Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2019, 7:20:35 πμ
Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2007 09:52

Νέα εποχή με Φουτζιτζή στον πολύπαθο Κιλκισιακό

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Συνεδρίασε την Πέμπτη 19 Ιουλίου και κατόπιν πρόσκλησης του νέου προέδρου Σωτήρη Φουτσιτζή το νέο Δ.Σ. του Κιλκισιακού.

Σε σύντομη τοποθέτησή του, αφού ευχαρίστησε προσωπικά τα νέα μέλη του Δ.Σ. για την ανταπόκρισή τους στο κάλεσμά του εξήγησε τους λόγους για τους οποίους ανέλαβε τις τύχες του ιστορικού συλλόγου. Τόνισε χαρακτηριστικά:

“Διακαής μου πόθος δεν ήταν ποτέ να αναλάβω την προεδρία του συλλόγου. Διακαής μου πόθος ήταν να φορέσω τη φανέλα του συλλόγου, πλην όμως κάποιες ατυχείς συγκυρίες δεν μου το επέτρεψαν”.

Στη συνέχεια, ενημέρωσε το σώμα σε ποια κατάσταση παρέλαβε το σύλλογο, κάνοντας έναν πρόχειρο οικονομικό απολογισμό. Παράλληλα κοινοποίησε τις πρώτες του ενέργειες σχετικά με ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τρίτους και κάποιες μεταγραφικές συμφωνίες εν όψει της νέας περιόδου.

Ακολούθως ο νέος πρόεδρος παρουσίασε τον προπονητή της ομάδας (αποτέλεσε προσωπική του επιλογή), τον πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Στέφανο Μπορμπόκη ο οποίος προέρχεται απο επιτυχημένη πορεία αφού ως προπονητής της Αναγέννησης Γιαννιτσών τερμάτισε 1ος στον όμιλο της Δ’ Εθνικής που συμμετείχε ο Κιλκισιακός κερδίζοντας ταυτόχρονα την άνοδό της στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Ο κ. Μπορμπόκης αφού ευχαρίστησε τον Πρόεδρο για την τιμή που του έγινε να αναλάβει τις τύχες του Κιλκισιακού, μίλησε για το πλαίσιο στο οποίο θα κινηθεί σε γενικές γραμμές η ομάδα επενδύοντας σε ποδοσφαιριστές που όπως είπε θα κατάγονται στην πλειονότητα τους από το νομό Κιλκίς. Ανέφερε συγκεκριμένα:

“Στόχος μας είναι βήμα βήμα να φτιάξομε πρώτα ένα σύνολο που θα προσφέρει στο φίλαθλο κόσμο καλό ποδόσφαιρο και από κει και πέρα θα δούμε πόσο ψηλά μπορούμε να πλασαρισθούμε.

Παίρνοντας το λόγο τα μέλη του Δ.Σ., ενέκριναν ομόφωνα την πρόσληψη του Στέφανου Μπορμπόκη και ζήτησαν να ορισθεί ημερομηνία έκτακτου Δ.Σ. παρουσία της προηγούμενης Διοίκησης ώστε να γίνει επίσημος οικονομικός απολογισμός, όπς ορίζει το καταστατικό. (στο επικείμενο Δ.Σ. προσκαλούνται να παραβρεθούν και όλα τα εγγεγραμμένα μέλη του συλλόγου).

Η πρώτη συγκέντρωση του Κιλκισιακού θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη 25 Ιουλίου και ώρα 18.30 στο χώρο του σταδίου του Κιλκίς. Μετέπειτα και πιο συγκεκριμένα στις 30 Ιουλίου η ομάδα θα αναχωρήσει στα Πορόια για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.