Τρίτη, 19 Μαρτίου 2019, 5:15:00 μμ

Σχόλια

Πέμπτη, 04 Οκτωβρίου 2018 23:14

Είσαι αντικομματικός. Είσαι διασπαστής!

Γράφτηκε από τον

Λίαν νεφελώδης αποδείχτηκε η συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Κιλκίς το βράδυ της περασμένης Δευτέρας. Το θέμα προσφερόταν για ένταση και δεν χρειάστηκαν πολλά για την ανάφλεξη.
Ο αντιδήμαρχος Άκης Πιπερίδης και υποψήφιος για τις προσεχείς εκλογές κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Μηνά Παπαδόπουλο για αντικομματική και αντικαταστατική συμπεριφορά, καταλογίζοντας ότι απέστειλε, ως μη όφειλε κατά παράβαση των κομματικών διαδικασιών, έγγραφη εισήγηση προς το κόμμα υποστηρίζοντας την υποψηφιότητα του κ. Δημήτρη Κυριακίδη.

Τετάρτη, 03 Οκτωβρίου 2018 22:09

Ο Γιάννης Ασλανίδης και η ιστορία του Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και προσπάθεια να γράψεις ένα βιβλίο για έναν συμπολίτη μας που βρίσκεται ανάμεσα μας. Και ίσως και κάποια τόλμη όταν αυτός ο συμπολίτης μας έζησε τα νιάτα του αντι-συμβατικά, αντι-κονφορμιστικά.

Τρίτη, 02 Οκτωβρίου 2018 23:27

Λάμπρυνε τις εκδηλώσεις ο Δούκας του Κεντ

Γράφτηκε από τον

Τα εκατό χρόνια από τη λήξη του Α' Παγκοσμίου Πολέμου γιορτάζουμε φέτος και μαζί μας και οι Βρετανοί που διατηρούν στο νομό μας τρία στρατιωτικά κοιμητήρια και το εντυπωσιακό Μνημείο της Νίκης στην περιοχή της Δοϊράνης. Φέτος και οι Βρετανοί έδωσαν μεγάλη βαρύτητα στις εκδηλώσεις σε Θεσσαλονίκη, Πολύκαστρο και Δοϊράνη, τις οποίες λάμπρυνε με την παρουσία του ο Δούκας του Κεντ, πρόεδρος της Κοινοπολιτειακής Επιτροπής Στρατιωτικών Τάφων, τον οποίο συνόδευε και η Βρετανίδα Πρέσβης Κέιτ Σμιθ.

Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2018 21:37

Κλειστά σχολεία για "ψύλλου πήδημα"

Γράφτηκε από τον

 Κλειστά ήταν χθες Παρασκευή τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο ν. Αττικής με αποφάσεις των αρμοδίων φορέων . Και ο λόγος; Έπνεαν σφοδροί άνεμοι μέχρι 10 μποφόρ!
Κι άντε να κλείσουν τα νηπιαγωγεία, άντε βαριά βαριά τα δημοτικά, πάει κι έρχεται.

Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2018 23:18

Καλό ταξίδι πατρίδα!

Γράφτηκε από τον

Και ο Παναγιώτης λοιπόν, ο Πάνος μας, ο αγαπημένος φίλος μας. Ο αγαπητός σε όλους, με την καυστική-χιουμοριστική πένα, κίνησε για το ταξίδι σ’ αυτό το άγνωστο υπέρτατο Άνω. Το πέραν της ζωής και του θανάτου…
Θα περιδιαβαίνει όπως πάντα χαμογελαστός τα στέκια των μερακλήδων ως γνήσιος Θρακιώτης που κουβαλούσε απ’ τα γεννοφάσκια του την Διονυσιακή κληρονομιά. Θα αρθρογραφεί στις σελίδες των άστρων και των ακτίνων του ήλιου σημαδεύοντας, για ότι στραβό θα βλέπει.

Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2018 20:26

Υπό προστασία η ΔΕΗ στο Κιλκίς!

Γράφτηκε από τον

Για τρεις ημέρες την εβδομάδα λειτουργεί πλέον το ταμείο της ΔΕΗ στο Κιλκίς, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, για την εξυπηρέτηση των πελατών της.
Μάλιστα, η λειτουργία των γραφείων γίνεται πλέον με την παρουσία σεκιουριτά για την -αναγκαία- προστασία των εργαζομένων από τους αγανακτισμένους καταναλωτές.

Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2018 22:18

Οι τρεις δεσμεύσεις του Γιώργου Φραγγίδη

Γράφτηκε από τον

Ο πρώην βουλευτής και μέλος της ΚΠΕ του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Φραγγίδης μίλησε στην webTV των ΕΙΔΗΣΕΩΝ και απάντησε σε ερωτήματα που θέσαμε τόσο για την πολιτική επικαιρότητα, όσο και για τα τοπικά προβλήματα.
Ο ίδιος δήλωσε ότι θα είναι υποψήφιος βουλευτής ενώ εκτίμησε ότι εκλογές μπορούν να προκηρυχθούν ανά πάσα στιγμή και γι' αυτό το ΚΙΝ.ΑΛ. βρίσκεται σε κατάσταση εκλογικής ετοιμότητας.

Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2018 22:39

Περιμένουν τα ...κριάρια

Γράφτηκε από τον

Πέρασαν τόσες ημέρες κι ακόμα δεν είδαμε (διαβάσαμε) κάποια νέα υποψηφιότητα ενόψει των δημοτικών εκλογών σε Κιλκίς και Παιονία.
Τι αν απέγιναν άραγε εκείνες οι βολιδοσκοπήσεις στις οποίες ασκήθηκαν επί εβδομάδες κάμποσοι μουστερήδες;

Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018 22:45

Αρνήθηκε ο Φλωρίδης

Γράφτηκε από τον

Ένα μεγάλο «όχι» στο Κίνημα Αλλαγής είπε ο πρώην υπουργός Γιώργος Φλωρίδης, καθώς του προτάθηκε να κατέβει στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας απέναντι από τον Απόστολο Τζιτζικώστα.
Ο κ. Φλωρίδης δεν ενθουσιάστηκε, έχοντας στραμμένο το βλέμμα του στην κεντρική πολιτική σκηνή, και αρνήθηκε ευγενικά στους ανθρώπους της κ. Γεννηματά.

Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018 21:07

Κιλκισιώτικο λόμπυ

Γράφτηκε από τον

Γράφουμε για την ευνοϊκή εξέλιξη στο δρόμο Κιλκίς – Θεσσαλονίκη (τμήμα Ν. Σάντας – Άσσηρος). Μία εξέλιξη που λύνει οριστικά το μέγα ζήτημα της επιχωμάτωσης του δρόμου με διασφάλιση της ποσότητας του υλικού από τη θέση ‘Καμάρα’ του δήμου Ωραιοκάστρου.