Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2019, 6:28:24 πμ

Σχόλια

Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2019 21:55

Θα τον ψήφιζε αν...

Γράφτηκε από τον

Τελικά ο βουλευτής Γιώργος Γεωργαντάς έχει γίνει ...αυτοκόλλητος με τον αντιπρόεδρο της Ν.Δ. Αδωνι Γεωργιάδη. Ιδού η απόδειξη: Μιλώντας ο Άδωνις στην εκδήλωση της Κυριακής είπε το μνημειώδες : Αν δεν ήμουν βουλευτής, θα έφερνα ως πολίτης τα δικαιώματά του μου στο Κιλκίς για να ψηφίζω Γεωργαντά!

Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2019 20:57

Κατά συρροήν διαρρήκτες!

Γράφτηκε από τον

Αναστατώθηκαν οι κάτοικοι του Δροσάτου το περασμένο Σαββατοκύριακο από τη δράση εποχούμενων διαρρηκτών που ξάφρισαν τέσσερα σπίτια.
Δεν είναι η πρώτη φορά που τα χωριά μας και οι λιγοστοί πλέον κάτοικοί τους αντιμετωπίζουν παρόμοιες επιδρομές.

Άνθρωπος του πολιτισμού ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Τσαντάκης δεν θα μπορούσε να στεγάσει το εκλογικό του κέντρο σε εμβληματικότερο κτήριο του Κιλκίς. Το γωνιακό νεοκλασικό διόροφο κτήριο στο Πάρκο-Κήπος του Κιλκίς ετοιμάζει για εκλογικό του κέντρο ο κ. Τσαντάκης και είναι βέβαιο ότι θα διαφέρει παντός άλλου.

Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2019 20:48

Δημοσκόπηση διαδικτυακή και ανεύθυνη!

Γράφτηκε από τον

Μας έστειλαν να δημοσιεύσουμε-προβάλλουμε «δημοσκόπηση» που γίνεται διαδικτυακά για τον «καταλληλότερο δήμαρχο του Κιλκίς». Πρόκειται για ανεύθυνες και επικίνδυνες προσπάθειες, ανώνυμες, αντιεπιστημονικές, που οδηγούν σε εσφαλμένα αποτελέσματα και συμπεράσματα. Για να μπορούν κάποιοι να επικαλούνται τα αποτελέσματα μιας απαράδεκτης δημοσκόπησης.

Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019 23:44

Δημάκη: Σκληρή δουλειά για κοινωνική πολιτική

Γράφτηκε από τον

“Σήμερα όσο ποτέ άλλοτε έχουμε χρέος και καθήκον να επικεντρωθούμε στις σοβαρές ανάγκες των δημοτών μας και να καταπιαστούμε με τις κοινωνικές πτυχές της πόλης μας”, τονίζει η νέα αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Κοινωνικής Προστασίας του δήμου Κιλκίς, Αννα Δημάκη.
«Με σκοπό την κοινωνική συνοχή και την προάσπιση της υγείας, ο Δήμος μας και η αρμόδια Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, θα συνεχίσουν να δίνουν τον αγώνα τους προς όφελος των πολιτών.

Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2019 22:46

Περί σοβάδων και συλλογικής υποκρισίας

Γράφτηκε από τον

Πολύς ντόρος για τους σοβάδες (ή τα πλακίδια ορυκτών ινών ψευδοροφής, κατά τον διοικητή) που έπεσαν σε θάλαμο του νοσοκομείου Κιλκίς και έθεσαν σε (δυνητικό) κίνδυνο ασθενείς.
Την καταγγελία έκανε το σωματείο εργαζομένων, την προώθησε πανελλαδικά η ΠΟΕΔΗΝ, την φέρνει στη Βουλή δια ερωτήσεως βουλευτών της η Νέα Δημοκρατία και πάει λέγοντας.

Σάββατο, 09 Φεβρουαρίου 2019 23:05

Ο Δημήτρης Κυριακίδης «απαντά» στον Παύλο Τονικίδη

Γράφτηκε από τον

Με δεύτερη ανοιχτή συγκέντρωση σε μεγάλο χώρο και την ανακοίνωση 40 και πλέον υποψηφίων δημοτικών συμβούλων «απαντά» ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης στη μεγάλη συγκέντρωση του Παύλου Τονικίδη στο «Θέατρο» και στις 35 υποψηφιότητές του.
Η μεγάλη συγκέντρωση του Κυριακίδη θα γίνει την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου στο «Κτήμα των Ευχών» και αναμένεται με ενδιαφέρον για τις αναγκαίες συγκρίσεις.

Πέμπτη, 07 Φεβρουαρίου 2019 20:16

Πέφτουν (πλαγίως) σοβάδες

Γράφτηκε από τον

Ένα περίεργο τρόπο ανακάλυψε το σωματείο εργαζομένων στο Νοσοκομείο Κιλκίς για να αναδεικνύει τα προβλήματα (εργασιακά ή μη στο χώρο του ιδρύματος) Στέλνει ανακοίνωση στην ΠΟΕΔΗΝ, εκείνη από την Αθήνα τη διανέμει σε όλα τα πανελλήνιας εμβέλειας μμε. και κατόπιν ...εορτής το σωματείο του Κιλκίς κοινοποιεί στα μμε του ν. Κιλκίς την ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ (για το θέμα του Κιλκίς).

