Σάββατο, 21 Ιουλίου 2018, 5:09:37 πμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Τρίτη, 03 Ιουλίου 2018 14:30

Νέες προσλήψεις στον ΑΔΜΗΕ – 15 θέσεις στο ν. Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Την πρόσληψη 169 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ανακοίνωσε ο ΑΔΜΗΕ για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Υπηρεσιών της ΑΔΜΗΕ Α.Ε.

Οι θέσεις αφορούν στους Νομούς Αιτωλοακαρνανίας, Αττικής, Αρκαδίας, Άρτας, Αχαΐας, Θεσσαλονίκης, Κιλκίς, Κοζάνης, Λακωνίας & Λάρισας.

Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι  την Τετάρτη 4 Ιουλίου θα διακοπεί προσωρινά η παροχή ρεύματος στους οικισμούς Κορομηλιά, Ξηρόβρυση, Πλαγιά και Αγία Κυριακή από τις 8:00 έως τις 13:30 εξαιτίας τεχνικών εργασιών στο δίκτυο της περιοχής.

Κυριακή, 01 Ιουλίου 2018 21:10

H ιστορική διαδρομή της Κονσερβοποιίας Βορείου Αιγαίου

Γράφτηκε από τον

H ιστορική διαδρομή της Κονσερβοποιίας Βορείου Αιγαίου, αρχίζει να εκτυλίσσεται 148 χρόνια πριν. Τα προγονικά μέλη της οικογενειακής επιχείρησης, Θρασύβουλος και Γιώργος Τζίκας, ξεκίνησαν με έδρα τη Βόρεια Ελλάδα να δραστηριοποιούνται στο χώρο του τροφίμου, ανοίγοντας δύο παντοπωλεία στη Βέροια.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς

Κυριακή, 01 Ιουλίου 2018 20:02

Κυκλοφοριακό χάος στο Τελωνείο Ευζώνων

Γράφτηκε από τον

Δημοσιεύουμε κείμενο-καταγγελία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ν. Κιλκίς:

Μια εικόνα χίλιες λέξεις Στην αρχή του καλοκαιριού αυτή η σημερινή  εικόνα απεικονίζει την πραγματικότητα στο Τμήμα Διαβατηριακού  Ελέγχου Ευζώνων, τα μεγαλύτερα χερσαία σύνορα της χώρας και που θα υπάρχει καθημερινά ως το τέλος του καλοκαιριού.

Το υπάρχον τμήμα διαχειρίζεται και ελέγχει καθημερινά από 25.000 ως 45.000 τουρίστες κατά την είσοδο αλλά και την έξοδο από την χώρα.

Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2018 21:50

H Anatomic Help στην Africa Health 2018!

Γράφτηκε από τον

Η Anatomic Help τον Ιούνιο συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία για πρώτη φορά στην σπουδαία διεθνή έκθεση ιατρικών ειδών AFRICA HEALTH που διεξάγεται κάθε χρόνο στο Γιοχάνεσμπουργκ της Νότιας Αφρικής.
Η εταιρία συμμετείχε με το δικό της περίπτερο, το οποίο και προσέλκυσε το ενδιαφέρον εκατοντάδων επισκεπτών από όλες τις χώρες της Αφρικής.

Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018 21:10

Έναρξη λειτουργίας του Κολυμβητηρίου Ευρωπού

Γράφτηκε από τον

Με επίκεντρο την συνέχιση του Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κολύμβησης , πολλώ δε μάλλον την επίτευξη ομαλής και έγκαιρης εκπαιδευτικής διαδικασίας, η Κοινωφελής Επιχείρηση Παιονίας γνωστοποιεί ότι, από την Πέμπτη 21 Ιουνίου ξεκίνησε η λειτουργία του Κολυμβητηρίου Ευρωπού.

Μετά από 40 χρόνια οι τότε νεαρές και νεαροί απόφοιτοι του Λυκείου Χέρσου, της τάξης του 1978, θα ξαναβρεθούν και πάλι στην αυλή του σχολείου, όπου ενηλικιώθηκαν με πολλά όνειρα και αγωνίες για τη ζωή που είχαν μπροστά τους.
Η συνάντηση θα γίνει το Σάββατο 30 Ιουνίου, στις 6:30 το απόγευμα και θα ολοκληρωθεί αργά το βράδυ με… κρασοκατάνυξη.

Οσες και όσοι προσέλθουν παρακαλούνται να αφήσουν τα εγγόνια στο σπίτι!

Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2018 22:06

Καταδίωξη για τους μεταφορείς 90 κιλών χασίς στο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Δεν κατάφεραν να ξεφύγουν από το “δόκανο” των αστυνομικών της Ασφάλειας Παιονίας ο μεταφορέας και ο προπομπός του μεγάλου φορτίου χασίς που είχε εισαχθεί νωρίτερα από γειτονική χώρα. Οι αστυνομικοί ακολούθησαν τα ίχνη τους όταν πάτησαν γκάζι σπάζοντας το μπλόκο όταν επιχείρησαν να τους ελέγξουν σε περιοχή του Κιλκίς και τους συνέλαβαν στην Πέλλα.

Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2018 21:43

Νέα Διεθνής Διάκριση για τη Φάρμα Κουκάκη

Γράφτηκε από τον

Η Φάρμα Κουκάκη συμμετείχε τον Ιούνιο του 2018 στον διεθνή διαγωνισμό που διοργανώνει το κορυφαίο Ινστιτούτο Γεύσης & Ποιότητας (iTQi) στις Βρυξέλλες, με πέντε προϊόντα. Όλα έλαβαν εξαιρετικές διακρίσεις!

Το Κεφίρ με Στέβια και φράουλα, βύσσινο & βατόμουρο βραβεύτηκε με 3 χρυσά αστέρια (Exceptional taste) επιτυγχάνοντας γενική βαθμολογία πάνω από 90%!