Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2018, 5:20:19 μμ
Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου 2015 14:41

Μεγάλη διάκριση για τον Κιλκισιώτη Λάζαρο Τυρεκίδη σε συνέδριο Μάρκετινγκ στο Λας Βέγκας

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Κιλκισιώτης Λάζαρος Τυρεκίδης έχει προσκληθεί να συμμετέχει ως κεντρικός ομιλητής στο παγκόσμιο συνέδριο Μάρκετινγκ «Marketing Sherpa Summit» στο ξενοδοχείο Bellagio του Λας Βέγκας. Το συνέδριο θα διαρκέσει 3 μέρες ξεκινώντας από 22 Φεβρουαρίου 2016 και θα συμμετέχουν στελέχη επιχειρήσεων και ομιλητές από όλο τον κόσμο παρουσιάζοντας τεχνικές και επιτυχημένες στρατηγικές στο χώρο του διαδικτυακού μάρκετινγκ. Ο Λάζαρος Τυρεκίδης θα πραγματοποιήσει την ομιλία του την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου στις 3 το μεσημέρι.


Ο Λάζαρος είναι διευθυντής του τμήματος διαδικτυακού μάρκετινγκ στην εταιρεία Metropolis International στο Λονδίνο. Η εταιρεία με 350 άτομα προσωπικό και 7 διαφορετικά γραφεία σε Αγγλία και Νέα Υόρκη, δραστηριοποιείται στο κομμάτι μέσων ενημέρωσης.
Την επιτυχημένη του επιχειρηματική πορεία θα παρουσιάσει τη δεύτερη μέρα του συνεδρίου, αναλύοντας τις στρατηγικές που εφάρμοσε και οδήγησε σε αύξηση 8% των εσόδων της εταιρίας μέσα σε χρονικό διάστημα 10 μηνών.
Η συμμετοχή του σε αυτό είναι μία μεγάλη επιτυχία καθώς θα βρίσκεται σε ένα από τα σημαντικοτερα συνέδρια Μάρκετινγκ σε όλο τον κόσμο, ανάμεσα σε 37 διακεκριμένους ομιλητές μεταξύ των οποίων, ένας υποψήφιος για Όσκαρ σκηνοθέτης, ένας best seller συγγραφέας των New York Times, ένας καθηγητής του πανεπιστημίου του Χάρβαρντ και πολλά άλλα διευθυντικά στελέχη μεγάλων επιχειρήσεων.
Ο Λάζαρος έχει καταγωγή από τον Καμπάνη Κιλκίς και τα τελευταία 5 χρόνια ζει και εργάζεται στο Λονδίνο.
Για περισσότερες λεπτομέρεις ακολουθείστε το site του συνεδρίου εδώ: http://www.meclabs.com/training/marketing-summit/marketingsherpa-summit-2016/speakers