Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019, 1:58:34 πμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019 09:04

Αγγελίες/ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Θέση εργασίας στη ΒΙΠΕ Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Βιομηχανία Τροφίμων με έντονο Εξαγωγικό Προφίλ και έδρα στη ΒιΠε Κιλκίς

αναζητά

Υπεύθυνο Οικονομικών Υπηρεσιών

για άμεση πρόσληψη.

Ευχαριστούμε πολύ τους συνεργάτες- προμηθευτές που με τις χορηγίες τους μπόρεσε και φέτος να εκδοθεί το ημερήσιο μας ημερολόγιο του 2019.

Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2019 21:48

Η ΕΠΟΜΕΑ Κιλκίς ενάντια στο χιονιά

Γράφτηκε από τον

Οι εθελοντές της Επίλεκτης Ομάδας Ειδικών Αποστολών Κιλκίς (ΕΠΟΜΕΑ ΚΙΛΚΙΣ ) από την έναρξη των κυμάτων κακοκαιρίας και πάντοτε σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου συμμετείχε ενεργά και συνέβαλε:
• Σε ολόκληρο το Νομό με περιπολίες για την αντιμετωπιση τυχόν περιστατικών
• Στον απεγκλωβισμό και στη ρυμούλκηση οχημάτων και σε εκτροπές αυτών με μέτρα οδικής ασφάλειας/προστασίας

Σημαντική ποσότητα ηρωίνης και χάλκινη προτομή ανδρός που εμπίπτει στις προστατευτικές διατάξεις της νομοθεσίας περί αρχαιοτήτων επιχείρησε να εισάγει στη χώρα 36χρονος αλλοδαπός, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας 14 Ιανουαρίου σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς.

Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019 13:56

Την Κυριακή η συνέλευση της Ομάδας Παρέμβασης Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Για αντικειμενικούς λόγους η γενική συνέλευση της Ομάδας Παρέμβασης Κιλκίς (ΟΠΑΚ) θα πραγματοποιηθεί αντί του Σαββάτου 19/01 την Κυριακή 20/01 και ώρα 18:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Κιλκίς.

Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019 10:37

Αγγελίες/ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Θέση εργασίας

Γράφτηκε από τον

Το ξενοδοχείο ΗABITAT HOTEL ζητάει προσωπικό για ημιαπασχόληση για ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ-ΚΑΜΑΡΙΕΡΑ και για τη θέση του BAR-SERVICE.

Αποστολή βιογραφικών: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στην Reception του ξενοδοχείο μας.

Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2019 19:45

Το χιόνι στο Κιλκίς ανέδειξε εξαιρετική Πρωτοβουλία Νέων!

Γράφτηκε από τον

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών, σε συνδυασμό με την ανεπάρκεια των φορέων και την αγανάκτηση των πολιτών, ήταν η αφορμή για να συναντηθούμε και να κινητοποιηθούμε.

Παρατηρώντας την έντονη διαμαρτυρία των συμπολιτών μας θέλαμε να δώσουμε μια διαφορετική προσέγγιση, μια διαφορετική λύση. Μπορεί οι φορείς να φάνηκαν αναποτελεσματικοί στο να καταφέρουν να λύσουν ένα αναμενόμενο πρόβλημα, η απάθεια και η έλλειψη πρωτοβουλίας όμως αφορά και εμάς τους ίδιους. Θα ήταν εύκολο να δοθεί λύση, εάν ο καθένας από εμάς σπαταλούσε μισή ώρα από το χρόνο του για να καθαρίσει το πεζοδρόμιο του.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι πολύτεκνοι συνεπέστατοι απέναντι στους επιτυχόντες σε ΤΕΙ , και ΑΕΙ έτους 2018-2019 τεκνα Πολύτεκνων οικογενειών, τους βράβευσαν στα γραφεία του συλλόγου.

Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019 21:01

Κιλκίς: Έκανε το ταξί… ασθενοφόρο μέσα στον χιονιά

Γράφτηκε από τον

Επιχείρηση ανθρωπιάς στήθηκε στο Κιλκίς για την εξυπηρέτηση 84χρονης ασθενούς. Το ΕΘΝΟΣ ανέδειξε το θέμα των ΕΙΔΗΣΕΩΝ για τον τολμηρό οδηγό ταξί του Κιλκίς και πρόεδρο του σωματείου Λάζαρο Καλαϊτζή.

Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2019 21:26

Αναζητούν ακίνητο για τη στέγαση των Αρχείων ν. Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΓΑΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΕΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ
Το προσφερόμενο ακίνητο θα πρέπει να διαθέτει χώρους συνολικής μικτής επιφάνειας 431,00 τ.μ. (εξαιρουμένων των χώρων κλιμακοστασίων, ανελκυστήρων, πλατύσκαλων και κοινοχρήστων διαδρόμων) και συνολικής ωφέλιμης επιφάνειας 345,00 τ.μ., εκ των οποίων 35 τ.μ. για γραφειακούς χώρους και 310 τ.μ. για αρχειακούς χώρους, όπως αναλύονται στο συνημμένο κτιριολογικό πρόγραμμα.