Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019, 9:26:31 μμ
Πέμπτη, 07 Φεβρουαρίου 2019 20:16

Πέφτουν (πλαγίως) σοβάδες

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ένα περίεργο τρόπο ανακάλυψε το σωματείο εργαζομένων στο Νοσοκομείο Κιλκίς για να αναδεικνύει τα προβλήματα (εργασιακά ή μη στο χώρο του ιδρύματος) Στέλνει ανακοίνωση στην ΠΟΕΔΗΝ, εκείνη από την Αθήνα τη διανέμει σε όλα τα πανελλήνιας εμβέλειας μμε. και κατόπιν ...εορτής το σωματείο του Κιλκίς κοινοποιεί στα μμε του ν. Κιλκίς την ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ (για το θέμα του Κιλκίς).


Το έπραξε και παλαιότερα, είπαμε τυχαίο θα είναι, αλλά συνεχίζεται.
Τελευταίο κρούσμα η καταγγελία του σωματείου για σοβάδες που πέφτουν στο Νοσοκομείο Κιλκίς.
Και για το οποίο θέμα η ΠΟΕΔΗΝ απέστειλε την ακόλουθη ανακοίνωση: Δείτε την κτιριακή κατάσταση του Νοσοκομείου Κιλκίς (συνεχίζουν να πέφτουν σοφάδες). Επανειλημμένως έχουμε αναδείξει το ζήτημα το Σωματείο Εργαζομένων και η ΠΟΕΔΗΝ χωρίς να βρεθεί λύση.
Καλούμε την κυβέρνηση να αποκαταστήσει τις κτιριακές φθορές πριν θρηνήσουμε θύματα. Δείτε φωτογραφίες (τις οποίες και επισυνάπτει και είναι φωτο που έστειλε το σωματείο).
***
Συντρόφια του σωματείου: Επειδή δεν πιστεύουμε ότι ταξιδεύετε στην Αθήνα μέσω Αλεξανδρούπολης, γίνεται να έχουμε την ανακοίνωσή σας ταυτόχρονα ή πριν τη στείλετε στην ΠΟΕΔΗΝ και πριν πάντως τη διαβάσουμε στις πανελλαδικές ιστοσελίδες και μας τηλεφωνούν από Αθήνα για περισσότερες πληροφορίες;
Έτσι, για να είναι αμοιβαίος ο σεβασμός.

 

Αλλάξτε τους ή ξηλώστε τους
Οι μεταλλικοί πίνακες ανακοινώσεων που απέμειναν μέσα στην πόλη του Κιλκίς και είχαν τοποθετηθεί προ αμνημονεύτων χρόνων, είναι σε άθλια κατάσταση, επικίνδυνοι και σκουριασμένοι.
Οσοι φορείς θέλουν να κολλήσουν ανακοινώσεις τους στους πίνακες και δεν θέλουν να ρυπάνουν την πόλη, βρίσκονται σε δύσκολη θέση.
Ο δήμος θα πρέπει άμεσα να τοποθετήσει νέους πίνακες, ενόψει και των πολλαπλών εκλογικών αναμετρήσεων που έρχονται.