Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2018, 5:43:00 μμ
Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2017 21:40

Σάρωσε η Εύη

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ισχνή η παρουσία των γυναικών στο νέο 21μελές διοικητικό συμβούλιο του Επιμελητηρίου. Μόλις τέσσερις εκπρόσωποι του ωραίου φύλου κατάφεραν να εκλεγούν, ενώ οι άνδρες κατέχουν τη ,μερίδα του λέοντος με τις υπόλοιπες 17.
Τιμής και χρέους ένεκεν υπενθυμίζουμε τις εκλεγείσες κυρίες: Ελένη Βούτσκογλου από το συνδυασμό Τονικίδη και κυρίες Δημητριάδου Ευδοξία, Κολεσιώτου Γεωργία και Χαμουρούδη Άννα από το συνδυασμό Βιολιτζή.


Να εξάρουμε επίσης την άνετη πρωτιά σε σταυρούς προτίμησης της κ. Ευδοξίας (Εύης) Δημητριάδου στο εμπορικό τμήμα. Σάρωσε και τώρα πλέον επωμίζεται την ευθύνη να εκπροσωπήσει άξια τους συναδέλφους της.

 

Βιολιτζής υψηλού επιπέδου
Διαβάσαμε την μετεκλογική δήλωση του Κώστα Βιολιτζή  και εκπλαγήκαμε ευχάριστα. Αποπνέει υψηλό ήθος, ευχαριστεί τους συνεργάτες του, τους ψηφοφόρους, τονίζει ότι ο αγώνας του δόθηκε σε επίπεδο επιχειρημάτων, κριτικής σκέψης και καθαρού λόγου και -άκουσον άκουσον- συγχαίρει τον νικητή των εκλογών και αντίπαλό του Παύλο Τονικίδη, διαβεβαιώνοντάς τον  πως πρώτιστο μέλημα δικό του και των συμβούλων του θα είναι η προαγωγή του έργου του Επιμελητηρίου.
Χίλια μπράβο στον Κώστα Βιολιτζή. Κι όταν λέμε πως στον χώρο της ευρύτερης πολιτικής είναι ανάσα ζωής να πρωταγωνιστήσουν νέοι άνθρωποι με σύγχρονες αντιλήψεις, αυτό ακριβώς εννοούμε.
Μόνο που είναι τόσο λίγοι...
Μαζί με τα μπράβο μας και μια παραίνεση: Κώστα, μην ...χαλάσεις.

 

Σιάξε το τιμόνι Μηνά
Μηνά, άσε τις πικρίες και ορθοπόδησε την ιστοσελίδα σου, που ρέπει απελπιστικά στο λαϊκισμό. Με εξαλλοσύνες δεν θρέφεις τη Ν.Δ., αλλά ρίχνεις νερό στο μύλο εκείνων που ουσιαστικά και από καιρό την έχουν εγκαταλείψει.
Και όσον αφορά τις φωνές, “θα τα πούμε Τονικίδη στα Δικαστήρια”, μάλλον βρίσκεσαι εκτός... γραμμής. Ο Κώστας Βιολιτζής κατέθεσε μεν ενστάσεις για τις εξουσιοδοτήσεις κάποιων βιομηχανιών, αλλά όπως μας δήλωσε το πρωί της Τρίτης, δεν έχει σκοπό να τις υποστηρίξει. Το θέμα των εκλογών του Επιμελητηρίου έκλεισε το βράδυ της Δευτέρας μαζί με τις κάλπες και δεν θα έχει συνέχεια στα Δικαστήρια. Ευτυχώς!