Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2018, 5:39:03 μμ

Σχόλια

Τρίτη, 29 Μαΐου 2018 20:19

Ταλαιπωρία για δυο και τρία ευρώ

Γράφτηκε από τον

Δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει άλλη λύση - επιλογή για το Δήμο Κιλκίς. Πάντως η εκτύπωση των λογαριασμών του ΤΑΠ (τέλος ακίνητης περιουσίας) σε καθέναν ξεχωριστά ιδιοκτήτη ακινήτου με ποσά δυο και τρία ευρώ, αποτελεί το σήμα κατατεθέν της αχρείαστης και άσκοπης ταλαιπωρίας, κυρίως των δημοτών.

Παρασκευή, 25 Μαΐου 2018 23:26

Η Δοϊράνη φουσκώνει επικίνδυνα...

Γράφτηκε από τον

Οι συνεχιζόμενες βροχοπτώσεις και ο διαρκής εμπλουτισμός της λίμνης Δοϊράνης οδηγεί πλέον τη στάθμη των νερών της σε επικίνδυνα και για την ελληνική πλευρά επίπεδα.
Είναι γνωστό ότι στη γειτονική Δοϊράνη των Σκοπίων, λόγω των έργων αξιοποίησης της παράκτιας ζώνης, οι άνθρωποι έπαθαν ήδη καταστροφές καθώς τα νερά υπερχείλισαν, πέρασαν πάνω από παράκτια πεζοδρόμια και ανεπισήμως ζήτησαν από την ελληνική πλευρά να ανοίξει τον υδατοφράχτη για να πέσει η στάθμη των νερών της λίμνης μέσω της παροχέτευσής του στο κανάλι του ποταμού Αρτζάν.

Τετάρτη, 23 Μαΐου 2018 20:43

Λύκος στα πρόβατα!

Γράφτηκε από τον

Επειδή τα θέματα δημόσιας υγείας οφείλουν όλοι να τα αντιμετωπίζουν με τη μέγιστη σοβαρότητα, επαναλαμβάνουμε: Περισσότερη φειδώ και υψηλότερο επίπεδο συνεργασίας είναι η συνταγή για να μην καταλήγουν (τα θέματα) να αποτελούν αντικείμενο άχαρων μικροσκοπιμοτήτων.
Κι επειδή δεν θέλουμε να "μασάμε" τα λόγια μας, ένας ακροτελεύτιος λόγος:

Δευτέρα, 21 Μαΐου 2018 22:09

Εκλογές στην ΕΠΣΚ χωρίς Χατζηαποστόλου!

Γράφτηκε από τον

Η είδηση δεν είναι πως σε λίγες ημέρες θα έχουμε εκλογές για νέα διοίκηση στην ΕΠΣ Κιλκίς. Η είδηση είναι πως οι εκλογές αυτές θα γίνουν χωρίς τη συμμετοχή του ιστορικού προέδρου της Ένωσης, Βασίλη Χατζηαποστόλου. Κι αυτό είναι μια μεγάλη απώλεια για την ΕΠΣΚ και άδικο για τον ίδιο το Βασίλη.

Ο Στέφανος Παραστατίδης, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής, έκανε μια ανάρτηση όλο νόημα για αυτά που έρχονται στη (μη) συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ.
«Ο Τσίπρας προτρέπει να προχωρήσουμε στη δημιουργία πλατιών, προοδευτικών συνεργασιών στην τοπική αυτοδιοίκηση (Κλεισθένης). Ορίζει, μάλιστα, ως μέτωπο της σύγκρουσης τον νεοφιλελευθερισμό.

Κυριακή, 20 Μαΐου 2018 19:35

Μας έδωσε δίκιο ο Πρόεδρος

Γράφτηκε από τον

Κι αφού ξαναθύμισε την υπεύθυνη στάση του Δήμου Παιονίας που ανταπεξήλθε, χωρίς καν την αρωγή της Πολιτείας, στο τεράστιο κύμα προσφύγων που κατέκλυσαν το δήμο (Ειδομένη, βενζινάδικα, Νέα Καβάλα) ο Δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης κατά την τελετή ανακήρυξης του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, συνέχισε με το μεγάλο αίτημα του δήμου για κατασκευή δρόμου διπλής κυκλοφορίας στη διαδρομή Πολύκαστρο-Χαλάστρα της ΠΑΘΕ.

Πέμπτη, 17 Μαΐου 2018 21:32

Γιατί αγνοούν το Κιλκίς;

Γράφτηκε από τον

Πριν από ημέρες η νέα προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κιλκίς, Γεωργία Στρατούλη, απάντησε μέσω Αθηναϊκού Πρακτορείου στην ερώτηση που κατέθεσε παράταξη του περιφερειακού συμβουλίου για την άσχημη κατάσταση του κτηρίου του Αρχαιολογικού Μουσείου Κιλκίς.

Τρίτη, 15 Μαΐου 2018 22:28

Θέμα πολιτικού πολιτισμού

Γράφτηκε από τον

Πυρ ομαδόν κατά του "Κλεισθένη" εξαπολύουν τα δημοτικά συμβούλια (στο νομό μας και τα δυο, Κιλκίς και Παιονίας)  και σημείο αιχμής για την κριτική τους αποτελεί ο εκλογικός νόμος της απλής αναλογικής. Που θα φέρει ακυβερνησία, όπως καταγγέλλεται.
Όπερ σημαίνει ότι παρά τα παχυλά λόγια περί ανάγκης συναινέσεων και συνεργασιών, οι δημοτικοί μας σύμβουλοι αναγνωρίζουν ότι οι ίδιοι (και πιστεύουν και όλοι οι υπόλοιποι) αν και φραστικά το επιθυμούν, δεν μπορούν να συνεργαστούν.

Σάββατο, 12 Μαΐου 2018 22:52

Θα το πιστέψουν όταν τον δουν!

Γράφτηκε από τον

Χαμός έγινε στο διαδίκτυο και στην ιστοσελίδα μας eidisis.gr με τα σχόλια των αναγνωστών μας στο ρεπορτάζ για το δρόμο Νέας Σάντας-Κόμβος Ασσήρου.
Του πολύπαθου δρόμου που γράψαμε γι' αυτόν κυριολεκτικά εκατοντάδες φορές από το 2010 τον Οκτώβριο όταν και δημοπρατήθηκε! Και ο κόσμος θα πιστέψει ότι έγινε, μόλις τον δει με τα μάτια του!

Επανορθώνουμε την ...επανόρθωση! Η Ειρήνη Αγαθοπούλου δεν προϊσταται νομικού προσώπου δημοσίου δικαίου, ώστε να ήταν υποχρεωμένη να παραιτηθεί μέχρι τις 20 Μαρτίου για να έχει δικαίωμα συμμετοχής σε βουλευτικές εκλογές.