Τρίτη, 22 Μαΐου 2018, 5:38:43 πμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία τιμούν την επέτειο των 100 χρόνων από την Μάχη του Σκρα με τη λειτουργία ειδικής αναμνηστικής σφραγίδας την Κυριακή 13 Μαΐου 2018, από ώρα 10:00 έως 12:00, στη Διεύθυνση Φιλοτελισμού (Αιόλου 100, 1ος Όροφος).
Παράλληλα εκδίδονται Ειδικά Συλλεκτικά προϊόντα:
1. Μεμονωμένα Προσωπικά Γραμματόσημα

Κυριακή, 13 Μάιος 2018 23:08

Εκπαίδευση των Πυροσβεστών της Γουμένισσας

Γράφτηκε από τον

Στα πλαίσια της ετήσιας πυροσβεστικής εκπαίδευσης των υπαλλήλων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γουμένισσας κατά το χρονικό διάστημα από 18 – 04 – 2018 έως 20 – 04 – 2018, πραγματοποιήθηκαν :  
• στις 18 – 04 – 2018, εκπαίδευση όλου του πυροσβεστικού προσωπικού από «Εξειδικευμένο Προσωπικό – Διασώστες» του Ε.Κ.Α.Β. σε «Πρώτες Βοήθειες σε τροχαία ατυχήματα – απεγκλωβισμός και μεταφορά τραυματιών – ΚΑΡ.Π.Α. – Χρήση απινιδωτή – Εγκαύματα – Πνιγμός» (ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ & ΠΡΑΚΤΙΚΗ σε ανθρώπινα ομοιώματα).

Κυριακή, 13 Μάιος 2018 22:35

Η πικρία των Κρητών και τα δάκρυα του κυρ Γιάννη

Γράφτηκε από τον

Επισημάνσεις του Νίκου Σιάννα για τη μικρή έως ελάχιστη συμμετοχή κόσμου στις εκδηλώσεις τιμής για τους νεκρούς της Μάχης Ραβινέ.

Νέα μεγάλη επιτυχία είχαμε από τους αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς που μετά από συντονισμένες ενέργειες συνέλαβαν στη Θεσσαλονίκη 35χρονη Αλβανίδα, για κατοχή μεγάλης ποσότητας ηρωίνης.

Το σωματείο εργαζομένων καταγγέλλει στον Υπουργό Υγείας τον Διοικητή του Νοσοκομείου Κιλκίς Θ. Ρεβενάκη.

Παρασκευή, 11 Μάιος 2018 14:16

Εναρξη λειτουργίας Τοπικής Μονάδας Υγείας στο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Η Διοίκηση της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας της 1ης Τοπικής Ομάδας Υγείας (Τ.ΟΜ.Υ) Κιλκίς, η οποία βρίσκεται στο Κιλκίς, επί της οδού οδού Γιαλαμίδη 1 (στο κτίριο που στεγάζεται το ΚΥ Κιλκίς) του Δήμου Κιλκίς , τη Δευτέρα 23 Απριλίου 2018.

Πλούσια παραγωγή είχε ένας 55χρονος κτηνοτρόφος που ασχολούνταν και με «αγροτικές» εργασίες καλλιεργώντας μια μεγάλη... χασισιοφυτεία στο ποιμνιοστάσιό του, όπως αποδείχθηκε από την έφοδο που έκαναν ξαφνικά στο μαντρί οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Παιονίας από το Κιλκίς.

Τετάρτη, 09 Μάιος 2018 20:46

Παράδοση κόκκινου μπερέ στην 71η Ταξιαρχία

Γράφτηκε από τον

Στην ειδική τελετή παράδοσης του κόκκινου μπερέ παρέστη ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης, συνοδευόμενος από τον Περιφερειακό Σύμβουλο Παύλο Θωμαΐδη.

Τετάρτη, 09 Μάιος 2018 15:14

Αλλαγή σκυτάλης στη διεύθυνση της ΑΝ.ΚΙ

Γράφτηκε από τον

Ένας μεγάλος και ιστορικός κύκλος έκλεισε στην Αναπτυξιακή Κιλκίς με την παραίτηση λόγω συνταξιοδότησης, του Παύλου Πασσαλίδη, πρωτεργάτη της ίδρυσης της εταιρείας το 1991, ο οποίος διετέλεσε Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Γενικός Διευθυντής, αφήνοντας επί 27 συναπτά έτη το στίγμα του στην εταιρεία αλλά και στα τοπικά δρώμενα με όραμα, ευρωπαϊκή κουλτούρα, πρωτοποριακές ιδέες, πλούσιο έργο και καθολική αποδοχή. 

Συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, 28χρονος υπήκοος π.Γ.Δ.Μ., διωκόμενος με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης των ελληνικών Αρχών. Σε βάρος του νεαρού εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αιγαίου, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 3 ετών, για το αδίκημα της κλοπής.