Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2018, 6:25:32 πμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018 21:27

Συνέδριο στο Κιλκίς για τις υπερτροφές

Γράφτηκε από τον

Η Ελληνική Εταιρεία Εθνοφαρμακολογίας είναι μία επιστημονική εταιρεία, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που έχει ως σκοπό της την καταγραφή, μελέτη, διάδοση και ανάπτυξη των παραδοσιακών θεραπειών.
Προκειμένου να επιτευχθούν οι σκοποί αυτοί, η Εταιρεία διοργανώνει επιστημονικά συνέδρια, διαλέξεις και σεμινάρια αναπτύσσοντας καίρια θέματα επιστημονικού ενδιαφέροντος, δημιουργώντας γέφυρες επικοινωνίας ανάμεσα σε σύγχρονες και παραδοσιακές πρακτικές.

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (από την υπογραφή  και έως είκοσι τέσσερις (24) μήνες), συνολικά εκατόν δέκα οκτώ (118) ατόμων για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών περιστάσεων για τις ανάγκες καθαριότητας των Κέντρων Υγείας του Πρωτοβάθμιου Εθνικού Δικτύου Υγείας (Π.Ε.Δ.Υ.) στις Περιφερειακές Ενότητες Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Κιλκίς, Σερρών, Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Ροδόπης και Έβρου αρμοδιότητας 4ης Υ.ΠΕ. Μακεδονίας- Θράκης που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων. Οι προκηρύξεις δημοσιεύθηκαν την Τετάρτη 10-10-2018 στις εφημερίδες του ν. Κιλκίς, ΕΙΔΗΣΕΙΣ και ΠΡΩΙΝΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ.

Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018 10:09

Συνελήφθη 48χρονος στο Κιλκίς για κατοχή κάνναβης

Γράφτηκε από τον

Συνελήφθη χθες (9 Οκτωβρίου 2018) το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, 48χρονος ημεδαπός, για κατοχή κάνναβης.

Ολιγόλεπτες διακοπές ρεύματος θα σημειωθούν από τον ΔΕΔΔΗΕ την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου σε τμήμα της πόλης του Κιλκίς και της Κρηστώνης, προκειμένου να συνδεθεί με το δίκτυο ηλεκτροδότησης το νέο οδικό τμήμα του δρόμου Κιλκίς-κόμβος Μαυρονερίου.

Το δυόμιση μηνών νεοφώτιστο βρέφος στην αγκαλιά της νονάς Εβελίνας (φωτογραφία) εφτά μηνών έμβρυο στη μήτρα της μητέρας του, έμελλε, παίρνοντας τον δρόμο για την προσφυγιά διασχίζοντας τον ποταμό Έβρο να περάσει απέναντι στην Ελλάδα.
Από Αφρίν Συρίας οι γονείς, αποφασίζουν λόγω των γεγονότων, να φύγουν στην Ευρώπη.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς

Τον ελαφρύ τραυματισμό ασκούμενης βοηθού Ιατρικών και Βιολογικών Εργαστηρίων από την πτώση σοβάδων στο Νοσοκομείο Κιλκίς καταγγέλλει το Σωματείο Εργαζομένων του νοσοκομείου.

Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, σε είσοδο της Α΄ πτέρυγας (κατασκευής 1937), όπου κατέρρευσε ο σοβάς της οροφής. Η τραυματίας υπεβλήθη σε κλινική εξέταση κι ακτινολογικό έλεγχο.

Κυριακή, 07 Οκτωβρίου 2018 21:35

Πως το Υπερταμείο έχασε το "φιλέτο" στο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Εικόνισμα πρέπει να κάνουμε ως Κιλκισιώτες τον επιχειρηματία που ενοικίασε το οικόπεδο του Δημοσίου, (παλιό ΑΣΤΡΑΙΟΥ) επί της 21ης Ιουνίου απέναντι από τη Λέσχη Αξιωματικών στο κέντρο της πόλης. Διότι με την πράξη αυτή (της ενοικίασης) το Δημόσιο απέκτησε από τον ιδιώτη ετήσιο και εγγυημένο έσοδο και κατά πάσα πιθανότητα αυτός είναι ο λόγος της εξαίρεσης του εν λόγω ακινήτου από τη μεταβίβασή του στο Υπερταμείο.

Σάββατο, 06 Οκτωβρίου 2018 20:36

Σύλληψη 27χρονου για διακίνηση αλλοδαπών στο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Στο πλαίσιο καθημερινών αστυνομικών ελέγχων για την αποτροπή της παράνομης διακίνησης αλλοδαπών, συνελήφθη σήμερα το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δοϊράνης και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, 27χρονος αλλοδαπός, για μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών.

H παρουσία του Δούκα του Κεντ Εδουάρδου και προέδρου της "Commonwealth Grave Committee", που συνοδεύονταν από την πρέσβη της Βρετανίας στην Ελλάδα, Κέιτ Σμιθ, προσέδωσε ιδιαίτερη λαμπρότητα στις εκδηλώσεις στο Διασυμμαχικό Μνημείο του Πολυκάστρου και στη Δοϊράνη για τα 100 χρόνια από τη λήξη του Α΄ Παγκόσμιου Πολέμου.