Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019, 6:36:59 πμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2019 15:05

Φέρτε μου ένα τσιπουράκι, πριν καταντήσει ουισκάκι

Γράφτηκε από τον

Ξεχάστε το "άγιο τσιπουράκι" που δρόσιζε τα μεσημέρια σας. Εφεξής το τσιπουράκι, το παραδοσιακό ποτό της Μακεδονίας, της Θράκης και της Θεσσαλίας -

Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2019 15:03

Αυτοκινητόδρομος το τμήμα Χαλάστρα-Πολύκαστρο

Γράφτηκε από τον

Το έργο της αναβάθμισης σε αυτοκινητόδρομο του τμήματος του άξονα Α1 Πολύκαστρο -Χαλάστρα περιλαμβάνεται στα δυο εν συνόλω οδικά έργα του Στρατηγικού Σχεδίου Μεταφορών στην Κεντρική Μακεδονία,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς, ευχαριστεί τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κ. Γεώργιο Γεωργαντά,  για την άμεση ανταπόκριση και επίλυση του θέματος έλλειψης Ιατρού, που παρουσιάστηκε στην Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου μας. Με άμεσο τρόπο, καλύφθηκε η κενή θέση και είμαστε σίγουροι ότι όπως πάντα, έτσι και στη συνέχεια, θα έχουμε την αμέριστη συμπαράσταση του κ. Γεωργαντά σε ότι θέμα προκύψει στο Νοσοκομείο. 

Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2019 13:03

Οι Κιλκισιώτες πανηγύρισαν τον Προφήτη Ηλία τον Θεσβίτη

Γράφτηκε από τον

Με θρησκευτική κατάνυξη και μέσα σε κλίμα πνευματικής χαράς εκατοντάδες Κιλκισιώτες τίμησαν και φέτος τον Άγιο ένδοξο Προφήτη Ηλία τον Θεσβίτη,

Δεν σχετίζεται με την πολύμηνη ταλαιπωρία των δημοτών από το μπλακ άουτ στις υπηρεσίες καθαριότητας της Παιονίας η διαμαρτυρία του κ. Δημήτριου Δελαΐδη από την Αξιούπολη.

Τελικά όλα των αδέσποτων δύσκολα... Η πληγή που δεν κατέστη δυνατόν να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά από το δήμο Κιλκίς, τα αδέσποτα ζώα, αναδείχθηκε για άλλη μια φορά στο Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς,

Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019 22:34

Ομαδική ασφάλιση των κυνηγών Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κιλκίς, προκειμένου να προβεί στην ομαδική ασφάλιση των κυνηγών μελών του για την κυνηγετική περίοδο 2019-2020, προκηρύσσει διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την επιλογή ασφαλιστικής εταιρείας. Οι προσφορές θα κατατεθούν στο Γραφείο του Συλλόγου μέχρι την 05 Αυγούστου 2019.

Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019 22:33

Υπό μερικό έλεγχο πυρκαγιά στο δήμο Παιονίας Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε το απόγευμα η πυρκαγιά που ξέσπασε σε αγροτοδασική περιοχή στον δήμο Παιονίας Κιλκίς, στα σύνορα με τη Βόρεια Μακεδονία.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η πυρκαγιά, που ξέσπασε στη γειτονική χώρα, δεν πήρε διαστάσεις. Οι δυνάμεις που επιχείρησαν στο σημείο έφτασαν μέχρι τα 15 οχήματα.

Όλα δείχνουν ότι η επιλογή του κτηρίου του πρώην Εκκλησιαστικού Λυκείου της Μητρόπολης Κιλκίς ως στέγης των δικαστικώ ν υπηρεσιών εγκαταλείπεται καθώς προκρίνεται η ανέγερση νέου κτηρίου. Εξάλλου και καθ' ον χρόνο το σενάριο ήταν ενεργό δεν διακρίθηκαν στο Υπουργείο Δικαιοσύνης για την ταχύτητα αποφάσεων και δράσεων υλοποίησης του σχεδίου.
Η λύση εγκαταλείπεται αλλά παραμένουν στην πόλη του Κιλκίς:

Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2019 15:57

Αγγελίες/ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Θέσεις εργασίας

Γράφτηκε από τον

Η εταιρεία ZINCOMETAL S.A. μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον τομέα των Ολοκληρωμένων συστημάτων φωτισμού και Οδικής ασφάλειας με έδρα το Κιλκίς, ζητεί να προσλάβει Πολιτικό Μηχανικό / Μηχανολόγο Μηχανικό για το τμήμα Μελετών.