Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2018, 5:30:10 μμ

Σχόλια

Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018 22:06

Τα γιούχα και οι αποδοκιμασίες κατά ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ!

Γράφτηκε από τον

Τα τηλεοπτικά δίκτυα και το διαδίκτυο «πήρανε φωτιά» ανήμερα των «Ελευθερίων» του Κιλκίς, μιλώντας για αποδοκιμασίες και γιουχαΐσματα στο Κιλκίς.
Η παρουσία του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και προέδρου της ΝΔ στις εκδηλώσεις των «Ελευθερίων» και όλο το κλίμα περί «Μακεδονικού» και αποδοκιμασιών σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, οδήγησαν τα κανάλια των Αθηνών στο Κιλκίς. Είναι γνωστό πως τα ιδιωτικά μας τηλεοπτικά δίκτυα διψάνε για… πολιτικό αίμα!

Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2018 23:04

Και οι πολίτες θα ανακτήσουν τη μνήμη τους

Γράφτηκε από τον

Παρεμπιπτόντως κι αφού επί κοντά δέκα χρόνια η οικονομία του ν. Κιλκίς και όλη η παραμεθόρια προς Βουλγαρία και Σκόπια ζώνη της χώρας μας αφαιμάσσεται από την στροφή της κατανάλωσης των Ελλήνων προς τις γειτονικές αγορές, κατά τη συζήτηση στη Βουλή επί της πρότασης δυσπιστίας της Ν.Δ. ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης ...θυμήθηκε πως όταν ήρθε εδώ στο Κιλκίς όλοι του επισήμαναν πως για βενζίνη και σε μια σειρά άλλων προϊόντων και υπηρεσιών στρέφονται οι πολίτες του νομού στα γειτονικά (και φθηνότερα) Σκόπια.

Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018 22:50

Συνεντεύξεις Τύπου και τοπικά ΜΜΕ

Γράφτηκε από τον

Μας ρωτάνε φίλοι γιατί δεν συμμετείχαμε στη συνέντευξη Τύπου του γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής κ. Χριστοδουλάκη.
Η απάντηση είναι πολύ απλή. Αν και τόχουμε επισημάνει, κάποιοι δεν εννοούν να το καταλάβουν.

Κυριακή, 17 Ιουνίου 2018 19:54

Ξυπνήστε βρεεεε..!

Γράφτηκε από τον

Στην καλύτερη περίπτωση το παράρτημα ΤΕΙ στο Κιλκίς είναι σε κατάσταση εκκρεμότητας. Στην χειρότερη -και πλέον πιθανή- εξεμέτρησε ήδη το ζην.
Η θλιβερή αυτή εικόνα είναι γνωστή και επισήμως στους Κιλκισιώτες (βουλευτές, δημάρχους, αντιπεριφερειάρχη, πρόεδρο επιμελητηρίου, πολιτιστικούς φορείς...) εδώ και 15 ημέρες.

Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018 23:22

Οι ΤΕΑτζήδες του ΣΥΡΙΖΑ!

Γράφτηκε από τον

Τι διάολο έχει πάθει η αριστερή μας κυβέρνηση και διαρκώς αναβαθμίζει το ρόλο των πάλαι ποτέ «ενδόξων» ΤΕΑ που μετονομάστηκαν σε «Εθνοφυλακής»; Το περασμένο Σάββατο είχαμε μεγάλη άσκηση εθνοφυλάκων (ΤΕΑτζήδων) από την περιοχή Ηγουμενίτσα-Κέρκυρα(!) στο στρατόπεδο της Αργυρούπολης και μάλιστα με την παρουσία του αρχηγού ΓΕΣ, αντιστράτηγου Αλκ. Στεφανή.

Κυριακή, 10 Ιουνίου 2018 18:27

Θα βαράνε και νταούλια;

Γράφτηκε από τον

Έγιναν λοιπόν τα εγκαίνια των ανακαινισμένων χώρων της Ορθοπεδικής κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς την Τρίτη 5 Ιουνίου. Έργο χρήσιμο καθώς ευπρεπίστηκαν οι χώροι της ιστορικής κλινικής.
Αλλά κάποτε οφείλουμε ως χώρα να σοβαρευτούμε. Και να παρατήσουμε τις παράτες. Ένα έργο 25.000-30.000 ευρώ όσο και να το “φουσκώσεις” δεν μπορεί να αποτελεί αφορμή και αντικείμενο εγκαινίων για να κάνει ο καθείς το “κομμάτι” του.

Παρασκευή, 08 Ιουνίου 2018 22:43

Ιλαρά και ιλαρότητες

Γράφτηκε από τον

Για τα κρούσματα ιλαράς στο Νοσοκομείο Κιλκίς συνυπέγραψε ερώτηση βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας ο βουλευτής Γιώργος Γεωργαντάς. Όπως σχετικές αναφορές με την ανακοίνωση του σωματείου εργαζομένων κατατέθηκαν και από βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής.
Ο Διοικητής του Ιδρύματος Θεόδωρος Ρεβενάκης απάντησε με ανακοίνωσή του, εστιάζοντας κυρίως στο πρόσωπο του τοπικού βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας με έντονο πολιτικό τρόπο.

Τετάρτη, 06 Ιουνίου 2018 23:34

Ο πήχης ψηλά!

Γράφτηκε από τον

Με διάθεση για πολλά πράγματα και συνέχιση του έργου της Αναπτυξιακής Κιλκίς εμφανίστηκαν τα στελέχη της, ο πρόεδρος Γιώργος Βουλγαράκης και ο νέος διευθυντής της Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, στην πρώτη τους συνέντευξη τύπου με αφορμή το νέο Leader. Τη συνέντευξη μπορείτε να τη δείτε στη webTV της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας, eidisis.gr.

Τρίτη, 05 Ιουνίου 2018 21:47

Θα ανακτήσουν τη μνήμη τους...

Γράφτηκε από τον

Μπαίνουμε οσονούπω στο τελευταίο έτος της θητείας των δημάρχων και ο εκνευρισμός αυξάνεται. Εκνευρισμός όχι τόσο στις τάξεις των αντίπαλων ψηφοδελτίων, αλλά από τις ...φίλιες δυνάμεις.

Το ποιο αξιόπιστο στοιχείο για το μαρασμό που υφίστανται τα χωριά μας είναι η πορεία του μαθητικού πληθυσμού σε αυτά.
Και είναι άκρως ανησυχητική αυτή η πορεία. Από το Σεπτέμβριο δεν θα λειτουργεί πλέον και το δημοτικό σχολείο του Δροσάτου, που πριν από χρόνια έφθασε να είναι εξαθέσιο, καλύπτοντας και τα έξι χωριά του πρώην δήμου Δοϊράνης! Από το Σεπτέμβριο τα παιδιά των χωριών αυτών θα μεταφέρονται στο Χέρσο και τα τρία κτήρια του σχολικού συγκροτήματος θα ρημάζουν.