Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018, 11:57:21 πμ

Σχόλια

Τετάρτη, 07 Μαρτίου 2018 23:09

Πρόεδρος στον ΝΗΡΕΑ ο Δημήτρης Τσαντάκης

Γράφτηκε από τον

Ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού του δήμου Κιλκίς, Δημήτρης Τσαντάκης, είναι πλέον ο νέος πρόεδρος του ΝΗΡΕΑ Κιλκίς και είναι βέβαιο πως θα δώσει νέα πνοή στο φορέα αυτό, μέτοχοι του οποίου είναι κυρίως η Περιφέρεια και οι δυο Δήμοι.
Ο Δ. Τσαντάκης έχει δώσει άλλον αέρα στα πολιτιστικά πράγματα του δήμου και στη συνεργασία με τους πολιτιστικούς συλλόγους και φορείς όλου του δήμου. Και το σίγουρο είναι πως αν δεν υπήρχε στο δήμο Κιλκίς θα έπρεπε να τον είχαν… εφεύρει!

Τρίτη, 06 Μαρτίου 2018 22:02

Φασιστικά κηρύγματα

Γράφτηκε από τον

"Μασόνοι, προδότες, πολιτικοί...", " Ο λαός δεν ξεχνά τους προδότες τους ξεχνά", "Στο Γουδή, στο Γουδή οι προδότες στο Γουδή" είναι μερικά από τα συνθήματα που  κραύγασαν στο Πολύκαστρο οι εκεί επισκέπτες  διαδηλωτές για το "όνομα της Μακεδονίας"
Κοινό στοιχείο όλων αυτών των συνθημάτων είναι οι "προδότες πολιτικοί" όπως κοινό ήταν και το σύνθημα εκείνων που διαδήλωναν στις αρχές των μνημονιακών χρόνων  "Να καεί, να καεί το μπουρδ...η Βουλή".

Σάββατο, 03 Μαρτίου 2018 22:00

Έβαλε τον πήχη ψηλά

Γράφτηκε από τον

Η παραίτηση του προέδρου της ΔΕΥΑ Παιονίας Θανάση Τζούρτζου ήταν, όπως αναμενόταν, το σημαντικότερο θέμα τουλάχιστον  αναφορικά με τη συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Παιονίας το βράδυ της Τετάρτης.
Και είναι ενθαρρυντικό για τον πολιτικό μας πολιτισμό η δημόσια αναγνώριση της προσφοράς του Θανάση Τζούρτζου τόσο από την πλειοψηφία, όσο και κυρίως από επίλεκτα στελέχη της μειοψηφίας.
Χαρακτηριστικές της ομόθυμης αναγνώρισης υπήρξαν οι τοποθετήσεις του συντοπίτη του Γιάννη Αλίρη και της κ. Σόνιας Συμεωνίδου.

Πέμπτη, 01 Μαρτίου 2018 21:59

Ντροπής πράματα!

Γράφτηκε από τον

Της κακομοίρας γίνεται αυτές τις μέρες με την αποκάλυψη του "στεγαστικού" επιδόματος αναξιοπαθούντων υπουργών και βουλευτών. Και οι άθλιοι δημοσιογράφοι ψέγουν την κυβέρνηση που επιτρέπει να επιδοτούνται υπουργοί και βουλευτές αν δεν διαθέτουν κατοικία εντός της Αθήνας.
Ντροπή τους.
Αντίθετα παραβλέπουν άλλες κραυγαλέες αδικίες που συντελούνται μπροστά στα μάτια τους.

Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2018 22:59

Τυχερός στην ατυχία του ο Χρήστος Πετρίδης

Γράφτηκε από τον

Ο αντιπρόεδρος της ΔΙ.ΒΙ.ΠΕΚ. Χρήστος Πετρίδης εμφανίστηκε στην εκδήλωση κοπής πίτας των βιομηχάνων μας με… πατερίτσες! Πρόσφατα υποβλήθηκε σε εγχείριση μηνίσκου και η μετακίνησή του δεν είναι και εύκολη ακόμη. Οι πληροφορίες πως ανεβοκατεβαίνει τον πύργο της KLEEMANN από τις σκάλες και όχι με το ασανσέρ, κρίνονται αναληθείς!
Πάντως, μέσα στην ατυχία του με τον μηνίσκο ο Χρήστος στάθηκε τυχερός με την πίτα, αφού η πρόεδρος της ΔΙΒΙΠΕΚ, Ευαγγελία Μυλωνά του πρόσφερε το κομμάτι με το φλουρί κι ένα ταμπλετάκι που το συνόδευε…

Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2018 22:41

Σάρωσε η webTV των ΕΙΔΗΣΕΩΝ με το θέμα της ΔΕΗ που αποκαλύψαμε

Γράφτηκε από τον

Το γύρω της Ελλάδας έκανε το θέμα που αποκάλυψε ο δημοσιογραφικός μας οργανισμός με την απόπειρα εμπρησμού στα γραφεία της ΔΕΗ.
Ολα τα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα και ιστοσελίδες αναπαρήγαγαν το θέμα, προβάλλοντας το βίντεο της webTV των ΕΙΔΗΣΕΩΝ, τις φωτογραφίες και τις πληροφορίες μας, ενώ έγιναν και συνδέσεις με τα γραφεία μας. Είναι ενδεικτικό πως μόνο μέσω του YouTube οι προβολές του βίντεο της webTV μας έφθασαν στις 4.500.
Εντάξει, δεν μας λείπουν οι δημοσιογραφικές επιτυχίες, αλλά δεν τις θέλουμε μέσα από τέτοια γεγονότα!

Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018 22:25

Τα παιδία παίζει

Γράφτηκε από τον

Όλα τα εθνικά θέματα ανοιχτά, οι διαπραγματεύσεις με την ΠΓΔΜ σε κρίσιμη φάση, οι Τούρκοι να φέρονται σαν πεχλιβάνηδες, η Αλβανία να θέτει ζήτημα Τσαμουριάς...
Η  οικονομική κρίση στο φόρτε της ...
Η ανεργία να ξεθεμελιώνει την κοινωνία με τους μισθούς των 700 ευρώ να αποτελούν πλέον όνειρο και να αμείβονται με 400 ευρώ νέοι πτυχιούχοι, όσοι δεν έχουν εγκαταλείψει την χώρα...

Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2018 21:53

Χρήσιμη πληροφορία...

Γράφτηκε από τον

Το διαβάσαμε και χωρίς επιβεβαίωση το εισφέρουμε στους ιδαλγούς της λάιφ ενημέρωσης. Οσονούπω βγαίνει το διαζύγιο της  δικής μας Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα.
Δικηγόρος της Φαίης είναι ο επίσης ημέτερος Γιώργος Φλωρίδης.
Για να μην λέτε πως απαξιούμε να ασχοληθούμε με τα "καυτά" θέματα της επικαιρότητας.

Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2018 21:21

Ανακάλεσε ο Σισμανίδης για Δοϊράνη

Γράφτηκε από τον

Στο Δροσάτο και στο δημοτικό κατάστημα της Δ.Ε. Δοϊράνης βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Σισμανίδης, όπως είχε ανακοινώσει στο δημοτικό συμβούλιο, μετά τις αντιδράσεις για τη μετάθεση των δυο υπαλλήλων του δημοτικού καταστήματος.
Ο κ. Σισμανίδης επικαλέστηκε λάθος πληροφορίες και δήλωσε πως θα ανακαλέσει την απόφαση μετάθεσης. Μένει να δούμε αν θα ανακληθεί η μετάθεση και των δυο υπαλλήλων ή του ενός. Υπενθυμίζουμε πως στο δημοτικό κατάστημα του Δροσάτου λειτουργεί και το ΚΕΠ με δυο υπαλλήλους.

Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2018 23:32

Πρώτη φορά τα άκουσαν;

Γράφτηκε από τον

Μέγας ο θόρυβος για τη δήλωση του Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Σισμανίδη ότι κάποιοι εκ των ασχολουμένων με την αυτοδιοίκηση (δημοτικών συμβούλων) αποβλέπουν στο "κοινωνικό μίσθωμα" κάποιων θέσεων, όπως π.χ. των αντιδημάρχων κ.ο.κ.
Πάντα ταύτα στη πολυσυζητημένη συνέντευξή του στην αφεντιά μου και στις ΕΙΔΗΣΕΙΣ.