Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2019, 6:35:09 πμ

Σχόλια

Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2019 22:05

Έμπρακτη αλληλεγγύη

Γράφτηκε από τον

Το αληθινό και ουσιαστικό νόημα της φιλανθρωπίας και της αλληλεγγύης, με σεβασμό και αξιοπρέπεια στο πρόσωπο του κάθε ανθρώπου, που η Εκκλησία όλως ιδιαιτέρως τιμά, ανέπτυξε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Εμμανουήλ στην πολύ όμορφη και επιτυχημένη εκδήλωση του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου.
Η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου στην καθιερωμένη πλέον γιορτή δείχνει με τον καλύτερο τρόπο πως αγκαλιάζει ζεστά τη μεγάλη προσπάθεια της τοπικής Εκκλησίας για την υποστήριξη των αδύναμων συνανθρώπων μας. Συμμετοχή την οποία επαίνεσε ο Σεβασμιώτατος, ο οποίος εξήρε παράλληλα και τον αγώνα των μελών των Φιλοπτώχων Ταμείων. Αγάπη στην πράξη!

Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2019 21:55

Η χρονιά της… Πίτας

Γράφτηκε από τον

Για τους Κινέζους το 2019 είναι το έτος του Χοίρου, το τελευταίο στην ακολουθία του κινεζικού ζωδιακού κύκλου.
Για εμάς, εδώ στο φτωχικό Κιλκίς, της πληγωμένης Μακεδονίας, φαίνεται πως έχουμε μπει για τα καλά στην χρονιά της… Πίτας, το πρώτο στην ακολουθία των εκλογών!

Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2019 22:29

Αξιοποίηση της εμπειρίας Τερζίδη

Γράφτηκε από τον

Τον πρώην δήμαρχο Κιλκίς Τάκη Τερζίδη πρότειναν -κι ίδιος αποδέχτηκε- επικεφαλής της επιτροπής που θα εισηγηθεί το ψηφοδέλτιο του νομού για τις περιφερειακές εκλογές με το συνδυασμό του Χρήστου Παπαστεργίου.
Ο (και) γιατρός υποψήφιος Περιφερειάρχης βρέθηκε την Τρίτη στο Κιλκίς σε σύσκεψη στελεχών του ΚΙΝ.ΑΛ. στο Επιμελητήριο για συζήτηση και σχεδιασμό επί του προεκλογικού αγώνα.

Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2019 21:26

Τα εύσημα στον ΔΕΔΔΗΕ Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Αξίζει να καταγράψουμε την εξαιρετική λειτουργία του ΔΕΔΔΗΕ Κιλκίς στις δυο εβδομάδες που κράτησε η κακοκαιρία με τις χιονοπτώσεις και το έντονο ψύχος.
Η σωστή προετοιμασία και ο προγραμματισμός αλλά και η αυταπάρνηση των εργαζομένων της εταιρείας –παρά τον υψηλό μέσο όρο της ηλικίας τους- απέδωσαν καρπούς. Το αποτέλεσμα ήταν οι βλάβες στο δίκτυο ηλεκτροδότησης του νομού μας να είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού και χωρίς μεγάλη διάρκεια! Και μιλάμε για εναέριο δίκτυο με ό,τι συνεπάγεται αυτό όσον αφορά τις δυσκολίες μέσα στην κακοκαιρία.
Εύγε στον διευθυντή Γιώργο Ξανθό και στους εργαζόμενους του ΔΕΔΔΗΕ.

Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019 21:47

Τι να απέγινε η κεντροαριστερή πρωτοβουλία στην Παιονία;

Γράφτηκε από τον

Εκεί στην Παιονία υποτίθεται πως αναλήφθηκε πρωτοβουλία από στελέχη της Κεντροαριστεράς να συγκροτηθεί δημοτικός συνδυασμός ενόψει των εκλογών του Μαίου.
Συναντήθηκαν μάλιστα οι κ. Ευθυμιάδης, Δραγανίδης, Τζούρτζος κ.α. για να καταλήξουν στον ηγέτη του συνδυασμού.

Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019 22:53

Σάρωσε ο Λάζαρος!

