Κυριακή, 19 Μαΐου 2019, 9:32:31 μμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Η τρέλα του παιχνιδιού είχε δυσάρεστες συνέπειες για έναν 16χρονο από το Κιλκίς που βρέθηκε στη Χαλκίδα για εκδρομή μαζί με το σχολείο του.

Η «δυσανεξία» και η αποστροφή των νέων προς την πολιτική η οποία εκδηλώνεται με την μορφή της απολιτικοποίησης απασχολεί κατά καιρούς το δημόσιο διάλογο

Πέμπτη, 16 Μαΐου 2019 17:05

Δραστηριότητα υπ. Δημάρχου Κιλκίς Παύλου Τονικίδη

Γράφτηκε από τον

Στην εθελοντική αιμοδοσία του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς
Στην εθελοντική αιμοδοσία του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Μαΐου στο νέο δημοτικό Πάρκο,

Με σεβασμό στην ιστορική μνήμη της ημέρας, τιμήθηκε την Κυριακή 12 Μαΐου 2019 η 101η Επέτειος της Μάχης του Σκρα στον ομώνυμο ορεινό οικισμό της Παιονίας. Το πρωί της Κυριακής πραγματοποιήθηκε δοξολογία στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου και ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο των Πεσόντων, χοροστατούντος του Αρχιμανδρίτη κ. Θεόκλητου.

Ο Δήμος Παιονίας τοποθέτησε νέες ταχυδρομικές γραμματοθυρίδες στους οικισμούς της Μεταμόρφωσης και του Μικρού Δάσους σύμφωνα με τις προδιαγραφές των ΕΛΤΑ και της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων.

Το βράδυ της Πέμπτης 23 Μαΐου η μεγάλη κεντρική συγκέντρωση του Δημήτρη Αγαθόπουλου στην αρχή του πεζόδρομου της 25ης Μαρτίου

Τρίτη, 14 Μαΐου 2019 18:37

Μήνυμα Μαρίας Τσοπούλου

Γράφτηκε από τον

Αγαπητές φίλες, φίλοι Δημότες,

Ένιωσα την ανάγκη να σας ευχαριστήσω για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου, για την πορεία μου στο Δήμο Κιλκίς ως υπάλληλος, αλλά και ως πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κιλκίς.

 Η τρέλα του παιχνιδιού είχε δυσάρεστες συνέπειες για έναν 16χρονο από το Κιλκίς που βρέθηκε στη Χαλκίδα για εκδρομή μαζί με το σχολείο του.

Ζεστή υποδοχή επεφύλαξαν στον υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη οι κάτοικοι της Ακροποταμιάς στην προχθεσινή περιοδεία του επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ συνοδεία στελεχών του.