Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018, 6:38:02 μμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Μεγάλο έργο με περισσότερο από 1.000.000 ευρώ δημοπρατεί η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για την αντιπλημμυρική προστασία της ευρύτερης περιοχής της Παιονίας από τα νερά του Αξιού και τις μεταβολές που επιφέρουν στην κοίτη του οι πλημμύρες.

Σάββατο, 13 Ιανουάριος 2018 19:58

Συνελήφθησαν τρεις λαθρέμποροι με 2.000 πακέτα τσιγάρων

Γράφτηκε από τον

Συνελήφθησαν  το πρωί της Τρίτης 9 Ιανουαρίου σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, 3 υπήκοοι Πακιστάν ηλικίας  36, 26 και 25 ετών, για κατοχή λαθραίων τσιγάρων και καπνού.
Ειδικότερα, εντοπίσθηκαν οι προαναφερόμενοι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης και σε αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε να κατέχουν μέσα σε σάκους, πακέτα τσιγάρων και συσκευασίες καπνού, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του ελληνικού Δημοσίου και κατασχέθηκαν.

Σάββατο, 13 Ιανουάριος 2018 19:52

Στο Κιλκίς έληξε η καριέρα δυο διακινητών λαθρομεταναστών

Γράφτηκε από τον

Συνελήφθησαν, έπειτα από συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης και Αστυνομίας Θεσσαλονίκης δύο μέλη συμμορίας, που ενέχονται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών στο εσωτερικό της Χώρας.
Πρόκειται για αλλοδαπούς, ηλικίας 22 και 25 ετών σε βάρος των οποίων, αλλά και δύο ακόμη συνεργών τους, σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της σύστασης συμμορίας, μεταφοράς – προώθησης παράτυπων μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας, απείθειας και αντίστασης.

Σάββατο, 13 Ιανουάριος 2018 11:11

Πλούσιο αστυνομικό δελτίο στο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Συνελήφθη στις 1-1-2018 το μεσημέρι στους Ευζώνους, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Ευζώνων, 60χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πρωτοδικών Αθηνών, για τα αδικήματα της σωματεμπορίας και της αρπαγής.

Ο σημερινός επισκέπτης μας στο ν. Κιλκίς, Λευτέρης Αυγενάκης, είναι ένας από τους ισχυρότερους πολιτικούς παράγοντες του τόπου. Ως Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας έχει βαρύνοντα λόγο και με την ευακιρία της εδώ παρουσίας του -το απόγευμα θα βρίσκεται στη Γουμένισσα στην εκδήλωση της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στο Πολιτιστικό Κέντρο της πόλης- είχε την ευγένεια να απαντήσει στις ερωτήσεις που του απευθύναμε.

Την αγάπη τους προσέφεραν απλόχερα, με αφορμή τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ομάδες συμπολιτών, προσφέροντας, δώρα, γλυκά, ευχές και έψαλαν τα κάλαντα, στους περιθαλπόμενους του Παραρτήματος Κιλκίς (πρώην Οίκος Ευγηρίας Κιλκίς), του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας (Κ.Κ.Π.Κ.Μ.).

Ο Δήμος Παιονίας ανακοινώνει  ότι θα διεξαχθούν ημερίδες ενημέρωσης των Δημοτών μας με την συνεργασία του Δήμου Παιονίας και της Διεύθυνσης Δασών Π.Ε. Κιλκίς που αφορούν τους δασικούς χάρτες σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:
ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ (ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ)
ΠΕΜΠΤΗ  18  ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018
ΩΡΑ : 11:00 π.μ.

Νεκρός είναι ο οδηγός φορτηγού αυτοκινήτου που καταδιώχθηκε από αστυνομικούς του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας.

Οι αστυνομικοί επιχείρησαν να κάνουν έλεγχο στο φορτηγό στην περιοχή του Πολυκάστρου Κιλκίς, ο οδηγός του δεν σταμάτησε, ανέπτυξε ταχύτητα και κατευθύνθηκε προς τη Θεσσαλονίκη.

Τετάρτη, 10 Ιανουάριος 2018 21:53

Η πίτα των συνταξιούχων δημοσίων υπαλλήλων

Γράφτηκε από τον

Ο Σύλλογος  Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα την ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018και ώρα 12:30μ.μ. στο κέντρο Θέατρο του Κιλκίς, με πλήρες μενού - απεριόριστο ποτό - ζωντανή μουσική. Τιμή 12 ευρώ.
Θα γίνουν βραβεύσεις συναδέλφων.

Συνελήφθησαν, έπειτα από συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης και Αστυνομίας Θεσσαλονίκης δύο μέλη συμμορίας, που ενέχονται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών στο εσωτερικό της Χώρας.