Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019, 7:27:19 πμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Αστυνομικοί του γραφείου Ασφαλείας του Α.Τ Παιονίας βραβεύτηκαν  από τον προϊστάμενο του κλιμακίου των μυστικών Υπηρεσιών των Η.Π.Α  στην Ελλάδα, για την εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης, η οποία δραστηριοποιούνταν στην παραχάραξη χαρτονομισμάτων δολαρίων Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς

Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019 20:45

Κιλκίς: Αγριεμένος ο καιρός παραμονεύει...

Γράφτηκε από τον

Τις τελευταίες ημέρες ο καιρός στο Κιλκίς θυμίζει τους στίχους του Μάνου Ελευθερίου, "Φαρμακωμένος ο καιρός παραμονεύει
μες τα στενά του κάτω κόσμου να σε βρει...".

Δεκάδες οι κεραυνοί που έπληξαν το νομό και έντονες οι βροχοπτώσεις, καταστροφικές για τους σιτοπαραγωγούς στα μέσα του Ιούνη...

Φωτογραφίες: Κώστας Τερζενίδης

Με σεβασμό στη μνήμη των χιλιάδων ηρώων που έπεσαν μαχόμενοι για τα ανώτερα ιδανικά της Πατρίδας, τη λευτεριά, τη δικαιοσύνη, την προάσπιση της ιερής γης της Μακεδονίας μας, τιμούμε φέτος την 106η επέτειο της ιστορικής μάχης του Κιλκίς.

Η επική γιγαντομαχία του Κιλκίς, που καθόρισε εν πολλοίς την έκβαση του β’ βαλκανικού πολέμου, συνιστά ένα ιστορικό αφήγημα που προσφέρεται για βαθιά μελέτη και χρησιμεύει ως φωτεινός φάρος αισιοδοξίας στα χρόνια της ειρήνης.

Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019 13:22

Αγγελίες/ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Θέση εργασίας

Γράφτηκε από τον

Συνελήφθη στις 19 Ιουνίου 2019 το πρωί μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, 37χρονος ημεδαπός, για καλλιέργεια κάνναβης.

Ειδικότερα, σε έρευνα της οικίας του σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, διαπιστώθηκε να καλλιεργεί στην αυλή σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο, 33 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 90 εκατοστά, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019 15:43

«Σελίδες Ημερολογίου “Δι’ Εφ’ Όπλου Λόγχη”»

Γράφτηκε από τον

Από την 71η Ταξιαρχία ανακοινώνεται ότι, την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019 και ώρα 20:00 θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο του Κιλκίς διαδραστική εκδήλωση με θέμα «Σελίδες Ημερολογίου “Δι’ Εφ’ Όπλου Λόγχη”», στο πλαίσιο της επετείου της απελευθέρωσης της πόλης του Κιλκίς.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή προς το κοινό.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς

Πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων(ΠΟΣΕΗ), η οποία έλαβε χώρα στην Αγριά Βόλου του νομού Μαγνησίας, στο ξενοδοχείο 'Valis ' Resort.
Toν Σύνδεσμο Εργολάβων Ηλεκτρολόγων νομού Κιλκίς εκπροσώπησαν οι Επίσημοι Αντιπρόσωποι της Π.Ο.Σ.Ε.Η - και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου - Πρόεδρος: Λάζαρος Παυλίδης και Γενικός Γραμματέας: Άρης Σιδηρόπουλος. Παρευρέθηκε, επίσης, και ο Αντιπρόεδρος, Ταγκαλίδης Αναστάσιος.

Κυριακή, 16 Ιουνίου 2019 13:23

"Χαρμόσυνο" 10ήμερο προσφορών με έκπτωση 30%

Γράφτηκε από τον

"Χαρμόσυνο" 10ήμερο προσφορών με έκπτωση 30% στα καταστήματα Κιλκίς και Πεύκα Θεσσαλονίκης