Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019, 2:09:10 πμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Πρώτη πτέρυγα Νοσοκομείου Κιλκίς: Δεν θέλει σοβάτισμα, θέλει γκρέμισμα!

(Ενα... κοινωνικό μήνυμα των ΕΙΔΗΣΕΩΝ)

Πέμπτη, 07 Φεβρουαρίου 2019 20:54

Ένας χρόνος χωρίς τον Ανδρέα Αγτζίδη

Γράφτηκε από τον

Στις 9 Φεβρουαρίου του 2018 έφυγε από κοντά μας ο Ανδρέας Αγτζίδης, ένας από τους τελευταίους φύλακες της ιστορικής παρακαταθήκης του Κιλκίς, αλλά και εραστής της εκπαίδευσης και της ελληνικής γλώσσας.
Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από το θάνατό του θα γίνει το ετήσιο μνημόσυνο στο Σταυροχώρι. Το Σάββατο στις 4.30 μ.μ. θα γίνει η επιμνημόσυνη δέηση στον τάφο, στο νεκροταφείο του Σταυροχωρίου και το μνημόσυνο την επόμενη μέρα, την Κυριακή, μετά το πέρας της λειτουργίας.

Από το Σάββατο 9/2 το ΧΑΡΜΟΣΥΝΟ και στο Κιλκίς με εκπτώσεις έως 80%!

Η Κτηματική Υπηρεσία Κιλκίς διακηρύσσει τη διενέργεια Γ΄ επαναληπτικής μειοδοτικής δημοπρασίας μίσθωσης ακινήτου, με τους όρους της αρχικής διακήρυξης μίσθωσης ακινήτου, για τη στέγαση της Δημοσιονομικής Υπηρεσίας Εποπτείας και Ελέγχου (Δ.Υ.Ε.Ε.) Κιλκίς.

Τετάρτη, 06 Φεβρουαρίου 2019 21:26

Ζητούμενο η ανακαίνιση του Επισκοπείου Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Στο γραφείο του Επισκοπικού Μεγάρου Κιλκίς υποδέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα, την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2010, με τον οποίο είχαν συνάντηση εργασίας για την ένταξη του έργου της ανακατασκευής του ιστορικού Επισκοπείου της Ιεράς Μητρόπολεως σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα.

Τετάρτη, 06 Φεβρουαρίου 2019 12:21

Αγγελίες/ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Πωλήσεις

Γράφτηκε από τον

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ: Διπλό κρεβάτι με στρώμα. Ένα ψυγείο. Κουζινάκι με 3 μάτια. Δίφυλλη ντουλάπα. Όλα σε άριστη κατάσταση, στο Κιλκίς. Πληροφορίες: 6906280286.

Τετάρτη, 06 Φεβρουαρίου 2019 10:52

Συλλήψεις δύο ατόμων για λαθρεμπόριο καπνικών προϊόντων

Γράφτηκε από τον

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της λαθρεμπορίας καπνικών προϊόντων, συνελήφθησαν χθες (5 Φεβρουαρίου 2019) το πρωί από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, δύο άτομα σε διαφορετικές περιπτώσεις, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του τελωνειακού κώδικα.

Απάντηση σε δημοσιεύματα σχετικά με την πτώση πλακιδίου ορυκτών ινών ψευδοροφής στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς από τον διοικητή Θεόδωρο Ρεβενάκη, που μιλά για στοχοποίηση του δημόσιου νοσοκομείου.

Τετάρτη, 06 Φεβρουαρίου 2019 09:10

Ο χορός των κυνηγών του Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Ο χορός των κυνηγών του Κιλκίς, το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου στην "Αρένα" Κιλκίς.

Δευτέρα, 04 Φεβρουαρίου 2019 10:53

Αγγελίες/ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Θέσεις εργασίας

Γράφτηκε από τον

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ  ΤΡΑΠΕΖΟΚΟΜΕΣ ΗΜΙΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ.

ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗ, ΑΔΕΙΕΣ, ΔΩΡΑ, ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, ΣΤΑΘΕΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ.