Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2018, 11:32:19 μμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2018 16:00

Πυρκαγιά ξέσπασε σε δύσβατη περιοχή του χωριού Σκρα Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τις 13:20 σε δύσβατη περιοχή του χωριού Σκρα στο Κιλκίς. Άμεσα στο σημείο έσπευσε ισχυρή πυροσβεστική δύναμη με εφτά οχήματα και 14 άτομα προσωπικό, ενώ από αέρος συνδράμει ένα ελικόπτερο, προκειμένου να τεθεί η φωτιά υπό έλεγχο.

Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2018 15:58

Συλλήψεις για παράνομη είσοδο αλλοδαπού

Γράφτηκε από τον

Συνελήφθησαν χθες (12 Οκτωβρίου 2018) το βράδυ στους Ευζώνους, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 2 αλλοδαποί ηλικίας 49 και 38 ετών, καθώς όπως διαπιστώθηκε, ο 49χρονος μετέφερε με το όχημα του τον 38χρονο, ο οποίος νωρίτερα είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα και σε βάρος του εκκρεμούσε το διοικητικό μέτρο της απαγόρευσης εισόδου στη χώρα.

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 2 γυναικών. Πήγαν στο σπίτι της 74χρονης και με την απειλή μαχαιριού αφαίρεσαν χρήματα και κοσμήματα.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς

Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018 21:27

Συνέδριο στο Κιλκίς για τις υπερτροφές

Γράφτηκε από τον

Η Ελληνική Εταιρεία Εθνοφαρμακολογίας είναι μία επιστημονική εταιρεία, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που έχει ως σκοπό της την καταγραφή, μελέτη, διάδοση και ανάπτυξη των παραδοσιακών θεραπειών.
Προκειμένου να επιτευχθούν οι σκοποί αυτοί, η Εταιρεία διοργανώνει επιστημονικά συνέδρια, διαλέξεις και σεμινάρια αναπτύσσοντας καίρια θέματα επιστημονικού ενδιαφέροντος, δημιουργώντας γέφυρες επικοινωνίας ανάμεσα σε σύγχρονες και παραδοσιακές πρακτικές.

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (από την υπογραφή  και έως είκοσι τέσσερις (24) μήνες), συνολικά εκατόν δέκα οκτώ (118) ατόμων για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών περιστάσεων για τις ανάγκες καθαριότητας των Κέντρων Υγείας του Πρωτοβάθμιου Εθνικού Δικτύου Υγείας (Π.Ε.Δ.Υ.) στις Περιφερειακές Ενότητες Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Κιλκίς, Σερρών, Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Ροδόπης και Έβρου αρμοδιότητας 4ης Υ.ΠΕ. Μακεδονίας- Θράκης που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων. Οι προκηρύξεις δημοσιεύθηκαν την Τετάρτη 10-10-2018 στις εφημερίδες του ν. Κιλκίς, ΕΙΔΗΣΕΙΣ και ΠΡΩΙΝΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ.

Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018 10:09

Συνελήφθη 48χρονος στο Κιλκίς για κατοχή κάνναβης

Γράφτηκε από τον

Συνελήφθη χθες (9 Οκτωβρίου 2018) το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, 48χρονος ημεδαπός, για κατοχή κάνναβης.

Ολιγόλεπτες διακοπές ρεύματος θα σημειωθούν από τον ΔΕΔΔΗΕ την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου σε τμήμα της πόλης του Κιλκίς και της Κρηστώνης, προκειμένου να συνδεθεί με το δίκτυο ηλεκτροδότησης το νέο οδικό τμήμα του δρόμου Κιλκίς-κόμβος Μαυρονερίου.

Το δυόμιση μηνών νεοφώτιστο βρέφος στην αγκαλιά της νονάς Εβελίνας (φωτογραφία) εφτά μηνών έμβρυο στη μήτρα της μητέρας του, έμελλε, παίρνοντας τον δρόμο για την προσφυγιά διασχίζοντας τον ποταμό Έβρο να περάσει απέναντι στην Ελλάδα.
Από Αφρίν Συρίας οι γονείς, αποφασίζουν λόγω των γεγονότων, να φύγουν στην Ευρώπη.