Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019, 10:17:51 μμ
Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2007 09:40

Ο δήμαρχος Γαλλικού με παιδιά στις Κατασκηνώσεις

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
 Τις εγκαταστάσεις κατασκήνωσης στη Χαλκιδική, όπου φιλοξενούνται οι μαθητές σχολείων του Δήμου, επισκέφθηκε το περασμένο Σάββατο ο Δήμαρχος Γαλλικού κ. Γεώργιος Θεοδωρίδης συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης Ανάπτυξης Γαλλικού (Δ.Ε.Α.ΓΑ) κ. Αλέξανδρο Σαββίδη.

Τα παιδιά υποδέχθηκαν τους δύο άνδρες με ένα θερμό χειροκρότημα και κατά τη σύντομη συνάντησή τους, τους μετέφεραν πολύ θετικές εντυπώσεις  σε σχέση με την παραμονή τους στις θερινές κατασκηνώσεις.

Ο Δήμαρχος Γαλλικού και ο πρόεδρος της Δ.Ε.Α.ΓΑ επιθεώρησαν τους κύριους χώρους της παιδικής κατασκήνωσης, ευχήθηκαν στους κατασκηνωτές να περάσουν όμορφες και ξέγνοιαστες διακοπές  και στη συνέχεια επισκέφθηκαν τα Φλογητά όπου  προσέρχονται δημότες από κάθε δημοτικό διαμέρισμα του Δήμου για το καθημερινό τους μπάνιο με τουριστικό λεωφορείο το οποίο  ναυλώνει ο Δήμος Γαλλικού.

Σημειώνεται ότι το κατασκηνωτικό πρόγραμμα στο οποίο συμμετέχουν τριάντα μαθητές, θα συνεχιστεί και τον Αύγουστο

(η β΄κατασκηνωτική περίοδος ξεκινά από τις 5 Αυγούστου και ολοκληρώνεται στις 16 Αυγούστου με τη συμμετοχή   20 ακόμη μαθητών) το δε πρόγραμμα ημερήσιων εκδρομών για ενήλικες  λήγει στις 30 Ιουλίου.    

Και τα δύο προγράμματα χειρίζεται με απόλυτη επιτυχία η Δ.Ε.Α.ΓΑ. Υπολογίζεται ότι πάνω από τρεις χιλιάδες δημότες έχουν δηλώσει μέχρι στιγμής συμμετοχή  στις ημερήσιες εκδρομές στη θάλασσα, γεγονός που δικαιώνει την επιλογή της Δημοτικής Αρχής για την υλοποίηση κοινωνικών πολιτικών προς τα παιδιά και τους ενήλικες.