίου 2018 23:53

Με 33 χρόνια καθυστέρησης

Γράφτηκε από τον

Για πρώτη φορά έχουμε πρόσληψη Τεχνικού Ασφαλείας στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς και στο Γ.Ν. - Κ.Υ. Γουμένισσας. Ο νόμος το προβλέπει από το 1985, αλλά η υλοποίησή του καθυστέρησε 33 χρόνια!
Πως θα τόλεγε ένας Συριζαίος;
Ήταν δίκαιο κι έγινε πράξη!

Παρασκευή, 02 Νοεμβρίου 2018 22:13

Εκτός ταμείου οι καστανοπαραγωγοί

Γράφτηκε από τον

Πληρώθηκαν την προκαταβολή οι διακιούχοι αγρότες, από την περασμένη Παρασκευή, αλλά υπάρχουν κάμποσοι στο νομό Κιλκίς και ιδιαίτερα στην Παιονία που δεν είδαν το χρώμα του χρήματος.
Αναφερόμαστε στους καστανοπαραγωγούς της Παιονίας (Γρίβα, Καστανερή, Κάρπη και Κούπα) που λόγω του ιδιόρρυθμου καθεστώτος των καστανοτεμαχίων βρέθηκαν εκτός πληρωμών.

Πέμπτη, 01 Νοεμβρίου 2018 20:37

Τον Θανάση Τζούρτζο θέλουν πολλοί και δεν θέλει ΕΝΑΣ!

Γράφτηκε από τον

Επειδή ρώτησαν πολλοί ρώτησαν ποια είναι η υποψηφιότητα που συναντά αντίδραση του στυλ "αν είναι αυτός, εγώ δεν μπαίνω στο ψηφοδέλτιο", όπως αποκαλύψαμε σε χθεσινό μας σχόλιο να σας το αποκαλύψουμε. Ο Θανάσης Τζούρτζος από τη Γουμένισσα.

Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2018 23:51

Αν μπει αυτός...

Γράφτηκε από τον

Πάνω που εμπεδώθηκε η εντύπωση ότι στο ΚΙΝ.ΑΛ. δημιουργούν ένα πανίσχυρο ψηφοδέλτιο, με τους Φραγγίδη, Παραστατίδη, Ανθρακίδη και Αναστασιάδη συν μια υποψηφιότητα από την Παιονία, άρχισαν τα ...όργανα.
Επανεμφανίστηκε η εκβιαστική λογική "αν μπει αυτός, εγώ δεν μπαίνω".

Η σημερινή Τοπική Διοίκηση είναι το μακρύ χέρι της κεντρικής διοίκησης, της κεντρικής εξουσίας διεκπεραιωτής και σε πολλές περιπτώσεις μπροστάρης στην εφαρμογή των αντιλαϊκών επιλογών της.
Μέσα σ’ αυτό το ζοφερό περιβάλλον υπάρχουν κάποιοι αυτοδιοικητικοί άνθρωποι που πασχίζουν όσο μπορούν να προσφέρουν, να δώσουν λύσεις.
Η κα Κατερίνα Ζιούτα - Γιαννακούλα προσπαθεί πράγματι στον τομέα της καθαριότητας και η προσπάθεια αυτή έχει αρκετά καλά αποτελέσματα.
Κώστας Πινέλης

Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2018 20:41

Λάζαρος και Γρηγόρης στις Επιτροπές

Γράφτηκε από τον

Δυο Κιλκισιώτες, νέοι πολιτικοί, συμπεριλήφθηκαν στις Επιτροπές που συγκρότησε η Κ.Π.Ε. του ΚΙΝ.ΑΛ. Πρόκειται για όργανα επεξεργασίας πολιτικής και στις ολομέλειες των εντάχθηκαν:
Ο Λάζαρος Παζαρτζικλής στην Επιτροπή Εμπορίου.
Ο Γρηγόρης Κυριακού στην Επιτροπή Ευρωπαϊκών Υποθέσεων
Καλή δουλειά και εις ..ανώτερα.

Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2018 20:30

Λίαν προσεχώς η απόδειξη

Γράφτηκε από τον

Θα ανακοινώσει ή όχι στήριξη σε υποψήφιους δημάρχους η Νέα Δημοκρατία;
Είναι το ερώτημα των ημερών στο Κιλκίς καθώς κάμποσοι επείγονται ή προεξοφλούν θετική ή αρνητική απάντηση στο ερώτημα. Για να πράξουν αναλόγως.

Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018 22:37

Λείπει υπάλληλος ...στάσις υπηρεσίας

Γράφτηκε από τον

Τηλεφώνησε έντονα διαμαρτυρόμενος αναγνώστης μας και το δίκιο του ...βουνό.
Ήταν να κάνει τη δουλειά του σε δημόσια υπηρεσία με έδρα τη Γουμένισσα, για τη μεταβίβαση αυτοκινήτου. Τηλεφωνεί μέρες πριν, ρωτά αν είναι ανοιχτά για το κοινό και του απαντούν πως κάθε εργάσιμη μέρα, πλην Πέμπτης, μπορεί να προσέλθει.

Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2018 19:14

Συμβολή στην αναζήτηση του ΣΥΡΙΖΑ

Γράφτηκε από τον

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Κιλκίς συγκροτεί δημοτική παράταξη και αναζητά τον υποψήφιο δήμαρχο Κιλκίς.
Ως μια ελάχιστη συμβολή στις αναζητήσεις των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, καταθέτουμε δημόσια την πρότασή μας: Φυσικά και δεν μιλάμε για κομματικό συνδυασμό, αλλά ανοιχτό στην κοινωνία και στο μέλλον του δήμου.

Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018 20:41

Ιδού η Ρόδος!

Γράφτηκε από τον

Τον απολογισμό πεπραγμένων του δήμου, έτους 2017, ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει σε δημόσια εκδήλωση ο Δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης. Επομένως στις 30 Οκτωβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Πολυκάστρου, όπου και θα γίνει ο απολογισμός παρουσία των δημοτών, θα έχουν την ευκαιρία όσοι αμφισβητούν το έργο ή τις επιλογές του Δημάρχου να εκφράσουν τις αντιρρήσεις ή τη διαφωνία τους.