Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2017, 6:18:16 πμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Δευτέρα, 11 Δεκέμβριος 2017 18:41

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς.

Δευτέρα, 11 Δεκέμβριος 2017 18:36

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς.

Παρασκευή, 08 Δεκέμβριος 2017 20:42

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς

Παρασκευή, 08 Δεκέμβριος 2017 13:53

Διακοπή ηλεκτροδότησης την Κυριακή στο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Προγραμματισμένες τετράωρες διακοπές ηλεκτροδότησης θα έχουμε την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στην πόλη του Κιλκίς, όπως ενημερώνει η ΔΕΔΔΗΕ Κιλκίς.

Συγκεκριμένα οι διακοπές ηλεκτροδότησης θα πραγματοποιηθούν για τα διαστήματα 7:30-11:30 και 10:30-14:30 σε περιοχές του κέντρου της πόλης καθώς και στις Γ’ Εργατικές Κατοικίες.

Πέμπτη, 07 Δεκέμβριος 2017 21:20

Δήλωση Παύλου Τονικίδη για τις εκλογές του Επιμελητηρίου

Γράφτηκε από τον

Με αφορμή τις εκλογές στο Επιμελητήριό μας, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους τους επαγγελματίες που συμμετείχαν σ` αυτές με υψηλό αίσθημα ευθύνης, τους συνεργάτες μου που μαζί δώσαμε τον δύσκολο αλλά ωραίο αγώνα και όλη τη τοπική μας κοινωνία για το ενδιαφέρον που επέδειξε γι` αυτήν την ύψιστη δημοκρατική διαδικασία και το αποτέλεσμά της.
Θα ήθελα να συγχαρώ επίσης τους συνυποψηφίους μου, Κ. Βιολιτζή και Κ. Τσαουσίδη για τη συμβολή τους στην εμπέδωση ενός ξεχωριστού πολιτικού πολιτισμού κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, για τον οποίο εγώ προσωπικά αισθάνομαι υπερήφανος.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες αρμόζουν στον επικεφαλής του 2ου συνδυασμού, παρά τις προσπάθειες γνωστών στη τοπική κοινωνία κύκλων να παρέμβουν απροκάλυπτα σε προσωπικό επίπεδο με μεθόδους που θυμίζουν άλλες αλήστου μνήμης εποχές και να κομματικοποιήσουν την εκλογική διαδικασία.
Ωστόσο, ο επιχειρηματικός κόσμος άντεξε γι` άλλη μια φορά, αποδεικνύοντας ότι πάνω απ` όλα τοποθετεί το Κιλκίς και τη πρόοδό του. Αυτά, δηλαδή, που θα υπηρετήσουμε κι εμείς στη νέα θητεία που μας έκανε την ύψιστη τιμή να μας εμπιστευτεί.
Εμείς από τη πλευρά μας είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για το γεγονός ότι καταφέραμε να επιβάλουμε το ήπιο και ήρεμο προεκλογικό κλίμα, με σεβασμό στο τόπο μας και στους ανθρώπους του.
Από αύριο κιόλας αρχίζει ο αγώνας μας για τη στήριξη της τοπικής αγοράς, οικονομίας και κοινωνίας, κάτι άκρως απαραίτητο ιδιαίτερα αυτή τη περίοδο ενόψει της εορταστικής περιόδου.
Δηλώνουμε ότι οι πόρτες του Επιμελητηρίου και του προσωπικού μου γραφείου θα συνεχίσουν να παραμένουν ανοιχτές για όλους τους επιχειρηματίες και τους πολίτες του νομού μας. Ταυτόχρονα, ευελπιστούμε στη συνεργασία όλων για το καλό της επιχειρηματικής κοινότητας και του συνόλου της τοπικής μας κοινωνίας.
Παύλος Σπ. Τονικίδης
Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς

Πέμπτη, 07 Δεκέμβριος 2017 20:37

Δράσεις του Νηρέα Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς «ΝΗΡΕΑΣ» σε συνεργασία με την 33 Μ/Κ ΤΑΞ Πολυκάστρου διοργάνωσε την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2017 ομιλία-συζήτηση με θέμα: «Η πρόληψη των εξαρτήσεων σήμερα». Η ομιλία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα επιχειρήσεων  με εισηγήτριες την κα Έφη Γεωργακοπούλου, ψυχολόγο, στέλεχος πρόληψης  και την κα Γεωργία Ψαρρά, ψυχολόγο. Η ομιλία έγινε στο πλαίσιο της ενημέρωσης του προσωπικού της 33 Μ/Κ ΤΑΞ Πολυκάστρου για τις συνέπειες της χρήσης των ναρκωτικών και των άλλων ψυχοτρόπων ουσιών στον ανθρώπινο οργανισμό.

Ένα έργο πνοής για τις απομακρυσμένες περιοχές της βόρειας και της νότιας Ελλάδας ολοκλήρωσε επιτυχώς ο Όμιλος ΟΤΕ. Στο πλαίσιο του έργου Rural Broadband, ο Όμιλος δημιούργησε νέο δίκτυο οπτικών ινών μήκους 12.000 χιλιομέτρων, μέσω του οποίου αποκτούν πρόσβαση σε γρήγορο Internet έως 50Mbps, 323.000 κάτοικοι αγροτικών, ορεινών και νησιωτικών περιοχών σε 2.260 απομακρυσμένες περιοχές της χώρας.

Τετάρτη, 06 Δεκέμβριος 2017 20:01

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς.

Οι ΕΙΔΗΣΕΙΣ δημοσιεύουν τις ψήφους που συγκέντρωσαν οι υποψήφιοι, από τους συνδυασμούς του Π. Τονικίδη και του Κ. Βιολιτζή, για όλα τα τμήματα (Εμπορικό, Μεταποίησης, Υπηρεσιών).

Τρίτη, 05 Δεκέμβριος 2017 14:11

Κιλκίς: Κουκουλοφόροι απείλησαν με μαχαίρι ηλικιωμένους

Γράφτηκε από τον

Ληστές εισέβαλαν τα ξημερώματα σε σπίτι ηλικιωμένων στις Μουριές Κιλκίς και με την απειλή μαχαιριού και χρήση βίας άρπαξαν τις οικονομίες τους.

Φορώντας κουκούλες, οι τρεις κακοποιοί παραβίασαν την πόρτα της μονοκατοικίας, πιάνοντας κυριολεκτικά στον ύπνο τον 82χρονο και την 71 ετών σύζυγό του.

Υπό την απειλή του μαχαιριού και χτυπώντας τον ηλικιωμένο άντρα, κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το ζευγάρι, ενώ στη συνέχεια αναστάτωσαν το σπίτι, αναζητώντας χρήματα. Τελικά βρήκαν 1.400 ευρώ, με τα οποία εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Παρά το σοκ που υπέστησαν οι ηλικιωμένοι, είναι καλά στην υγεία τους.

Οι δράστες αναζητούνται.