Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018, 12:24:28 μμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Μία διαφορετική μέρα ήταν η Τετάρτη 11 Ιουλίου για το ΚΔΑΠ Kinesis for kids, μια μέρα γεμάτη συζήτηση και τροφή για σκέψη.

Το Στρατιωτικό Μουσείο Βαλκανικών Πολέμων Κιλκίς, γνωστό σε όλους ως «Πολεμικό Μουσείο», στην κορυφή του πευκόφυτου λόφο του Ηρώου της Μάχης του Κιλκίς, παρουσιάζει πια μιαν άλλη εικόνα, αυτήν που του άξιζε και του αρμόζει.
Η εκτεταμένη ανακαίνιση που έχει γίνει στο μουσείο και στα εκθέματά του, έχει προσδώσει στο χώρο την αξία που του πρέπει και του αρμόζει, ώστε οι επισκέπτες του να μένουν με τις καλύτερες των εντυπώσεων.

Σε καταγγελία κατά του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς για την πειθαρχική και συνδικαλιστική δίωξη Υπαλλήλου προχώρησε το Σωματείο Εργαζομένων Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Κιλκίς με επιστολή του προς τον Υπουργό Υγείας.

 Στην καταγγελία το Σωματείο αναφέρει:

Σάββατο, 14 Ιουλίου 2018 21:25

Σταθμός φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Δύο νέοι σταθμοί φόρτισης, που λειτουργούν σε Αμαλιάδα και Κιλκίς προστέθηκαν στο Δίκτυο ΦΟΡΤΙΖΩ.

Να κλείσει το κέντρο φιλοξενίας της Νέας Καβάλας Κιλκίς ζητά η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων ν. Κιλκίς.

Η ανακοίνωση της Ένωσης έχει ως εξής:

Η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς/Γραφείο Τουρισμού Κιλκίς εδώ και τρία χρόνια έχει ξεκινήσει τη συμμετοχή της στην προσπάθεια ανάδειξης των Στρατιωτικών μνημείων και Μουσείων που έχουν αναφορά στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Η καμπάνια προβολής γίνεται σε συνεργασία με το γραφείο Marketing Pass Partout και τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης, ένα ανεξάρτητο Νομικό πρόσωπο που κατά βάση χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2018 11:56

Πωλήσεις - ενοικιάσεις ακινήτων στο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

ΕΥΚΑΙΡΙΑ!  ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ, 93τ.μ., σε εξαιρετική κατάσταση, Ελ. Βενιζέλου 21, Κιλκίς. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:  6977565389 κα Πίτσα.

Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2018 10:25

Εκτακτη συνέλευση Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Καλούνται όλα τα μέλη του Συλλόγου να συμμετέχουν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα  16 Ιουλίου 2018 και ώρα 19:00, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Κιλκίς ‘ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΕΡΓΙΑΝΝΙΔΗΣ’.

Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018 20:51

Market In: Νέο κατάστημα στο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Η 100% Ελληνική αλυσίδα supermarket Market IN εγκαινίασε την Τρίτη 10/7 το νέο της κατάστημα στο κέντρο του Κιλκίς στην οδό Τσιρογιάννη 23. Αποτελεί το πρώτο κατάστημα της εταιρίας στην πόλη του Κιλκίς.