Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018, 6:38:19 μμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Μεγάλη εκδήλωση του βουλευτή Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας Γιώργου Γεωργαντά θα πραγματοποιηθεί στις 11:30 το πρωί της Κυριακής 28-1-2018, στο κέντρο Κτήμα των Ευχών στο Κιλκίς.

Μέσα στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του οικογενειακού κέντρου ΜΑΞΙΜ έγινε η κοπή της βασιλόπιτας των εργαζομένων του κέντρου υγείας Πολυκάστρου το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018.
Η γιορτή ξεκίνησε με ανάγνωση της ευχαριστήριας επιστολής του αναπληρωτή υπουργού μεταναστευτικής πολιτικής κ. Ιωάννη Μουζάλα προς τους εργαζόμενους του κέντρου υγείας, στην οποία μεταξύ των άλλων ανέφερε:

Πέμπτη, 25 Ιανουάριος 2018 19:18

Ζητείται βοηθός λογιστή

Γράφτηκε από τον
Πέμπτη, 25 Ιανουάριος 2018 09:40

Ζητούν εργαζόμενους

Γράφτηκε από τον

Η Εταιρεία  anel ΑΕ, με αντικείμενο την κατασκευή και εμπορία γυναικείων ενδυμάτων, με έδρα την Θεσσαλονίκη, κατέχει ηγετική παρουσία στον χώρο της μόδας και δραστηριοποιείται δυναμικά σε περισσότερες από 10 χώρες. Στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξης της αναζητούμε να εντάξουμε στο δυναμικό μας:

Τετάρτη, 24 Ιανουάριος 2018 22:45

Παράδοση των 2 ασθενοφόρων του ΤΑP στο ΕΚΑΒ Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Τα δυο ασθενοφόρα που πρόσφερε ο αγωγός ΤΑΠ στο νοσοκομείο Κιλκίς, μετά από πρόταση - συνεργασία του δήμου Κιλκίς, παραδόθηκαν για χρήση εντός του νομού Κιλκίς στο ΕΚΑΒ.
Σε μια σεμνή τελετή στο νοσοκομείο Κιλκίς, παρουσία εκπροσώπων τοπικών φορέων και εργαζομένων του ΕΚΑΒ, ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ Κώστας Καρακατσιανόπουλος συνεχάρη το δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Σισμανίδη για «την πρωτοπόρα στάση του να διεκδικήσει από τον ΤΑΠ ασθενοφόρα» και τη διοικήτρια του νοσοκομείου Μαρία Βλάχου, για την προσπάθεια και συνεργασία.

Τετάρτη, 24 Ιανουάριος 2018 15:54

Ασθενής σεισμική δόνηση σημειώθηκε στο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Ασθενής σεισμική δόνηση μεγέθους 2,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στην περιοχή του Κιλκίς, σύμφωνα με το Σεισμολογικό του ΑΠΘ.

Ο σεισμός σημειώθηκε στις 13:49 και έχει το ίδιο επίκεντρο, όπου καταγράφηκε και το πλήθος δονήσεων στις αρχές Ιανουαρίου.

Το εστιακό βάθος του φαινομένου υπολογίζεται στα 10 χιλιόμετρα.

Τετάρτη, 24 Ιανουάριος 2018 10:39

Μεγάλη εκδήλωση Γεωργαντά την Κυριακή

Γράφτηκε από τον

Μεγάλη εκδήλωση Γεωργαντά την ερχόμενη Κυριακή, στις 11.30 το πρωί, στο "Κτήμα των Ευχών".

Η πρωτοβουλία του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Χέρσου Φίλιππα Κοτανίδη να συγκαλέσει σύσκεψη με τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων της ευρύτερης περιοχής για την κλιμάκωση του αγώνα να ανακληθεί η απόφαση της Τράπεζας Πειραιώς για διακοπή λειτουργίας του υποκαταστήματός της στο Χέρσο από το τέλος Φεβρουαρίου, αποδείχτηκε πως δεν ήταν "απλά για τα μάτια του κόσμου".

Δευτέρα, 22 Ιανουάριος 2018 14:54

Ξανανοίγει το Αναψυκτήριο του Λόφου Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Ευχάριστη εξέλιξη σημειώθηκε στην επαναληπτική δημοπρασία που προκήρυξε ο Δήμος Κιλκίς για τη μίσθωση του Αναψυκτηρίου του Λόφου Αγίου Γεωργίου. Παρουσιάστηκε ενδιαφερόμενος και κατακυρώθηκε σ' αυτόν η δημοπρασία με αποτέλεσμα να ξαναλειτουργήσει σύντομα το "φιλέτο" της πόλης ένα κατάστημα που έδινε ζωή σε όλο τον Λόφο.

Κυριακή, 21 Ιανουάριος 2018 21:37

Τα τζάκια χρειάζονται και καθάρισμα!

Γράφτηκε από τον

Η φωτογραφία είναι από πρόσφατο περιστατικό στο Κιλκίς, όπου η καμινάδα ενός τζακιού 5όροφης οικοδομής άρπαξε φωτιά και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για να μην επεκταθεί η φωτιά και κάψει ολόκληρο το σπίτι.
Η επέμβαση της Πυροσβεστικής υπήρξε άμεση, το σπίτι γλίτωσε, αλλά καλό είναι να θυμούνται όσοι καίνε τζάκια ή και σόμπες με καπνοδόχους ότι σε τακτά διαστήματα χρειάζεται ο καθαρισμός τους.