Κυριακή, 16 Ιουνίου 2019, 12:13:04 μμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Σήμερα το βράδυ, Πέμπτη 23 Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη κεντρική συγκέντρωση του υποψήφιου δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Αγαθόπουλου, στις 8:30μ.μ., στον πεζόδρομο της 25ης Μαρτίου και με την συμμετοχή των Χάλκινων της Γουμένισσας!

Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019 08:26

Αγγελίες/ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Θέσεις εργασίας

Γράφτηκε από τον

"ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΖΗΤΕΙ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΒΑΡΔΙΕΣ. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε."

Το βράδυ της Πέμπτης 23 Μαΐου η μεγάλη κεντρική συγκέντρωση του Δημήτρη Αγαθόπουλου, στις 8:30μ.μ., στον πεζόδρομο της 25ης Μαρτίου και με την συμμετοχή των Χάλκινων της Γουμένισσας!

Τετάρτη, 22 Μαΐου 2019 15:30

Κρούσματα απόπειρας εξαπάτησης στο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Για κρούσματα απόπειρας εξαπάτησης που έχουν  παρατηρηθεί τις τελευταίες μέρες στο Κιλκίς ενημερώνει τους πολίτες, στον επίσημο λογαριασμό της στο facebook, Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας.

Παράλληλα περιγράφει βήμα - βήμα  τη μεθοδολογία που χρησιμοποιεί ο δράστης για να εξαπατήσει.

Τετάρτη, 22 Μαΐου 2019 15:12

5 Eιδικευμένοι Ιατροί στο Γ.Ν. Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς ανακοινώνει την πρόσληψη 5 ειδικευμένων ιατρών του κλάδου ΕΣΥ επί θητεία, ως ακολούθως:

1 Επιμελητής Β' Χειρουργικής
1 Επιμελητής Β' Παθολογίας
1 Επιμελητής Β' Παιδιατρικής
1 Επιμελητής Β' Ορθοπαιδικής
1 Επιμελητής Β' Μονάδα Τεχνητού Νεφρού

Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων: 11/06/2019-01/07/2019

Πληροφορίες: τηλ. 23413 51630.

Ανακοίνωση συνδυασμού "Παιονία Ισχυρή" με υποψήφιο δήμαρχο τον Χρήστο Γκουντενούδη:

 

Μηνύματα νίκης για τον ελπιδοφόρο αγώνα της Παιονίας Ισχυρής έστειλαν οι δημότες της Παιονίας από την Αξιούπολη στην προεκλογική παρουσία του Δημάρχου Παιονίας Χρήστου Γκουντενούδη στο κέντρο της Πόλης. Οι Αξιουπολίτες συγκεντρώθηκαν μαζικά στο κάλεσμα του Δημάρχου αγκαλιάζοντας με ενθουσιασμό την προσπάθεια του Συνδυασμού να γίνει η Παιονία ακόμα πιο ισχυρή, στην πράξη!

Τις κεντρικές του ομιλίες σε Γουμένισσα και Πολύκαστρο ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης του συνδυασμού "Παιονία Ισχυρή".

Στη Γουμένισσα μιλάει στην κεντρική πλατεία την Πέμπτη 23 Μαΐου, στις 8:30 το βράδυ.

 

Με τον επιτυχημένο δικηγόρο και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Κιλκίς Γιάννη Χατζηαποστόλου είχαμε μια συντομη συνέντευξη ενόψει των εκλογών της μεθεπόμενης Κυριακής στο Δήμο Κιλκίς.

Τα μέλη του Δ.Σ του ΓΑΣ Κιλκίς που υπογράφουν την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να δηλώσουμε όσον αφορά την πρόσφατη ανάρτηση σε  λογαριασμού στο facebook με την ονομασία ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗ που αφορά  την ευχή για καλή επιτυχία ΜΟΝΟ προς τον πρόεδρο του συλλόγου, ότι ουδέποτε είχαμε κάποια ενημέρωση για την ανάρτηση αυτή.

Εμείς ως μέλη του συλλόγου αυτού θα θέλαμε από την μεριά μας να ευχηθούμε καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους Δημάρχους και Περιφερειακούς,  Δημοτικούς, Τοπικούς συμβούλους που συμμετέχουν στις  εκλογές 26/05/2019 .

Τέλος θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο ΓΑΣΚ είναι ένας τοπικός αθλητικός σύλλογος με μεγάλη ιστορία , ήταν είναι και θα παραμείνει αμέτοχος σε οποιαδήποτε άλλη δράση εκτός των αθλητικών δραστηριοτήτων του. Εμείς ως μέλη του νέου Διοικητικού Συμβούλιοu θα προσπαθήσουμε να διαφυλάξουμε τις αρχές του συλλόγου και να τον προστατέψουμε από τις όποιες προσωπικές φιλοδοξίες θα έχει ο οποιοσδήποτε, οποιαδήποτε θέση κι αν κατέχει στο σύλλογο, εις βάρος του συλλόγου.

Με εκτίμηση,

ΒΛΑΧΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΚΑΝΤΖΑΒΕΛΟΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ

ΚΟΛΕΣΙΩΤΗΣ ΚΟΣΜΑΣ

ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΘΕΜΗΣ

ΜΑΒΙΔΗΣ ΒΛΑΣΙΟΣ

ΜΑΥΡΟΓΕΝΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ

"Στους χώρους του Νοσοκομείου Κιλκίς, αγέλες αδέσποτων σκύλων επιτίθενται σχεδόν καθημερινά σε πολίτες, ασθενείς και στο προσωπικό.

Ειδικότερα το τελευταίο κρούσμα σημειώθηκε την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019, όταν σκύλος επιτέθηκε και δάγκωσε πολίτη στο πόδι.