Κυριακή, 20 Μαΐου 2018, 8:34:21 μμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Τραγική κατάληξη είχε η σύγκρουση δύο οχημάτων στην ΕΟ Θεσσαλονίκης-Ευζώνων κοντά στην αερογέφυρα Πολυκάστρου, στο Κιλκίς στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.

Ένα άτομο έχασε τη ζωή του και άλλα δύο άτομα τραυματίστηκαν, όταν τα δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά, λίγο πριν τις 14.00 το μεσημέρι της Πέμπτης.

Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης» ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά ενός (ΐ) ατόμου για την υλοποίηση της Πράξης «Επιχορήγηση του ΝΠ Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης ΑμεΑ Κιλκίς για την υλοποίηση του έργου «ΚΔΗΦ-ΑΜΚΕ Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης» με κωδικό ΟΠΣ 5001691», στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία 2014 – 2020», Άξονας Προτεραιότητας ΑΞ09Β «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμηση της φτώχειας – ΕΚΤ» στην Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης», που εδρεύει στο Κιλκίς και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

Τετάρτη, 04 Απρίλιος 2018 13:51

Σύλληψη 31χρονου στο Κιλκίς για όπλα και ναρκωτικά

Γράφτηκε από τον

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας 31χρονος από το Κιλκίς, για κατοχή ναρκωτικών και όπλων.

Συγκεκριμένα, συνελήφθη χθες το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, 31χρονος Έλληνας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματός του,

Τρίτη, 03 Απρίλιος 2018 12:27

Πάσχα με τα Ελληνικά Μάρκετ ΓΕΩΡΓΙΟΥ στο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Μύρισε Πάσχα στα ελληνικά μάρκετ- food-market ΓΕΩΡΓΙΟΥ επί της Βενιζέλου στο Κιλκίς, με διακόσμηση από τα κοπτικά του Μπουκέτο μπαλόνια-διακοσμήσεις-πυροτεχνήματα Κιλκίς, με την υπογραφή της Αμαλίας Διαλλινά!

Πρόγραμμα Μεγάλης Εβδομάδας στο Ιερό Κοινόβιο Οσίου Νικοδήμου Πενταλόφου

Μεγάλη Εβδομάδα - Πάσχα στο Ιερό Κοινόβιο Οσίου Νικοδήμου Πενταλόφου

Πέμπτη, 29 Μάρτιος 2018 20:37

Προσλήψεις φυλάκων στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δυο ατόμων (φύλακες) για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών.

Τετάρτη, 28 Μάρτιος 2018 22:49

Νέα βράβευση για την ELVIAL

Γράφτηκε από τον

Η  New Times Publishing διοργάνωσε για μια ακόμη χρονιά το ετήσιο  forum  για την ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ CREATIVE GREECE 2018. Στη διάρκειά της δόθηκαν οι διακρίσεις CREATIVE GREECE AWARDS 2018 στις επιχειρήσεις της χώρας, που διακρίνονται για τις επιδόσεις τους στον τομέα της εξωστρέφειας.               
Oι διακρίσεις CREATIVE GREECE AWARDS 2018 αφορούν τις επιχειρήσεις:

Τρίτη, 27 Μάρτιος 2018 21:51

Οι Έφεδροι του Κιλκίς συγχαίρουν

Γράφτηκε από τον

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Έφεδρου Αξιωματικών Νομού Κιλκίς συγχαρεί τους Υποστράτηγο κο Πέτρο Δεμέστιχα για την ανάληψη των καθηκόντων του ως Διοικητής της Ιστορικής 1ης Μεραρχίας  "Η ΣΜΥΡΝΗ"  στην Βέροια ως και τον Συνταγματάρχη  κο Παναγιώτη Καρατζά για την ανάληψη της Διοίκηση του 1ου Συντάγματος  Πεζικού στην Φλώρινα.

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε στο Επιμελητήριο Κιλκίς ο Γενικός Πρόξενος Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη κ. Βάλτερ Στέχελ την περασμένη Τρίτη 20.03.2018.
Τον Γενικό Πρόξενο υποδέχθηκε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Τονικίδης Π., ο αντιπρόεδρος κ. Σιωνίδης Κ. και στελέχη της διοίκησης.