Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2017, 1:49:29 μμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Δευτέρα, 04 Δεκέμβριος 2017 21:56

Επανεκλογή Π. Τονικίδη στο Επιμελητήριο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Την επανεκλογή του ως πρόεδρος στο Επιμελητήριο Κιλκίς εξασφάλισε για τέταρτη συνεχή θητεία ο Παύλος Τονικίδης.

Μετά την πρωτιά του στο Τμήμα Υπηρεσιών ο Π. Τονικίδης κερδίζει και το Εμπορικό Τμήμα και απομένει η καταμέτρηση των ψήφων στο Τμήμα Μεταποίησης, όπου βεβαίως εκεί εμφανίζεται πιο ισχυρός από τον Κώστα Βιολιτζή.

Δευτέρα, 04 Δεκέμβριος 2017 21:26

ΟΙ ψήφοι των συμβούλων του Κ. Βιολιτζή στο Τμήμα Υπηρεσιών

Γράφτηκε από τον

Ο Παναγιώτης Αμοιρίδης αναδείχθηκε πρώτος σε ψήφους ανάμεσα στους υποψηφίους συμβούλους του Κώστα Βιολιτζή στο Τμήμα Υπηρεσιών του Επιμελητηρίου Κιλκίς, συγκεντρώνοντας 110 ψήφους. Ακολούθησαν: Γεωργία Κολεσιώτου 92, Μιχάλης Αναστασιάδης 88, Σταμάτης Λουπεΐδης 75, Σοφία Τατσιούδη 54.

Ολα τα ονόματα και οι ψήφοι που έλαβαν στον πίνακα που δημοσιεύουμε.

Δευτέρα, 04 Δεκέμβριος 2017 20:45

Οι πέντε πρώτοι του Τονικίδη στο Τμήμα Υπηρεσιών

Γράφτηκε από τον

Οι ΕΙΔΗΣΕΙΣ καταγράφουν τους ψήφους που έλαβαν οι υποψήφιοι σύμβουλοι με τον συνδυασμό του Παύλου Τονικίδη στο Τμήμα Υπηρεσιών.

Για την πρώτη πεντάδα έχουμε: Πρώτος αναδείχθηκε ο Κώστας Σιωνίδης με 114 ψήφους, ακολουθεί ο Γιώργος Βλάχος με 93, ο Χρήστος Χατζημλάδης με 73, ο Κώστας Ευθυμίου με 68 και η Βασιλική Σαπλατέρα με 63.

Οι ψήφοι όλων των υποψηφίων στον πίνακα που ακολουθεί.

Δευτέρα, 04 Δεκέμβριος 2017 20:34

Οριακή πρωτιά Τονικίδη στο Τμήμα Υπηρεσιών

Γράφτηκε από τον

Οριακή είναι η πρωτιά του υποψήφιου προέδρου για το Επιμελητήριο Κιλκίς, Παύλου Τονικίδη, στο Τμήμα Υπηρεσιών.

Η δεύτερη καταμέτρηση των ψήφων έδωσε:

Δευτέρα, 04 Δεκέμβριος 2017 19:45

Πρωτιά Π. Τονικίδη στο Τμήμα Υπηρεσιών

Γράφτηκε από τον

Πρωτιά καταγράφει στο τμήμα Υπηρεσιών το ψηφοδέλτιο του Παύλου Τονικίδη για τις εκλογές στο Επιμελητήριο Κιλκίς.

Σύμφωνα με πληροφορίες των ΕΙΔΗΣΕΩΝ, στο τμήμα αυτό ψήφισαν 781 μέλη του Επιμελητηρίου. Ο Π. Τονικίδης συγκέντρωσε 400 ψήφους, ο Κώστας Βιολιτζής 363 και ο Κώστας Τσαουσίδης 13 ψήφους και 5 άκυρα-λευκά.

Η καταμέτρηση των ψήφων συνεχίζεται και για τα υπόλοιπα τμήματα.

Δευτέρα, 04 Δεκέμβριος 2017 18:34

1776 μέλη του Επιμελητηρίου ψήφισαν για τη νέα διοίκηση

Γράφτηκε από τον

Με μεγάλη συμμετοχή μελών και έντονη κινητικότητα των υποψηφίων ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία στο Επιμελητήριο Κιλκίς και στις τρεις ημέρες των εκλογών.

Ο συνολικός αριθμός των μελών του Επιμελητηρίου που έφθασε στην κάλπη το τρίημερο, έφθασε τους 1776.

Το Σάββατο, πρώτη ημέρα των εκλογών, στην κάλπη του Πολυκάστρου βρέθηκαν 501 ψηφοδέλτια, ενώ την Κυριακή στο Κιλκίς ψήφισαν 575 μέλη και τη Δευτέρα 700.

Δευτέρα, 04 Δεκέμβριος 2017 13:44

Διακοπές υδροδότησης στο Κιλκίς από Τρίτη έως και Παρασκευή

Γράφτηκε από τον

Ενημερώνονται οι καταναλωτές της πόλης του Κιλκίς που κατοικούν μεταξύ των οδών Καραολή Δημητρίου, 25ης Μαρτίου, Οδησσού, Σάντας, ότι θα πραγματοποιούνται προγραμματισμένες διακοπές υδροδότησης λόγω σύνδεσης των ακινήτων με το νέο δίκτυο ύδρευσης.

Κυριακή, 03 Δεκέμβριος 2017 21:02

Αναρτήσεις δασικών χαρτών στο Κιλκίς στις 7 Δεκεμβρίου

Γράφτηκε από τον

Το ΤΕΕ/Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας και το ΓΕΩΤΕΕ - Παράρτημα Κεντρικής Μακεδονίας, με την υποστήριξη του Δήμου Κιλκίς,  οργανώει εκδήλωση – σεμινάριο  σχετικά με την Ανάρτηση Δασικών Χαρτών στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς. Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των Μηχανικών, των Δασολόγων και των Νομικών και των Δημοσίων Υπηρεσιών για  θέματα της αρμοδιότητάς τους αλλά και των πολιτών για τα  θέματα που τους αφορούν  και η απάντηση τυχόν αποριών.

Από το Νοσοκομείο του Κιλκίς ξεκίνησε, ως είθισται, ο νέος κύκλος των επιστημονικών Διανοσοκομειακών συναντήσεων της Βόρειας Ελλάδας, με τη φροντίδα της Ορθοπαιδικής κλινικής του νοσοκομείου Κιλκίς και της Ορθοπαιδικής  Τραυματολογικής Εταιρείας Μακεδονίας Θράκης (ΟΤΕΜΑΘ).

Κυριακή, 03 Δεκέμβριος 2017 19:59

1076 μέλη του Επιμελητηρίου ψήφισαν Σάββατο και Κυριακή

Γράφτηκε από τον

Με μεγάλη συμμετοχή μελών και έντονη κινητικότητα των υποψηφίων ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία στο Επιμελητήριο Κιλκίς τις δυο πρώτες ημέρες των εκλογών.

Ο συνολικός αριθμός των μελών του Επιμελητηρίου που έφθασε στην κάλπη το Σάββατο και την Κυριακή, σύμφωνα με πληροφορίες των ΕΙΔΗΣΕΩΝ, ανήλθε στους 1076.