Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2017, 11:17:26 μμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη κινητοποίηση στο Κιλκίς κατά των κεραιών κινητής τηλεφωνίας μέσα στην πόλη, θέμα που προκλήθηκε μετά την αποκάλυψη της εν κρυπτώ εγκατάστασης κεραίας λίγα μέτρα από το 3ο  και 7ο Δημοτικό σχολείο Κιλκίς.
Η κινητοποίηση διοργανώνεται από τους Συλλόγους Γονέων των πέντε σχολείων της περιοχής των Πεντεκαίδεκα Μαρτύρων και το Κίνημα Πολιτών κατά των κεραιών. Η συγκέντρωση θα γίνει στις 10 το πρωί, στο 3ο Δημοτικό και θα ακολουθήσει πορεία μέχρι τα Δικαστήρια, όπου στις 11 το πρωί θα συζητηθούν τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσαν οι κάτοικοι κατά της εταιρείας cosmote που τοποθέτησε τον ιστό της κεραίας. Οι διοργανωτές καλούν και ελπίζουν στην ενεργητική συμπαράσταση και συμμετοχή των κατοίκων της πόλης.

Τρίτη, 12 Σεπτέμβριος 2017 21:28

Κράτησε τον λόγο του και τον ευχαριστούν

Γράφτηκε από τον

Εκ μέρους των βιομηχανιών "ΑΝΑΤΟΜΙΚ ΧΕΛΠ" και "Αφοι ΛΕΟΝΤΙΑΔΗ"
Εκφράζουμε και δημοσίως τις θερμές ευχαριστίες μας προς τη διοίκηση του δήμου και τον Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτριο Σισμανίδη  διότι ικανοποιήθηκε ένα χρόνιο αίτημα των μεταποιητικών μονάδων μας, όσων επαγγελματιών και επιχειρήσεων συναλλάσσονται με αυτές και συνάμα των εργαζομένων μας.

Τρίτη, 12 Σεπτέμβριος 2017 21:06

Ο Σύλλογος "ΒηματίΖΩ" ζητά προσωπικό

Γράφτηκε από τον

O Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με  Αναπηρία  Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ»  για τις ανάγκες του, ζητά να προσλάβει

  • Με σύμβαση εργασίας αορίστου χρόνου-πλήρους απασχόλησης στις παρακάτω ειδικότητες:
  1. Μία (1) θέση Β. Νοσηλευτή (Δ.Ε.)    
  2. Δύο (2) θέσεις Προσωπικού Υποστήριξης οι οποίοι να είναι κάτοχοι τίτλου σπουδών  εκπαιδευτικών οργανισμών σε τομείς που σχετίζονται με την αποστολή των Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης (π.χ. Β. νοσηλευτές, κοινωνικοί βοηθοί, επιμελητές– φροντιστές ΑμεΑ κ.λπ.).

Όπως αποκαλύπτουν σήμερα από την ΠΟΕΔΗΝ, στο Νοσοκομείο Κιλκίς "έσπασε σωλήνας υψηλής πίεσης μεταφοράς ατμού θερμοκρασίας 160o C, με αποτέλεσμα να υπάρξει μεγάλη διαρροή και να κινδυνεύσουν ζωές υπαλλήλων του ιδρύματος.

Διαβάστε παρακάτω την καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ:

Πρόσφατα δείξαμε εικόνες με τις συνθήκες που επικρατούν στα πλυντήρια του Νοσοκομείου Κιλκίς. Εικόνες φυλακών υψίστης ασφαλείας και χειρότερες.

Κυριακή, 10 Σεπτέμβριος 2017 21:46

Κατά 50% Ολοκληρωμένος ο Διαδριατικός Αγωγός Φυσικού Αερίου

Γράφτηκε από τον

O Διαδριατικός Αγωγός Φυσικού Αερίου (TAP) έχει ολοκληρωθεί σε ποσοστό μεγαλύτερο του 50%, σχεδόν 16 μήνες μετά την έναρξη της κατασκευής, σε ό,τι αφορά τα πεδία μελέτης, προμήθειας και κατασκευής. Στις αρχές Σεπτεμβρίου 2017:
Ο TAP συνεχίζει το ταξίδι του αποδίδοντας σε κορυφαία επίπεδα στους τομείς της υγείας και της ασφάλειας σε Ελλάδα, Αλβανία και Ιταλία. Μέχρι σήμερα, οι ομάδες μας έχουν εργαστεί συνολικά 16 εκατ. εργατο-ώρες και έχει οδηγήσει περί τα 43 εκατ. χιλιόμετρα, χωρίς να σημειωθεί κανένα σημαντικό συμβάν.

