Τρίτη, 23 Απριλίου 2019, 3:16:49 πμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Η δημοτική παράταξη ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ απλώνεται σε όλη την περιφέρεια του Δήμου Κιλκίς στέλνοντας παντού το μήνυμα της ανανέωσης της αυτοδιοικητικής ζωής του τόπου μας, με νέους ανθρώπους, επιτυχημένους στην κοινωνική και επαγγελματική τους ζωή, που επιθυμούν να εισφέρουν στην πολυεπίπεδη ανάπτυξή του και να πάνε Μπροστά, να σηκώσουν ψηλά το Κιλκίς και τα χωριά μας.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ / Γνωρίστε τους υποψήφιους συμβούλους για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου

Χθες (12 Απριλίου 2019) τα ξημερώματα από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, εντοπίσθηκε όχημα σε περιοχή του Κιλκίς, ο οδηγός του οποίου αντιλαμβανόμενος επικείμενο αστυνομικό έλεγχο ανέπτυξε ταχύτητα και τράπηκε σε φυγή.

Σάββατο, 13 Απριλίου 2019 08:59

Aποτελεσματική προβολή για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές

Γράφτηκε από τον

Για ολοκληρωμένη και αποτελεσματική προβολή για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές επιλέξτε Αξιόπιστους Επαγγελματίες και Μέσα με Κύρος…

Επιλέξτε το Δημοσιογραφικό Οργανισμό του Κιλκίς, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, για εκτυπώσεις και διαφημιστική προβολή μέσω ΕΙΔΗΣΕΩΝ, ΠΡΩΙΝΗΣ, eidisis.gr και το facebook των ΕΙΔΗΣΕΩΝ.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ / Γνωρίστε τους υποψήφιους συμβούλους για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου

Στην κατεύθυνση της βελτίωσης της ποιότητας ζωής και της ανάπτυξης ενός περιβάλλοντος φιλικού προς την βιώσιμη κινητικότητα, το περιβάλλον και την επιχειρηματικότητα, εκπονήσαμε και εφαρμόζουμε κανονισμούς λειτουργίας για όλους τους κοινόχρηστους χώρους και τις πλατείες του δήμου μας.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, συνελήφθησαν χθες (11 Απριλίου 2019) 5 άτομα για αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών.

Πρόκειται για 4 άνδρες ηλικίας 67, 65, 53 και 39 ετών και μία 61χρονη γυναίκα, όλοι τους ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία κατά περίπτωση για σύσταση συμμορίας και παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

H προσπάθεια του A.N.Θ. «ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ» στην ευαισθητοποίηση ολοένα και περισσότερων γυναικών για την αναγκαιότητα της πρόληψης του καρκίνου του μαστού συνεχίζεται.

Το Σάββατο 13 Απριλίου 2019 στο Κέντρο Υγείας Δροσάτου Κιλκίς και την Κυριακή 14 Απριλίου 2019 στην Αξιούπολη, στον Πολιτιστικό Σύλλογο του Ν. Κιλκίς, η Κινητή Μονάδα του Νοσοκομείου μας θα πραγματοποιήσει δράσεις ικανοποιώντας το αίτημα του Καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας «Άγιος Ευγένιος ο Τραπεζούντιος».

Διαστάσεις φαρσοκωμωδίας προσέλαβε η εκλογή νέου προέδρου στο Επιμελητήριο Κιλκίς με πλήρη ανατροπή της προ μηνός τουλάχιστον σχεδιασθείσας αντικατάστασης του παραιτηθέντος προέδρου Παύλου Τονικίδη από τον επικεφαλής της μειοψηφίας  Κώστα Βιολιτζή.

Εντέλει και υπό το φως της γενικής κατακραυγής η διοικούσα πλειοψηφία αντέδρασε  και επέβαλε στον παραιτηθέντα πρόεδρο τη δική της απόφαση. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες των ΕΙΔΗΣΕΩΝ υποψήφιος πρόεδρος θα είναι ο κ. Χρήστος Χατζημλάδης από τη Γουμένισσα και αν εκλεγεί θάναι η πρώτη φορά που το Επιμελητήριο θα αποκτήσει πρόεδρο από την Παιονία.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ / Γνωρίστε τους υποψήφιους συμβούλους για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου