Τρίτη, 23 Απριλίου 2019, 3:35:00 πμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Πέμπτη, 11 Απριλίου 2019 18:47

Καθαρισμός της παραλίας της λίμνης Δοϊράνης την Κυριακή

Γράφτηκε από τον

Καθαρισμός της παραλίας της λίμνης Δοϊράνη

ΕΙΔΗΣΕΙΣ / Γνωρίστε τους υποψήφιους συμβούλους για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου

Πέμπτη, 11 Απριλίου 2019 14:40

Αγγελίες/ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Θέσεις εργασίας

Γράφτηκε από τον

Ζητείται άτομο για εργασία, στο καφέ αναψυκτήριο του Ράντσο Κιλκίς. Πληροφοριες: 6976993221.

Πέμπτη, 11 Απριλίου 2019 15:07

Δ Η Μ Ο Σ Κ Ι Λ Κ Ι Σ : Καθαρίστε οικόπεδα και χωράφια

Γράφτηκε από τον

Καλούνται όλοι οι ιδιοκτήτες οικοπέδων, χωραφιών ή άλλων τεμαχίων που βρίσκονται μέσα στην οικιστική ζώνη του Δήμου, όπως προβούν σε ικανοποιητικό καθαρισμό τους και απομάκρυνση των ακαθαρσιών που θα προκύψουν μετά το πέρας της εργασίας αυτής.

Πέμπτη, 11 Απριλίου 2019 14:29

Προκηρύχθηκε το LEADER/CLLD της ΑΝΚΙ

Γράφτηκε από τον

Μετά από πολύμηνη προετοιμασία δημοσιεύθηκε η πολυαναμενόμενη πρόσκληση για το πιο δημοφιλές πρόγραμμα χρηματοδότησης επιχειρηματικών ιδεών, το LEADER/CLLD της Αναπτυξιακής Κιλκίς.

Με αρχική δημόσια δαπάνη 2.556.000 € (με τη συγχρηματοδότηση του Ελληνικού Δημοσίου και της Ευρωπαϊκής Ένωσης), το πρόγραμμα επιχορηγεί με 50% έως 65%, επενδύσεις με προϋπολογισμό έως 600.000 € και δικαιούχους, φυσικά ή νομικά πρόσωπα, ιδιωτικές επιχειρήσεις (πολύ μικρές και μικρομεσαίες κυρίως), υπό ίδρυση, νέες ή υφιστάμενες.

Την ερχόμενη Δευτέρα 15 Απριλίου θα συνεδριάσει η διοίκηση του Επιμελητηρίου Κιλκίς προκειμένου να εκλέξει το νέο πρόεδρο του φορέα, μετά την παραίτηση του κ. Παύλου Τονικίδη.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στις 3 το μεσημέρι και η πρόσκληση για τη συνεδρίαση, με μοναδικό θέμα την εκλογή του προέδρου, υπογράφεται από τον Α’ αντιπρόεδρο, Κώστα Σιωνίδη.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ / Γνωρίστε τους υποψήφιους συμβούλους για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Παιονίας Κώστας Μεμετζής, γνωστός για τη μεγάλη του διαδρομή στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με εμπειρία και σημαντική προσφορά στον τόπο μας, θα δώσει εκ νέου τον καλό αγώνα με τον Δήμαρχο Χρήστο Γκουντενούδη, με την υποψηφιότητά του στην Δ.Ε. Ευρωπού.

Την Παρασκευή 5 Απριλίου 2019, ο επικεφαλής της Ενωτικής Δύναμης Κιλκίς υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτρης Τσαντάκης, συνοδευόμενος από την υποψήφια δημοτική συμβούλο Κιλκίς, Άννα Μουρατίδου πραγματοποίησε επίσκεψη στα γραφεία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Ν. Κιλκίς "βηματίΖΩ", όπου τους υποδέχτηκαν η πρόεδρος του συλλόγου κα. Ευθυμία Καράμπαγλη και η ψυχολόγος κ. Πόπη Βουμβουράκη.

Νέο χώρο παρουσίασε η Ενωτική Δύναμη Κιλκίς και ο υποψήφιος Δήμαρχος, Δημήτρης Τσαντάκης στον κεντρικό δρόμο της 21ης Ιουνίου στο Κιλκίς.
Λιτή αλλά εντυπωσιακή η διακόσμηση εσωτερικά που ξεχωρίζει. Λουλούδια και πράσινο δείχνουν την άνοιξη που φέρνει η Ενωτική Δύναμη Κιλκίς. Προχωρημένη και σύγχρονη διακόσμηση με χρώματα και βιτρίνα με πρόσωπα χωρίς ρετουσαρίσματα. Ένας ελκυστικός χώρος που κυριαρχεί η φιλική διάθεση και οι χαμογελαστοί άνθρωποι.