Γράφτηκε από τον

Σάρωσε κυριολεκτικά και διαδικτυακά ο πρόεδρος των οδηγών ταξί του Κιλκίς, Λάζαρος Καλαϊτζής, με τα δημοσιεύματά μας. Δεν ήθελε και επέμενε να μην γράψουμε για την τολμηρή του «κούρσα» στις 5 τα ξημερώματα από το Κιλκίς στην Πικρολίμνη μέσα στο χαμό της πρώτης χιονοθύελλας, για να μεταφέρει μια ηλικιωμένη στο νοσοκομείο του Κιλκίς για αιμοκάθαρση. Αποκλείστηκε για ώρες μέσα στα χιόνια ο Λάζαρος μέχρι να έρθει το μηχάνημα της Περιφέρειας, με εντολή του Ανδρέα Βεργίδη, και να του ανοίξει το δρόμο και να εκτελέσει το κοινωνικό του έργο.

Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019 20:35

Το φλουρί της Ευκαρπίας

Γράφτηκε από τον

Μαζεύει δυνατούς παίκτες ο Δημήτρης Κυριακίδης στο δημοτικό του συνδυασμό, μαζεύει και τα φλουριά! Στην κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου ‘’Λαβάς’’ Ευκαρπίας το τραπέζι του υποψήφιου Δημάρχου Κιλκίς ήταν γουρλίδικο και κέρδισε το τυχερό νόμισμα! Ε, όσο να’ναι τραβάει το μεγαλοχώρι προς την πλευρά του Δημήτρη καθώς οι σχέσεις τους είναι δεμένες και δοκιμασμένες από τον καιρό ακόμη που έπαιζε στη ''Νίκη'', την τοπική ομάδα, ποδοσφαιριστής. Η ''Νίκη'' θα έρθει και από την Ευκαρπία!

Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2019 22:09

«Είμαι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης»

Γράφτηκε από τον

Η Διοίκηση του Δήμου Κιλκίς ζήτησε και πολύ σωστά, να κηρυχθεί (και κηρύχθηκε) ο Δήμος σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Δεν θα μπορούσαν να καλέσουν ένα τηλεοπτικό συνεργείο, από την ΕΡΤ3 μπρε αδελφέ να κάνει ρεπορτάζ; Για μια ακόμη φορά απουσίαζε η πόλη μας και γενικά ο νομός μας από τα κανάλια και είμαστε μόλις 45 χιλιόμετρα από τη Θεσσαλονίκη, η πιο κοντινή σ’ αυτήν πρωτεύουσα νομού της Κεντρικής Μακεδονίας. Ας είναι καλά η αγαπητή μου φίλη Μαίρη Τσοτσάκη που μεταφέρει τα νέα του νομού και της πόλης μέσα από την εκπομπή «Πέριξ» της TV100.

Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019 21:49

Αφιερωμένο και... παγωμένο από τον Αίαντα Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

ΑΙΑΣ Κιλκίς Βόλεϊ:

Ο Δήμος Κιλκίς και πάλι αρωγός στην προσπάθειά μας, Τετάρτη 19:30 και ενώ έξω έχει 0°C εμείς έχουμε την πολυτέλεια να μπορούμε να αθληθούμε στο Κλειστό Γυμναστήριο (ευτυχώς που δόθηκε σε λειτουργία) με 3°C!
Υπό αυτές τις συνθήκες καλούμαστε να κάνουμε Πρωταθλητισμό, ευχαριστούμε θερμά την Δημοτική Αρχή και τους προσκαλούμε να μας τιμήσουν με την παρουσία τους στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα Νεανίδων όπου η ομάδα μας θα πανηγυρίσει την κατάκτηση του Πρωταθλήματοςκαι την πρόκριση στο Πανελλήνιο!

Τετάρτη, 09 Ιανουαρίου 2019 22:10

Τα χιόνια και τα σχολεία κυριάρχησαν διαδικτυακά

Γράφτηκε από τον

 Όπως ήταν φυσικό, τις τελευταίες ημέρες τα θέματα με την χιονόπτωση και το κλείσιμο των σχολείων λόγω και του ψύχους κυριάρχησαν στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα.
Η ανάρτησή μας το πρωί του Σαββάτου στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα, eidisis.gr, για την κακοκαιρία ξεπέρασε τις 8000 αναγνώσεις.