Τρίτη, 19 Μαρτίου 2019, 5:04:33 μμ

Σχόλια

Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2018 20:41

Λάζαρος και Γρηγόρης στις Επιτροπές

Γράφτηκε από τον

Δυο Κιλκισιώτες, νέοι πολιτικοί, συμπεριλήφθηκαν στις Επιτροπές που συγκρότησε η Κ.Π.Ε. του ΚΙΝ.ΑΛ. Πρόκειται για όργανα επεξεργασίας πολιτικής και στις ολομέλειες των εντάχθηκαν:
Ο Λάζαρος Παζαρτζικλής στην Επιτροπή Εμπορίου.
Ο Γρηγόρης Κυριακού στην Επιτροπή Ευρωπαϊκών Υποθέσεων
Καλή δουλειά και εις ..ανώτερα.

Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2018 20:30

Λίαν προσεχώς η απόδειξη

Γράφτηκε από τον

Θα ανακοινώσει ή όχι στήριξη σε υποψήφιους δημάρχους η Νέα Δημοκρατία;
Είναι το ερώτημα των ημερών στο Κιλκίς καθώς κάμποσοι επείγονται ή προεξοφλούν θετική ή αρνητική απάντηση στο ερώτημα. Για να πράξουν αναλόγως.

Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018 22:37

Λείπει υπάλληλος ...στάσις υπηρεσίας

Γράφτηκε από τον

Τηλεφώνησε έντονα διαμαρτυρόμενος αναγνώστης μας και το δίκιο του ...βουνό.
Ήταν να κάνει τη δουλειά του σε δημόσια υπηρεσία με έδρα τη Γουμένισσα, για τη μεταβίβαση αυτοκινήτου. Τηλεφωνεί μέρες πριν, ρωτά αν είναι ανοιχτά για το κοινό και του απαντούν πως κάθε εργάσιμη μέρα, πλην Πέμπτης, μπορεί να προσέλθει.

Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2018 19:14

Συμβολή στην αναζήτηση του ΣΥΡΙΖΑ

Γράφτηκε από τον

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Κιλκίς συγκροτεί δημοτική παράταξη και αναζητά τον υποψήφιο δήμαρχο Κιλκίς.
Ως μια ελάχιστη συμβολή στις αναζητήσεις των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, καταθέτουμε δημόσια την πρότασή μας: Φυσικά και δεν μιλάμε για κομματικό συνδυασμό, αλλά ανοιχτό στην κοινωνία και στο μέλλον του δήμου.

Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018 20:41

Ιδού η Ρόδος!

Γράφτηκε από τον

Τον απολογισμό πεπραγμένων του δήμου, έτους 2017, ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει σε δημόσια εκδήλωση ο Δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης. Επομένως στις 30 Οκτωβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Πολυκάστρου, όπου και θα γίνει ο απολογισμός παρουσία των δημοτών, θα έχουν την ευκαιρία όσοι αμφισβητούν το έργο ή τις επιλογές του Δημάρχου να εκφράσουν τις αντιρρήσεις ή τη διαφωνία τους.

Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2018 23:52

Αγαθοπούλου Vs Παπαδόπουλου

Γράφτηκε από τον

Η μη κάθοδος του Θεόδωρου Παραστατίδη στις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές φέρνει ανατροπές στο βουλευτικό ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στο ν. Κιλκίς.
Η πρώην βουλευτής του κόμματος, Ειρήνη Αγαθοπούλου, όπως είναι φυσικό θα πραγματοποιήσει ένα ισχυρό come back στην πολιτική σκηνή του νομού μας και προβάλει ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την έδρα που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2018 22:49

Φουλ για Περιφέρεια η Καλλισθένη Πάκα

Γράφτηκε από τον

Η γνωστή δικηγόρος και πρώην πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Κιλκίς, Καλλισθένη Πάκα, (στη φωτό με τον πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη) γνωστοποίησε στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, τις προθέσεις της να δώσει τη μάχη του ψηφοδελτίου για τις ερχόμενες εκλογές. Ο Απόστολος πάει για μια πανίσχυρη πεντάδα στο νομό Κιλκίς.

Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2018 23:30

Σύμπτωση;

Γράφτηκε από τον

Αν πρόκειται για την τύχη των κοινόχρηστων εκτάσεων όπου οι όποιες συμβάσεις παραχώρησης (ενοικίασης) λήγουν από 1η Νοεμβρίου, τότε η πρόσφατη απόφαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης ικανοποιεί το άρτι αποσταλέν στον υπουργό αίτημα του αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη, όπως διαβάσατε στο πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ της ΠΡΩΙΝΗΣ της Τετάρτης.

Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2018 23:53

Οι σοβάδες υπενθυμίζουν!

Γράφτηκε από τον

Πανελλαδικό θέμα έγιναν οι σοβάδες που έπεσαν πάνω σε μια ασκούμενη στο χώρο του Μικροβιολογικού του νοσοκομείου Κιλκίς το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής. Και δικαιολογημένα. Οι φωτογραφίες που διακινήθηκαν από το σωματείο εργαζομένων δείχνουν μια άθλια κατάσταση. Δεν είναι μόνο θέμα ενός κομματιού σοβά που έπεσε. Οι σιδεριές που εμφανίζονται στην πλάκα του κτηρίου είναι το πρόβλημα.

Δευτέρα, 08 Οκτωβρίου 2018 00:17

Ο Δημήτρης Τσαντάκης είναι εδώ!

Γράφτηκε από τον

Στους διάφορους σχεδιασμούς που κάνουν τα κόμματα για τις δημοτικές εκλογές του Κιλκίς φαίνεται να παραβλέπουν ένα σημαντικό στοιχείο. Ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δημήτρης Τσαντάκης ακόμη δεν έχει μιλήσει, ούτε έκανε την αποφασιστική κίνησή του.