Σάββατο, 21 Ιουλίου 2018, 5:07:53 πμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Ήμαρτον Κύριε... Τι άλλο θα δούμε στο Κιλκίς; Συνέβη κι αυτό. Σύμφωνα με πληροφορίες των ΕΙΔΗΣΕΩΝ και της ΠΡΩΙΝΗΣ του Κιλκίς, αστυνομικός που υπηρετεί σε μεθοριακό σταθμό του νομού συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα σε τροχονομικό έλεγχο επειδή δεν διέθετε άδεια οδήγησης!

Ο κιλκισιακής καταγωγής -διαμένει σε χωριό δίπλα στο μεθοριακό σταθμό των Ευζώνων- αστυνομικός μάλιστα είναι μεσήλικας και αποδείχθηκε ότι οδηγούσε τόσα χρόνια χωρίς να έχει άδεια οδήγησης.

Με ένα δελτίο του Τζόκερ αξίας μόλις 3 ευρώ κατάφερε ο μεγάλος τυχερός της κλήρωσης της Κυριακής να βρει τους 5+1 τυχερούς αριθμούς και έτσι να γίνει πλουσιότερος κατά 4,7 εκατ. ευρώ.

Το τυχερό δελτίο, σύμφωνα με τον ΟΠΑΠ, συμπληρώθηκε σε πρακτορείο στην Ξάνθη.

Έναν 39χρονο, υπήκοο Βουλγαρίας, συνέλαβαν σήμερα τα ξημερώματα στους Ευζώνους Κιλκίς αστυνομικοί της Ομάδας Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, για εισαγωγή στη χώρα λαθραίων τσιγάρων.

Παρασκευή, 01 Ιουνίου 2018 21:08

19 θέσεις εργασίας στο Δήμο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας οκτώ μηνών, συνολικά δεκαεννέα (19) ατόμων, τριών (03) ΔΕ Οδηγών Απορριμματοφόρων και δέκα έξι (16) ΥΕ Εργατών/τριών Καθαριότητας Συνοδών Απορριμματοφόρων, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Τμήματος Καθαριότητας της Διεύθυνσης Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου Κιλκίς, που εδρεύει στο Κιλκίς.

Ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-ΚΜ), Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου, συνοδευόμενος από το μέλος του Δ.Σ του οργάνου, Δήμαρχο Παιονίας, Χρήστο Γκουντενούδη και το Δήμαρχο Κιλκίς, Δημήτρη Σισμανίδη θα επισκεφθεί το νοσοκομείο του Κιλκίς  την ερχόμενη Τρίτη 5 Ιουνίου.

Για τη μεγάλη μονάδα παραγωγής και επεξεργασίας φαρμακευτικής κάνναβης, που θα κατασκευαστεί άμεσα στο Κιλκίς, αλλά και τα ιδιωτικά ιατρεία που θα δημιουργηθούν για την συνταγογράφηση των σκευασμάτων, μιλά στο protothema.gr ο κ. Ιωάννης Μπαϊρακταρίδης, αντιπρόεδρος της ολλανδικής εταιρείας «HAPA», μιας εκ των ξένων εταιρειών που συμφώνησαν με την κυβέρνηση και ετοιμάζονται να επενδύσουν στην χώρα μας, μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για την αποποινικοποποίηση της καλλιέργειας ιατρικής κανναβης.

Στις 17 Μαΐου 2018 ο πρόεδρος Χατζηευφραιμίδης Νικόλαος και μέλη του Δ.Σ. επισκέφτηκαν τον Διευθυντή Δ.Ο.Υ. Κιλκίς Έφορο Ιωαννίδη Ευάγγελο.
Στην συζήτηση ο κ. Ιωαννίδης ενημέρωσε τον πρόεδρο και τα μέλη σχετικά με τις διατάξεις που ισχύουν όσο αφορά για τα απαραίτητα παραστατικά που χρειάζονται για την σωστή διακίνηση του άρτου σε περιοχές όπου γίνεται εξυπηρέτηση των κατοίκων από τους συναδέλφους.

Στη σύλληψη έξι υπηκόων Πακιστάν ηλικίας 23 έως 41 ετών, για λαθρεμπόριο καπνικών προϊόντων, προχώρησαν την Τρίτη αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς σε λαϊκή αγορά στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης.

Την πρόσληψη 95 υπαλλήλων στο Εθνικό Κτηματολόγιο ενέκρινε στις 23 Μαΐου το ΑΣΕΠ.

Τις αμέσως προσεχείς μέρες αναμένεται να δημοσιοποιηθεί ο νέος διαγωνισμός.  Το νέο προσωπικό θα υπογράψει οκτάμηνη σύμβαση εργασίας.

Συνελήφθη σε αγροτική περιοχή των Ευζώνων Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, 24χρονος ημεδαπός, για εισαγωγή λαθραίων τσιγάρων.

Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκε ο 24χρονος να έχει εισάγει στη χώρα από μη νομοθετημένο σημείο της μεθορίου συνολικά 3.270 πακέτα τσιγάρων και 23 συσκευασίες καπνού, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.