Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019, 4:05:24 μμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Συνελήφθη σήμερα, 15 Σεπτεμβρίου 2019, τα ξημερώματα, σε αγροτική περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 45χρονος ημεδαπός, καθώς μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών εντοπίστηκε να καλλιεργεί σε αγροτική περιοχή συνολικά 12 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 2 έως 4,5 μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019 17:09

Η etris electronic applications κλέβει την παράσταση στη 84η ΔΕΘ

Γράφτηκε από τον

Η κιλκισιώτικη εταιρεία etris electronic applications, κάνει τη διαφορά με το περίπτερό της στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης 2019.

Η etris βρίσκεται στο Περίπτερο 14, Stand 19, όπου σε συνεργασία με την ερευνητική ομάδα «Ανάπτυξης Ηλεκτροχημικών Αισθητήρων και Βιοαισθητήρων» του Τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων,παρουσιάζουν το κοινό project: Ιατροδιαγνωστικές φορητές συσκευές (“BioPoC”), το οποίο υλοποιείται στα πλαίσια της δράσης "Ερευνώ-Δημιουργώ-Καινοτομώ".

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της ΠΡΩΙΝΗΣ του Κιλκίς, της μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (13-9-2019)

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς / 12-9-2019

Τη σημασία της οδικής ασφάλειας, που είναι υπόθεση όλων μας, επισημαίνει η Ελληνική Αστυνομία, η οποία θα διανείμει ενημερωτικά φυλλάδια τροχαίας, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, σε γονείς και μαθητές σχολείων σε όλη τη χώρα.

Η  χωροθέτηση του Δικαστικού Μεγάρου  είναι το μείζον θέμα που αναμένεται να διευθετηθεί για να ξεκινήσει η κατασκευή του κτηρίου. Προς τούτο κι αφού στο Κιλκίς βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ  και τρεις μήνες ο σχετικός διάλογος έρχεται στο Κιλκίς την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κωνσταντίνος  Τσιάρας.

Στην επ’ αυτοφώρω σύλληψη τριών ανδρών Ρομά, ηλικίας 39, 41 και 42 ετών, προχώρησαν χθες το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς

Δικογραφία σε βάρος 65χρονου και 16χρονου ελληνικής καταγωγής καθώς και 23χρονης επίσης ελληνικής καταγωγής σχηματίστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς.

Όπως προέκυψε από την έρευνα το βράδυ του Σαββάτου, πήγαν με όχημα σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο Κιλκίς και με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσαν από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των 794 ευρώ, σύμφωνα με καταγγελία.