Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2019, 6:42:26 πμ

Σχόλια

Τρίτη, 08 Ιανουαρίου 2019 20:36

Αυτή είναι χαρά

Γράφτηκε από τον

Πατέρας έγινε ο υποψήφιος βουλευτής Κιλκίς του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Αναστασιάδης. Η γνωστοποίηση του γεγονότος έγινε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook όπου μαζί με την σύζυγο του Τάνια Ευθυμίου έγραψαν: "Η οικογένεια μας μεγάλωσε! Καλώς ήρθες κορούλα μας!"
Στους ευτυχείς γονιούς και στη νιογέννητη κόρη τουςστέλνουμε τις εγκαρδιότερες ευχές μας.

Δευτέρα, 07 Ιανουαρίου 2019 22:31

Θα ξεχωρίσει

Γράφτηκε από τον

Ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Αγαθόπουλος, επικεφαλής του σχήματος «Συμμετέχω – Ο δήμος στα χέρια του πολίτη», δεν είναι «χθεσινός» ούτε στην αυτοδιοίκηση ούτε στην πολιτική.
Η κάθοδός του στις εκλογές για πρώτη φορά ως επικεφαλής δημοτικής παράταξης θα κάνει τη διαφορά. Ο ίδιος και οι συνεργάτες του δηλώνουν πως δεν θα είναι «ένας ακόμη συνδυασμός» και θα αποδειχθεί στην πράξη το άνοιγμά του προς όλους τους δημότες της πόλης και των χωριών.

Πέμπτη, 03 Ιανουαρίου 2019 21:37

Ο Μάκης ο γουρλής

Γράφτηκε από τον

Η στήλη πέραν του σχολιασμού της τοπικής ή της ευρύτερης επικαιρότητας ενίοτε συνεισφέρει και χρηστικές πληροφορίες, ιδιαίτερα προς τους ...ναυτιλλόμενους. Ήγουν, εκείνους που κίνησαν στα ταραγμένα νερά της (κάθε λογής) προεκλογικής περιόδου προς άγραν ψήφων και σταυρών.
Ιδού η σημερινή προσφορά μας: Έχετε υπόψιν σας (οι ...ναυτιλλόμενοι) ότι στατιστικά είναι επιβεβαιωμένο πως στις δημοτικές εκλογές του Κιλκίς, ...κερδάει όστις διαθέτει στο συνδυασμό του τον φίλο μας τον Μάκη.

Τρίτη, 01 Ιανουαρίου 2019 18:38

Τα χρόνια της δόξας

Γράφτηκε από τον

Ένα ρεκόρ που δύσκολα μπορεί να καταρριφθεί κατέχει ο πρώην και υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Κώστας Κιλτίδης. Στις εκλογές του 2004 συγκέντρωσε 19.129 σταυρούς, δηλαδή πάνω από το 45% των ψήφων που έλαβε τότε η Νέα Δημοκρατία.
Στη μεταπολιτευτική ιστορία δεν υπάρχει άλλος βουλευτής με μεγαλύτερη επίδοση στη συλλογή σταυρών, αφού ο αμέσως επόμενος είναι ο Σάββας Τσιτουρίδης με 17.198 σταυρούς στις εκλογές του 2000.

Κυριακή, 30 Δεκεμβρίου 2018 15:04

Νηνεμία για την Περιφέρεια στο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Μπορεί για το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας να πλησιάζει η κρίσιμη ώρα (10 Ιανουαρίου) αλλά στο μέτωπο των περιφερειακών εκλογών και ειδικότερα στο συνδυασμό του Απ. Τζιτζικώστα επικρατεί σχετική νηνεμία.
Οι μόνοι σίγουροι είναι ο νυν αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης και η περ. σύμβουλος Μιχαλία Καραμισάκη.

Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2018 00:10

Τιμή σε διατελέσαντες κιλκισιώτες υπουργούς

Γράφτηκε από τον

Μια πρωτοβουλία που θα συζητηθεί οπωσδήποτε ανέλαβε ο Σύνδεσμός Εφέδρων Αξιωματικών ν. Κιλκίς. Οργανώνει εκδήλωση (κοπή πίτας) στην οποία θα τιμήσει τους Κιλκισιώτες πολιτικούς-βουλευτές που διετέλεσαν κατά το παρελθόν, απώτερο και πρόσφατο, υπουργοί μέλη κυβερνητικών σχημάτων.

Τετάρτη, 26 Δεκεμβρίου 2018 23:41

Ευρωπαίων η Πόλις... Δώρο στον Γιούνκερ!

Γράφτηκε από τον

Πρέπει να είναι η πρώτη φορά που ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ εμφανίζεται επισήμως ενώπιον εκπροσώπων των μίντια στριμωγμένος ανάμεσα σε δύο Ελληνες. Συνέβη χθες, κατά την κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Πρ. Παυλόπουλο, στην οποία μετείχε και ο Δημ. Αβραμόπουλος. Το πρόγραμμα της επίσκεψης, εξάλλου, ήταν επιμελημένο και, όπως το έθεσε πηγή μου στις Βρυξέλλες, ικανοποίησε δεόντως το εκεί σύστημα, καθώς ήταν μια σπάνια ευκαιρία να φανεί θεσμικά η Ευρώπη στην Ελλάδα.

Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου 2018 23:37

Μόνοι Μακεδόνες είναι οι Έλληνες

Γράφτηκε από τον

Δεν έχασε την ευκαιρία ο περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας στην τελετή εγκαινίων του δρόμου της εισόδου Κιλκίς και έστειλε μήνυμα για το φλέγον θέμα της συμφωνίας των Πρεσπών:
«Καλώ την κυβέρνηση και από εδώ, από το Κιλκίς, από τα βόρεια σύνορα της Μακεδονίας να σταματήσει να επιμένει στο λάθος της. Καλώ τα πολιτικά κόμματα και κάθε βουλευτή ξεχωριστά, να καταψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών όποτε και αν έρθει για κύρωση στη Βουλή. Και να ξεκαθαρίσουμε και κάτι: Δεν είμαστε Μακεδόνες του ελληνικού κομματιού της Μακεδονίας. Οι μόνοι Μακεδόνες είναι Έλληνες. Η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική».

Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2018 23:57

Ονόματα και διευθύνσεις!

Γράφτηκε από τον

Αντιγράφουμε από ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς: "...Ο πρόεδρος (σ.σ. του Εργατικού Κέντρου) διαβεβαίωσε την ΔΙ.ΒΙ.ΠΕ.Κ. πως το Εργατικό Κέντρο θα είναι υποστηρικτής για ενέργειες που με ευθύνη της Κεντρικής Δ/σης και των τοπικών αρχών δεν προχωράνε αποφάσεις και έργα που θα δυναμώσουν την περιοχή επιχειρηματικά, θα δώσουν νέες θέσεις απασχόλησης και θα αυξήσουν το βιοτικό επίπεδο του τόπου μας."

Κίνηση υψηλού πολιτικού ήθους από τον υποψήφιο βουλευτή (ανακοινώθηκε την Κυριακή από το ΚΙΝ.ΑΛ.) Θέμη Ανθρακίδη. Παρότι δεν υπάρχει κανένα ασυμβίβαστο, ο κ. Θέμης Ανθρακίδης υπέβαλε την επόμενη της ανακοίνωσης ημέρα, τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου στον Δήμαρχο Παιονίας Χρήστο Γκουντενούδη την παραίτησή του από τη θέση του Γενικού Γραμματέα του δήμου. Ώστε και ίδιος απερίσπαστος, αλλά διευκολύνοντας και τον Δήμαρχο να πράξει αναλόγως, να αφιερωθεί στην προεκλογική του εκστρατεία.