Τρίτη, 23 Απριλίου 2019, 3:02:14 πμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Τρίτη, 16 Απριλίου 2019 21:12

Η Ανάσα Ευαισθησίας ευχαριστεί

Γράφτηκε από τον

Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Ανάσα Ευαισθησίας»ν Κιλκίς θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την «Αγροδυναμική Κιλκίς»

Τρίτη, 16 Απριλίου 2019 21:06

Εκλογές και νέα διοίκηση στον Ερυθρό Σταυρό

Γράφτηκε από τον

Για πρώτη φορά στη μακρόχρονη ιστορία του ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, βάσει του νέου Καταστατικού, πραγματοποίησε την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019 Γενική Συνέλευση, ταυτόχρονα στην Αθήνα και την επικράτεια για την εκλογή Διοικητικών Συμβουλίων τόσο στην Αθήνα όσο και στην περιφέρεια .

Πολυμελές κλιμάκιο του συνδυασμού με τους υποψ. Δημοτικούς Συμβούλους Αναστασιάδου Λένα, Γαβριηλίδη Παναγιώτη, Ζωηρό Μελά, Βαφειάδη Αναστάσιο, Αγγελίδου Βαλεντίνα Ειρήνη, Κιζιρίδη Δημήτριο, Καρολίδη Ηλία, Μελίδη Χρήστο και τον Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης υποψ. Δήμαρχο Αγαθόπουλο Δημήτριο, επισκέφθηκαν τον Βοτανικό Κήπο Κρουσσίων και συναντήθηκαν με την υπεύθυνη του κήπου κ. Μαλούπα Ελένη και τους εργαζόμενους.

«Η χθεσινή εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου Προέδρου του Επιμελητηρίου Κιλκίς ανάμεσα στους δύο πολύ αξιόλογους υποψήφιους κ. Μίλτο Αμανατίδη και κ. Χρήστο Χατζημλάδη, ο οποίος και εξελέγη τελικά, επιβεβαιώνει περίτρανα το πόσο εκτεθειμένοι είναι στα μάτια της τοπικής κοινωνίας όσοι βιάστηκαν να προδικάσουν το αποτέλεσμα και να στήσουν λαϊκό δικαστήριο εις βάρος μου.

Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019 22:56

Με τον Δημήτρη Τσαντάκη η Ευφροσύνη Κοκοβίδου

Γράφτηκε από τον

Ανακοίνωση υποψηφιότητας της ΚΟΚΟΒΙΔΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗΣ.

Η Ενωτική Δύναμη Κιλκίς συνεχίζει να δυναμώνει στην Κοινότητα Κιλκίς με την παρουσία της Φρόσως Κοκοβίδου, μιας περήφανης δασκάλας από το Κιλκίς που υπηρετεί στα Πομακοχώρια της Ξάνθης.

Και ο Γιώργος Παμποράκης με τον Χρήστο Γκουντενούδη και την "Παιονία Ισχυρή"

Την δυναμική του σταθερή συμμετοχή στη μάχη των Αυτοδιοικητικών Εκλογών του Μαΐου προσφέρει ο Αντιδήμαρχος Γεώργιος Παμποράκης με τον συνδυασμό «Παιονία Ισχυρή» με επικεφαλής τον Δήμαρχο Χρήστο Γκουντενούδη.

Όπως είχε αποκαλύψει από την Παρασκευή η ηλεκτρονική μας έκδοση, eidisis.gr, νέος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς είναι ο μηχανολόγος μηχανικός από τη Γουμένισσα Χρήστος Χατζημλάδης, μετά την παραίτηση του Παύλου Τονικίδη.

Στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου το μεσημέρι της Δευτέρας υπήρξαν τελικά δυο υποψηφιότητες από την πλευρά της πλειοψηφίας, του κ. Χατζημλάδη αλλά και του κ. Μιλτιάδη Αμανατίδη, βιοτέχνη από το Πολύκαστρο.

Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019 15:30

Αγγελίες/ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Θέσεις εργασίας

Γράφτηκε από τον
  • Ζητείται πρακτικός ηλεκτρολόγος σε θέση χειριστού μηχανημάτων με τριετή εμπειρία σε βιομηχανία στην Αξιούπολη.

Αποστολή βιογραφικών: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τηλ.: 23430-20640, ώρες 8.00-16.00

Ο Παντελής Δημητσάκης ζει στον Άσπρο και δραστηριοποιείται επαγγελματικά σαν ελεύθερος επαγγελματίας στην Παιονία.  Το ενδιαφέρον του για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο οικισμός και η ανησυχία που τον διακατέχει για το μέλλον της περιοχής  μας, τον οδήγησε στην απόφαση να συμμετέχει στις επόμενες δημοτικές εκλογές σαν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην δημοτική ενότητα Πολυκάστρου.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ / Γνωρίστε τους υποψήφιους συμβούλους για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου