Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019, 6:06:39 μμ

Σχόλια

Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2018 23:18

Πλήρως επισκέψιμα τα "γαλάζια" γραφεία

Γράφτηκε από τον

Ιδού που ο Μηνάς θα τους βάλει όλους γυαλιά. Όταν ανέλαβε πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κιλκίς παρέλαβε "καμένη γη" στα γραφεία. Χωρίς καν τηλέφωνο, χωρίς στοιχειώδη υποδομή, τα γραφεία της ΝΟΔΕ έμοιαζαν ερημικά και απάτητα.
Ο Μηνάς Παπαδόπουλος λοιπόν φρόντισε ώστε ήδη στα γραφεία της ΝΟΔΕ:

Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018 22:43

Μεγάλη η τιμή και η ευθύνη

Γράφτηκε από τον

Γράψαμε πρόσφατα ότι ο προϊστάμενος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς Αριστείδης Παπαδόπουλος ορίστηκε με απόφαση του Υπουργού Παιδείας αναπληρωτής του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας.

Κυριακή, 08 Ιουλίου 2018 22:28

Άντε να σοβαρευτούμε

Γράφτηκε από τον

Κατάντησε κακόγουστο αστείο αυτή η κόντρα Μανουσαρίδη-Πεντζερετζή στο Δημοτικό Συμβούλιο. Και οι δυο αποτελούν σημαίνοντα στελέχη της παράταξης Σισμανίδη, όπως ήταν στελέχη και της παράταξης Μπαλάσκα.
Και δεν μπορεί να έχουν και οι δυο δίκιο.

Παρασκευή, 06 Ιουλίου 2018 09:25

Όση η Γαλλία

Γράφτηκε από τον

Για να έχουμε μέτρο σύγκρισης... Ο νομός (η περιφέρεια Μίνας Γκεράις) όπου υπάγεται ο Δήμος Μουριαέ, όπου Δήμαρχος είναι ο δικός μας Γιάννης Γραμματικόπουλος (ανεψιός του Όθωνα, να μην ξεχνιόμαστε) έχει έκταση όση περίπου η Γαλλία!

Πέμπτη, 05 Ιουλίου 2018 11:11

Μοναδικός Βορειολλαδίτης

Γράφτηκε από τον

Το μάθαμε και το δημοσιεύουμε διότι έχει την αυταπόδεικτη σημασία του. Γράψαμε ότι ο βουλευτής Γιώργος Γεωργαντάς ορίστηκε μέλος της Επιτροπής για την προετοιμασία που συγκροτήθηκε με απόφαση του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

Τρίτη, 03 Ιουλίου 2018 21:10

Νισάφι πια...

Γράφτηκε από τον

Η ένταση βασιλεύει στο Νοσοκομείο Κιλκίς. Εργαζόμενοι καταγγέλλουν κακή συμπεριφορά του Διοικητή απέναντί τους και ήδη οι καταγγελίες έλαβαν και έγγραφη μορφή προς την υπερκείμενη αρχή.
Το γράψαμε ...απεριόριστες φορές: Το ίδρυμα δεν προσφέρεται για άσκηση εξουσίας παρωχημένων εποχών και αντιλήψεων.

Κυριακή, 01 Ιουλίου 2018 21:11

Ευθύνη, αλλά και σκοτούρες!

Γράφτηκε από τον

Στην Επιτροπή για την προετοιμασία των εκλογών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης συμμετέχει με απόφαση του προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη ο βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς.
Υψηλή ευθύνη αλλά και πρόσθετες σκοτούρες για τον βουλευτή μας.
Ιδιαίτερα μετά την ...τόνωση των επιθυμιών που δημιουργεί ο επικείμενη απλή αναλογική.

Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018 23:19

Απάντηση από «κύκλους» της ΝΟΔΕ

Γράφτηκε από τον

Δεν ενθουσιάστηκαν ακριβώς στη ΝΟΔΕ Κιλκίς της Ν.Δ. με πρόσφατο Φωτο-σχόλιό μας σχετικά με τον Κώστα Κιλτίδη(η φωτο από την παρέλαση όπου ο Κ. Κλιτίδης εικονίζεται ακριβώς πίσω από τον πρόεδρο του κόμματος Κ. Μητσοτάκη).
Έτσι διαμήνυσαν στην εφημερίδα μας υπό τον συνήθη ανεπίσημο τίτλο “κύκλοι της ΝΟΔΕ” την ακόλουθη απάντηση.

Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2018 22:17

Στην ANATOMIK ετοιμάζονται για το...σφαγείο!

Γράφτηκε από τον

Η βιομηχανία ΑΝΑΤΟΜΙΚ είναι μιας άλλης κατηγορίας επιχείρηση. Ο ιδιοκτήτης της, Παναγιώτης Γιαννούλης, εκτός από τη μεγάλη του κοινωνική προσφορά και ευαισθησία, έχει και την καθημερινή του έγνοια για το μεγάλο… μπαχτσέ που ο ίδιος καλλιεργεί και τις κότες που φροντίζει!

Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018 22:06

Τα γιούχα και οι αποδοκιμασίες κατά ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ!

Γράφτηκε από τον

Τα τηλεοπτικά δίκτυα και το διαδίκτυο «πήρανε φωτιά» ανήμερα των «Ελευθερίων» του Κιλκίς, μιλώντας για αποδοκιμασίες και γιουχαΐσματα στο Κιλκίς.
Η παρουσία του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και προέδρου της ΝΔ στις εκδηλώσεις των «Ελευθερίων» και όλο το κλίμα περί «Μακεδονικού» και αποδοκιμασιών σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, οδήγησαν τα κανάλια των Αθηνών στο Κιλκίς. Είναι γνωστό πως τα ιδιωτικά μας τηλεοπτικά δίκτυα διψάνε για… πολιτικό αίμα!