Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018, 8:47:32 μμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Το υπουργείο Υγείας προκήρυξε τις επτά θέσεις γιατρών, με την ειδικότητα της γενικής ιατρικής ή παθολογίας για τη λειτουργία της Τοπικής Ομάδας Υγείας (Τ.ΟΜ.Υ) στο Κιλκίς.

Η προκήρυξη αφορά όλες τις Τ.ΟΜ.Υ. της χώρας και συνολικά 953 γιατρούς. Η αίτηση κατατίθεται μόνο ηλεκτρονικά προς το Υπουργείο. Σύμφωνα με την προκήρυξη η κατάθεση θα πρέπει να γίνει μέχρι τις 22 Ιουνίου και ώρα 23:59, ωστόσο πληροφορίες της ΠΡΩΙΝΗΣ του Κιλκίς αναφέρουν πως μάλλον θα δοθεί παράταση μιας εβδομάδας.

Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018 09:48

Θέση εργασίας στην Euroagro A.E.

Γράφτηκε από τον

Η EUROAGRO Α.Ε. , Εταιρία Εμπορίας Αγροεφοδίων και Μελετών, ζητά για άμεση πρόσληψη Γεωπόνο A.E.I. ή Τ.Ε.Ι. για θέση στο Εμπορικό Τμήμα της εταιρίας στο Κιλκίς.

Απαραίτητα προσόντα των υποψηφίων :

√ 3ετή προϋπηρεσία σε ανάλογη θέση

√ Πολύ καλή γνώση και χρήση  Η/Υ 

√ Δίπλωμα οδήγησης

Παρακαλούμε αποστείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα υπ'όψιν Νικολέτας Κεσογλίδου στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σάββατο, 16 Ιουνίου 2018 20:04

“Κερνάμε Κιλκίς” στο τέλος του καλοκαιριού

Γράφτηκε από τον

Το Επιμελητήριο Κιλκίς, όπως είχαμε αποκαλύψει, με συνδιοργανωτή τον Δήμο Κιλκίς, διοργανώνουν το 4ο Φεστιβάλ «ΚΕΡΝΑΜΕ ΚΙΛΚΙΣ», στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας και τον περιβάλλοντα χώρο.
Το Φεστιβάλ θα διεξαχθεί από την Πέμπτη 30/8 έως και την Κυριακή 2/9/2018.

Με επιστολή του προς τον υπουργό Υγείας ο κ. Μανωλάς Αριστοτέλης του Γρηγορίου, υποστράτηγος Ε.Α. της Ελληνικής Αστυνομίας, κάτοικος Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής, υμνεί τη δουλειά και την ευγένεια των γιατρών και των νοσηλευτών του νοσοκομείου Κιλκίς.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

Εφάπαξ οικονομική ενίσχυση 1.000 ευρώ εγκρίθηκε από τον ΟΑΕΔ για τους ανέργους πρώην εργαζομένους των εταιρειών «Κλωστήρια Κιλκίς ΑΕ» και «Χαρτοποιία Θράκης ΑΕ».

Ειδικότερα, σε κάθε άνεργο πρώην εργαζόμενο της εταιρείας «Κλωστήρια Κιλκίς ΑΕ», που, κατά τη δημοσίευση της παρούσας απόφασης είναι εγγεγραμμένος στο μητρώο ανέργων του ΟΑΕΔ, καθώς και σε κάθε εργαζόμενο της εν λόγω εταιρείας, ο οποίος, κατά τη δημοσίευση της παρούσας έχει ασκήσει το δικαίωμα επίσχεσης εργασίας (άρθρο 325 ΑΚ) και πληροί τις προϋποθέσεις για να λάβει επιδότηση ανεργίας, λόγω επίσχεσης, από τον ΟΑΕΔ.

Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018 15:45

Προσωρινή διακοπή ρεύματος την Παρασκευή στο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι θα διακοπεί προσωρινά η παροχή ρεύματος από την κάτω πλευρά της πόλης του Κιλκίς (περιοχή Παναγίας) μέχρι τον οικισμό της Κρηστώνης την Παρασκευή 15 Ιουνίου από τις 12:00 έως τις 13:30  λόγω τεχνικών εργασιών στο δίκτυο.

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη, εφ’ όλης της ύλης για το Ψωμί, για «πολλούς αποδέκτες», μεταξύ των οποίων «κρατικές υπηρεσίες και καταναλωτές», έδωσε στις ΕΙΔΗΣΕΙΣ και στο κανάλι μας WΕΒ TV ο Πρόεδρος της Συντεχνίας Αρτοποιών Κιλκίς “Ο Προφήτης Ηλίας” Νικολ. Χατζηευφραιμίδης.

Κυριακή, 10 Ιουνίου 2018 21:50

Συνάντηση φορέων στο Πολύκαστρο για το LEADER

Γράφτηκε από τον

Την Τρίτη 5 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε δημόσια ενημερωτική συνάντηση για την πρώτη προκήρυξη του προγράμματος LEADER/CLLD στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας στο Πολύκαστρο.
Τα στελέχη της Αναπτυξιακής Κιλκίς, ο κ. Παναγιώτης Κωνσταντινίδης και η κ. Ρένα Διαμαντίδου, ενημέρωσαν τους ενδιαφερόμενους για τις προϋποθέσεις συμμετοχής τους στο πρόγραμμα το οποίο αφορά Ο.Τ.Α. και γενικά τους φορείς δημοσίου χαρακτήρα όπως οι σύλλογοι, για έργα - δράσεις στους τομείς των υπηρεσιών, των υποδομών, του πολιτισμού, του αθλητισμού, του περιβάλλοντος, με δωρεάν χρηματοδότηση έως και 100%.

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση της λαθρεμπορίας καπνικών προϊόντων, συνελήφθησαν χθες (9 Ιουνίου 2018) το πρωί σε περιοχές της Θεσσαλονίκης από αστυνομικά κλιμάκια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, συνολικά 7 άτομα σε διαφορετικές περιπτώσεις, για παράβαση του τελωνειακού κώδικα.

Κυριακή, 10 Ιουνίου 2018 13:09

Μετέφερε με το φορτηγό του 8 μετανάστες

Γράφτηκε από τον

Συνελήφθη στις 8 Ιουνίου 2018 το πρωί στους Ευζώνους από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Ευζώνων, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, 40χρονος αλλοδαπός, διότι διαπιστώθηκε στο ρυμουλκούμενο  φορτηγού οχήματος που οδηγούσε, να επιβαίνουν 8 αλλοδαποί, από τους οποίους ένας ανήλικος, οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.