Κυριακή, 16 Ιουνίου 2019, 11:53:20 πμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Ο νέος δήμαρχος Παιονίας, Κώστας Σιωνίδης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

"Η Παιονία αξίζει και πρέπει να προοδεύσει και θα  αγωνιστούμε με  όλες μας τις δυνάμεις για να το πετύχουμε. Κάναμε έναν αξιοπρεπή προεκλογικό αγώνα, στον οποίο καταφέραμε να  επικοινωνήσουμε τις αρχές, τις αξίες και την προγραμματική μας πρόταση. Οι δημότες, μας εμπιστεύθηκαν και μας τίμησαν με την ψήφο τους.

Δήλωση Δημήτρη Κυριακίδη για το εκλογικό αποτέλεσμα της 26ης Μαϊου 2019:

Οι πολίτες του Δήμου Κιλκίς έκαναν μια Καθαρή Επιλογή! Αποφάσισαν να Πάμε Μπροστά το Κιλκίς και τα χωριά μας εμπιστευόμενοι την αξιόπιστη αυτοδιοικητική πρόταση του δημοτικού συνδυασμού ‘’Κιλκίς Μπροστά’’.

Δευτέρα, 27 Μαΐου 2019 11:05

Επίσημα αποτελέσματα για το Δήμο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Το μεσημέρι της Δευτέρας για το δήμο Κιλκίς το ΥΠΕΣ έδινε αποτελέσματα έχοντας ενσωματώσει τα 147από τα 158 εκλογικά τμήματα, ποσοστό 93,04%.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα εμφανίζονται στον πίνακα που δημοσιεύουμε.

Ο επικεφαλής της Ενωτικής Δύναμης Κιλκίς, Δημήτρης Τσαντάκης, μετά το εκλογικό αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Την Κυριακή 26 Μαϊου οι δημότες του Κιλκίς ψήφισαν και επέλεξαν τα μέλη του νέου δημοτικού συμβουλίου για την επόμενη δημοτική θητεία. Στις 2 Ιουνίου θα αναδείξουμε τη νέα δημοτική αρχή.

Δευτέρα, 27 Μαΐου 2019 09:21

Επίσημα αποτελέσματα για το Δήμο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Με αργούς ρυθμούς προχωρά η επίσημη καταμέτρηση-ανακοίνωση των αποτελεσμάτων από το υπουργείο Εσωτερικών (ΥΠΕΣ).

Το πρωί της Δευτέρας για το δήμο Κιλκίς το ΥΠΕΣ έδινε αποτελέσματα έχοντας ενσωματώσει τα 98 από τα 158 εκλογικά τμήματα, ποσοστό 62,03%.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα εμφανίζονται στον πίνακα που δημοσιεύουμε.

Την ολοκλήρωση των αποτελεσμάτων αναμένουν στο επιτελείο του Κώστα Σιωνίδη για να επικυρωθεί και τυπικά η εκλογή Σιωνίδη στη Δημαρχία της Παιονίας.

Σύμφωνα με συγκλίνουσες πληροφορίες η διαφορά που έχει αποκτήσει  έναντι του κ. Γκουντενούδη ο κ. Σιωνίδης θεωρείται μη αναστρέψιμη και απομένει μόνο η τυπική επικύρωση της εκλογής του με την καταμέτρηση των αποτελεσμάτων και στο τελευταίο εκλογικό τμήμα.

Μεγάλη συγκέντρωση και δυναμική παρουσία του υπ. Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη είχαμε το βράδυ της Παρασκευής στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού "Κιλκίς Μπροστά".

Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019 10:12

Αγγελίες/ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Θέση εργασίας

Γράφτηκε από τον

ΖΗΤΕΙΤΑΙ άμεσα ηλεκτροσυγκολλητής για εργασία. Περιοχή Γουμένισσα. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 23430-42522.

Σήμερα στις 9 το βράδυ η μεγάλη κεντρική συγκέντρωση της Ενωτιής Δύναμης Κιλκίς, του υπ. δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Τσαντάκη, στο εκλογικό του κέντρο, 21ης Ιουνίου 148, στο Κιλκίς.

Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019 23:52

Ελευθέρια 2019 στο Κιλκίς από 1 έως 30 Ιουνίου

Γράφτηκε από τον

Ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Σισμανίδης σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εκδηλώσεις των Ελευθερίων 2019.