Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2018, 3:18:31 πμ
Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2018 23:17

Περιμένουν πάνω από 10.000 στους Ευζώνους

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Μέσω του Facebook οι εθελοντές που διοργανώνουν το συλλαλητήριο στους Ευζώνους προσπαθούν να το διαφημίσουν και ελπίζουν, όπως μας είπε ο συντονιστής  της όλης προσπάθειας από την Γρίβα καταγόμενος Δημήτρης Μίρτσης, σε τριψήφιο αριθμό διαδηλωτών.
Δεδομένων των συνθηκών, φαντάζει δύσκολο, αλλά νέα  παιδιά είναι, η φλόγα δεν τους λείπει, οπότε αναμένουμε με ενδιαφέρον το αποτέλεσμα.

 

 

Έργα της ΔΕΗ στις πόλεις
Έργα αναβάθμισης των δικτύων της πραγματοποιεί αυτό το διάστημα η ΔΕΗ στο κέντρο της πόλης του Κιλκίς.
Είναι προφανές πως τα έργα αυτά είναι αναγκαία. Ωστόσο, είναι και δικαιολογημένα τα παράπονα που έφθασαν στα γραφεία μας από πολίτες. Δεν είναι απλό πράγμα να κόβεις το ρεύμα από τις 8 το πρωί και να το επανασυνδέεις στις 2 το μεσημέρι και να μένουν τα διαμερίσματα χωρίς θέρμανση μέσα στο καταχείμωνο.
Είναι δικαιολογημένο το ερώτημα αναγνώστη μας: Δώδεκα μήνες έχει ο χρόνος, γιατί θα πρέπει τέτοια έργα να γίνονται μέσα στο χειμώνα;

 

Ζωηρός ο Σμυδάκης
Και μια που βρισκόμαστε στην Παιονία.  Τελευταία ...ζωήρεψε επικίνδυνα ο πρώην Δήμαρχος Πολυκάστρου Δημήτρης Σμυδάκης. Τόσο πολύ που δεν είναι λίγοι όσοι ορκίζονται πως του χρόνου η ζωηράδα του θα μεταφραστεί σε ενδιαφέρον για τις δημοτικές εκλογές επικεφαλής συνδυασμού.
Εμείς όρκο δεν παίρνουμε, αλλά ενημερώνουμε αρμοδίως τους λοιπούς ...μουστερήδες: Έχετε το νου σας....

 

Έφυγαν τα τρακτέρ από τον κόμβο
Πριν στεγνώσει το μελάνι από το σχόλιό μας, απευθυνόμενο στους αγρότες, για περισσότερη οργάνωση πριν βγουν στους δρόμους, και ήρθε η επιβεβαίωση.
Τα τρακτέρ από τη διασταύρωση της εξόδου του δρόμου Κιλκίς προς Θεσσαλονίκη αποσύρθηκαν όλα και απομένει το πρόχειρο παράπηγμα, όπου για λίγα βράδια μαζεύονταν λίγοι αγρότες.
Δεν είναι η ευτυχέστερη κατάληξη της κινητοποίησης αυτής, αλλά ίσως αποτελέσει μάθημα για τα χρόνια που έρχονται.
Πάνε πια οι εποχές που έβγαιναν κατά εκατοντάδες τα τρακτέρ στους δρόμους. Απομένει πια να αναζητηθούν και να βρεθούν αποτελεσματικότερες μορφές αγώνα.