Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019, 10:23:51 μμ

Σχόλια

Πέμπτη, 02 Μαΐου 2019 16:40

Όπως λέμε Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Η είδηση προέρχεται από την Έδεσσα, το διπλανό μας ν. Πέλλας.

Τετάρτη, 01 Μαΐου 2019 20:55

Αξίζει ο Λάζαρος!

Γράφτηκε από τον

Είναι από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους που ανεξάρτητα από τον συνδυασμό στον οποίο συμμετέχει δικαιούται της προσοχής όλων των δημοτών. Διότι πολύ απλά υπερβαίνει τα συμφραζόμενα, πολιτικά και άλλα κάθε συνδυασμού, καθώς η λειτουργία και η δράση του στο Δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς όλα τα χρόνια υπήρξε υποδειγματική.

Τρίτη, 23 Απριλίου 2019 21:34

Προσέξτε κι αυτό...

Γράφτηκε από τον

Επειδή η παρέλαση ονομάτων υποψηφίων στις αυτοδιοικητικές εκλογές καλά κρατεί, ας προσέξουν και τούτη τη διάταξη οι μουστερήδες:

Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019 15:31

Προς απόδειξη

Γράφτηκε από τον

Λοιπόν τα ψέματα τελειώνουν. Την Κυριακή 5 Μαίου είναι η τελευταία προθεσμία για την κατάθεση στα πρωτοδικεία των υποψηφιοτήτων ενόψει δημοτικών εκλογών.

Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019 22:51

Αποφύγετε τον φανατισμό

Γράφτηκε από τον

Έχω μελετήσει τον φανατισμό των ανθρώπων. Έχω βιώσει καταστάσεις. Με αφορμή τις δημοτικές εκλογές με τις πολλές υποψηφιότητες, θα καταθέσω την άποψή μου. Από όλες τις εκδοχές του φανατισμού, δεν είναι χειρότερος ο θρησκευτικός, ούτε ο ιδεολογικός ή εθνικός ή κομματικός, αλλά ο προσωπικός. Διασπά και σκοτεινιάζει το πρόσωπο του ανθρώπου και στο τέλος τον ακυρώνει, σκορπώντας μίσος και απάνθρωπες καταστάσεις. Αποφύγετέ τον.
(Από ανάρτηση του πρώην βουλευτή της ΝΔ Κώστα Κιλτίδη στο fb).

Τετάρτη, 10 Απριλίου 2019 17:06

Με αέρα Κατερίνας το ‘’Κιλκίς Μπροστά’’

Γράφτηκε από τον

Πολύ δυνατά ξεκίνησε ο Απρίλης ο καλός, που λέει και το τραγούδι, για το Δημήτρη Κυριακίδη.

Δύο ακόμη ισχυρότατες υποψηφιότητες στην Ενωτική Δύναμη Κιλκίς, η πετυχημένη δικηγόρος Καλλισθένη Πάκα και η διακεκριμένη ιατρός, χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος, Χριστίνα Χρυσοχοΐδου,

Παρασκευή, 05 Απριλίου 2019 15:37

Απαράδεκτη ανάμειξη στις εκλογές

Γράφτηκε από τον

Είναι απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει το τελευταίο διάστημα με σχολικές μονάδες να ευχαριστούν εκπροσώπους φορέων για την προσφορά εξοπλισμού, προβάλλοντας μάλιστα την αυτοδιοικητική υποψηφιότητά τους!

Τετάρτη, 03 Απριλίου 2019 22:56

Έρχεται... ευλογημένη η Πάκα

Γράφτηκε από τον

Λοιπόν τα προεκλογικά αστεία τέρμα. Διότι η κ. Καλλισθένη Πάκα πλέον δεν αστειεύεται. Επέστρεψε τις προάλλες από τα Ιεροσόλυμα όπου και προσκύνησε τους Άγιους Τόπους, και τώρα δριμύτερη και με την εξ Ύψους ευλογία αφιερώνεται στην προεκλογική της καμπάνια ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Δ. Τσαντάκη.

Τετάρτη, 03 Απριλίου 2019 22:18

Ξεκάθαρο μήνυμα

Γράφτηκε από τον

Απολαυστικός ο Μάκης Βορίδης για το γαλάζιο κοινό του συνεδριακού κέντρου όπου κέρδισε τις εντυπώσεις αλλά και το στοίχημα με τον Παππά, που βρέθηκε πριν λίγες μέρες στον ίδιο χώρο ότι δηλ. θα τον ξεπεράσει σε κόσμο! Στα πιο σοβαρά τώρα ο βουλευτής της ΝΔ κατέστησε σαφείς τις επιλογές της παράταξής του για τις τριπλές εκλογές. Στις δημοτικές εκλογές είπε στηρίζουμε το Δημήτρη Κυριακίδη στο Δήμο Κιλκίς, στις περιφερειακές τον Απόστολο Τζιτζικώστα και στις ευρωεκλογές ανεβάζουμε όσο πιο ψηλά γίνεται τα ποσοστά της ΝΔ. Σαφής και περιεκτικός.