Σάββατο, 21 Ιουλίου 2018, 5:05:23 πμ

Σχόλια

Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2018 21:21

Ανακάλεσε ο Σισμανίδης για Δοϊράνη

Γράφτηκε από τον

Στο Δροσάτο και στο δημοτικό κατάστημα της Δ.Ε. Δοϊράνης βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Σισμανίδης, όπως είχε ανακοινώσει στο δημοτικό συμβούλιο, μετά τις αντιδράσεις για τη μετάθεση των δυο υπαλλήλων του δημοτικού καταστήματος.
Ο κ. Σισμανίδης επικαλέστηκε λάθος πληροφορίες και δήλωσε πως θα ανακαλέσει την απόφαση μετάθεσης. Μένει να δούμε αν θα ανακληθεί η μετάθεση και των δυο υπαλλήλων ή του ενός. Υπενθυμίζουμε πως στο δημοτικό κατάστημα του Δροσάτου λειτουργεί και το ΚΕΠ με δυο υπαλλήλους.

Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2018 23:32

Πρώτη φορά τα άκουσαν;

Γράφτηκε από τον

Μέγας ο θόρυβος για τη δήλωση του Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Σισμανίδη ότι κάποιοι εκ των ασχολουμένων με την αυτοδιοίκηση (δημοτικών συμβούλων) αποβλέπουν στο "κοινωνικό μίσθωμα" κάποιων θέσεων, όπως π.χ. των αντιδημάρχων κ.ο.κ.
Πάντα ταύτα στη πολυσυζητημένη συνέντευξή του στην αφεντιά μου και στις ΕΙΔΗΣΕΙΣ.

Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2018 21:10

Είχαν καλή συνεργασία και ...χημεία

Γράφτηκε από τον

Θερμό εναγκαλισμό είχε η πρώην διοικήτρια του νοσοκομείου Κιλκίς Μαρία Βλάχου με το δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Σισμανίδη. Ο τελευταίος ήταν από τους παράγοντες του νομού που στήριξε περισσότερο από κάθε άλλον το έργο του νοσοκομείου και αυτό το είπε στην ομιλία της η κα Βλάχου.
«Και θα συνεχίσουμε με το μεγάλο έργο ανακαίνισης των εξωτερικών ιατρείων» ανέφερε ο κ. Σισμανίδης.

Οι διοργανωτές του συλλαλητηρίου των Ευζώνων για τη Μακεδονία με ανακοίνωσή τους καταγγέλλουν ότι επιχειρείται υπονόμευση του συλλαλητηρίου  με διασπορά ψευδών ειδήσεων. "Διαψεύδουμε κάθε τι αρνητικό που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και όχι μόνο και ενημερώνουμε ότι το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί κανονικά στις 4 Μαρτίου ώρα 14.οο και δεν ισχύει καμιά ακύρωση ... κάθε ενέργεια που γίνεται σε βάρος του συλλαλητηρίου στα σύνορα είναι για να παραπληροφορήσει και να διχάσει τον κόσμο ώστε να μην δώσει το δυναμικό του παρών στα σύνορα.

Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2018 21:12

Αναβολή ημερομηνίας του συλλαλητηρίου λόγω Καθαράς Δευτέρας!

Γράφτηκε από τον

Μετατίθεται για τις 4 Μαρτίου (από την αρχικώς ορισθείσα 18η Φεβρουαρίου) το συλλαλητήριο στους Ευζώνους για τη Μακεδονία  που οργανώνουν εθελοντές. "Μετά από αίτημα χιλιάδων πολιτών" όπως αναφέρεται  σε ανακοίνωση  για να μην χαλάσει το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.
Αναμένουμε μετά τη διευκόλυνση τους "χιλιάδες πολίτες" στους Ευζώνους.

Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2018 23:17

Περιμένουν πάνω από 10.000 στους Ευζώνους

Γράφτηκε από τον

Μέσω του Facebook οι εθελοντές που διοργανώνουν το συλλαλητήριο στους Ευζώνους προσπαθούν να το διαφημίσουν και ελπίζουν, όπως μας είπε ο συντονιστής  της όλης προσπάθειας από την Γρίβα καταγόμενος Δημήτρης Μίρτσης, σε τριψήφιο αριθμό διαδηλωτών.
Δεδομένων των συνθηκών, φαντάζει δύσκολο, αλλά νέα  παιδιά είναι, η φλόγα δεν τους λείπει, οπότε αναμένουμε με ενδιαφέρον το αποτέλεσμα.

Πέμπτη, 08 Φεβρουαρίου 2018 22:30

Καρκινοβατεί ο δημόσιος διάλογος

Γράφτηκε από τον

Γράψαμε πως η συνέντευξη στις ΕΙΔΗΣΕΙΣ και την ΠΡΩΙΝΗ του δημάρχου Δημ. Σισμανίδη σήκωσε πολύ θόρυβο, αντιδράσεις, που άλλες είδαν κι άλλες όχι το φως της δημοσιότητας και γενικά συζητήθηκε πολύ.  Ενθαρρυντικό και αναμενόμενο.

Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2018 23:17

Αποτυχία του Παύλου ή του νομού Κιλκίς;

Γράφτηκε από τον

Δεν κρύβουν τη χαρά τους ορισμένοι κιλκισιώτες, που ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς, Παύλος Τονικίδης, δεν μπόρεσε να επανεκλεγεί στη νέα διοίκηση της Κεντρικής Ενωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας!
Ο κ. Τονικίδης στην προηγούμενη διοίκηση της ΚΕΕΕ ήταν αντιπρόεδρός της και αυτό ήταν πολλαπλά χρήσιμο και ωφέλιμο για το νομό και σίγουρα εκείνη η εκλογή αποτελούσε μια μεγάλη και τιμητική για τον ίδιο επιτυχία.

Δευτέρα, 05 Φεβρουαρίου 2018 23:15

Η κριτική και ο αντίλογος

Γράφτηκε από τον

Αχός βαρύς ακούγεται... μετά τη συνέντευξη του Δημάρχου Δ. Σισμανίδη αναφορικά με την επόμενη μέρα στο Δήμο Κιλκίς. Αχός βαρύς μεν, άσφαιρος δε, επί του παρόντος και για κάμποσους ακόμα μήνες.
Και απομένουν πολλοί μήνες για τις δημοτικές εκλογές. Τόσοι που η σοβαρότερη κριτική που δέχθηκε ο δήμαρχος εξ ...οικείων είναι πως μέχρι να βρεθεί διάδοχη λύση, θα αλωνίζει μόνος του ο Τονικίδης!

Δευτέρα, 05 Φεβρουαρίου 2018 22:08

Τον Τσίπρα τον ρώτησε;

Γράφτηκε από τον

Τρίζει η καρέκλα του Καρανίκα. Του στρατηγικού συμβούλου του πρωθυπουργού. Εκεί που ασχολούνταν με τα κάλλη της Μενεγάκη και άλλα συναφή, προχθές  ξιφούλησε κατά της δεξιάς. Και -άκουσον άκουσον- ονομάτισε τον Καραμανλή και τον Μητσοτάκη ως υπαίτιους των δεινών που ταλανίζουν την χώρα καθώς κυβέρνησαν 40 τόσα χρόνια, όπως γράφει.