Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020, 6:51:48 μμ
Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2019 19:20

Τα συγχαρητήρια του Κωστή Χατζηδάκη

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Κωστής Χατζηδάκης επισκέφθηκε την περασμένη εβδομάδα τις Σέρρες και την εκεί μονάδα ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμμάτων (ΜΕΑ Σερρών). Ενθουσιάστηκε με όσα είδε και σε δήλωσή του ανέφερε:
Αυτό που έγινε στις Σέρρες είναι η σύγχρονη ευρωπαϊκή πραγματικότητα.

 

Αντίθετα στην Αττική και αλλού, που είχαν επικρατήσει ιδεοληψίες στο όνομα υποτίθεται «προοδευτικών» ιδεών, είμαστε αυτή την ώρα μπροστά σε λόφους και βουνά σκουπιδιών. Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσουμε να κλείνουμε τα μάτια στις σύγχρονες, ευρωπαϊκές πρακτικές. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους ανθρώπους που συνέβαλαν στη δημιουργία αυτής της μονάδος. Θέλω να συγχαρώ ιδιαίτερα τον ΦοΔΣΑ και τους δημάρχους των Σερρών και του Κιλκίς που στήριξαν αυτή την προσπάθεια... Στις 8 Οκτωβρίου θα είναι σε κανονική λειτουργία.
Θα διευκρινίσουμε απλώς ότι οι ευχαριστίες για την καλή συνεργασία και στήριξη των δημάρχων στο έργο αφορούν στους πρώην δημάρχους Π. Αγελλίδη των Σερρών και Δημ. Σισμανίδη του Κιλκίς.

 

Οι... δημοφιλείς αρχηγοί
Μίλησαν οι επικεφαλής των παρατάξεων στην “πρώτη” του Δημοτικού Συμβουλίου. Ξεκίνησε ο δήμαρχος Δημήτρης Κυριακίδης και ακολούθησαν οι κ. Τονικίδης, Τσαντάκης, Φαχουρίδης, Αγαθόπουλος και Καζαντζίδης.
Πλέον δημοφιλείς στους δημοσιογράφους που προσπαθούσαμε να κάνουμε τη δουλειά μας υπό αντίξοες συνθήκες οι κ. Τσαντάκης, Φαχουρίδης και Καζαντζίδης.
Μίλησαν ελάχιστα!

 

Παλιός φίλος
Ήρθες να δεις έναν παλιό σύντροφο; Ρώτησα τον βουλευτή Γιώργο Φραγγίδη το μεσημέρι της Παρασκευής σε κεντρική καφετέρια της πόλης, όπου "στρατοπέδευσαν" τα στελέχη της κυβέρνησης και μεταξύ αυτών ο Κυριάκος Πιερρακάκης.
Φυσικά και ήρθα να τον δω ...ήρθε στην πόλη μου, είναι φίλος από τα παλιά... απάντησε ο βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ. Θυμίζοντάς μας πως ο νυν Υπουργός Κυριάκος Πιερρακάκης -στην ευφυΐα του οποίου οι πάντες ομνύουν- έλκει την πολιτική του καταγωγή από τη σοσιαλδημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ.
Είναι αυτό που λέγεται τα τελευταία χρόνια: Κυβέρνηση δεν γίνεται αν δεν υπάρχει και λίγο ΠΑΣΟΚ εντός της.