Τετάρτη, 22 Μαΐου 2019, 6:23:47 μμ

Σχόλια

Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2018 23:57

Ονόματα και διευθύνσεις!

Γράφτηκε από τον

Αντιγράφουμε από ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς: "...Ο πρόεδρος (σ.σ. του Εργατικού Κέντρου) διαβεβαίωσε την ΔΙ.ΒΙ.ΠΕ.Κ. πως το Εργατικό Κέντρο θα είναι υποστηρικτής για ενέργειες που με ευθύνη της Κεντρικής Δ/σης και των τοπικών αρχών δεν προχωράνε αποφάσεις και έργα που θα δυναμώσουν την περιοχή επιχειρηματικά, θα δώσουν νέες θέσεις απασχόλησης και θα αυξήσουν το βιοτικό επίπεδο του τόπου μας."

Κίνηση υψηλού πολιτικού ήθους από τον υποψήφιο βουλευτή (ανακοινώθηκε την Κυριακή από το ΚΙΝ.ΑΛ.) Θέμη Ανθρακίδη. Παρότι δεν υπάρχει κανένα ασυμβίβαστο, ο κ. Θέμης Ανθρακίδης υπέβαλε την επόμενη της ανακοίνωσης ημέρα, τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου στον Δήμαρχο Παιονίας Χρήστο Γκουντενούδη την παραίτησή του από τη θέση του Γενικού Γραμματέα του δήμου. Ώστε και ίδιος απερίσπαστος, αλλά διευκολύνοντας και τον Δήμαρχο να πράξει αναλόγως, να αφιερωθεί στην προεκλογική του εκστρατεία.

Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018 23:27

Τους έστειλε ...χαιρετίσματα

Γράφτηκε από τον

Για να αποκωδικοποιήσουμε τη δήλωση του Θανάση Τζούρτζου με την οποία αποκλείει τη συμμετοχή του σε βουλευτικό ψηφοδέλτιο.
Ο "στρατιώτης" Τζούρτζος εδώ και μήνες είχε δηλώσει αρμοδίως το ενδιαφέρον του για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του ΚΙΝ.ΑΛ. Τον πίεζαν εξάλλου και ψηφοφόροι του χώρου από την περιοχή της Παιονίας.

Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018 23:01

Τα μάτια σας τέσσερα

Γράφτηκε από τον

Καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες επικίνδυνων καταστάσεων στους δρόμους (επαρχιακούς και εθνικούς) του ν. Κιλκίς από την κίνηση σ' αυτούς γεωργικών ελκυστήρων.
Προχθές ακόμα, ένα τεράστιο τρακτέρ έβγαλε από το δρόμο (στην Παιονία) μια γυναίκα οδηγό Ι.Χ. κι ευτυχώς δεν είχαμε χειρότερα.

Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018 22:57

Απουσίες με νόημα

Γράφτηκε από τον

Έγινε λοιπόν η εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ την περασμένη Κυριακή με ομιλητή τον Βασίλη Κικίλια ενώπιον 80 ατόμων. Θα μπορούσε και καλύτερα αφού είχε προγραμματιστεί εδώ και κάμποσες ημέρες. Σχολιάστηκε μάλιστα η απουσία και του βουλευτή της Ν.Δ. Γιώργου Γεωργαντά και του προέδρου της ΝΟΔΕ Μηνά Παπαδόπουλου και του αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη.

Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018 00:14

Περί χρυσού γενικώς

Γράφτηκε από τον

Μόλις την περασμένη εβδομάδα αναρωτηθήκαμε αν εκείνη η διαβόητη προκήρυξη για έρευνα - εκμετάλλευση κοιτασμάτων χρυσού στα Κρούσια που τόσο ένταση δημιούργησε στο Κιλκίς, ακυρώθηκε από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, όπως διατυμπάνιζαν σε κάθε ευκαιρία τα τότε αντιπολιτευόμενα στελέχη του ή παραμένει ενεργή.

Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2018 23:21

Μετατέθηκε, αλλά θα γίνει με Νικήτα Κακλαμάνη

Γράφτηκε από τον

Έχουμε ένα καλό κι ένα κακό νέο για τον υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη.
Να ξεκινήσουμε από το κακό: Η προγραμματισμένη για την τρέχουσα εβδομάδα εκδήλωση, όπου παρουσία υψηλόβαθμων γαλάζιων στελεχών από την Αθήνα θα ανακοινώνονταν με πανηγυρικό τρόπο η ειλημμένη απόφαση του κόμματος για την στήριξή του στις προσεχείς δημοτικές εκλογές αναβλήθηκε.

Κυριακή, 09 Δεκεμβρίου 2018 21:22

Ο εκπαιδευμένος σκύλος

Γράφτηκε από τον

Στην πρόσφατη εξάρθρωση εγκληματικής συμμορίας που δρούσε στη Θεσσαλονίκη και διακινούσε μεγάλες ποσότητες ηρωίνης συνέβαλε αποφασιστικά και ο αστυνομικός σκύλος του Τμήματος Ασφαλείας του Κιλκίς.
Και δεν είναι η πρώτη φορά. Ο σκύλος ετούτος, εκπαιδευμένος και με οξεία όσφρηση έχει συμβάλλει σε πολλές επιτυχίες της αστυνομίας του Κιλκίς στον αγώνα της κατά της παρανομίας.
Εύγε λοιπόν στον ..εκπαιδευμένο σκύλο.

Σάββατο, 08 Δεκεμβρίου 2018 22:40

Ντροπιαστική συμπεριφορά

Γράφτηκε από τον

Λυπάμαι, αλλά όλα όσα διαδραματίζονται τις δυο τελευταίες ημέρες σε τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων και -λιγότερο- σε ρεπορτάζ αθηναϊκών εφημερίδων, συνιστούν κατάντια.
Λες και συναγωνίζονται ποιος περισσότερο θα αποδείξει πως είναι παράνομη η κράτηση των πρωταγωνιστών του "κυκλώματος χρυσού" και πως "κατέρρευσε το κατηγορητήριο" και πως δεν υπάρχει εγκληματική ομάδα κι όλα τα συναφή.

Σάββατο, 08 Δεκεμβρίου 2018 18:37

Ολόλαμπρη πόλη

Γράφτηκε από τον

Αν περπατήσει κανείς μέσα στο κρύο της νύχτας την πόλη μας βλέπει αυτό τον καιρό μια πολύ ευρωπαϊκή εικόνα. Ο Δήμος φρόντισε από νωρίς να βάλει τη χριστουγεννιάτικη πινελιά του στο κέντρο αλλά και στην είσοδο και τις πλατείες. Τρισδιάστατοι άγγελοι, τεράστια καραβάκια και ολοφώτεινα χριστουγεννιάτικα δέντρα κοσμούν το Κιλκίς.