Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019, 2:37:45 πμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Τα ξημερώματα του Σαββάτου βρήκαν την πόλη και το νομό Κιλκίς σε απόλυτο κλοιό χιονιού. Η κίνηση στο οδικό δίκτυο γίνεται μόνο με αλυσίδες και υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας για τα φορτηγά αυτοκίνητα.

Η μεγάλη πτώση χιονιού τις βραδινές ώρες, οι χαμηλές θερμοκρασίες και ο βαρδάρης δημιούργησαν κατά τόπους σοβαρά προβλήματα, ιδιαίτερα τις πρώτες πρωινές ώρες.

Με λαμπρότητα και ιεροπρέπεια, εορτάσθηκε την πρώτη του έτους, Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2019, στην Ιερά Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου, η Μεγάλη Δεσποτική της κατά Σάρκας Περιτομής του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και η μνήμη του εν Αγίοις Πατρός ημών Βασιλείου του Μεγάλου Αρχιεπισκόπου Καισαρείας του Ουρανοφάντορος.

Παρασκευή, 04 Ιανουαρίου 2019 22:02

“Χόρτασαν” τον Άη Βασίλη στην Τέρπυλλο

Γράφτηκε από τον

Ο Άη Βασίλης φέτος, πριν ξεκινήσει τη επί γης καθιερωμένη περιοδεία του διάλεξε την Τέρπυλλο ως μια πρόβα τζενεράλε.
Είχε και βάσιμους λόγους να εμφανιστεί λίγο πριν σκοτεινιάσει στην Τέρπυλλο το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου.

Παρασκευή, 04 Ιανουαρίου 2019 08:02

Αλλαγή ημερομηνίας για την πίτα του Συλλόγου Τριτέκνων Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Η προγραμματισμένη για την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019 εκδήλωση Γενικής Συνέλευσης και Κοπής Βασιλόπιτας του Συλλόγου Τριτέκνων Κιλκίς ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ λόγω καιρικών συνθηκών και μετατίθεται χρονικά για την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019, στις 18:00, στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς. 

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, την Παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Χρήστος Γκουντενούδης δέχθηκε στο γραφείο του αντιπροσώπους από την 33η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία, από την χορωδία του Συλλόγου «Άξιον Εστί» Αξιούπολης, από τον Σύλλογο Ποντίων Πολυκάστρου και Περιχώρων « Οι Ακρίτες», από τον Σύλλογο Ποντοηράκλειας, από την Φιλαρμονική του Δήμου

Τα κρούσματα είναι πολλά και επιβεβαιωμένα από συμπολίτες μας που επισκέπτονται την ΠΓΔΜ. Τον τελευταίο καιρό και υπό το φως των συμφωνηθέντων στις Πρέσπες, όπως τουλάχιστον αντιλαμβάνονται οι γείτονες τη συμφωνία από τον πρωθυπουργό τους Ζόραν Ζάεφ, έως και τα κρατικά τους όργανα, οι Σκοπιανοί τελωνειακοί και αστυνομικοί υπάλληλοι στα σύνορα απαιτούν από τους Έλληνες, προκειμένου να τους επιτρέψουν τη διέλευση, να δηλώνουν ότι "επισκέπτονται τη Μακεδονία"!

Εικόνες χιονιού στο Μεταλλικό Κιλκίς από τα γραφεία των ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Σήμερα δεν δουλεύουμε! Απολαμβάνουμε τις κατάλευκες εικόνες της φύσης από τις εγκαταστάσεις μας στο Μεταλλικό.

Πέμπτη, 03 Ιανουαρίου 2019 08:38

Το Κιλκίς ξύπνησε χιονοσκέπαστο σ' ένα πανέμορφο σκηνικό

Γράφτηκε από τον

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου στο ξεκίνημα του 2019 και το Κιλκίς ξύπνησε χιονοσκέπαστο σ' ένα πανέμορφο σκηνικό.

Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών ν. Κιλκίς οργανώνει εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτάς του την Κυριακή 13 Ιανουαρίου, ώρα 11,30, στη Λέσχη Αξιωματικών Κιλκίς.

Τρίτη, 01 Ιανουαρίου 2019 18:38

Το Κιλκίς υποδέχθηκε με αισιοδοξία το 2019

Γράφτηκε από τον

Το Κιλκίς υποδέχθηκε με αισιοδοξία το 2019