Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019, 10:56:53 μμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Ο Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς συνήλθε την 27η-8-2019 και εξέδωσε την παρούσα ανακοίνωση προκειμένου να τονίσει την επιτακτική ανάγκη της μεταστέγασης των Δικαστικών Υπηρεσιών του Νομού Κιλκίς, καθώς οι υφιστάμενοι χώροι είναι άκρως ακατάλληλοι για τον προορισμό τους (απονομή δικαιοσύνης), με άθλιες συνθήκες εργασίας για τους υπηρετούντες υπαλλήλους και Δικαστικούς Λειτουργούς και με αντίκτυπο την τεράστια ταλαιπωρία των διαδίκων και Δικηγόρων.

Ένα νέο αυτοδιοικητικό κεφάλαιο στην ιστορία του Δήμου Κιλκίς άνοιξε με τη χθεσινή ορκωμοσία του νέου Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη, των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς και των Προέδρων και μελών των κοινοτήτων του Δήμου Κιλκίς. Στην τελετή του αγιασμού και της ορκωμοσίας, που πραγματοποιήθηκε στο ασφυκτικά γεμάτο από κόσμο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς, προεξήρχε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ, συνεπικουρούμενος από τον πρωτοσύγκελο πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη Επιφάνιο Θεοδωρίδη και ιερείς της πόλης του Κιλκίς.

H oρκωμοσία του νέου δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη, των δημοτικών και των τοπικών συμβούλων συμβούλων πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 25 Αυγούστου στο κατάμεστο Συνεδριακό Κέντρο του δήμου Κιλκίς, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ.

Αναλυτικό ρεπορτάζ θα έχουμε σε επόμενη ανάρτησή μας.

Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019 21:56

Η εταιρεία ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΙΚΕ ευχαριστεί θερμά την αστυνομία

Γράφτηκε από τον

Με την παρούσα επιστολή, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας προς τη διεύθυνση και το προσωπικό του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς για την άμεση διαλεύκανση της κλοπής που έλαβε χώρα σε κατάστημα της εταιρίας μας.
Ο επαγγελματισμός και η άμεση ανταπόκριση που επιδεικνύει η υπηρεσία σας σχετικά με την παροχή αστυνομικών υπηρεσιών, δημιουργεί το απαραίτητο αίσθημα ασφάλειας στην τοπική κοινωνία και προάγει την εμπιστοσύνη των πολιτών προς την Ελληνική Αστυνομία.
Mε εκτίμηση
Τσιβρεμετζής Α. Στέλιος

Κυριακή 21 Αυγούστου 2016, σαν κεραυνός εν αιθρία έφτασε η είδηση στο Κιλκίς και ειδικότερα στην Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου ότι, ο Δημήτριος Βασιλειάδης Λαμπαδάριος του Ιερού Ναού κοιμήσεως της Θεοτόκου Κιλκίς, άφησε την τελευταία του πνοή σε παραλία της Χαλκιδικής.

Τρίτη, 20 Αυγούστου 2019 14:07

Τον έπιασαν με τρία χασισόδενδρα...

Γράφτηκε από τον

Συνελήφθη χθες (19 Αυγούστου 2019) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 44χρονος ημεδαπός, διότι σε χώρο έξω από την οικία του διαπιστώθηκε να καλλιεργεί 3 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 1 μέτρου, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Η Επιμορφωτική Κιλκίς σας ενημερώνει ότι δόθηκε παράταση στην ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων στο πρόγραμμα για ανέργους ηλικίας 25 έως 29, οι οποίοι είναι πτυχιούχοι ΑΕΙ/ΤΕΙ των σχολών θετικής, τεχνολογικής και οικονομικής κατεύθυνσης. Για το πρόγραμμα αυτό αιτήσεις θα γίνονται δεκτές βάση της Απόφ με αριθμ. 9.3849/26.06.2019 και Αριθ.Πρωτ. 9.4775/09-08-2019 έως και την 13η Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 23:59.

Συνελήφθη χθες (13 Αυγούστου 2019) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, 37χρονη αλλοδαπή, για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκε η 37χρονη και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Παρασκευή, 02 Αυγούστου 2019 11:05

H ANKI αναζητά συνεργάτες

Γράφτηκε από τον

Στο πλαίσιο της ανάπτυξης της Αναπτυξιακής Κιλκίς A.E. και της υλοποίησης του προγράμματος LEADER/CLLD, αναζητούμε συνεργάτες με τις ειδικότητες του οικονομολόγου και του πολιτικού μηχανικού.

Κυρίως όμως αναζητούμε ανθρώπους με όρεξη για δουλειά, ομαδικό πνεύμα συνεργασίας, εξειδίκευση και εμπειρίες ανά τομέα. Αναζητούμε ανθρώπους με θετική σκέψη, όραμα και συνέπεια. Αναζητούμε ανθρώπους με αυτενέργεια, δημιουργικότητα και ικανότητα ανάληψης πρωτοβουλιών.

Συνελήφθη στις 1 Αυγούστου 2019 το πρωί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 52χρονος ημεδαπός για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Επίσης στη δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνεται και ο 24χρονος γιος του, ο οποίος αναζητείται να συλληφθεί εντός των ορίων του αυτοφώρου.