Τετάρτη, 06 Φεβρουαρίου 2019 20:10

Η πιο νέα πρόεδρος πανελλαδικά

Γράφτηκε από τον

Τη δικηγόρο Αναστασία (Νατάσα) Ανανιάδου πρότεινε για πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς ο δήμαρχος Δημήτρης Σισμανίδης στην προχθεσινή συνεδρίαση του συμβουλίου, μετά την παραίτηση του Δημήτρη Κυριακίδη για λόγους αρχής, μιας και είναι υποψήφιος δήμαρχος.
Ετσι, από προχθές έχουμε την πιο νέα και όμορφη πρόεδρο δημοτικού συμβουλίου ανά την Ελλάδα!
Στη φωτογραφία η νέα πρόεδρος μετά την εκλογή της χάθηκε στη θερμή αγκαλιά του πατέρα της. Πανευτυχής ο Σόλων!

Σάββατο, 02 Φεβρουαρίου 2019 20:04

Αντίδραση Κ. Βιολιτζή κατά Π. Τονικίδη

Γράφτηκε από τον

Εχει γίνει πολύ κουβέντα τις τελευταίες ημέρες στο νομό για το γεγονός πως η όλη προεκλογική καμπάνια του υποψήφιου δημάρχου Κιλκίς και προέδρου του Επιμελητηρίου Παύλου Τονικίδη, για την εκδήλωση κοπής πίτας της δημοτικής του παράταξης έγινε μέσα από τους χώρους και τατηλέφωνα του Επιμελητηρίου. Ο επικεφαλής της μειοψηφίας στο Επιμελητήριο, Κώστας Βιολιτζής, απέστειλε επιστολή και ζητά από τον πρόεδρο και τον διευθυντή του Επιμελητηρίου για το τι ακριβώς έγινε και να συζητηθεί στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου την ερχόμενη Πέμπτη.
“Δεν μπορούν να γίνονται πράγματα σε βάρος των μελών του Επιμελητηρίου και να απαξιώνεται ο θεσμός. Και οι εξηγήσεις να δοθούν και να μην επαναληφθεί κάτι τέτοιο”, δήλωσε στην εφημερίδα μας ο κ. Βιολιτζής.

 

Το Κιλκίς «πρωταθλητής»
της αποβιομηχάνισης
Το Κιλκίς και η Θεσσαλονίκη είναι οι δυο Περιφερειακές Ενότητες που έχουν πληγεί περισσότερο από την αποβιομηχάνιση. Από τις 320 καταγεγραμμένες ΑΕ και ΕΠΕ του Κιλκίς μόλις οι 89 (ή 28%) είναι ενεργές επιχειρήσεις και οι υπόλοιπες 231 ή το 72% υπάρχουν μόνο «στα χαρτιά»! Αντίστοιχα στη Θεσσαλονίκη ενεργές είναι μόνο 1.157 επιχειρήσεις από τις συνολικά 3.779. Δηλαδή σχεδόν 2 στις 3 μεταποιητικές ΑΕ και ΕΠΕ στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας είναι «εταιρείες – φαντάσματα».

 

Εκδήλωση Γεωργαντά
Μπορεί ενόψει της έντασης που προκάλεσε η κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών και των αυξημένων υποχρεώσεών του στη Βουλή, ο Γιώργος Γεωργαντάς να ανέβαλε την καθιερωμένη κάθε Γενάρη ετήσια εκδήλωσή του που συνοδευόταν και με κόψιμο της πίτας του πολιτικού γραφείου, αλλά δεν τη ματαίωσε.
Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου στην αχανή ΑΡΕΝΑ οργανώνει πολιτική εκδήλωση (θα έχει και πίτα για τους ...λάτρεις) και σύμφωνα με πληροφορίες μας θα έρθουν στο Κιλκίς για να μιλήσουν σ' αυτήν ο ευρωβουλευτής Μανόλης Κεφαλογιάννης και ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης. Περισσότερα από εβδομάδα...

 

Αναζητήστε τις ...γκαζόζες
Τώρα καταλάβαμε την αιτία που ο δρόμος Νέα Σάντα-κόμβος Ασσήρου καρκινοβατεί. Και δεν λέει να τελειώσει εδώ και οχτώ χρόνια. Κι ήταν απλό πανάθεμά το: Κάθε που πάει να ξεκολλήσει, κάποια αόρατη δύναμη, κερνά αφειδώς ...γκαζόζες σε όσους εντέλλονται να τον κατασκευάσουν. Και τρέχουν οι άνθρωποι για την ανάγκη τους και αμελούν το δρόμο.

 

ΣΥΡΙΖΑ: Ο δημοσιογράφος Χρ. Γιαννούλης υποψήφιος περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας
Υποψήφιος με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στις αυτοδιοικητικές εκλογές στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα είναι ο δημοσιογράφος Χρήστος Γιαννούλης, έπειτα από πρόταση του Αλέξη Τσίπρα. Σε ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook, ο Πρωθυπουργός αναφέρει: «Είχα σήμερα συνάντηση με τον Χρήστο Γιαννούλη, στον οποίο πρότεινα να είναι υποψήφιος με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στις αυτοδιοικητικές εκλογές στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας». «Χρήστο, καλή επιτυχία στον αγώνα για μια δημοκρατική και προοδευτική Μακεδονία» γράφει ο κ. Τσίπρας.