Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018, 11:51:25 πμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2018 12:06

Η ELVIAL ζητά νέους συνεργάτες για εργατοτεχνικό προσωπικό

Γράφτηκε από τον

Η ELVIAL ΑΕ λόγω της συνεχούς ανάπτυξής της στον κλάδο του αλουμινίου ζητά νέους συνεργάτες για εργατοτεχνικό προσωπικό.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

  • Ικανότητα επικοινωνίας και συνεργασίας
  • Δυνατότητα εργασίας σε βάρδιες
  • Επαγγελματισμός , αίσθημα ευθύνης, συνέπεια, ομαδικότητα
  • Προϋπηρεσία επιθυμητή
Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2018 20:21

Σύλληψη νεαρού για κατοχή ναρκωτικών

Γράφτηκε από τον

Χθες το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς ένας 31χρονος Έλληνας. Στην οικία του διαπιστώθηκε να κατέχει ποσότητα κάνναβης βάρους 9,5 γραμμαρίων, φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους 46 γραμμαρίων, 4 ναρκωτικά δισκία και υγρή μεθαδόνη, τα οποία κατασχέθηκαν.

Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2018 09:58

Θέσεις εργασίας στην ΑΛΟΥΜΥΛ

Γράφτηκε από τον

Η ALUMIL, ένας από τους μεγαλύτερους και πιο προηγμένους τεχνολογικά βιομηχανικούς Ομίλους στον τομέα της έρευνας, ανάπτυξης και παραγωγής προϊόντων διέλασης αλουμινίου στην Ευρώπη, επιθυμεί να καλύψει τις παρακάτω θέσεις:

Τρίτη, 28 Αυγούστου 2018 19:57

Απεβίωσε ο Μανώλης Λαζαρίδης

Γράφτηκε από τον

Ένας σεμνός άνθρωπος και ενεργός πολίτης, με σημαντική προσφορά στην κοινωνία του Κιλκίς, ο Μανώλης Λαζαρίδης, απεβίωσε σήμερα το πρωί στο Κιλκίς, την πόλη που τόσο αγάπησε και υπηρέτησε.

Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2018 12:44

«Νέκρωσαν» τα τηλέφωνα στο κτίριο του ΙΚΑ Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Σοβαρή βλάβη στο τηλεφωνικό κέντρο-δίκτυο του κτιριακού συγκροτήματος του Υποκαταστήματος Μισθωτών Κιλκίς (τ. ΙΚΑ Κιλκίς) είχε σαν αποτέλεσμα από το πρωί της Δευτέρας 27 Αυγούστου να «νεκρώσουν» τα τηλέφωνα όλων των υπηρεσιών του.

Δεν αποκλείεται η βλάβη να αποκατασταθεί ακόμη και την Τετάρτη, οπότε ας το έχουν υπόψη τους όσοι πρέπει να επικοινωνήσουν τηλεφωνικώς με το ΙΚΑ Κιλκίς.

Στο πλαίσιο του σχεδιασμού σειράς ενημερωτικών εκδηλώσεων από την Ειδική Γραμματεία ΕΠ ΕΤΠΑ & ΤΣ/Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του ΕΠΑνΕΚ και τον ΕΦΕΠΑΕ, η ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ, Εταίρος-Περιφερειακή Μονάδα του  ΕΦΕΠΑΕ με χωρική και επιχειρησιακή ευθύνη στις Περιφέρειες της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Κιλκίς, διοργανώνουν ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση για την παρουσίαση των δράσεων του ΕΠΑνΕΚ , ΕΣΠΑ 2014-2020, «ΨΗΦΙΑΚΟ ΒΗΜΑ» και «ΨΗΦΙΑΚΟ ΑΛΜΑ».

Κυριακή, 26 Αυγούστου 2018 22:32

Σύλληψη νεαρού για κατοχή όπλων στο Πολύκαστρο

Γράφτηκε από τον

Συνελήφθη σήμερα τα ξημερώματα στο Πολύκαστρο Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, 19χρονος αλλοδαπός, από την Αυστρία διότι σε αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν ένα σπρέι πιπεριού και ένα πτυσσόμενο μαχαίρι.

Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2018 12:48

Πουλούσε 47 δοχεία λάδι αμφιβόλου ποιότητας στο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Συνελήφθη σε περιοχή του Κιλκίς, 29χρονος διότι σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματός του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 47 δοχεία χωρητικότητας των 5 λίτρων, που περιείχαν λάδι άγνωστης προέλευσης.

Ο 29χρονος διέθετε προς πώληση τα δοχεία με το λάδι, με την ένδειξη «Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο», χωρίς να κατέχει τη σχετική πιστοποίηση. Επιπλέον κατασχέθηκε το όχημα που χρησιμοποίησε.

Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2018 12:47

Διακοπή ρεύματος σε πέντε οικισμούς

Γράφτηκε από τον

Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι  την Παρασκευή 24 Αυγούστου θα διακοπεί προσωρινά η παροχή ρεύματος στους οικισμούς Κορομηλιά, Ξηρόβρυση, Πλαγιά  Αγία Κυριακή και Κορυφή από τις 8:00 έως τις 14:00 εξαιτίας τεχνικών εργασιών στο δίκτυο της περιοχής.