Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2018, 7:00:27 πμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς

Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018 13:30

Διακοπή υδροδότησης στο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Ενημερώνονται από τη ΔΕΥΑΚ οι καταναλωτές της πόλης του Κιλκίς που κατοικούν μεταξύ των οδών:

Αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία: εργαζόμενη μήνυσε Διοικητή Νοσοκομείου για βιαιοπραγία εναντίον της. Συνέβη στο Νοσοκομείο Κιλκίς το μεσημέρι της Δευτέρας 22 Οκτωβρίου  όταν εργαζόμενη, όπως καταγγέλλει η ίδια,  ζήτησε ακρόαση από τον Διοικητή Θ. Ρεβενάκη για να  εκθέσει προσωπικό εργασιακό της θέμα.  Σύμφωνα με την ίδια δέχθηκε βιαιοπραγία από τον κ. Ρεβενάκη, ειδοποίησε την αστυνομία που κατέφθασε και οδήγησε τον Διοικητή στο αστυνομικό τμήμα.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο του φωταγωγημένου Κέντρου Υγείας Πολυκάστρου, η εκδήλωση για την <<Πρόληψη του καρκίνου του μαστού σε γυναίκες και άνδρες>>, με ομιλήτρια την διευθύντρια της Ογκολογικής Κλινικής Μαστού του <<ΘΕΑΓΕΝΕΙΟΥ>> νοσοκομείου Dr.Ιωσηφίδου Ροδονίκη.

 

Πλήρης τιμών και αναγνώρισης της πολυετούς προσφοράς του στο τόπο, απεβίωσε τα ξημερώματα της Δευτέρας 22 Οκτωβρίου ο Γεώργιος Σοφοκλής Μουλλάς, στην Κρηστώνη και σε ηλικία 86 ετών.
Ο εμβληματικός συνεταιριστής και αυτοδιοικητικός παράγοντας του νομού συνέδεσε άρρηκτα το όνομά του με τη συνεταιριστική δράση διακριθείς επί σειρά ετών ως πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Κιλκίς ενώ πρωταγωνιστικός ήταν ο ρόλος του και στον αγροτικό συνδικαλισμό, με την σθεναρή στήριξη των συμφερόντων του νομού μας.

Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2018 21:43

Aεροδιακομιδή νεαρής γυναίκας από το Πολύκαστρο

Γράφτηκε από τον

Στην αεροδιακομιδή μιας νεαρής γυναίκας από το Πολύκαστρο Κιλκίς στο ΑΧΕΠΑ προχώρησε με ελικόπτερο λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι, το Πυροσβεστικό Σώμα.
Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως η γυναίκα υπέστη κρίση επιληψίας και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς

ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2018– 2019
ΑΠΟ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018 ΕΩΣ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019.

Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018 00:08

Η Επιμορφωτική Κιλκίς ευχαριστεί!

Γράφτηκε από τον

Η Επιμορφωτική Κιλκίς Μον. ΕΠΕ, μετά και τα εγκαίνια του ανακαινισμένου Μουσείου της Λίμνης Δοϊράνης που έγιναν στις 14 Οκτωβρίου 2018 από το Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Σισμανίδη επιθυμεί να εκφράσει τις ευχαριστίες της σε όλους τους συντελεστές του σημαντικού αυτού έργου το οποίο ανατέθηκε στην Επιμορφωτική με τη διαδικασία του πρόχειρου διαγωνισμού και κόστισε 19.800 ευρώ συν ΦΠΑ.

Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2018 23:45

Αιτήσεις για επανακαθορισμό συντάξεων

Γράφτηκε από τον

Ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΟΤΑ Κιλκίς-Παιονίας ενημερώνει τα μέλη του “ότι με την αριθμ. 3037/2018 πρόσφατη απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης που στηρίχθηκε στις αριθμ. 2287 και 2288/2015 αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας, κρίθηκαν αντισυνταγματικές οι διατάξεις των Ν. 4051/12 και 4093/12 και παράνομες οι περικοπές που επιβλήθηκαν στις κύριες και επικουρικές συντάξεις.