Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019, 1:53:54 πμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2019 21:03

Παραλαβή και διανομή τροφίμων στους τρίτεκνους Πολυκάστρου

Γράφτηκε από τον

Για ακόμη μια φορά ο Σύλλογος Τριτέκνων Πολυκάστρου Δήμου Παιονίας Νομού Κιλκίς διανέμει τρόφιμα για Δέκατη συνεχή χρονιά.

Δραστηριοποιήθηκε μέσω του Προέδρου του Κολιώνη Χρήστου και κατάφερε να διανέμει τρόφιμα μέσω του Social Plate από την Κεντρική Αγορά Θεσσαλονίκης Α.Ε. αφού ήρθε σε συνεννόηση με τον Σύλλογο Τρίτεκνων ΕΣΤΙΑ Θεσσαλονίκης τον οποίο ευχαριστούμε ιδιαίτερα, καθώς και τους ανθρώπους που βοηθούν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα στην Κεντρική Αγορά Θεσσαλονίκης Α.Ε. τους συλλόγους.

Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2019 19:19

Η συγκίνηση του Α/ΓΕΣ στο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Του Ηλία Προύφα

Συγκίνηση για το νέο Αρχηγό ΓΕΣ, Αντιστράτηγο Γεώργιο Καμπά, προχθές στο Κιλκίς. Μετά το τέλος της περιοδείας του στο στρατηγείο και σε μονάδες της 71ης Α/Μ Ταξιαρχίας ''ΠΟΝΤΟΣ'' και προτού αναχωρήσει για την Αθήνα,  ο Αρχηγός ΓΕΣ έκανε μια σύντομη στάση στη ΛΑΦ της πόλης, όπου ζήτησε να δει τα ΣΟΑ, που βρίσκονται στον περίβολο της λέσχης.

Σάββατο, 09 Φεβρουαρίου 2019 22:20

H Anatomic Help στην Arab Health 2019!

Γράφτηκε από τον

Η Anatomic Help για μια ακόμα χρονιά έλαβε μέρος με μεγάλη επιτυχία στην σπουδαία διεθνή έκθεση ιατρικών ειδών ARAB HEALTH που διεξάγεται κάθε χρόνο στο Ντουμπάι.
Η εταιρία συμμετείχε για μια ακόμη φορά με το δικό της περίπτερο, το οποίο και προσέλκυσε το ενδιαφέρον εκατοντάδων επισκεπτών από όλο τον κόσμο!

Σάββατο, 09 Φεβρουαρίου 2019 21:53

“Ανάσα” καθημερινή στα παιδιά του νοσοκομείου Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

O Σύλλογος Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς διακρίνεται για την ευαισθησία του στο θέμα υγείας ατόμων και ιδιαίτερα παιδιών.
Με τη σκέψη ότι μπορούμε, αν το θέλουμε, να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των παιδιών που νοσηλεύονται στην Παιδιατρική πτέρυγα του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς προβήκαμε σε μια κίνηση αγάπης σήμερα, μετά από προσωπική απόφαση.

Σάββατο, 09 Φεβρουαρίου 2019 19:09

ΟΠΑΚ: Το πρόβλημα με τα αδέσποτα ζώα στο δήμο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Ένα από τα θέματα που απασχολούν έντονα τους πολίτες του Δήμου Κιλκίς τα τελευταία χρόνια είναι η παρουσία μεγάλου αριθμού αδέσποτων ζώων (κυρίως σκύλων) σε κατοικημένες περιοχές και τα προβλήματα που αυτή συνεπάγεται για την ασφάλεια των πολιτών, τη δημόσια υγεία, αλλά και τις συνθήκες διαβίωσης των ίδιων των ζώων. Υπάρχουν πολυάριθμες καταγγελίες για επιθέσεις από αδέσποτα ζώα και για αίσθημα φόβου μετακίνησης σε ορισμένες περιοχές, ενώ και η ΟΠΑΚ από την πρώτη μέρα της δημιουργίας της έγινε αποδέκτης μηνυμάτων από συμπολίτες μας για την ανάγκη «να γίνει κάτι» ώστε να αντιμετωπισθεί το θέμα αυτό.

Παρασκευή, 08 Φεβρουαρίου 2019 14:35

Συλλήψεις για ναρκωτικά και κλοπές

Γράφτηκε από τον

Συνελήφθη χθες (7 Φεβρουαρίου 2019) το απόγευμα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 24χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα αποθήκης που χρησιμοποιούσε, διαπιστώθηκε να καλλιεργεί με τη μέθοδο της υδροπονίας ένα δενδρύλλιο κάνναβης, έχοντας αναπτύξει κατάλληλο εξοπλισμό (λαμπτήρα, ανεμιστήρα, εξαερισμό κ.α.). Επίσης στην παραπάνω αποθήκη και στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 132 γραμμαρίων.

Παρασκευή, 08 Φεβρουαρίου 2019 13:39

Ο Ιατρικός Σύλλογος Κιλκίς ενημερώνει για την εποχική γρίπη

Γράφτηκε από τον

Τα συμπτώματα της γρίπης Η1Ν1 περιλαμβάνουν: αιφνίδια έναρξη υψηλού πυρετού, βήχα, πόνο στους μύες και τις αρθρώσεις. Επίσης, μπορεί να εμφανιστεί καταρροή, πονόλαιμος, πονοκέφαλος, ρίγη, αίσθημα κόπωσης, διάρροια και έμετοι.

Οι συνεχείς περιπολίες των αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς για την πρόληψη και αποτροπή έκνομων ενεργειών, οδήγησαν στην επ’ αυτοφώρω σύλληψη 3 ατόμων, για κλοπή καλωδίων χαλκού από εγκαταστάσεις επιχείρησης.

Παρασκευή, 08 Φεβρουαρίου 2019 12:53

Αμοιρίδης vs Τονικίδη

Γράφτηκε από τον

Από το μέλος της διοίκησης του Επιμελητηρίου Κιλκίς Παναγιώτη Αμοιρίδη λάβαμε επιστολή με την οποία καταγγέλλει τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Παύλου Τονικίδη:

Κύριε Διευθυντά,

Στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΒΕ Κιλκίς, της 7/2/2019,  τέθηκε ως θέμα, η καταχρηστική χρήση από τον κ. Τονικίδη των τηλεφώνων και του προσωπικού του Επιμελητηρίου, για την οργάνωση της εκδήλωσης κοπής πίτας του Δημοτικού του Συνδυασμού. Επί του θέματος αυτού,  έκανα την εξής παρέμβαση:

Παρασκευή, 08 Φεβρουαρίου 2019 11:25

Ενημερωτικές Εκδηλώσεις της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ για τις Δράσεις του ΕΠΑνΕΚ

Γράφτηκε από τον

Στο πλαίσιο του σχεδιασμού σειράς ενημερωτικών εκδηλώσεων από την Ειδική Γραμματεία ΕΠ ΕΤΠΑ & ΤΣ/Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του ΕΠΑνΕΚ και τον ΕΦΕΠΑΕ, η ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ, εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ, σε συνεργασία με Επιμελητήρια της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, διοργανώνει σειρά ενημερωτικών εκδηλώσεων για την παρουσίαση των Δράσεων του ΕΠΑνΕΚ, ΕΣΠΑ 2014-2020 : «Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων» και «Εργαλειοθήκη Επιχειρηματικότητας : Εμπόριο-Εστίαση-Εκπαίδευση.