Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019, 6:37:40 πμ

Σχόλια

Τρίτη, 26 Μαρτίου 2019 23:48

Τα υπενθύμισε ο Κώστας

Γράφτηκε από τον

Όπως θα ξέρετε κάθε Δευτέρα και Παρασκευή (4-5μ.μ.) ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Κιλκίς Κώστας Κιλτίδης εμφανίζεται σε εκπομπή του EURO CHANNEL και σχολιάζει την επικαιρότητα. Τις προάλλες καταγράφοντας κάτι που έγινε στην Παιονία, εισέπραξε το ερώτημα: «Τι έργο έχετε αφήσει πίσω σας κ. Κιλτίδη;»
Κι όπως καταλάβατε, ο κ. Κιλτίδης κάτι τέτοια δεν τα αφήνει να πέσουν κάτω!
«Δεν υπήρξα ποτέ πολιτικός των «κατόπιν ενεργειών μου». Ο,τι έκανα στο νομό Κιλκίς το γνωρίζουν οι πολίτες ως έργο μου», ήταν η απάντησή του. Και κατέγραψε κάποια βασικά έργα:
«Τρίτη Πτέρυγα στο Νοσοκομείο Κιλκίς. Αυτοτελή Ψυχιατρική Μονάδα στο Κιλκίς. Ανακατασκευή του ΚΕΓΕ που έγινε ένα στολίδι και θα μπορούσε να είχε στεγάσει δημόσιες υπηρεσίες. Ξεμπλοκάρισμα των διαδικασιών για την κατασκευή του ΤΕΙ Κιλκίς. Διοικητήριο στο Νοσοκομείο Γουμένισσας. Ανάπλαση και υποστήριξη δασικών έργων σε Πάικο, Χιλια Δένδρα, Πεδινό… Αρχαιολογικός Χώρος Ευρωπού. Κάθετους δρόμους από Κρούσια προς λεκάνες Χέρσου και Δοϊράνης. Λειτουργία της Λίμνης Αρτζάν Αματόβου. Ηλεκτροφωτισμός σε 12 αθλητικούς χώρους στο νομό. Καθιέρωση του κρασιού «Πλαγιές Πάικου» που έδωσε πνοή στην αμπελοοινική ζώνη της Γουμένισσας. Το πρόγραμμα Leader μόνο σε οικισμούς του ν. Κιλκίς. Διατήρηση της ΛΑΦ Κιλκίς, και τόσα άλλα, πάντα σε συνεργασία με τους θεσμικούς παράγοντες και του συναδέλφους βουλευτές…»

 

Πως να πήγαινε
ανεπιθύμητος
Ήταν ατόπημα του υπουργού Ν. Παππά που δεν επισκέφθηκε κατά την περιοδεία του στην Παιονία τον Δήμαρχο Χρ. Γκουντενούδη στην έδρα του δήμου.
Αλλά για να λέμε και του "στραβού το δίκιο", στην Παιονία γενικά έχει κηρυχθεί ανεπιθύμητος ο Ν. Παππάς ως μέλος μιας κυβέρνησης που υπερψήφισε τη Συμφωνία των Πρεσπών. Με τη γνωστή (και μηδέποτε εφαρμοσθείσα ) απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίο.
Προς τι λοιπόν η καταγγελία του κ. Γκουντενούδη; Κι αν πήγαινε ως ανεπιθύμητος ο υπουργός πως θα τον δεχόταν ο δήμαρχος;
Αυτές τις περιπλοκές δημιουργούν αποφάσεις που λαμβάνονται εν θερμώ και στο "γόνατο"

 

Τρέχοντας έπρεπε να πάει
Ενώ στο Δημαρχείο Κιλκίς θα μπορούσε να πάει εν δόξη και τιμή. Και για έναν πρόσθετο λόγο: Ο Δήμαρχος Δ. Σισμανίδης επανειλημμένα έχει εκθειάσει δημόσια την προσφορά τοπικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ -ιδιαίτερα του Δημ. Αγαθόπουλου- στην προώθηση θεμάτων του δήμου.
Αλλά κι αυτή η στάση του δεν εκτιμήθηκε από τον Υπουργό.
Κρίμα.

Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2019 23:19

Οι καημένοι...

Γράφτηκε από τον

Βρε τους καημένους ... Αδυνατούν να παρακολουθήσουν την επικαιρότητα και βγάζουν κακίες απλά γιατί έτσι είναι γραμμένο στο dna τους.
Για κάποιους συναδέλφους μιλάμε που σχολιάζουν κακεντρεχώς δημοσιεύματά μας, χωρίς καν να μπαίνουν στον κόπο να κατανοήσουν τι γράφουμε.
Εμείς πάντως διασκεδάζουμε με τις κακίες τους.

