Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2019, 7:52:40 πμ
Δευτέρα, 05 Φεβρουαρίου 2018 22:08

Τον Τσίπρα τον ρώτησε;

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Τρίζει η καρέκλα του Καρανίκα. Του στρατηγικού συμβούλου του πρωθυπουργού. Εκεί που ασχολούνταν με τα κάλλη της Μενεγάκη και άλλα συναφή, προχθές  ξιφούλησε κατά της δεξιάς. Και -άκουσον άκουσον- ονομάτισε τον Καραμανλή και τον Μητσοτάκη ως υπαίτιους των δεινών που ταλανίζουν την χώρα καθώς κυβέρνησαν 40 τόσα χρόνια, όπως γράφει.


Ε, ύστερα από αυτό, μάλλον οι μέρες του (στη θέση του) είναι μετρημένες. Ακούς εκεί να κατηγορεί σύμβουλος του πρωθυπουργού τον Καραμανλή... Ρώτησε το αφεντικό του;

 

Εκτός γραμμής
Διότι αν τον αφήσουν ανέλεγκτο, δεν το έχει και πολύ να επαναλάβει το ..ατόπημά του και να κατηγορήσει τον Καραμανλή ότι παρέδωσε το 2009 την Ελλάδα με ετήσιο έλλειμμα 36 δις ευρώ, από τα οποία τα 20 πρωτογενές.
Τα ύστερα του κόσμου δηλαδή. Αφού ως γνωστόν ο Τσίπρας και οι συν αυτώ θεωρούν ότι τα δεινά της χώρας οφείλονται στο ΠΑΣΟΚ και στο μνημόνιο. Τελεία και παύλα.  

 

Νεότερα από το ...συλλαλητήριο
Για την ανώνυμη πρόσκληση που εμφανίστηκε στο διαδίκτυο και καλεί σε συλλαλητήριο στους Ευζώνους, γράψαμε και στο χθεσινό μας φύλλο.
Τα νεότερα: Δεν ξέρει κανείς για τους οργανωτές - φαντομάδες. Ούτε καν ο Δήμος Παιονίας!
Είναι δυνατό για τόσο σοβαρά θέματα, για συλλαλητήρια στα σύνορα, να γίνονται ανώνυμα καλέσματα και να κρύβονται οι διοργανωτές;

 

Θα ξανάρθει στην επικαιρότητα
Θα θυμάστε το Κοινωνικό Παντοπωλείο που λειτουργούσε κάποτε στο Κιλκίς.
Θα θυμάστε επίσης ότι με την ανάληψη των καθηκόντων του ο Δήμαρχος Δημ. Σισμανίδης -δηλαδή ύστερα από λίγους μήνες- κατήργησε το Παντοπωλείο και μάλιστα στο δημοτικό συμβούλιο εγέρθηκε κάμποσος θόρυβος.
Κάτι μας λέει, πως το θέμα αυτό θα ξανάρθει στην επικαιρότητα. Δυστυχώς.
Κι όχι για τους ωφελούμενους άπορους πολίτες.
Επί του παρόντος μόνο αυτά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Δεν έχουν όνομα; Η κριτική και ο αντίλογος »