Κυριακή, 16 Ιουνίου 2019, 11:38:49 πμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

"Χιλιάδες πολίτες του Δήμου Κιλκίς την Κυριακή 26 Μαΐου 2019 μας τίμησαν με την ψήφο τους. Είναι μεγάλη τιμή κι ευθύνη για εμάς η προτίμησή τους.

Μαζί με εμάς όμως επέλεξαν και τις άλλες δύο δημοτικές παρατάξεις που μπήκαν τελικά στην τελική κούρσα της εκλογής την Κυριακή 2 Ιουνίου.

Ντιμπέιτ μεταξύ των δυο υποψήφιων δημάρχων Κιλκίς για το δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, Δημήτρη Κυριακίδη και Παύλου Τονικίδη, θα έχουμε το μεσημέρι της Πέμπτης στον τηλεοπτικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, την TV100.

Το ντιμπέιτ θα γίνει στην εκπομπή "Πέριξ" στις 12:45, το οποίο και θα συντονίσει η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής Βιβή Ανδρίτσου.

Δήλωση Χρήστου Γκουντενούδη για το αποτέλεσμα των Δημ. Εκλογών

Αγαπητοί Συνδημότες και Συνδημότισσες,

Εκ μέρους όλων των μελών και των συνεργατών του Συνδυασμού μας «ΠΑΙΟΝΙΑ ΙΣΧΥΡΗ», επιθυμώ να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου προς όλους όσοι μας στηρίξατε στις Δημοτικές Εκλογές της περασμένης Κυριακής.

Θριαμβευτική ήταν η εκλογή των δυο περιφερειακών συμβούλων της παράταξης του Απόστολου Τζιτζικώστα στο Κιλκίς. Ο αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης και η Νατάσα Σωτηριάδου εκλέχτηκαν με σαρωτικό τρόπο. Με την κα Σωτηριάδου να εντυπωσιάζει με την πρώτη παρουσία της στο ψηφοδέλτιο Τζιτζικώστα.

Επίσημα αποτελέσματα της Δημοτικής Ενότητας Λιβαδίων δήμου Παιονίας

Επίσημα αποτελέσματα της Δημοτικής Ενότητας Ευρωπού δήμου Παιονίας

Επίσημα αποτελέσματα της Δημοτικής Ενότητας Πικρολίμνης

Επίσημα αποτελέσματα της Δημοτικής Ενότητας Μουριών

Επίσημα αποτελέσματα της Δημοτικής Ενότητας Κρουσσών

Η παντοκρατορία Τζιτζικώστα με ...καθεστωτική πλειοψηφία άνω του 60% στην Κεντρική Μακεδονία επιβεβαιώθηκε και στις κάλπες του ν. Κιλκίς.
Για τις περιφερειακές εκλογές λοιπόν και με καταμετρημένο το 65% των ψήφων στις κάλπες του ν. Κιλκίς ο Τζιτζικώστας λαμβάνει +61% και από χαοτική απόσταση ακολουθούν ο Χρ. Γιαννούλης με +10% με τον Χρήστο Παπαστεργίου να έπεται με σχεδόν 8% και τον Σωτήρη Αβραμόπουλο να αγγίζει το 7%.