Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2018, 6:25:50 πμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Η Φάρμα Κουκάκη συμμετείχε και φέτος στην παγκόσμια έκθεση τροφίμων και ποτών Sial 2018 που διεξήχθη στο Παρίσι στις 21 – 25 Οκτωβρίου. Στην έκθεση έλαβαν μέρος 7.020 εταιρίες από 109 χώρες ενώ οι επισκέπτες ξεπέρασαν τις 160.000.
Η Ελληνική γαλακτοβιομηχανία από το Κιλκίς έκλεψε και φέτος τις εντυπώσεις αποσπώντας τα θετικότερα σχόλια για το καλαίσθητο περίπτερο, την πλήρη γκάμα προϊόντων εξαγωγών και την άψογη οργάνωση και εξυπηρέτηση.

Πέμπτη, 01 Νοεμβρίου 2018 14:19

Αγγελίες/ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Θέση εργασίας

Γράφτηκε από τον

Ζητείται ζευγάρι ή οικογένεια  για εργασία και διαμονή σε κτηνοτροφική μονάδα, για φροντίδα ζώων,  που βρίσκεται στον Επτάλοφο Κιλκίς.

Στοιχεία επικοινωνίας 697 9245966 ώρες επικοινωνίας  8:30 με 16:00.

Πέμπτη, 01 Νοεμβρίου 2018 00:00

Συμφωνία Anatomic Help με το Κατάρ

Γράφτηκε από τον

Η Αnatomic Help Α.Ε, ως εταιρεία με έντονο εξαγωγικό προσανατολισμό, με υπερηφάνεια ανακοινώνει τη σύναψη συνεργασίας με τον όμιλο επιχειρήσεων Αlmana Group, για την προμήθεια ορθοπεδικών και ανατομικών ειδών σε μία ακόμα χώρα της Μ. Ανατολής και πιο συγκεκριμένα στην αγορά του Κατάρ.

Συνελήφθησαν στις 29 Οκτωβρίου το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, 2 ημεδαποί ηλικίας 28 και 32 ετών, καθώς και 2 ημεδαπές ηλικίας 20 και 24 ετών, καθώς στη θέα των αστυνομικών, απέρριψαν από το όχημα που επέβαιναν 1 συσκευασία με ποσότητα κάνναβης βάρους 10 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.

Το ΙΝ.Ε. της Γ.Σ.Ε.Ε., Περιφερειακό Παράρτημα Κ. Μακεδονίας – Βέροια, σε συνεργασία με το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Κιλκίς, το Επιμελητήριο Κιλκίς, τον Εμπορικό Σύλλογο Κιλκίς, το Δικηγορικό Σύλλογο Κιλκίς και την Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ν. Κιλκίς (ΕΦΕΕ ν. Κιλκίς) σας προσκαλούν τη Δευτέρα 5/11/2018 & ώρα 18:00 σε εκδήλωση – συζήτηση με θέμα:

Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2018 23:33

Άγιο είχαν οι εργαζόμενοι του ΤΣΜΕΔΕ στο Κιλκίς!

Γράφτηκε από τον

Άγιο είχαν οι δυο εργαζόμενοι του ασφαλιστικού ταμείου ΤΣΜΕΔΕ στο Κιλκίς αφού τους ήρθε ο ουρανός σφοντύλι!
Τα γραφεία του ΤΣΜΕΔΕ στο Κιλκίς βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, σε ισόγειο κατάστημα, δίπλα στα ΕΛΤΑ. Και παρά το γεγονός πως η οικοδομή που στεγάζονται δεν είναι από τα παλιά κτήρια του Κιλκίς, οι εργαζόμενοι είδαν να τους πέφτει ο… ουρανός στο κεφάλι.

Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2018 22:36

Το Κιλκίς τίμησε την εθνική επέτειο του ΟΧΙ

Γράφτηκε από τον

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και τη δέουσα μεγαλοπρέπεια εορτάσθηκε η εορτή της Αγίας Σκέπης της Θεοτόκου και της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 στην Ιερά Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου με επίκεντρο των επετειακών εκδηλώσεων την πόλη του Κιλκίς.

Με ιδιαίτερη επισημότητα και λαμπρότητα εορτάστηκε και φέτος η επέτειος απελευθέρωσης της Παιονίας από τον οθωμανικό ζυγό, στην ιστορική πρωτεύουσα του Δήμου, τη Γουμένισσα.

Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών νομού Κιλκίς, μετά από πρόταση του προέδρου του Κώστα Παπανικολάου, έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα των στρατευμένων και επιστρατευμένων οπλιτών με καταγωγή από το νομό Κιλκίς, που έπεσαν στα βουνά της Αλβανίας κατά τον Ελληνοϊταλικό Πόλεμο του 1940-41, αγωνιζόμενοι για την προστασία και τιμή της Πατρίδας.

Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2018 19:40

Η SANIDAS στην 1η Κλαδική Έκθεση Κοζάνης

Γράφτηκε από τον

Ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της εταιρίας SANIDAS στην 1η Κλαδική Έκθεση και συνέδριο Αρωματικών, Φαρμακευτικών φυτών και προϊόντων αυτών στο Εκθεσιακό Κέντρο στα Κοίλα Κοζάνης.