Σάββατο, 19 Αυγούστου 2017, 12:02:45 μμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Πέμπτη, 29 Ιούνιος 2017 21:18

Εργατικό Κέντρο υπέρ συμβασιούχων

Γράφτηκε από τον

Σε μια εξαιρετικά δύσκολη οικονομικά και κοινωνικά κατάσταση σε κάθε τομέα, που συνεχίζουν να βιώνουν οι Έλληνες από τις καταστροφικές λαθεμένες πολιτικές

Πέμπτη, 29 Ιούνιος 2017 21:16

Σε "σπιράλ θανάτου" η οικονομία του ν. Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Με όσες βιομηχανίες απέφυγαν το λουκέτο να αγωνίζονται απλά να επιβιώσουν και μια αγορά προβληματική και πριν την κρίση, η πρωτογενής παραγωγή (αγρότες και κτηνοτρόφοι) απέμεναν να συγκρατούν από πλήρη κατάρρευση την οικονομία του νομού.   Δυστυχώς όμως και ο πρωτογενής τομέας εισήλθε στο λεγόμενο "σπιράλ θανάτου" καθώς η κύρια καλλιέργεια του νομού, τα σιτηρά, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά υπέστη ολική καταστροφή.

Πέμπτη, 29 Ιούνιος 2017 10:43

Χαρίζει δροσιά και αναψυχή το Κολυμβητήριο Ευρωπού

Γράφτηκε από τον

Από το Σάββατο 17 Ιουνίου, διατίθεται η  χρήση των κολυμβητικών δεξαμενών Ευρωπού σε όλους τους φίλους της κολύμβησης, έπειτα από την ολοκλήρωση των απαιτούμενων ενεργειών και  την τήρηση  των απαραίτητων κανόνων υγιεινής και ασφάλειας.

Πέμπτη, 29 Ιούνιος 2017 00:04

Επιμελητήριο: ΟΧΙ στα διόδια Πολυκάστρου

Γράφτηκε από τον

Το Επιμελητήριο Κιλκίς εξ αρχής, σε συνεργασία με όλα τα Επιμελητήρια της χώρας εξέφρασε την αντίθεσή  του στην θέληση και νομοθέτηση πρόσθετων φορολογικών μέτρων, όπως είναι τα διόδια, μέτρων που δεν έχουν καμία σχέση με την ανάπτυξη, απεναντίας την φαλκιδεύουν και την ναρκοθετούν μακροπρόθεσμα.

Μια εξαιρετική έκθεση φωτογραφίας για την ιστορική Μάχη του Κιλκίς οργάνωσε η 71η Ταξιαρχία δια χειρός Θανάση Βαφειάδη.
Η επιλογή του διοικητή της Ταξιαρχίας, Πάρι Καπραβέλου, να ζητήσει από τον τοπογράφο-συγγραφέα Θανάση Βαφειάδη να παρουσιάσει φωτογραφικό αρχείο από τη Μάχη και του Κιλκίς του 1913, εξασφάλιζε ευθύς εξ αρχής την επιτυχία της εκδήλωσης. Η ερευνητική δουλειά και το υλικό που έχει συγκεντρώσει ο κ. Βαφειάδης είναι μοναδικό.

Τρίτη, 27 Ιούνιος 2017 21:34

Καλλισθένη Πάκα – Κυμπαρίδου : Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ

Γράφτηκε από τον

Η ελληνική ιστορία έχει ίσως μία ιδιαιτερότητα μοναδική για την οικουμένη. Είναι ιστορία συνεχών και μακροχρόνιων αγώνων για επιβίωση και ελευθερία κυρίως λόγω της στρατηγικής γεωγραφικής θέσης της πατρίδας μας.

Σάββατο, 24 Ιούνιος 2017 13:52

Νέο διοικητικό συμβούλιο στον Εμπορικό Σύλλογο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Την  Πέμπτη  15 Ιουνίου 2017 έγιναν οι Εκλογές στον Εμπορικό Σύλλογο Κιλκίς για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής, καθώς και για την εκλογή Αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία  Ο.Ε.Σ.Κ.Μ.Θ.
Στο νέο 7μελές Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, από το ενιαίο ψηφοδέλτιο της « ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΜΠΟΡΩΝ» εκλέχθηκαν οι παρακάτω υποψήφιοι:

Σάββατο, 24 Ιούνιος 2017 13:50

Προσφορές στον Οίκο Ευγηρίας Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Σε μια κίνηση γεμάτη ανθρωπιά προς την τρίτη ηλικία προχώρησε ο Σύλλογος Γυναικών Δήμου Παιονίας «ΕΥΚΡΑΝΤΗ», ο οποίος προσέφερε κουβέρτες, στο Παράρτημα Κιλκίς (πρώην Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Κιλκίς), του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας.
Η προσφορά του Συλλόγου Γυναικών Δήμου Παιονίας (ΕΥΚΡΑΝΤΗ), δείχνει πως ορισμένοι άνθρωποι δεν ξεχνούν την τρίτη ηλικία και εμπράκτως βρίσκονται κοντά τους.

Σάββατο, 24 Ιούνιος 2017 13:46

Δόκιμοι πυροσβέστες στην Π.Υ. Γουμένισσας

Γράφτηκε από τον

Μέσα στα πλαίσια της «Σχολής Πυροσβεστών» της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, παρουσιάσθηκαν την Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017 στο κατάστημα της Π.Υ. Γουμένισσας οι δύο πρωτοετείς Δόκιμοι Πυροσβέστες, με καταγωγή από τον Δήμο Παιονίας, και εντάχθηκαν στο δυναμικό της Υπηρεσίας για την «πρακτική τους εκπαίδευση».

Πέμπτη, 22 Ιούνιος 2017 21:16

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ: Συμφωνία για τα πνευματικά δικαιώματα

Γράφτηκε από τον

Το Επιμελητήριο Κιλκίς ενημερώνει τα μέλη του και κάθε ενδιαφερόμενο, ότι την 13η Ιουνίου 2017 υπογράφηκε συμφωνία συνεργασίας μεταξύ Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (Κ.Ε.Ε.Ε.) και του Οργανισμού Συλλογικής Διαχείρισης ¨Αυτοδιαχείριση¨ η οποία θα επιφέρει επιτέλους ηρεμία στον ταραγμένο χώρο των Πνευματικών Δικαιωμάτων.