Τετάρτη, 22 Μαΐου 2019, 6:36:21 μμ

Σχόλια

Τετάρτη, 05 Δεκεμβρίου 2018 23:22

Η εκδίκηση των γυναικών

Γράφτηκε από τον

Ο Υπουργός Εσωτερικών Αλ. Χαρίτσης πρόσφατα σε μια εκδήλωση για τις Γυναίκες, πέταξε μια "βόμβα" την οποία καλά θα κάνουν να μελετήσουν όσοι (και στο Κιλκίς) ψιλοτακτοποίησαν τους συνδυασμούς στις βουλευτικές εκλογές.
Τι είπε ο Χαρίτσης; Με νομοσχέδιο που θα φέρει στη Βουλή, Δεκέμβρη - Γενάρη θα επιβάλλει πλαφόν 40% στη συμμετοχή γυναικών στους συνδυασμούς.

Τρίτη, 04 Δεκεμβρίου 2018 23:36

Σαν να βιάστηκε...

Γράφτηκε από τον

Διαβάσαμε σε ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Κιλκίς της Ν.Δ."Τον Δήμαρχο Κιλκίς κ. Δημήτριο Σισμανίδη συνάντησε την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018 το πρωί ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μηνάς Παπαδόπουλος.
Σκοπός της συνάντησης ήταν η θεσμική ενημέρωση του Δημάρχου Κιλκίς για την απόφαση στήριξης του κόμματος στον νυν Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς κ. Δημήτρη Κυριακίδη ως υποψηφίου Δημάρχου στις εκλογές του Μαϊου 2019.

Κυριακή, 02 Δεκεμβρίου 2018 18:51

Τρία φανάρια κατόπιν ...μελέτης

Γράφτηκε από τον

Είπαμε αούτομπαν, αλλά όχι και να ...καταντήσουμε Ευρώπη. Για το δρόμο της εισόδου του Κιλκίς λέμε, που σε μήκος 10 χιλιομέτρων τοποθετήθηκαν τρία φανάρια σε ισάριθμους ισόπεδους κόμβους.
Έτσι για να μας θυμίζουν ότι ο δρόμος προς την Ευρώπη είναι ακόμα μακρύς.

Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2018 17:49

Με ενδιαφέρον

Γράφτηκε από τον

Δεν έλειψε το πολιτικό ενδιαφέρον από μια, κατά τα άλλα τυπική κομματική εκδήλωση, αυτή στο Πολύκαστρο με τα εγκαίνια των κομματικών γραφείων της Νέας Δημοκρατίας από τον πρώην πρόεδρο του κόμματος Ευάγγελο Μεϊμαράκη.
Ο κ. Μεϊμαράκης ανακοίνωσε δημόσια για πρώτη φορά ότι θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής στις εκλογές του Μαΐου, όπου, θυμίζουμε, θα ισχύσει η σταυροδοσία όλων των υποψηφίων.

Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2018 14:15

Ύπνος βαθύς...

Γράφτηκε από τον

Την προηγούμενο Δευτέρα ανακοινώθηκε από τον Γαβρόγλου η τελική πρόταση για το νέο πανεπιστήμιο όπου εντάσσεται και το ΤΕΙ Κιλκίς. Κι αν εξαιρέσουμε - συγχωρέστε μας την ευλογία της γενειάδας μας- την εφημερίδα μας και τον συνήθη ...ύποπτο Γιώργο Γεωργαντά, ουδείς συγκινήθηκε. Ύπνος βαθύς.

Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2018 23:07

Αλλού κι εδώ

Γράφτηκε από τον

Στους γειτονικούς νομούς Πέλλας, Ημαθίας, Πιερίας οι τοπικοί κυβερνητικοί βουλευτές οργανώνουν συσκέψεις με εκπροσώπους αγροτικών φορέων για να προωθήσουν φλέγοντα αιτήματα του εκεί αγροτικού κόσμου.
Ως γνωστόν, στο ν. Κιλκίς υπάρχουν προβλήματα αγροτών και κτηνοτρόφων, αλλά δεν είναι ...φλέγοντα.

Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2018 19:20

Ολίγη συνέπεια δεν βλάπτει

Γράφτηκε από τον

Τελικά εκεί στη Νέα Δημοκρατία και σε ορισμένα μμε που υποτίθεται εκφράζουν τον φιλελεύθερο χώρο, πρέπει να κάποτε να καταλήξουν: Είναι υπέρ της δημιουργίας πλεονασμάτων και της διανομής κοινωνικού μερίσματος ή όχι;
Διότι να χτυπούν "μια στο καρφί και μια στο πέταλο" μόνο την αξιοπιστία τους δεν προάγουν.

Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2018 22:59

Ανακοινώνει ο Δημήτρης Τσαντάκης

Γράφτηκε από τον

Ετοιμος να ανακοινώσει την επίσημη κάθοδό του στις δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς είναι ο Δημήτρης Τσαντάκης αντιδήμαρχος Πολιτισμού του δήμου Κιλκίς.
Οι πληροφορίες που διαρρέουν μέχρι τώρα κάνουν λόγο για «λαμπρά ονόματα» της κοινωνίας του δήμου που θα στηρίξουν τον κ. Τσαντάκη στον αγώνα του για κάτι διαφορετικό στο δήμο Κιλκίς.

Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2018 21:44

Ας πρόσεχε

Γράφτηκε από τον

Πάνω που τέλειωσε με την εισήγησή του στο πόρισμα της Νέας Δημοκρατίας στην εξεταστική επιτροπή για το "Ερρίκος Ντυνάν", νέα βάσανα προέκυψαν για τον ημέτερο βουλευτή Γιώργο Γεωργαντά.
Τον προτείνει το κόμμα του ως μέλος της Επιτροπής για την Αναθεώρηση του Συντάγματος.

Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2018 21:36

Κάντε υπομονή...

Γράφτηκε από τον

Δυστυχώς για τους ίδιους, οι νέοι υποψήφιοι για το γαλάζιο ψηφοδέλτιο θα πρέπει να κάνουν υπομονή.
Η εξαγγελία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, πως από την εβδομάδα αυτή θα δημοσιοποιούσε ονόματα νέων υποψηφίων βουλευτών, συνάντησε αντιδράσεις στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, προφανώς από στελέχη που δεν εντάσσονται στην κατηγορία αυτή. Διότι, είπαν, έτσι θα υπάρξει αθέμιτος ανταγωνισμός στη μάχη του σταυρού.