Τρίτη, 23 Απριλίου 2019, 3:01:17 πμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Κυριακή, 07 Απριλίου 2019 15:39

Ξεχώρισε και στο Λονδίνο η Φάρμα Κουκάκη

Γράφτηκε από τον

Η Φάρμα Κουκάκη συμμετείχε φέτος στην παγκόσμια έκθεση τροφίμων και ποτών IFE 2019 που διεξήχθη στο Λονδίνο στις 17 – 20 Μαρτίου. Στην έκθεση έλαβαν μέρος 1350 εταιρίες από όλο το κόσμο.
Η Ελληνική οικογενειακή επιχείρηση από τους Κάτω Αποστόλους του Κιλκίς με την καλαίσθητη παρουσία της, εντυπωσίασε τους πολυάριθμους εμπορικούς επισκέπτες από τον κλάδο της λιανικής, του χονδρεμπορίου και της εστίασης, που την επισκέφτηκαν.

Κυριακή, 07 Απριλίου 2019 15:35

Συμμετοχή Medipac - Θ. Καζαντζίδη στη διεθνή έκθεση IDS 2019

Γράφτηκε από τον

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της εταιρείας MEDIPAC – Θ. ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ Α.Ε. στην μεγαλύτερη διεθνή έκθεση του οδοντιατρικού κλάδου IDS 2019 στην Κολωνία.
Στα πλαίσια της έκθεσης η εταιρεία MEDIPAC παρουσίασε το νέο της λογότυπο καθώς και την πλήρη γκάμα των προϊόντων της (χειρουργικά ράμματα, οδοντιατρικές μεμβράνες PTFE, καρφίδες τιτανίου).

ΕΙΔΗΣΕΙΣ / Γνωρίστε τους υποψήφιους συμβούλους για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου

Από τον Α΄ Αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου Κιλκίς, Κώστα Σιωνίδη, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση-επιστολή προς τα μέλη του Επιμελητηρίου, όσον αφορά την απόφαση του Παύλου Τονικίδη να παραιτηθεί από πρόεδρος του φορέα:

"Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σέβομαι την απόφαση  του Παύλου Τονικίδη να παραιτηθεί από την θέση του προέδρου   και να παραμείνει μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Κιλκίς αλλά δεν συμφωνώ με αυτήν.

 

Από το μέλος της διοίκησης του Επιμελητηρίου Κιλκίς, Σωτήρη Τσέτο, λάβαμε την ακόλουθη επιστολή:

Προς τα μέλη και το Δ.Σ. του επιμελητηρίου Κιλκίς,

Αγαπητοί συνάδελφοι και συνεργάτες στο Δ.Σ του ΕΒΕ Κιλκίς. Με αφορμή την παραίτηση του προέδρου του Επιμελητηρίου Κιλκίς κ. Παύλου Τονικίδη και   δημοσιευμάτων  που την ακολούθησαν στον ηλεκτρονικό τύπο επιθυμώ να τοποθετηθώ δημόσια και ξεκάθαρα απέναντι σας. Το 2011 συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο του κ. Χατζηγεωργιάδη   με εκλέξατε πρώτο  σύμβουλο, από όλους τους συνδυασμούς, στο τμήμα της μεταποίησης του ΕΒΕ.

Σάββατο, 06 Απριλίου 2019 19:18

Αγγελίες/ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Θέσεις εργασίας

Γράφτηκε από τον

"ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΖΗΤΕΙ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΒΑΡΔΙΕΣ.
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.".

Σάββατο, 06 Απριλίου 2019 18:02

Παναγιώτης Αμοιρίδης κατά Τονικίδη - Βιολιτζή

Γράφτηκε από τον

Το μέλος της διοίκησης του Επιμελητηρίου Κιλκίς, Παναγιώτης Αμοιρίδης, και στέλεχος της παράταξης της μειοψηφίας υπό τον κ. Κώστα Βιολιτζή, αντέδρασε με δήλωση που μας απέστειλε στηνπαραίτηση του προέδρου του Επιμελητηρίου και υποψήφιου δημάρχου Παύλου Τονικίδη, βάλλοντας ευθέως και κατά του κ. Βιολιτζή:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ / Γνωρίστε τους υποψήφιους συμβούλους για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου

Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι την Κυριακή 7 Απριλίου 2019  θα διακοπεί  η παροχή ρεύματος από τις 09:00 π.μ. έως τις 2:30 μ.μ. στο ανατολικό τμήμα της πόλης του Κιλκίς και συγκεκριμένα Γ. Καπέτα (από Ταμπάκη έως Φιλιππουπόλεως), Φιλιππουπόλεως (Από Καπέτα έως Παπαθεοφίλου), Παπαθεοφίλου (από Επτανήσων έως Αν. Ρωμυλίας), Λέσβου (Στενημάχου έως πίσω από το Σχολείο), Ταμπάκη (από Παπαθεοφίλου έως λίγο πριν την Καπέτα).

Με την αυτοδιοικητική πρόταση του υποψήφιου Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη συντάσσεται και η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Ανακύκλωσης Αικατερίνη Γιαννακούλα - Ζιούτα για να πάμε Μπροστά το Κιλκίς και τα χωριά μας. Η κα Γιαννακούλα – Ζιούτα εντάσσεται στη δημοτική παράταξη ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ και θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.