Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019, 12:03:40 μμ

Σχόλια

Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2019 16:58

Βαμμένα σεσημασμένα γαλάζια νύχια!

Γράφτηκε από τον

Και μια περί γαλάζιων ο λόγος. Η προοπτική της νίκης στις προσεχείς εκλογές έχει πυρώσει τον κόσμο της Ν.Δ. που απέβαλε τη ραθυμία που τον χαρακτήριζε σε όλη τη διάρκεια της κρίσης και τον ωθεί να γεμίζει αίθουσες. Κι όχι μόνο: Ιδού πως διαφημίζει το κόμμα της γνωστή νεοδημοκράτισσα της πόλης του Κιλκίς.

Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2019 19:45

Σε νέα βάση ο αγροτικός αγώνας

Γράφτηκε από Eidisis.gr

Εξατμίστηκαν και πανελλαδικά- αν και στο Κιλκίς δεν εμφανίστηκαν καν- τα αγροτικά μπλόκα. Επειδή, όπως ανέφεραν οι πρωτεργάτες τους απογοητεύτηκαν από τη στάση της κυβέρνησης!
Επειδή, λέμε εμείς, η επετειακή κάθοδος των τρακτέρ κάθε χρόνο λίγο πριν λίγο μετά τις γιορτές έχει κουράσει και την κοινωνία και τους ίδιους τους αγρότες.

Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019 20:27

Το Ειρηνοδικείο εκ των έσω…

Γράφτηκε από Eidisis.gr

Γράφαμε σε προηγούμενό μας σχόλιο για την άσχημη εικόνα που παρουσιάζει το κτήριο του Ειρηνοδικείου Κιλκίς, με αφορμή την αναζήτηση νέας στέγης για ενοικίαση από το ελληνικό δημόσιο.
Ακριβώς δυο χρόνια πριν είχε έρθει στο Κιλκίς ο τότε υπουργός Δικαιοσύνης κ. Κοντονής και εξέφρασε την έκπληξή του για τις τριτοκοσμικές συνθήκες απονομής της δικαιοσύνης στο Κιλκίς, αποφασισμένος να δώσει λύσεις σε λίγους μήνες!!!

Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2019 21:55

Θα τον ψήφιζε αν...

Γράφτηκε από Eidisis.gr

Τελικά ο βουλευτής Γιώργος Γεωργαντάς έχει γίνει ...αυτοκόλλητος με τον αντιπρόεδρο της Ν.Δ. Αδωνι Γεωργιάδη. Ιδού η απόδειξη: Μιλώντας ο Άδωνις στην εκδήλωση της Κυριακής είπε το μνημειώδες : Αν δεν ήμουν βουλευτής, θα έφερνα ως πολίτης τα δικαιώματά του μου στο Κιλκίς για να ψηφίζω Γεωργαντά!

Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2019 20:57

Κατά συρροήν διαρρήκτες!

Γράφτηκε από Eidisis.gr

Αναστατώθηκαν οι κάτοικοι του Δροσάτου το περασμένο Σαββατοκύριακο από τη δράση εποχούμενων διαρρηκτών που ξάφρισαν τέσσερα σπίτια.
Δεν είναι η πρώτη φορά που τα χωριά μας και οι λιγοστοί πλέον κάτοικοί τους αντιμετωπίζουν παρόμοιες επιδρομές.

Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2019 23:10

Εμβληματικό εκλογικό κέντρο για Δ. Τσαντάκη και συγκέντρωση 17 Μαρτίου

Γράφτηκε από Eidisis.gr

Άνθρωπος του πολιτισμού ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Τσαντάκης δεν θα μπορούσε να στεγάσει το εκλογικό του κέντρο σε εμβληματικότερο κτήριο του Κιλκίς. Το γωνιακό νεοκλασικό διόροφο κτήριο στο Πάρκο-Κήπος του Κιλκίς ετοιμάζει για εκλογικό του κέντρο ο κ. Τσαντάκης και είναι βέβαιο ότι θα διαφέρει παντός άλλου.

Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2019 20:48

Δημοσκόπηση διαδικτυακή και ανεύθυνη!

Γράφτηκε από Eidisis.gr

Μας έστειλαν να δημοσιεύσουμε-προβάλλουμε «δημοσκόπηση» που γίνεται διαδικτυακά για τον «καταλληλότερο δήμαρχο του Κιλκίς». Πρόκειται για ανεύθυνες και επικίνδυνες προσπάθειες, ανώνυμες, αντιεπιστημονικές, που οδηγούν σε εσφαλμένα αποτελέσματα και συμπεράσματα. Για να μπορούν κάποιοι να επικαλούνται τα αποτελέσματα μιας απαράδεκτης δημοσκόπησης.

Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019 23:44

Δημάκη: Σκληρή δουλειά για κοινωνική πολιτική

Γράφτηκε από Eidisis.gr

“Σήμερα όσο ποτέ άλλοτε έχουμε χρέος και καθήκον να επικεντρωθούμε στις σοβαρές ανάγκες των δημοτών μας και να καταπιαστούμε με τις κοινωνικές πτυχές της πόλης μας”, τονίζει η νέα αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Κοινωνικής Προστασίας του δήμου Κιλκίς, Αννα Δημάκη.
«Με σκοπό την κοινωνική συνοχή και την προάσπιση της υγείας, ο Δήμος μας και η αρμόδια Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, θα συνεχίσουν να δίνουν τον αγώνα τους προς όφελος των πολιτών.

Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2019 22:46

Περί σοβάδων και συλλογικής υποκρισίας

Γράφτηκε από Eidisis.gr

Πολύς ντόρος για τους σοβάδες (ή τα πλακίδια ορυκτών ινών ψευδοροφής, κατά τον διοικητή) που έπεσαν σε θάλαμο του νοσοκομείου Κιλκίς και έθεσαν σε (δυνητικό) κίνδυνο ασθενείς.
Την καταγγελία έκανε το σωματείο εργαζομένων, την προώθησε πανελλαδικά η ΠΟΕΔΗΝ, την φέρνει στη Βουλή δια ερωτήσεως βουλευτών της η Νέα Δημοκρατία και πάει λέγοντας.

Σάββατο, 09 Φεβρουαρίου 2019 23:05

Ο Δημήτρης Κυριακίδης «απαντά» στον Παύλο Τονικίδη

Γράφτηκε από Eidisis.gr

Με δεύτερη ανοιχτή συγκέντρωση σε μεγάλο χώρο και την ανακοίνωση 40 και πλέον υποψηφίων δημοτικών συμβούλων «απαντά» ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης στη μεγάλη συγκέντρωση του Παύλου Τονικίδη στο «Θέατρο» και στις 35 υποψηφιότητές του.
Η μεγάλη συγκέντρωση του Κυριακίδη θα γίνει την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου στο «Κτήμα των Ευχών» και αναμένεται με ενδιαφέρον για τις αναγκαίες συγκρίσεις.