Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2020, 12:42:07 πμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Σε σακίδιο πλάτης έκρυβε πάνω από 100 γραμμάρια κοκαΐνης και περισσότερο από 1 κιλό κάνναβης

O Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Ν. Κιλκίς σε έκτακτη συνέλευση των μελών του αποφάσισε τη συνέχιση των κινητοποιήσεων με νέες δίωρες διακοπές εργασιών την ερχόμενη εβδομάδα.

O Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» για τις ανάγκες του, ζητά να προσλάβει προσωπικό υποστήριξης -φροντιστές ΑμεΑ.

Πραγματοποιήθηκαν οι κρίσεις στο Πυροσβεστικό Σώμα και η συνεδρίαση του Ανώτερου Συμβουλίου, επεφύλαξε προαγωγές για τους αξιωματικούς του Σώματος που υπηρετούν στο νομό Κιλκίς.

H Τράπεζα Πειραιώς ανακοινώνει ότι ολοκλήρωσε με επιτυχία στη διεθνή αγορά κεφαλαίων την έκδοση τίτλων μειωμένης εξασφάλισης Tier 2 ύψους €500 εκατ. με επιτόκιο 5,50%. Οι τίτλοι είναι δεκαετούς διάρκειας με δυνατότητα ανάκλησης στα πέντε έτη (10NC5) και θα εισαχθούν στο Χρηματιστήριο του Λουξεμβούργου.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (13-2-2020)

Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2020 20:30

Πρόσληψη πέντε γιατρών στο Γ. Νοσοκομείο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς ανακοίνωσε την πρόσληψη 5 ειδικευμένων ιατρών επί θητεία, σύμφωνα με απόφαση του διοικητή Γιάννη Ανδρίτσου της 10ης Φεβρουαρίου 2020.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς (12-2-2020)

Συνελήφθη χθες (10 Φεβρουαρίου 2020) το απόγευμα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 32χρονος ημεδαπός, για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2020 11:36

Εισηγήτρια σε ημερίδες η Μαρία Λαζαρίδου

Γράφτηκε από τον

Εισηγήτρια σε ημερίδες που οργάνωσε η μεγάλη εταιρεία Αθηναϊκή Ζυθοποιία ήταν η Μαρία Λαζαρίδου, υπεύθυνη της εταιρείας του Πολυκάστρου Γεωτεχνική Ανάπτυξης.