Σάββατο, 16 Μαρτίου 2019 20:23

Περί γαλάζιων και λοιπών χρωμάτων στο δήμο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Να ξεκινήσουμε από τα προφανή: Όντως η Ν.Δ. έχει αποφασίσει δια του αρμοδίου οργάνου της (Επιτροπή Αυτοδιοίκησης υπό τον Νικήτα Κακλαμάνη) να εκδώσει απόφαση με την οποία δηλώνει τη στήριξη του κόμματος στην υποψηφιότητα του κ. Δημήτρη Κυριακίδη στο Δήμο Κιλκίς. Και τα γράφουμε αυτά με αφορμή την τελευταία ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Κιλκίς της Ν.Δ. που υπερθεματίζει στη στήριξη, υπενθυμίζοντας την απόφαση του κόμματος και τη σχετική εκδήλωση στο Κιλκίς παρουσία των κ. Αυγενάκη και Τσιάρα.

Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2019 21:53

Η Νατάσα Σωτηριάδου στο ψηφοδέλτιο Τζιτζικώστα

Γράφτηκε από τον

Είναι οριστικό και επομένως το γράφουμε ανεπιφύλακτα παρότι η επίσημη ανακοίνωση των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων ανά νομό θα γίνει στα τέλη Μαρτίου.
Θέση στο ψηφοδέλτιο του ν. Κιλκίς εξασφάλισε η φιλόλογος Νατάσα Σωτηριάδου, στέλεχος επί σειρά ετών της Νέας Δημοκρατίας, παρά το νεαρό της ηλικίας της.

Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2019 21:04

Θυμηθείτε τον Λάζαρο

Γράφτηκε από τον

Ο Λάζαρος Παζαρτζικλής είναι από τους συνεπέστερους δημοτικούς συμβούλους και μακράν ο πρώτος σε κατάθεση σοβαρών ερωτήσεων με τις οποίες έθεσε προ των ευθυνών της τη διοίκηση του δήμου Κιλκίς σε μια σειρά καίριων προβλημάτων.

Παρασκευή, 08 Μαρτίου 2019 19:44

Η Αννα Δημάκη συμπορεύεται με τον Δημήτρη Τσαντάκη

Γράφτηκε από τον

Ο κύβος ερρίφθη! Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας η αντιδήμαρχος Πολιτισμού του δήμου Κιλκίς, Άννα Δημάκη, πήρε την απόφαση να συμπορευτεί στις ερχόμενες εκλογές με τον υποψήφιο Δήμαρχο Δημήτρη Τσαντάκη και την Ενωτική Δύναμη Κιλκίς.
Η συμμετοχή της κας Δημάκη δίνει άλλον αέρα και αισιοδοξία στην παράταξη του κ. Τσαντάκη κι αυτό γιατί η ίδια αντιμετώπισε με σοβαρότητα το ρόλο της και τον θεσμό που υπηρετεί, δείχνοντας παράλληλα αποτελεσματικότητα και σημαντικό έργο στα μέχρι τώρα καθήκοντά της.
Είναι μια συμπόρευση που θα μετρήσει και πριν και μετά τις εκλογές.

Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2019 22:26

Ισχυροποιείται ο συνδυασμός Τζιτζικώστα στο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Την περασμένη εβδομάδα σας αποκαλύψαμε την επιλογή του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα για τους τέσσερις από τους πέντε υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες των ΕΙΔΗΣΕΩΝ ο κ. Τζιτζικώστας προτίθεται να ανακοινώσει επίσημα τους πέντε υποψήφιους την Τρίτη 12 Μαρτίου.

Τρίτη, 05 Μαρτίου 2019 20:52

Πάνε μαζί Σιωνίδης και Αδαμόπουλος

Γράφτηκε από τον

Μετά την ανεξαρτητοποίησή του ο δημοτικός σύμβουλος Παιονίας Γιάννης Αδαμόπουλος κάνει το επόμενο αυτοδιοικητικό του βήμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες των ΕΙΔΗΣΕΩΝ είναι πλέον δεδομένη η συμπόρευση του πολύπειρου επιχειρηματία και πρώην προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Πολυκάστρου, Γιάννη Αδαμόπουλου, με τον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Σιωνίδη και την δημοτική παράταξη «Η Παιονία της Προόδου».

Κυριακή, 03 Μαρτίου 2019 23:38

Ω! γουέλ καμ, ντο εφτάς;

Γράφτηκε από τον

Το περιστατικό που θα περιγράψουμε διαδραματίστηκε, σύμφωνα με το ...ρουφιάνο μας, κάπου στην οχταετία της δημαρχίας Αμανατίδη. Δηλαδή εκεί στα μέσα της δεκαετίας του '90.
Ο προσφιλέστατος λοιπόν Τάσος Αμανατίδης είναι δήμαρχος Κιλκίς και βρίσκεται στο γραφείο του, στο παλιό Δημαρχείο, στο παλιό κτήριο απέναντι από το νυν Δημαρχείο.

Σάββατο, 02 Μαρτίου 2019 21:43

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο νομός Κιλκίς!

Γράφτηκε από τον

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε από την Πολιτική Προστασία του Υπ. Εσωτερικών ο ν. Κιλκίς μαζί με άλλους τέσσερις νομούς!
Η απόφαση ελήφθη για την κακοκαιρία που προκάλεσε η "Ωκεανίς" δηλαδή τη δίωρη ελαφρά χιονόπτωση του περασμένου Σαββάτου.
Είναι αυτό που λένε: όταν καείς από τον χυλό, φυσάς και το γιαούρτι.