Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2017, 1:44:12 μμ

Σχόλια

Κυριακή, 27 Αύγουστος 2017 21:37

Οι πρόεδροι του Επιμελητηρίου Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Τελικά το ψάξαμε περισσότερο και με τη βοήθεια του εξαίρετου διευθυντή του Επιμελητηρίου Γιώργου Ηλιάδη έχουμε τα πλήρη στοιχεία.
Μακροβιότερος πρόεδρος του Επιμελητηρίου εξακολουθεί να παραμένει ακόμα ο πρώτος πρόεδρός του Χρήστος Σακαρίδης.  Διετέλεσε πρόεδρος από την σύσταση του Επιμελητηρίου στις 16 Ιουνίου 1981 έως και τις 31 Δεκεμβρίου 1997.
Τον διαδέχτηκε ο αείμνηστος Βασίλειος Σεργιαννίδης από την 1-1-1998 μέχρι τις 31 -12-2001.

Πέμπτη, 24 Αύγουστος 2017 22:24

Εκείνο το έρμο το Δικαστικό...

Γράφτηκε από τον

Κυριαρχεί στην επικαιρότητα ο Σταύρος Κοντονής, λόγω της διένεξης που σημειώθηκε αναφορικά με τη συμμετοχή της χώρας σε εκδηλώσεις που οργανώνει η προεδρία της Εσθονίας.
Επειδή όμως πέραν των διεθνών υπάρχουν και τα τοπικά μας θέματα, να θυμίσουμε στον Υπουργό Δικαιοσύνης ότι σε τρεις εβδομάδες εκπνέει η προθεσμία του εξάμηνου για τη μεταφορά των υπηρεσιών της Δικαιοσύνης στο τετραόροφο της Μητρόπολης (πρώην εκκλησιαστικό λύκειο).

Πέμπτη, 24 Αύγουστος 2017 21:55

Υπέρ πεζόδρομου ο Χρ. Ανδρεανίδης

Γράφτηκε από τον

Ο κ. Χρήστος Ανδρεανίδης τάσσεται αναφανδόν υπέρ της άμεσης πεζοδόμησης της 21ης Ιουνίου. Αναφέρει:  
Συνεχίζουμε σταθερά να είμαστε η μόνη πόλη χωρίς δικαστικό μέγαρο και χωρίς πεζόδρομο τον κεντρικό της δρόμο. Χαιρετίζω την αναγγελία της πεζοδρόμησης της 21ης Ιουνίου από φανάρι σε φανάρι.

Σάββατο, 19 Αύγουστος 2017 21:29

Πουτιν...όφρονες

Γράφτηκε από τον

Ε, δεν υπάρχει πια καμιά αμφιβολία... Διαφέρουμε ως λαός - τζάμπα αυτοδιαφημιζόμαστε ως περιούσιος; από τους λοιπούς συγκάτοικούς του κόσμου ετούτου. Σε έρευνα του Ερευνητικού Κέντρου Ρew που σφυγμομέτρησε τις διαθέσεις και ανησυχίες του κόσμου σε θέματα διεθνών σχέσεων, οι τρεις τους τέσσερις πολίτες του μάταιου ετούτου κόσμου δεν εμπιστεύονται τον Πούτιν. Μόλις το 27%, ένας στους τέσσερις δηλαδή, έχει εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του ρώσου προέδρου.

Τετάρτη, 16 Αύγουστος 2017 20:59

Σκάψε σκάψε, τίποτα δεν μένει!

