Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2018, 6:08:49 μμ
Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2017 21:25

Πανίσχυρη ομάδα

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 Ούτε στο Δήμο Αθηναίων όπου και είναι Δήμαρχος πήρε, αναλογικά πάντα, περισσότερες ψήφους από όσες στο Κιλκίς ο Γιώργος Καμίνης στις τελευταίες εκλογές ανάδειξης προέδρου στην Κεντροαριστερά. Στο ν. Κιλκίς κατέγραψε μια από τις υψηλότερες επιδόσεις του πανελληνίως  καθώς υπολείφθηκε  μόνο από τέσσερα νησιά.


Τα νησιά που ξεπέρασαν ποσοστιαία το Κιλκίς σε ψήφους προς τον Καμίνη ήταν η Χίος, η Κεφαλληνιά, η  Άνδρος και  η Θάσος. Ενώ νησιά ήταν κι όσα ακολούθησαν το Κιλκίς, δηλαδή  η Ζάκυνθος, η Κάρπαθος και στη συνέχεια οι  απόδημοι, ένα ακόμη νησί,  η Κύθνος κι ύστερα ο Δήμος Αθηναίων.
Αυτό θα πει να έχεις ομάδα δυνατή στις εκλογές. Και η ομάδα υποστήριξης Καμίνη στο Κιλκίς αποδείχτηκε πανίσχυρη, αγαπητέ Στέφανε Παραστατίδη.

 

Κι όμως το πρόβλημα με τα αδέσποτα υπάρχει και στο Νοσοκομείο
Γράφαμε για περιστατικά επιθέσεων αδέσποτων σκύλων σε νοσοκομειακούς και ασθενείς μέσα στον αύλειο χώρο του Νοσοκομείου Κιλκίς και δυστυχώς αποδείχτηκε πως ήταν σωστές οι πληροφορίες μας.
Και το θέμα είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό χωρίς να βρεθεί αποτελεσματική λύση.
Υπάρχει μάλιστα και αλληλογραφία Νοσοκομείου - Δήμου Κιλκίς για το πρόβλημα. Σαφώς και δεν είναι εύκολη υπόθεση τα αδέσποτα, ούτε υπάρχει μαγική λύση. Αλλά σε καμιά περίπτωση δεν δικαιολογείται η παρουσία αδέσποτων μέσα στον αύλειο χώρο Νοσοκομείου.
Ας συμφωνήσουν κι ας το αντιμετωπίσουν.

 

Όταν με το καλό...
Φοβερή η απάντηση του υφυπουργού Παιδείας στην ερώτηση για την ανάγκη στέγασης του 2ου ΕΠΑΛ, που κατέθεσε ο βουλευτής Γιώργος Γεωργαντάς: Συνοψίζεται ως εξής: 'Οταν με το καλό μεταστεγαστεί το ΤΕΙ στο νέο κτήριο, χρησιμοποιηθεί το άδειο κτήριο του ΟΑΕΔ για το ΕΠΑΛ.
Όταν με το καλό... βρεθεί κι ένας υπουργός να λύνει προβλήματα  χωρίς να περιμένει μήνες και χρόνια, τότε, με το καλό πάντα, θα βρεθεί στα σίγουρα η λύση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Εκτός πόλεων οι παραγωγοί Επανεμφάνιση με συνέχεια »