Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018, 12:19:01 μμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Κυριακή, 05 Αυγούστου 2018 20:26

Συλλυπητήρια μηνύματα για την απώλεια του Νίκου Ταχτσίδη

Γράφτηκε από τον

Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, Δημήτρης Κυριακίδης, δικηγόρος.

Mε μεγάλη λύπη μου πληροφορήθηκα τον αιφνίδιο θάνατο του φίλου και συναδέλφου στο Δήμο Κιλκίς Νίκου Ταχτσίδη – Αντιδημάρχου Κιλκίς.

Κυριακή, 05 Αυγούστου 2018 12:50

Απεβίωσε ο αντιδήμαρχος Κιλκίς Νίκος Ταχτίδης

Γράφτηκε από τον

Απροσδόκητα και άδικα έφυγε από τη ζωή, μόλις στα 51 του χρόνια, ο Νίκος Ταχτσίδης, αντιδήμαρχος Τεχνικών Εργων Κιλκίς, το πρωί της Κυριακής 5 Αυγούστου, σκορπώντας τη θλίψη στους οικείους του και στην κοινωνία του Κιλκίς.

Ξεκίνησε, από 1/8/2018μέχρι και την 20/8/2018 και ώρα 12η μεσημβρινή η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους, εγγεγραμμένους στο μητρώο του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού ανέργους, ηλικίας άνω των 18 ετών, για 30.333 θέσεις πλήρους απασχόλησης και για χρονικό διάστημα οκτώ μηνών, στο πλαίσιο της δράσης «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, συμπεριλαμβανομένης και της κατάρτισης, σε Δήμους, Περιφέρειες και Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας».

Σάββατο, 04 Αυγούστου 2018 21:43

Αλουμύλ: Τακτική Γ.Σ. στις 10/9 για εκλογή νέου Δ.Σ.

Γράφτηκε από τον

Σε τακτική γενική συνέλευση καλούνται οι μέτοχοι της Αλουμύλ στις 10 Σεπτεμβρίου στις 11.00 στο κατάστημα της εταιρικής έδρας (ΒΙ.ΠΕ. Σταυροχωρίου Κιλκίς), με θέμα, μεταξύ άλλων, την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου.
Αναλυτικά τα θέματα ημερησίας διατάξεως:

Σάββατο, 04 Αυγούστου 2018 21:40

Καθαρισμός και περίπατος στο Λόφο του Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος Περιπατητών Κιλκίς οργανώνει δυο δράσεις με επίκεντρο το Λόφο Κιλκίς μέσα στον Αύγουστο, οι οποίες είναι:
- Εξαγωγή Εύφλεκτων από το Δάσος Αγίου Γεωργίου

Εξιχνιάστηκε, μετά από συστηματική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ανθρωποκτονία 29χρονου αλλοδαπού που έγινε το βράδυ της 23 προς 24 Ιουλίου 2018 σε αγροτική περιοχή του Πολυκάστρου Κιλκίς.

Συνελήφθησαν με ένταλμα του ανακριτή οκτώ μετανάστες από το Αφγανιστάν και το Πακιστάν, μεταξύ των οποίων ο βασικός κατηγορούμενος για τη δολοφονία, ένας 23χρονος Αφγανός.

Τι σημαίνει STEM; Ποια η διαφορά μεταξύ STEM και STEAM; Σε ποιο βαθμό έχουν εισαχθεί σήμερα στην εκπαιδευτική διαδικασία και ποια εργαλεία έχουν δημιουργηθεί; Ίσως έχετε ακούσει γ’ αυτούς τους όρους, ή ίσως σας είναι κάτι εντελώς νέο, πάντως το STEM δεν είναι καινούργιο, αντίθετα γίνεται ολοένα και πιο επίκαιρο τα τελευταία χρόνια καθώς οι εκπαιδευτικοί αναζητούν πιο αποτελεσματικούς και ουσιαστικούς τρόπους να παρακινήσουν και να κάνουν πιο συνεργατικούς τους μαθητές μεταξύ τους.

Μια σημαντική πρωτιά κατέκτησε το κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς του Κιλκίς σε επίπεδο κεντρικής και δυτικής Μακεδονίας.
Ο διευθυντής Κώστας Παπανικολάου και τα στελέχη του καταστήματος βρέθηκαν στην πρώτη θέση μεταξύ όλων των καταστημάτων αυτής της ευρύτερης περιοχής όσον αφορά την κάλυψη των στόχων που έθεσε η Τράπεζα το πρώτο εξάμηνο του 2018

Από την Επιτροπή Υγείας της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς λάβαμε την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Το τελευταίο διάστημα γινόμαστε μάρτυρες πληθώρας δημοσιευμάτων και καταγγελιών από φορείς που έχουν σχέση με την υγεία, από κόμματα και από πρόσωπα που κατά καιρούς είχαν διοικητικές θέσεις στο Νοσοκομείο Κιλκίς.

Απεβίωσε σήμερα το πρωί, Τρίτη 31 Ιουλίου, ο για πολλά χρόνια πρόεδρος του ΚΤΕΛ Κιλκίς Χαράλαμπος Μωυσίδης, σκορπίζοντας τη θλίψη στους οικείους του και στο χώρο των αυτοκινητιστών, όπου είχε πρωταγωνιστικό ρόλο σε πανελλαδικό επίπεδο.