Κυριακή, 19 Μαΐου 2019, 9:33:02 μμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

 Συνάντηση με τους εμπόρους που βρίσκονται πέριξ της λαϊκής αγοράς της πόλης του Κιλκίς πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Κιλκίς, με πρωτοβουλία του προέδρου του Π. Τονικίδη και των εκπροσώπων του Εμπορικού Τμήματος.
Τη συνάντηση απασχόλησαν τα προβλήματα των εμπόρων από την λειτουργία της λαϊκής αγοράς, ενώ παρών στη συνάντηση ήταν και ο Πρόεδρος του Σωματείου Μικροπωλητών Λαϊκών Αγορών κ. Μανουσαρίδης.
Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2007 05:20

Η Επιμορφωτική Κιλκίς εκπαιδεύει Κύπριους Κοινοτάρχες

Γράφτηκε από τον
 Μεγάλο και ιδιαίτερο είναι το ενδιαφέρον του Έπαρχου Λευκωσίας κ. Αργύρη Παπαναστασίου για τη διαχείριση των στερεών και υγρών αποβλήτων – σύμφωνα με τις κοινοτικές οδηγίες -  και για το λόγο αυτό ανέθεσε στην Επιμορφωτική Κιλκίς τη διοργάνωση μίας σειράς επιμορφωτικών σεμιναρίων για τα Συμπλέγματα των Κοινοτικών Συμβουλίων  της Επαρχίας Λευκωσίας.
Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2007 05:14

Πως θέλουμε το νέο Καποδίστρια

Γράφτηκε από τον
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Τ.Ε.Δ.Κ. νομού Κιλκίς συνήλθε σε συνεδρίαση την Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2007 -παρουσία των Δημάρχων και του Προέδρου της Κοινότητας του Νομού- καταγράφοντας όλες τις απόψεις και τις προτάσεις τους, για τα κρίσιμα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση και μετά από διεξοδική συζήτηση κατέληξε στα παρακάτω:
Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2007 05:11

Από τον κ. Απόστολο ξεκίνησε ο Υ.ΜΑ-Θ

Γράφτηκε από τον
Με την εθιμοτυπική επίσκεψη στον Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ. Απόστολο ξεκίνησε τις επαφές του στο νομό Κιλκίς ο νέος υπουργός Μακεδονίας-Θράκης Μαργαρίτης Τζίμας, στην πρώτη του επαφή με τους ανθρώπους και τα προβλήματα του νομού μας.
Ο σεβάσμιος Γέροντας, που τα προβλήματα υγείας τον έχουν ταλαιπωρήσει τα τελευταία χρόνια, υποδέχθηκε τον ΥΜΑΘ, με το γνωστό πλατύ χαμόγελο του, ζητώντας τον να είναι χρήσιμος για τον τόπο.
Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2007 05:10

Η δράση του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ για αίτημα παραμεθoρίων

Γράφτηκε από τον
Το Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ νομού Κιλκίς, σχετικά με την εξέλιξη της ένταξης του νομού Κιλκίς στις παραμεθόριες περιοχές, γνωστοποιεί στους εργαζόμενους του Δημόσιου Τομέα, ΝΠΔΔ, ΟΤΑ και στους φορείς του νομου τα εξής:
Μετά την απεργία στο νομό Κιλκίς στις 17 Αυγούστου 2007, για την αδικία που έγινε σε βάρος του νομού μας, (όπου χαρακτηρίσθηκε ο νομός Πέλλας ως παραμεθόριος και ακολούθως είχαν προταθεί από το Υπουργείο Εσωτεικών σε Νομοσχέδιο που κατέθεσε στη Βουλή στις 2 Αυγούστου 2007 να χαρακτηρισθούν παραμεθόριοι νομοί και οι νομοί Σερρών και Δράμας, αποκλείοντας μόνο το νομό Κιλκίς από όλη την παραμεθόρια περιοχή), αφού ακολούθησαν οι εθνικές εκλογές, προέβη στις παρακάτω ενέργεις.
Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2007 05:09

Δόθηκε λύση για τα ΕΛΤΑ Μουριών

Γράφτηκε από τον
Παρατείνεται η λειτουργία του υποκαταστήματος ΕΛ.ΤΑ Σ.Σ. Μουριών ύστερα από παρέμβαση που άσκησαν ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστας Κιλτίδης και ο Δήμαρχος Μουριών Σάββας Αργυρόπουλος στον Πρόεδρο των ΕΛ.ΤΑ κ. Άγγελο Μπρατάκο.
Ο κ. Κιλτίδης επικοινώνησε με τον πρόεδρο των Ελληνικών Ταχυδρομείων, την Τρίτη 16 Οκτωβρίου και έλαβε τη δέσμευση ότι θα συνεχιστεί απρόσκοπτα η λειτουργία του τοπικού γραφείου στο Σ.Σ. Μουριών.
Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2007 05:07

Ο νέος ΥΜΑΘ άκουσε τα προβλήματα του νομού

Γράφτηκε από τον
 Σε μια κίνηση ουσίας, που ελπίζουμε ν’ αποδειχθεί μόνο η αρχή, προχώρησε ο νέος υπουργός Μακεδονίας Θράκης Μαργαρίτης Τζίμας, για πολλά χρόνια δήμαρχος Δράμας, ο οποίος επισκέφθηκε το Κιλκίς και είχε συνάντηση με τους φορείς του νομού, καταγράφοντας τα βασικά αιτήματά τους.
Ο κ. Τζίμας ξεκίνησε τις επαφές του με εθιμοτυπική επίσκεψη στο Μητροπολίτη Κιλκίς κ. Απόστολο και ακολούθησαν επισκέψεις στο δήμαρχο Κιλκίς Δ. Τερζίδη και στο νομάρχη Κιλκίς Β. Μπαλάσκα.
Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2007 05:05

«Τελειωμένο» αλλά κλειστό το Γυμναστήριο στη Γουμένισσα

Γράφτηκε από τον
 Μια επιστολή–χαστούκι προς κάθε αρμόδιο-αναρμόδιο έδωσαν στη δημοσιότητα μαθητές, καθηγητές και γονείς του Γυμνασίου και Λυκείου Γουμένισσας, που βλέπουν αγανακτισμένοι το κλειστό γυμναστήριό τους, να είναι πραγματικά «κλειστό» εδώ και χρόνια, «τελειωμένο» και ημιτελές ταυτόχρονα!
Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2007 05:02

Δεύτερη θέση ο Γ. Τσακίδης

Γράφτηκε από τον
 Στις 13 και 14 Οκτωβρίου 2007 έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του ομίλου αντισφαίρισης « Ιφιτος» Σταυρουπόλεως το 3ο Ενωσιακό προπαιδικό πρωτάθλημα αντισφαίρισης.
Έλαβαν συνολικά μέρος 32 αθλητές από Θεσσαλονίκη Κιλκίς και Χαλκιδική.
Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2007 05:00

Μεγάλη εμφάνιση στη Μασαχουσέτη για τον Γ. Παπαδόπουλο

Γράφτηκε από τον
Πολύ μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησε την Κυριακή στην Μασαχουσέτη ο δρομέας μεγάλων αποστάσεων του ΓΑΣ Κιλκίς Γιάννης Παπαδόπουλος, ο οποίος αγωνίστηκε στον 19ο Διεθνή Μαραθώνιο με την ονομασία "BayState" που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Lowell  της Μασαχουσέτης, και κατέκτησε την 4η θέση στην γενική κατάταξη ανάμεσα σε περισσότερους από 2.500 συμμετασχόντων με επίδοση 2 ώρες 46' 55''.