Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019, 7:19:49 πμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Ήταν μια από τις πρώτες οδηγίες του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη: Την οποία μάλιστα δημοσιοποίησε στις δηλώσεις του αμέσως μετά την ορκωμοσία του. Κάλεσε τους Επιθεωρητές Εργασίας να ασκήσουν με ζήλο τα καθήκοντά τους για την εφαρμογή της εργατικής νομοθεσίας.

Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2019 13:43

Αγγελίες/ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Θέσεις εργασίας

Γράφτηκε από τον

ΖΗΤΕΙΤΑΙ  ΚΥΡΙΑ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΣΙΒΗΡΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, ΩΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΛΑΝΤΖΙΕΡΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ.  ΦΙΛΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΝΟΥ.
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:  23740-23966  Κος ΓΙΑΝΝΗΣ.

Συγχαρητήρια επιστολή απέστειλε σήμερα, 9 Ιουλίου, το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας (ΚΕΘΙ) στην κα Ειρήνη Αγαθοπούλου, νεοεκλεγείσα βουλεύτρια του ν. Κιλκίς και μέχρι πρόσφατα πρόεδρο του ΔΣ του φορέα.

Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2019 13:14

Πιάστηκε να καλλιεργεί και να κατέχει χασίς

Γράφτηκε από τον

Συνελήφθη στις 11 Ιουλίου 2019) το πρωί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 71χρονος ημεδαπός, διότι διαπιστώθηκε να καλλιεργεί  στην οικία του 4 δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επίσης βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 572 γραμμαρίων.

Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2019 08:18

Οι δικηγόροι του Κιλκίς συγχαίρουν τον Γ. Γεωργαντά

Γράφτηκε από τον

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Κιλκίς εκφράζει δημοσίως τα θερμά του συγχαρητήρια στο μέλος του Γεώργιο Γεωργαντά, για τον ορισμό του στην εξαιρετικά τιμητική θέση ευθύνης του υφυπουργού ψηφιακής διακυβέρνησης, αρμόδιο για θέματα απλούστευσης διαδικασιών.
Στη σημερινή δύσκολη οικονομική και κοινωνική συγκυρία που βιώνει η πατρίδα και ο νομός μας, χρειάζονται άνθρωποι με εξαιρετικές ικανότητες για να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τις προκλήσεις των καιρών.

Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης με δήλωσή του εκφράζει τα συγχαρητήρια τους στους εκλεγέντες βουλευτές του ν. Κιλκίς Γιώργο Γεωργαντά, Ειρήνη Αγαθοπούλου και Γιώργο Φραγγίδη και εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο που τους ανέθεσε ο λαός του νομού.
Επίσης, ο κ. Σιωνίδης συγχαίρει τον βουλευτή Κιλκίς Γιώργο Γεωργαντά για την μεγάλη τιμή που του επιφύλαξε ο πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης να τον ορίσει Υφυπουργό Ψηφιακής Πολιτικής με αρμοδιότητα την απλούστευση των διαδικασιών.
Ο κ. Σιωνίδης εύχεται ευόδωση των προσπαθειών του κ. Γεωργαντά στα νέα του υψηλά καθήκοντα προς όφελος της πατρίδας και της βελτίωσης της καθημερινότητας των Ελλήνων.

Δύο νέα επιδοτούμενα προγράμματα του ΕΣΠΑ έχουν προκηρυχθεί και αφορούν την κατάρτιση πτυχιούχων ανέργων ηλικίας 25 έως 29 και 30 έως 45 ετών.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς

Ο Γιώργος Γεωργαντάς θα είναι ο νέος υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης αρμόδιος για θέματα απλούστευσης διαδικασιών. Γεννήθηκε στις 7 Μαΐου 1967. Κατάγεται από την Αγία Παρασκευή Κιλκίς.

Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Τελειώνοντας τις σπουδές του εγκαταστάθηκε στην πόλη του Κιλκίς, στην οποία ζει μόνιμα ασκώντας το επάγγελμα του δικηγόρου ως μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς από το Μάρτιο του 1992. Είναι παντρεμένος με την Ευθυμία Κολιούσκα, η οποία είναι υπάλληλος της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, με την οποία έχουν αποκτήσει μια κόρη και ένα γιο.

Συγχαίρω θερμά τον Γιώργο Γεωργαντά, την Ειρήνη Αγαθοπούλου και τον Γιώργο Φραγγίδη για την εκλογή τους στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και τους εύχομαι καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στο δύσκολο και απαιτητικό έργο τους.

Πιστεύω ότι οι εκλεγέντες βουλευτές της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς θα υπηρετήσουν με αίσθημα υψηλής ευθύνης και καθήκοντος τα συμφέροντα του τόπου και θα αξιοποιήσουν παραγωγικά τη θητεία τους στη νέα κοινοβουλευτική περίοδο.