Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019, 11:08:12 μμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς (25-9-2019)

Μπαίνοντας προτού 25 χρόνια στην τότε Κοινότητα Κεντρικού Κιλκίς, αντίκρισα έναν ψηλό κύριο, ο οποίος με μεγάλη προθυμία, με εξυπηρέτησε φέρνοντάς μου οτιδήποτε σχετικό ζητούσα από αγροτικούς κλήρους της Μαυροπλαγιάς και του Κεντρικού. Κατέβασε από τα ράφια τους μπλε φακέλους οι οποίοι ήταν τακτοποιημένοι με απόλυτη τάξη και μού έδωσε ό,τι με ενδιέφερε.

Στο πλαίσιο των ερευνών συνελήφθη ακόμη ένα άτομο που προμηθεύτηκε από τον 41χρονο μικροποσότητα ηρωίνης.

Συνελήφθη χθες (23 Σεπτεμβρίου 2019) το πρωί, μετά από συντονισμένες έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 41χρονος ημεδαπός, για κατοχή και πώληση ναρκωτικών ουσιών.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (24-9-2019)

Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2019 12:22

Δείτε το βίντεο από τους αγώνες Kilkis Run 2019

Γράφτηκε από τον

Βίντεο από τους αγώνες Kilkis Run 2019

Συγκροτήθηκε μεσοκαλόκαιρο (19 Ιουλίου) η διοίκηση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων πρώην Δήμου Γαλλικού ν. Κιλκίς (Σ.Ε.Γ.Α.Κ.) όπως προέκυψε από τις αρχαιρεσίες που διενεργήθηκαν στις 5 Ιουλίου. Ουσιαστικά πρόκειται για επαναδραστηριοποίηση του συνδέσμου των επιχειρήσεων της περιοχής Σάντας - Παντελεήμονα που είπε περιπέσει σε αδράνεια.

Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019 10:20

Συλλυπητήριο μήνυμα για Γιάννη Παπαδόπουλο

Γράφτηκε από τον

To διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας «ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ Ο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΣ» εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια και στους οικείους του Γιάννη Παπαδόπουλου, ο οποίος ήταν ενεργότατο και δραστήριο μέλος του συλλόγου, δίνοντας το παρόν σε εκδηλώσεις και ιδιαίτερα στα ετήσια ανταμώματα των συλλόγων καρκινοπαθών Ελλάδος.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (21-9-2019)

Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019 14:16

Βελτιώστε το ενεργειακό αποτύπωμα της κατοικίας σας

Γράφτηκε από τον
  • Άνοιξε ο Β’ κύκλος του προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ΄ Οίκον ΙΙ».

Επιθυμείτε να μειώσετε τις δαπάνες του σπιτιού σας αυξάνοντας ταυτόχρονα και την αξία του; Το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ΄ Οίκον» συμβάλει στη βελτίωση του ενεργειακού αποτυπώματος της κατοικίας σας, αλλά και της ποιότητας ζωής σας.

Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019 14:14

ΟΑΕΔ – Κοινωφελής: Όχι σε νέα παράταση για τους 30.333 ωφελούμενους

Γράφτηκε από τον

Δεν θα δοθεί νέα παράταση του τρέχοντος προγράμματος του Α’ Κύκλου Κοινωφελούς Εργασίας για τους 30.333 ωφελουμένους, που σήμερα εργάζονται σε Δήμους, Περιφέρειες και Κέντρα Κοινότητας όλης της χώρας.

Αυτό ξεκαθάρισε ο νέος διοικητής του ΟΑΕΔ, ο οποίος ανέφερε ότι θα έρθει να αντικαταστήσει το υπάρχων πρόγραμμα ένα νέο σχεδιασμένο με βάση τις πραγματικές ανάγκες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στο οποίο θα υπάρξει και τροποποίηση στα κριτήρια επιλογής.