Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019, 5:57:20 μμ

Σχόλια

Παρασκευή, 03 Αυγούστου 2018 22:19

Τα προσωπικά δεδομένα «έπνιξαν» τους αριστούχους!

Γράφτηκε από τον

Χρόνια τώρα οι εφημερίδες μας, ΕΙΔΗΣΕΙΣ και ΠΡΩΙΝΗ, δημοσίευαν τα ονόματα των μαθητών που αρίστευσαν σε Γυμνάσια και Λύκεια του νομού Κιλκίς. Ηταν μια ελάχιστη ηθική επιβράβευση για τη σκληρή δουλειά και το μόχθο των μαθητών, των γονιών και των καθηγητών τους. Καθιερώσαμε τη δημοσίευση και ήταν κάτι που το ανάμεναν όλοι. Οι γονείς αναζητούσαν με περηφάνεια τις εφημερίδες και τις κρατούσαν για το αρχείο των παιδιών. Τι πιο όμορφο!

Τετάρτη, 01 Αυγούστου 2018 15:17

Ας ψάξουν ΚΑΙ μεταξύ τους...

Γράφτηκε από τον

Την ανακοίνωση του Τομέα Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ την καταχωρίζουμε αυτούσια και ασχολίαστη, όπως εξάλλου πράξαμε και με όλες τις ανακοινώσεις κομμάτων και φορέων.
Ένα σημείο της όμως ξεπερνά κάθε ...φαντασία και δεν μπορούμε παρά να υπενθυμίσουμε ορισμένα αυτονόητα.

Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2018 19:03

Για βουλευτές ή κοινοτικούς συμβούλους;

Γράφτηκε από τον

Ακούμε και μαθαίνουμε τα ονόματα που «πέφτουν στο τραπέζι» για τους υποψήφιους βουλευτές των κομμάτων και… μένουμε έκπληκτοι.
Αδέλφια, συναγωνιστές, άξια στελέχη των κομμάτων, να σας υπενθυμίσουμε απλώς πως μιλάμε για την επιλογή υποψηφίων βουλευτών και όχι για τη συγκρότηση κοινοτικού συμβουλίου.

Σάββατο, 28 Ιουλίου 2018 23:12

Κάντε κάτι!

Γράφτηκε από τον

Τεράστιο ήταν το ενδιαφέρον των αναγνωστών μας στην πρωτοβουλία του Δημοσιογραφικού Οργανισμού μας να αναδείξει τα προβλήματα που θα προκύψουν από ένα απευκταίο ενδεχόμενο πρόκλησης πυρκαγιάς στον Αη Γιώργη Κιλκίς.

Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2018 10:04

Αχρείαστη ένταση

Γράφτηκε από τον

Είναι γνωστή στους αναγνώστες μας η καταγγελία του δημοτικού συμβούλου Λάζαρου Παζαρτζικλή - και εν συνεχεία η απάντηση της κ. Σοφού και η ανταπάντηση Παζαρτζικλή- για τη μετακίνηση μιας υπαλλήλου του ΚΔΕΚ Κιλκίς.

Τρίτη, 24 Ιουλίου 2018 16:29

Μην οδηγείτε με σαγιονάρες

Γράφτηκε από τον

Επειδή το φαινόμενο είναι εκτεταμένο και στο Κιλκίς, υπενθυμίζουμε: Η οδήγηση με σαγιονάρες απαγορεύεται και σε ενδεχόμενο έλεγχο της Τροχαίας οι οδηγοί κινδυνεύουν με πρόστιμο και αφαίρεσης της άδειας οδήγησης επί ένα μήνα.

Τρίτη, 24 Ιουλίου 2018 00:44

Μια πικρή και συνάμα διδακτική ιστορία

Γράφτηκε από τον

Εδώ και χρόνια οι κτηνοτρόφοι ζητούν την τήρηση του ισοζυγίου γάλακτος από τις μεταποιητικές επιχειρήσεις. Και επί χρόνια η Πολιτεία δια του εκάστοτε Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης δεσμευόταν να διενεργεί ελέγχους δια των αρμοδίων οργανισμών, μόνο που δεσμεύσεις εφαρμόζονταν μόνο στο ...προφορικό.
Για να διαπιστώσετε πόσο σάπιο είναι το σύστημα, υπενθυμίζουμε τι συνέβη μόλις πέρυσι, τέτοιο καιρό (Αύγουστο 2017).

Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2018 12:29

Κιλτίδης κατά Ρεβενάκη

Γράφτηκε από τον

Για τα όσα συμβαίνουν στο νοσοκομείο Κιλκίς ο πρώην βουλευτής Κιλκίς, Κώστας Κιλτίδης, μας έστειλε το ακόλουθο σχόλιο:
“Κωμικοτραγικά όσα συμβαίνουν στο Νοσοκομείο Κιλκίς. Δυστυχώς ό,τι κερδήθηκε μετά από δεκαετίες αντιπαραθέσεων και κομματισμού στη δημόσια διοίκηση, γελοιοποιείται στο νοσοκομείο μας.

Τρίτη, 17 Ιουλίου 2018 11:50

Ριψοκίνδυνες αναρτήσεις

Γράφτηκε από τον

"Τα πήρε στο κρανίο" ο Κώστας Κιλτίδης με όσα διαρρέονται ως προς την αιτία απέλασης τεσσάρων Ρώσων από την Ελλάδα και ξεσπάθωσε στο διαδίκτυο, ανεβάζοντας την παρακάτω ανάρτηση:

Σάββατο, 14 Ιουλίου 2018 22:53

Αυτοδιοικητικές εκλογές τον ερχόμενο Μάιο!

Γράφτηκε από τον

Να λοιπόν που βαδίζουμε ολοταχώς και για τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Σε δέκα μήνες στήνονται οι κάλπες για τους Δήμους και τις Περιφέρειες, αφού το Μαξίμου άδειασε τον υπουργό των Εσωτερικών και τελικά οι αυτοδιοικητικές εκλογές θα γίνουν μαζί με τις Ευρωεκλογές. Κι ας έλεγε μέχρι χθες ο κ. Σκουρλέτης πως είναι ανάγκη να αποδεσμευθούν οι αυτοδιοικητικές από τις ευρωεκλογές!