Κυριακή, 16 Ιουνίου 2019, 12:04:32 μμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Η Συντεχνία Αρτοποιών Ν. Κιλκίς στις 12 – 19 Μαίου 2019 υλοποιεί εκπαιδευτικό πρόγραμμα ERASMUS+ στο Bergamo της Ιταλίας

ΕΙΔΗΣΕΙΣ / Γνωρίστε τους υποψήφιους συμβούλους για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου

Κυριακή, 12 Μαΐου 2019 09:23

Επίσκεψη Απόστολου Τζιτζικώστα στην πόλη του Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Επίσκεψη στην πόλη του Κιλκίς πραγματοποίησε το Σάββατο 11-5-2019 ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Αλληλεγγύη», Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.
Ο κ. Τζιτζικώστας, συνοδευόμενος από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του Κιλκίς, επισκέφτηκε τη λαϊκή αγορά και το κέντρο της πόλης και μετέβη στην εκδήλωση εθελοντικής αιμοδοσίας του παραρτήματος Κιλκίς του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, όπου συνεχάρη τα στελέχη του ΕΕΣ και τους εθελοντές αιμοδότες, επισημαίνοντας τη σπουδαιότητα της αιμοδοσίας και την ανάγκη «να ευαισθητοποιηθούν ακόμη περισσότεροι πολίτες και να γίνουν εθελοντές αιμοδότες, διότι οι ανάγκες για αίμα είναι μεγάλες. Χαρίζετε με την πράξη σας ζωή», όπως είπε.

Το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας (ΝΠΙΔ του Υπουργείου Εσωτερικών) και η Επιτροπή Ισότητας του Δήμου Κιλκίς διοργανώνουν τη Δευτέρα 13/05/2019 και την Τρίτη 14/05/2019 Επιμορφωτικό Σεμινάριο στην Αυστροελληνική Καπναποθήκη Ν. Παναγιώτου 50, 611 00 Κιλκίς .

Δημήτρης Τσαντάκης: Οι υποψήφιοι της Εκλογικής Περιφέρειας Κιλκίς

ΕΙΔΗΣΕΙΣ / Γνωρίστε τους υποψήφιους συμβούλους για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου

Το Δασαρχείο Κιλκίς, ενημερώνει του πολίτες του Κιλκίς και ειδικότερα τους κατοίκους των οδών περιμετρικά του λόφου του Αγίου Γεωργίου Κιλκίς ότι στα πλαίσια εφαρμογής του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας,

Αναφορικά με τη χθεσινή προεκλογική εκπομπή της ΕΡΤ3 ‘’Πολιτικό Τραπέζι’’, που φιλοξένησε τους υποψήφιους Δημάρχους Κιλκίς, ανακοινώνεται ότι ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης δε συμμετείχε στο πάνελ των προσκεκλημένων επειδή είχε ήδη προγραμματισμένη περιοδεία σε Αργυρούπολη, Σεβαστό, Κορωνούδα, Αναβρυτό και ομιλία στην Επτάλοφο.

Σάββατο, 11 Μαΐου 2019 10:50

Αγγελίες/ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Πωλήσεις

Γράφτηκε από τον

Πωλείται επικερδής επιχείρηση εστίασης (fast food) στο κέντρο του Κιλκίς. Πληροφορίες 6932194837.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ / Γνωρίστε τους υποψήφιους συμβούλους για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου