Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019, 3:27:49 μμ
Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019 14:57

Πάλι στα δύσκολα ο Στέφανος

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σε οργανωτικές αλλαγές που αναμένεται να δώσουν νέα ώθηση στο Κίνημα Αλλαγής προχώρησε η αρχηγός του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά,

αναθέτοντας μάλιστα στον Στέφανο Παραστατίδη, που στις πρόσφατες εκλογές ήταν υποψήφιος Βουλευτής στο ν. Κιλκίς, μια ιδιαίτερα υψηλή θέση, του Γραμματέα Οργανωτικού.
Ο ρόλος του Γραμματέα του Οργανωτικού είναι παραδοσιακά για τη Δημοκρατική Παράταξη κομβικής σημασίας για την πορεία του κόμματος, καθώς οργανώνει και συντονίζει πανελλαδικά τις κομματικές οργανώσεις, φροντίζει για τη διάχυση των θέσεων του Κινήματος σε όλες τις δομές του, ενώ αποτελεί και το σημείο αναφοράς για να φτάνουν στην ηγετική ομάδα αμφίδρομα από την κοινωνία και τις οργανώσεις οι απόψεις τους, προκειμένου να ενσωματώνονται στη συνολική στρατηγική. Πρόκειται για την πρώτη φορά που πολιτικό στέλεχος του Κιλκίς αναλαμβάνει τόσο υψηλόβαθμη θέση σε κομματικό μηχανισμό, γεγονός ιδιαίτερα τιμητικό και για το νομό, ενώ δείχνει ταυτόχρονα ότι η αρχηγός του Κινήματος Αλλαγής αναγνωρίζει ως σημαντικό το υψηλό ποσοστό που έλαβε το κόμμα στο Κιλκίς στις πρόσφατες εκλογές, ξεπερνώντας μάλιστα κατά πολύ το εθνικό ποσοστό.

Αλλού κι εδώ
Πάντως στις Σέρρες ο κ. Αθανάσιος Ματάκος, διοικητής του εκεί Νοσοκομείου, χωρίς να διακριθεί για τις δικτυακές επιθέσεις του κατά του Μητσοτάκη στο διάστημα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε ότι θα παραμείνει στη διοίκηση του Νοσοκομείου μέχρι το τέλος Ιουλίου.
Και μια λεπτομέρεια: Ίσως ο Αύγουστος να αποδειχθεί δύσκολος μήνας για κάποιους στο Κιλκίς. Κι όχι αναγκαστικά λόγω αποφάσεων της Αθήνας.

Σίγουρος ο Γεωργαντάς
Μπορεί η ΝΕ Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ ευσχήμως και μετά τις ευχές της στο Υφυπουργό Ψηφιακής Δακυβέρνησης να υπενθυμίζει στον Γ. Γεωργαντά τη δέσμευσή του για ίδρυση και δεύτερου πανεπιστημιακού τμήματος στο Κιλκίς με την ελαφρώς ειρωνική επωδό να πράξει πάν το δυνατόν για να μην καταργηθεί και το ένα που λειτουργεί - ολόκληρη την ανακοίνωση μπορείτε να την διαβάσετε στη σελ. 3- αλλά ο Γ. Γεωργαντάς μόνο στην ειρωνική πλευρά της δεν στάθηκε.
Όταν θέσαμε υπόψιν του το σχετικό απόσπασμα στη διάρκεια της συνέντευξης μαζί του, ο κ. Γεωργαντάς επέμεινε στη δέσμευσή του και μας προέτρεψε να κάνουμε υπομονή μέχρι τον Σεπτέμβριο και τη διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης.
Άντε να κάνουμε υπομονή δυο μήνες...