Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020, 12:15:45 μμ
Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2019 21:04

Θυμηθείτε τον Λάζαρο

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Λάζαρος Παζαρτζικλής είναι από τους συνεπέστερους δημοτικούς συμβούλους και μακράν ο πρώτος σε κατάθεση σοβαρών ερωτήσεων με τις οποίες έθεσε προ των ευθυνών της τη διοίκηση του δήμου Κιλκίς σε μια σειρά καίριων προβλημάτων.


Για να τεκμηριώσουμε τη θέση αυτή αρκεί να υπενθυμίσουμε τις παρεμβάσεις του Λάζαρου στα παρακάτω θέματα:
ΤΕΙ Κιλκίς, Φυσικό αέριο, Δρόμοι (καθυστερήσεις στην κατασκευή) εισόδου και Νέας Σάντας - κόμβος Ασσήρου, Δικαστικό Μέγαρο, αδέσποτα, κακή κατάσταση οδοστρωμάτων και πεζοδρομίων, πάρκα και πλατείες, περιφερειακός δρόμος Αγίου Γεωργίου, αδυναμία αξιοποίησης ΕΣΠΑ, προβλήματα των γεωργοκτηνοτρόφων...και... και ...
Στα περισσότερα μάλιστα εξ αυτών επανήλθε δυο και τρεις και πέντε φορές διατυπώνοντας μάλιστα και προτάσεις. Με ένα λόγο ο Λάζαρος Παζαρτζικλής τίμησε και με το παραπάνω το ρόλο του και την εμπιστοσύνη των δημοτών.
Τώρα που ήγγικεν η ώρα, θυμηθείτε πως χρειαζόμαστε δημοτικούς συμβούλους όπως τον Λάζαρο. Και επιβραβεύστε εκείνους που τιμούν την ψήφο σας. Όπως το έκανε και το κάνει και με το παραπάνω ο Λάζαρος.

 

Τι να πεις...
Μόνο ερωτηματικά προκαλεί η στάση της διοίκησης του Νοσοκομείου Κιλκίς να αρνηθεί δια της παραπομπής στις ελληνικές Καλένδες κάθε συνεργασία με τα μέλη της Ομάδας Παρέμβασης που ζήτησαν ενημέρωση αναφορικά με τη λειτουργία και τα προβλήματα του Νοσοκομείου.
Και να σκεφτείτε πως η Ομάδα συγκροτείται από ενεργούς πολίτες του Κιλκίς, ιδιαίτερα καταρτισμένους, με ενδιαφέρον για τον τόπο τους, χωρίς κομματικές σκοπιμότητες ή εμπλοκή σε εκλογές.
Διαβάστε και την ανακοίνωσή της και τα συμπεράσματα δικά σας.

Εκ γυναικός τα δεινά
Σερσέ λα φαμ ή όταν μια δεύτερη γυναίκα τα κάνει μπάχαλο στη συγκρότηση των συνδυασμών. Το ρεπορτάζ θα το διαβάσετε σε άλλες στήλες, αναφορικά με την επικείμενη ψήφιση τροπολογίας που επιβάλλει σε κάθε ψηφοδέλτιο σε κάθε νομό να συγκροτείται τουλάχιστον κατά 40% από γυναίκες.
Τουθ' όπερ σημαίνει στο Κιλκίς τουλάχιστον δυο γυναίκες στα πενταμελή βουλευτικά ψηφοδέλτια. Κι άντε τώρα στο ΚΙΝ.ΑΛ. που ανακοινώθηκαν τέσσερις άνδρες, να βγάλουν τον έναν. Ή στους Γαλάζιους που για μια θέση θα κονταροχτυπηθούν τρεις τουλάχιστον άνδρες.
"Εκ γυναικός τα δεινά" κατά πως γνωμάτευσε και ο σχεδόν συνονόματος βυζαντινός αυτοκράτορας.
Θ.Π.