Κυριακή, 16 Ιουνίου 2019, 12:18:09 μμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

ΕΙΔΗΣΕΙΣ / Γνωρίστε τους υποψήφιους συμβούλους για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου

Ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Τσαντάκης, επικεφαλής της παράταξης "Ενωτική Δύναμη Κιλκίς", παρουσιάζει την Κυριακή 12 Μαΐου τα στελέχη του συνδυασμού του. Η εκδήλωση θα γίνει στις 12 το μεσημέρι, στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού, 21ης Ιουνίου 148, στη διασταύρωση με Βενιζέλου.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ / Γνωρίστε τους υποψήφιους συμβούλους για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ / Γνωρίστε τους υποψήφιους συμβούλους για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ / Γνωρίστε τους υποψήφιους συμβούλους για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου

Τετάρτη, 08 Μαΐου 2019 23:49

Είμαστε ικανοί για το καλό και το κακό...

Γράφτηκε από τον

Ως μήνυμα ευαισθησίας προς τους πολίτες του ευρύτερου Δήμου μας και τους επισκέπτες αντί για δελτίο τύπου για τον εξωραϊστικό περίπατο από το Μουσείο της Λίμνης Δοϊράνης μέχρι τα Χίλια Δένδρα

Επίσκεψη στην Αξιούπολη και το Πολύκαστρο του Κιλκίς πραγματοποίησε σήμερα ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Αλληλεγγύη», Απόστολος Τζιτζικώστας.

Αρχικά ο κ. Τζιτζικώστας, συνοδευόμενος από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της παράταξης στο Κιλκίς, επισκέφτηκε το Κτηνιατρικό Κέντρο Αξιούπολης, την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών, το Εργατικό Κέντρο Κιλκίς, που εδρεύει στην Αξιούπολη, τη λαϊκή αγορά και το κέντρο της πόλης, όπου συνομίλησε με πολίτες, παραγωγούς, καταστηματάρχες, εμπόρους, επαγγελματίες και εργαζόμενους για τα ζητήματα της περιοχής. Στη συνέχεια, ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Αλληλεγγύη» επισκέφτηκε την αγορά του Πολυκάστρου και την Ιερά Μονή Οσίου Νικοδήμου.

Από το ανατολικό Κιλκίς ξεκίνησε το πρόγραμμα των προεκλογικών περιοδειών του ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης. Πλαισιωμένος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της Δημοτικής Ενότητας Κρουσσών και άλλων Δημοτικών Ενοτήτων ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ επισκέφθηκε τη Δευτέρα 6 Μαϊου τα Θεοδόσια, τα Ριζανά, το Ίσωμα και το Ελληνικό και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους της περιοχής για ζητήματα που ταλανίζουν την καθημερινότητά τους. Η υδροδότηση είναι το κύριο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν στα Θεοδόσια και τα Ριζανά.

Ανακοίνωση υποψηφιοτήτων: ΜΠΟΥΦΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΜΥΛΩΝΑ ΜΑΡΙΑΝΘΗ (ΜΑΡΙΑΝΑ), ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΣΑΚΑΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ.

Η Ενωτική Δύναμη Κιλκίς με τέσσερις νέες και ιδιαίτερες προσωπικότητες προχωράει με σιγουριά στο αύριο και δίνει ένα ιδιαίτερο στίγμα στην Κοινότητα του Κιλκίς ολοκληρώνοντας το ψηφοδέλτιο που υποστηρίζει. Όλοι είναι άνθρωποι της διπλανής πόρτας και της καθημερινής βιοπάλης που αγωνίζονται με νύχια και με δόντια μέσα στην οικονομική κρίση και επιμένουν Κιλκίς γιατί αγαπούν Κιλκίς.

Τετάρτη, 08 Μαΐου 2019 16:50

Ενημερωτική συνάντηση για το πρόγραμμα LEADER

Γράφτηκε από τον

Με την προκήρυξη του τοπικού προγράμματος LEADER/CLLD να βρίσκεται σε εξέλιξη, η Αναπτυξιακή Κιλκίς,