Τετάρτη, 22 Μαΐου 2019, 5:49:03 μμ
Τρίτη, 04 Δεκεμβρίου 2018 23:36

Σαν να βιάστηκε...

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Διαβάσαμε σε ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Κιλκίς της Ν.Δ."Τον Δήμαρχο Κιλκίς κ. Δημήτριο Σισμανίδη συνάντησε την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018 το πρωί ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μηνάς Παπαδόπουλος.
Σκοπός της συνάντησης ήταν η θεσμική ενημέρωση του Δημάρχου Κιλκίς για την απόφαση στήριξης του κόμματος στον νυν Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς κ. Δημήτρη Κυριακίδη ως υποψηφίου Δημάρχου στις εκλογές του Μαϊου 2019.


Ο κ. Παπαδόπουλος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Κιλκίς Δ. Σισμανίδη για την προσφορά του στην κοινωνία του Κιλκίς, στην τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και στην ΝΔ."
Κι άντε η θεσμική ενημέρωση πάει κι έρχεται. Εκείνες τις ευχαριστίες τι τις ήθελε ο Μηνάς;
Αφού ο Δήμαρχος έχει θητεία άλλο ένα χρόνο. Σαν να βιάστηκε λίγο να τον αποχαιρετίσει;

 

Προσέξτε ποιους βαράτε...
Και μια περί δήμων ο λόγος. Όσοι ασκείστε σε σχεδιασμούς επί χάρτου για την προεκλογική σας στρατηγική, καλμάρετε τουλάχιστον μέχρι τον Γενάρη.
Τα πράγματα δεν είναι καθόλου όπως φαίνονται. Ούτε στο Κιλκίς, ούτε στην Παιονία. Ο χάρτης των υποψηφίων - συνδυασμών είναι υπό διαμόρφωση και δεν θα ολοκληρωθεί πριν τις γιορτές. Για να μην σας πούμε ότι κι ο Γενάρης μπορεί να κυλήσει άπρακτος.
Κάντε υπομονή και προσέξτε τη στρατηγική σας. Διότι ενδέχεται εκείνους που σήμερα αντιμάχεστε να τους χρειαστείτε ως ...συνοδοιπόρους.
Ακούστε που σας λέω...

 

Πενθήμερη σχόλη
"Ζάχαρη" την πέρασαν τα φυντάνια μας, οι μαθητές γυμνασίων-λυκείων του Κιλκίς την προηγούμενη εβδομάδα. Τετάρτη κλειστά τα σχολεία λόγω της γιορτής των Πολιούχων 15 Μαρτύρων. Πέμπτη πανελλαδική ημέρα καταλήψεων, Παρασκευή ημέρα καταλήψεων για ειδικά τοπικού χαρακτήρα αιτήματα...
Νάτο το πενθήμερο της σχόλης!