Με ιδιαίτερη χαρά σάς ενημερώνουμε πως ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς θα συμμετάσχει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στη 15η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών Ελλάδος.
Σάς καλούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας και να παρευρεθείτε στην υποδοχή της “φλόγας αγάπης” που θα πραγματοποιηθεί μπροστά στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς (ΛΑΦ Κιλκίς) επί της οδού 21η Ιουνίου, την Παρασκευή 15-9-2017 και ώρα 20:00 και έπειτα να ακολουθήσετε την λαμπαδηφορία μέχρι τον τελικό προορισμό της στο Νέο Δημοτικό Πάρκο Κιλκίς συμβάλλοντας και εσείς από την πλευρά σας σε αυτή τη διοργάνωση που γίνεται στο νομό μας!

Σάββατο, 09 Σεπτέμβριος 2017 18:51

Ελπίζει σε ομαλοποίηση η ΔΕΥΑΚ

Γράφτηκε από τον

Από τη ΔΕΥΑ Κιλκίς "ενημερώνονται οι καταναλωτές της πόλης του Κιλκίς ότι από το βράδυ της Παρασκευής 8 Σεπτεμβρίου 2017 τέθηκε εκ νέου εκτός λειτουργίας το αντλιοστάσιο ύδρευσης Σταυροχωρίου, λόγω δύο μεγάλων διαρροών στον αγωγό τροφοδοσίας νερού.

Η αποκατάσταση των βλαβών θα διαρκέσει έως το βράδυ του Σαββάτου 8 Σεπτεμβρίου 2017.

Παρακαλούνται όλοι οι καταναλωτές να κάνουν οικονομία στο νερό, για να λειτουργήσει ομαλά η εμποροπανήγυρις  και να μην στερηθούν το νερό όσοι  έχουν ακίνητο σε ψηλά σημεία της πόλης.

Ελπίζουμε ότι από αύριο το πρωί, Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017 θα έχει ομαλοποιηθεί πλήρως η κατάσταση."

Πέμπτη, 07 Σεπτέμβριος 2017 11:10

Συνεχίζονται τα προβλήματα υδροδότησης στο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Από τη ΔΕΥΑ Κιλκίς "ενημερώνονται οι καταναλωτές της πόλης του Κιλκίς ότι το πρόβλημα της ελλιπούς υδροδότησης της πόλης συνεχίζεται και σήμερα, Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017,  επειδή δεν μπορεί να καλυφθεί η μεγάλη ζήτηση νερού που υπάρχει.

Για λόγους ισοκατανομής, θα διακοπεί η υδροληψία στην ευρύτερη περιοχή κάτω από την οδό 21ης Ιουνίου από τις 11:00πμ έως 6:00μμ.

Ελπίζουμε ότι μέχρι αύριο το πρωί, Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017 να έχει ομαλοποιηθεί η κατάσταση.

Ζητούμε πάλι την κατανόηση των καταναλωτών για την ταλαιπωρία που υφίστανται".

Μετά την επιτυχημένη παρουσία στην περυσινή 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, το Επιμελητήριο Κιλκίς συνεχίζοντας τις δράσεις του με στόχο τη στήριξη των επιχειρήσεων – μελών του και την προώθηση των τοπικών προϊόντων, συμμετέχει στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, που διοργανώνεται από 9 έως 17 Σεπτεμβρίου 2017.
Στο εκθεσιακό περίπτερο του Επιμελητηρίου Κιλκίς Νο 2, stand 19 φιλοξενούνται και προβάλλονται επιχειρήσεις του Κιλκίς.

Τετάρτη, 06 Σεπτέμβριος 2017 22:44

Φυτεία ...εσωτερικού χώρου με χασίς

Γράφτηκε από τον

Οι συντονισμένες ενέργειες της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη ενός 61χρονου ημεδαπού, για καλλιέργεια κάνναβης.
Ειδικότερα,  το πρωί της Δευτέρας 4 Σεπτεμβρίου , εντοπίστηκε ο 61χρονος σε περιοχή της Θεσσαλονίκης και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, διαπιστώθηκε να καλλιεργεί στην αυλή συνολικά 17 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 2 μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Επιπλέον στην οικία του εντοπίσθηκαν και κατασχέθηκαν: