Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019, 11:14:48 μμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Παρασκευή, 02 Αυγούστου 2019 10:45

Διακοπή κυκλοφορίας και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Την Κυριακή 4 Αυγούστου 2019, ο ΔΕΔΔΗΕ πρόκειται να πραγματοποιήσει εργασίες εντός της πόλης του Κιλκίς για αναβάθμιση του εναέριου δικτύου Χαμηλής Τάσης. Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στην οδό Θεσσαλονίκης από την Γ. Καπέτα έως την οδό Καραολή & Δημητρίου. Για το λόγο αυτό προτείνεται η διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων κι επισυνάπτονται οι αντίστοιχες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Η ισχύς των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων θα είναι από 7:00 έως 16:00.

Ένα από τα πιο σημαντικά έργα στη Γουμένισσα, η αναγέννηση του Μνημειακού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Γεωργίου Γουμενίσσης μπήκε στην τελική του φάση.

Ξεκινά το φθινόπωρο του 2019 ένα πολύ σημαντικό έργο από την ΔΕΥΑ Κιλκίς και το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών (ΕΑΑ), βασισμένο στη συνδυασμένη χρήση μετρήσεων μετεωρολογικών και υδρολογικών σταθμών

Σύγκρουση τρένου με ΙΧ σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στο Κιλκίς, στον κάμπο του λεκανοπεδίου Μουριών και στο ύψος του Μυριοφύτου.

Το ΙΧ επιχείρησε να διασχίσει κάθετα τις γραμμές του τρένου. Η σύγκρουση με διερχόμενη εμπορική αμαξοστοιχία ήταν τόσο σφοδρή που οι λαμαρίνες του αυτοκινήτου διαλύθηκαν με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν σε αυτό οι τρεις επιβάτες. 

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες των ΕΙΔΗΣΕΩΝ, στο αυτοκίνητο επέβαινε ο πρόεδρος της κοινότητας Μυριοφύτου Λ.Χ. και δυο γυναίκες. Δυστυχώς από τη σφοδρή σύγκρουση νεκρή είναι η μια επιβάτης του αυτοκινήτου, ενώ σοβαρά τραυματίστηκε ο οδηγός του οχήματος.

Για τον απεγκλωβισμό των τριών ατόμων χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Σύγκρουση τρένου με ΙΧ σημειώθηκε σήμερα στο Κιλκίς, ενώ οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για δύο τραυματίες.

Ειδικότερα, σε σχετική ενημέρωση της Πυροσβεστικής αναφέρονται τα εξής: «Απεγκλωβίστηκαν από δυνάμεις της υπηρεσίας μας μια γυναίκα χωρίς τις αισθήσεις της και ένας άνδρας τραυματίας, συνέπεια σύγκρουσης του ΙΧ οχήματός τους με διερχόμενη εμπορική αμαξοστοιχία του ΟΣΕ, στη Τ.Κ. Μυριόφυτου του νομού Κιλκίς».

Η σύγκρουση σημειώθηκε στο Μυριόφυτο του νομού Κιλκίς και για τον απεγκλωβισμό τους επιχείρησαν εννέα πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα.

Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2019 10:35

Αγγελίες/ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Αναζήτηση εργασίας

Γράφτηκε από τον

Οδηγός ηλικίας 27 ετών, κάτοχος διπλωμάτων Β, Γ, Δ και Ε κατηγορίας, με άδεια security, καλή γνώση αγγλικής γλώσσας και ηλεκτρονικών υπολογιστών, αναζητά εργασία στην περιοχή του Κιλκίς και της Θεσσαλονίκης. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6985809820.

Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2019 09:46

Αγγελίες/ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Πωλήσεις

Γράφτηκε από τον

Πωλούνται δυνάμει δικαστικής απόφασης (Ν.3869/2010) στη Γουμένισσα Κιλκίς:

1) ποσοστό 6,25% σε ισόγειο κατάστημα 95,85 τμ στην Πλατεία Θάνου Ζελέγκου 1, 2) ποσοστό 12,5% σε υπόγεια αποθήκη 138,60 τμ μαζί με ισόγειο διαμέρισμα 125,25 τμ επί Γεωργίου Κονδύλη με Γιαννιτσών, 3) ποσοστό 25% σε ισόγειο διαμέρισμα 125,25 τμ επί Γεωργίου Κονδύλη με Γιαννιτσών 4) ποσοστό 25% σε 2 αγροτεμάχια 1.750 τμ (θέση Μπαράτα) και 1500 τμ. (θέση Κόντιβα-κλάνδιστα).

Τρίτη, 30 Ιουλίου 2019 20:01

Πρόσληψη προσωπικού από τον Σύλλογο «ΒηματίΖΩ»

Γράφτηκε από τον

O Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» ζητά να προσλάβει
Με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας
1.Έναν/ Μία(1) Φυσιοθεραπευτή /τρια

Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς ένας 43χρονος για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο κεντρικό κτήριο του Προνοιακού Ιδρύματος «Άγιος Παντελεήμων» στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποίησαν την Παρασκευή 26 Ιουλίου οι εκεί εργαζόμενοι,