Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019, 11:31:40 μμ
Τετάρτη, 07 Νοεμβρίου 2018 20:26

3η παράταση προθεσμίας υποβολής προτάσεων στο CLLD/LEADER

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την τρίτη και τελευταία παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων στήριξης για την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018, αποφάσισε η Αναπτυξιακή Κιλκίς κατόπιν πολλών σχετικών αιτημάτων, στο πλαίσιο της 1ης πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για έργα δημόσιου χαρακτήρα, ύψους 1.230.000€ (Μέτρο 19.2: «Στήριξη Υλοποίησης Δράσεων των Στρατηγικών Τοπικής Ανάπτυξης με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων - CLLD/LEADER)».


Η πολυαναμενόμενη προκήρυξη του τοπικού προγράμματος LEADER που θα αφορά τις ιδιωτικές επενδύσεις αναμένεται να πραγματοποιηθεί τις αμέσως επόμενες εβδομάδες καθόσον η Αναπτυξιακή Κιλκίς έχει ολοκληρώσει τις προσήκουσες διαδικασίες και περιμένει πλέον τις σχετικές εγκρίσεις!
Για αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με την υποβολή των προτάσεων, την συμπλήρωση των αιτήσεων στήριξης και άλλες διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συνεχίσουν να απευθύνονται στα στελέχη της Αναπτυξιακής Κιλκίς (Σόλωνος 13, Κιλκίς) στο τηλέφωνο 23410 25305 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Υπενθυμίζεται ότι όλο το πληροφοριακό υλικό είναι διαθέσιμο στην ανανεωμένη ιστοσελίδα της εταιρείας: www.anki.gr.