Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019, 5:47:56 μμ

Σχόλια

Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2018 21:25

Ακόμα και το Κιλκίς..!

Γράφτηκε από τον

Δέστε κάτι προβλήματα που έχει ο κόσμος. Ο Δήμαρχος Καλαμάτας έχει παράπονα από τον συντοπίτη του πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά ότι δεν ικανοποίησε τα αιτήματα του δήμου όσο ήταν πρωθυπουργός.

Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2018 22:41

Απάντηση του ΔΕΔΔΗΕ

Γράφτηκε από τον

Από τον Διευθυντή ΔΕΔΔΗΕ Κιλκίς Γιώργο Ξανθό πήραμε και δημοσιεύουμε απάντηση σε σχόλιο της στήλης (διαμαρτυρία Αλ. Πολυχρονίδη).
Ο κ. Ξανθός αναφέρει:
Κύριε Πολυχρονίδη Αλέξανδρε,

Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2018 22:38

Ο καθείς κρίνεται

Γράφτηκε από τον

Όχι μόνο δεν συμφωνεί με χθεσινό μας σχόλιο και την κριτική μας θέση πως βγήκε ολίγον οφ σλάιντ στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μηνάς Παπαδόπουλος, αλλά υπερασπίζεται πολιτικά πάντα τη θέση του, πέμποντάς μας την ακόλουθη γραφή-απάντηση:

Σεβόμενος απεριόριστα το ρόλο σας και δεχόμενος την καλόπιστη κριτική οφείλω με υπευθυνότητα να σας απαντήσω σε σχόλιο σας περί ''οφσάϊντ.''

Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2018 22:15

Δεν συνέπεσαν

Γράφτηκε από τον

Στο Κέντρο Υγείας Δροσάτου την περασμένη εβδομάδα ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Θεόδωρος Παραστατίδης, στην Κατερίνη ως μέλος της κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΚΙΝ.ΑΛ. ο Στέφανος Παραστατίδης το περασμένο Σαββατοκύριακο.
Να προσέχουν μην συμπέσουν την ίδια ημέρα στην ίδια πόλη κι έχουμε ενδοοικογενειακές (πολιτικές) έριδες.

Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2018 23:55

Τι να εννοούσε άραγε;

Γράφτηκε από τον

Τις προάλλες στην εκδήλωση με την παρουσίαση των νέων μηχανημάτων που προμηθεύτηκε ο Δήμος Κιλκίς, στον τομέα της καθαριότητας, ο Δήμαρχος Δημ. Σισμανίδης ήταν όλο καλά λόγια για την αντιδήμαρχό του Κατερίνα Γιαννακούλα - Ζιούτα.
"Εμπιστεύτηκα σε μια γυναίκα ένα δύσκολο πόστο, αυτό της καθαριότητας και δικαιώθηκα." έλεγε και ξανάλεγε.

Τρίτη, 04 Σεπτεμβρίου 2018 19:22

Έξι χρόνια πέρασαν με το Δικαστικό στον "αέρα"

Γράφτηκε από τον

Τέτοιες μέρες πριν πέντε χρόνια γράφαμε στην ΠΡΩΙΝΗ πρωτοσέλιδα: "Δημοπρατείται η μίσθωση του Δικαστικού Μεγάρου εντός των προσεχών εβδομάδων". Ήταν το φύλλο της Τρίτης 3 Σεπτεμβρίου 2013.
Σημειώνουμε ότι η σχετική προσφορά της Μητρόπολης προς το Υπουργείο Δικαιοσύνης ότι διαθέτει το κτήριό της για Δικαστικό Μέγαρο υποβλήθηκε ένα χρόνο νωρίτερα, το καλοκαίρι του 2012.

Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2018 21:52

"Ήγγικεν η ώρα" για τον Δημήτρη Κυριακίδη

Γράφτηκε από τον

Είναι άνθρωπος χαμηλών τόνων, ευγενής και σίγουρα δεν συνιστά (ευτυχώς) το "μέσο όρο" όσων ασχολούνται με την πολιτική ζωή, Όμως ο δικηγόρος Δημήτρης Κυριακίδης, πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς καταφέρνει να ξεχωρίζει, ακόμα και χωρίς να επιστρατεύει τα συνήθη μέσα της δημιουργίας εντάσεων, προστριβών, καταγγελιών κ.ο.κ.!

Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2018 20:51

Περί αισιοδοξίας

Γράφτηκε από τον

Σε δυο μήνες (τον Οκτώβριο) συμπληρώνονται αισίως οχτώ χρόνια αφότου δημοπρατήθηκε η κατασκευή του δρόμου Νέα Σάντα- κόμβος Ασσήρου.
Υπενθύμιση προς όσους αισιοδοξούν ότι ο δρόμος θα παραδοθεί τέλος του 2019 ή άντε αρχές 2020. Στα οχτώ χρόνια είναι ζήτημα αν έχει κατασκευαστεί το 35% του προβλεπόμενου-συμβατικού έργου. Σε ένα χρόνο - άντε σε ενάμιση- πως θα εκτελεστεί το υπολειπόμενο 65%;

Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2018 23:06

Περί "ηθικής" στη ΔΕΥΑΚ

Γράφτηκε από τον

Επειδή τώρα με το θέμα της παραιτηθείσας ήδη προέδρου της ΔΕΥΑ Κιλκίς, ακούγονται διάφορα ηρωικά περί "ηθικής" κ.ο.κ., επαναλαμβάνουμε όσα εξαρχής γράψαμε.

Κυριακή, 26 Αυγούστου 2018 14:14

Να πούμε του ...στραβού το δίκιο

Γράφτηκε από τον

Δεν ...ακούστηκε καλά η κίνηση της προέδρου της ΔΕΥΑ Λένας Αναστασιάδου να καταθέσει αγωγή κατά του δ.σ. της επιχείρησης διεκδικώντας 16.000 ευρώ. Τα πραγματικά δεδομένα της παράξενης ετούτης ιστορίας τα καταγράφουμε στο σχετικό ρεπορτάζ.
Ωστόσο να πούμε και του ...στραβού το δίκιο. Αμοιβή 815 ευρώ για έναν επιστήμονα που διοικεί μια τεράστια επιχείρηση, όπως είναι η ΔΕΥΑ Κιλκίς, με πλήρη απασχόληση, είναι μικρή. Είναι άλλο θέμα αν η σχετική πρωτοβουλία της κ. Αναστασιάδου να διεκδικήσει υψηλότερο μισθό έπρεπε να γίνει συλλογικά από την ίδια τη διοίκηση της επιχείρησης.