Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019, 11:48:36 μμ
Πέμπτη, 08 Νοεμβρίου 2018 21:35

Συμπόρευση Θωμαΐδη με Δημήτρη Κυριακίδη;

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Συμπόρευση Θωμαΐδη με Δημ. Κυριακίδη;
Όλα δείχνουν πως ο περιφερειακός σύμβουλος Παύλος Θωμαΐδης θα πάρει το δρόμο για την πρωτοβάθμια αυτοδιοίκηση και το δήμο του Κιλκίς, αισθανόμενος πως στο δήμο μπορεί να προσφέρει περισσότερα στους πολίτες.
Αν αυτό τελικά συμβεί, και ο Παύλος Θωμαΐδης συμπορευτεί με τον Δημήτρη Κυριακίδη, τότε η δημοτική παράταξη θα ισχυροποιηθεί ακόμη περισσότερο.

 

Θα κάνει την έκπληξη ο Δημήτρης Τσαντάκης
Αυτός που κινείται έντονα το τελευταίο διάστημα και είναι έτοιμος να παρουσιάσει τους πρώτους συνεργάτες του για τη διεκδίκηση του δήμου Κιλκίς είναι ο νυν αντιδήμαρχος Δημήτρης Τσαντάκης.
Το μόνο σίγουρο είναι πως μιλάμε για «φρέσκα» πρόσωπα, με αναφορά στην κοινωνία και στους μαζικούς φορείς, αλλά και με πολιτικό πλουραλισμό.
Προχθές ο Δημήτρης Τσαντάκης έκανε και μια… κεντροαριστερή μεταγραφή. Εξασφάλισε τη στήριξη του προέδρου της Κοινότητας Χέρσου, Φίλιππα Κοτανίδη!

 

Ο Νίκος Κωνσταντινίδης τιμά το Κιλκίς και το ποντιακό στοιχείο
Στη ζωή και το έργο του αείμνηστου πολιτικού Λεωνίδα Ιασονίδη, τον οποίο τίμησε η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος (ΠΟΕ), αφιερώνοντας το 14ο πανελλαδικό φεστιβάλ ποντιακών χορών στη Λάρισα, αναφέρθηκε ο κιλκισιώτης συγγραφέας και δάσκαλος Νίκος Κωνσταντινίδης, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα χιλιάδων θεατών.
Την ίδια ώρα η Επιτροπή Ποντιακών Μελετών συνεχάρη θερμά τον κ. Κωνσταντινίδη και την κόρη του εκπαιδευτικό για τη συγγραφή του βιβλίου «Οι ρίζες μας, Πόντος-Καύκασος-Χωρύγι Κιλκίς», κάνοντας λόγο για «πολύτιμες πληροφορίες που συμβάλουν στη γνώση της ιστορίας των Ελλήνων του Πόντου… δίνοντας άγνωστα συγκλονιστικά στοιχεία…».
Παράλληλα, ο Νίκος συνεχίζει να προσφέρει το βιβλίο του σε φορείς και βιβλιοθήκες του νομού, κι ας μην ακούει και πολλά ευχαριστώ!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Οι προτάσεις Παζαρτζικλή Κάντε υπομονή... »