Γράφτηκε από τον

Χώρα – μπανανία η Ελλάδα και θα πρέπει διαρκώς να το αποδεικνύουμε. Αυτή η ιστορία με τις αλλεπάλληλες τομές – κοψίματα στα οδικά δίκτυα των πόλεων και των οικισμών δεν έχει τελειωμό. Στις βόρειες χώρες της Ευρώπης, που πολλές φορές περιγελούμε επικαλούμενοι τον αρχαιοελληνικό μας πολιτισμό, όταν είναι να επεκτείνουν έναν οικισμό, εδώ και δεκαετίες κάνουν το πολύ απλό: πριν αρχίσει η ανοικοδόμηση δημιουργούν υπογειοποιημένα όλα τα απαραίτητα δίκτυα για το νερό, την αποχέτευση, το ρεύμα, τις επικοινωνίες, το φυσικό αέριο και πάει λέγοντας. Στη συνέχεια ασφαλτοστρώνουν και τελευταία κατασκευάζονται και οι οικοδομές.

Παρασκευή, 28 Ιούλιος 2017 14:12

Ευρύτερη αναβάθμιση - ασφαλτόστρωση της Μεγ. Αλεξάνδρου

Γράφτηκε από τον

Άξια επαίνου η παρέμβαση της δημοτικής αρχής Κιλκίς να ασφαλτοστρώσει τμήμα της  οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου, ιδιαίτερα σε σημείο διασταύρωσης όπου υπήρχε και απότομη υψομετρική διαφορά.

Πέμπτη, 27 Ιούλιος 2017 12:43

Τα δικά μας αδέσποτα είναι φιλειρηνικά

Γράφτηκε από τον

Πληροφορούμεθα κατ' αυτάς, όπως θα γράφαμε πριν 100 χρόνια, ότι ο δήμος Σερρών ύστερα από δυο περιστατικά επίθεσης αδέσποτων σκυλιών σε πολίτες το περασμένο Σάββατο, να μαζέψει όλα τα αδέσποτα που κυκλοφορούν σε αγέλες στους δρόμους και τις πλατείες της πόλης.

Τετάρτη, 26 Ιούλιος 2017 20:13

Τα δικά μας αδέσποτα είναι φιλειρηνικά

Γράφτηκε από τον

Πληροφορούμεθα κατ' αυτάς, όπως θα γράφαμε πριν 100 χρόνια, ότι ο δήμος Σερρών ύστερα από δυο περιστατικά επίθεσης αδέσποτων σκυλιών σε πολίτες το περασμένο Σάββατο, να μαζέψει όλα τα αδέσποτα που κυκλοφορούν σε αγέλες στους δρόμους και τις πλατείες της πόλης.
Τα δικά μας αδέσποτα ως γνωστόν είναι ειρηνικά, δεν κυκλοφορούν κατά αγέλες, αλλά κατά μόνας και δεν επιτίθενται σε  ανθρώπους.
Οπότε γιατί να ευχηθούμε "και στα δικά μας"; Μπορεί να παρεξηγηθεί η ευχή και να εκληφθεί ως παραίνεση στα αδέσποτα να μοιάσουν στα σερραϊκά. Που δαγκώνουν τα άτιμα.

Τετάρτη, 26 Ιούλιος 2017 11:14

Το θέμα προχωρά....

Γράφτηκε από τον

Κάνουμε ό,τι πρέπει.  Θα περάσουμε από τη Βουλή νομοθετική ρύθμιση για την αποζημίωση όσων έχουν υποστεί ζημιές στην Παιονία από το προσφυγικό κύμα. Όπως πράξαμε για τη Μόρια. Μέσα στο καλοκαίρι θα έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες αποζημίωσης.

Κυριακή, 23 Ιούλιος 2017 11:46

Επιτυχία με Μάρδα, αλλά λείπουν τα έργα...

Γράφτηκε από τον

Άκρως πετυχημένη ήταν η ημερίδα που οργάνωσε ο δήμος Παιονίας, με ομιλητή τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δημήτρη Μάρδα, και την καθοριστική συμβολή του πρώην αντιδημάρχου Γιάννη Αδαμόπουλου, στενού φίλου του πανεπιστημιακού δασκάλου και βουλευτή κ. Μάρδα, ο οποίος επανειλημμένα αναφέρθηκε στη συνεργασία και φιλία του με τον κ. Αδαμόπουλο.