Τρίτη, 19 Μαρτίου 2019, 4:52:45 μμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2007 12:53

Εξόρμηση της Τροχαίας για θόρυβο μοτοσικλετών

Γράφτηκε από τον
Ένα άκρως ενοχλητικό φαινόμενο, που η εφημερίδα μας έχει επισημάνει πολλές φορές, επιχειρεί να αντιμετωπίσει η Τροχαία Κιλκίς. Ο διοικητής της υπηρεσίας, Αντώνης Λιάπης, έχει οργανώσει από την προηγούμενη Παρασκευή εξόρμηση αστυνομικών στην πόλη του Κιλκίς, προκειμένου να εντοπισθούν οι νεαροί που βγάζουν τις εξατμίσεις τους από τις μοτοσικλέτες, ξεκουφαίνοντας τους κατοίκους της πόλης.
Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2007 12:52

Ημερίδα στο Πολύκαστρο για ενίσχυση εμπορίου

Γράφτηκε από τον
Το τοπικό γραφείο στήριξης του Κέντρου Επιχειρηματικής και Τεχνολογικής Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας (ΚΕΤΑ-ΚΕΜΑΚ) και το Επιμελητήριο Κιλκίς διοργανώνουν την Τρίτη 24 Ιουλίου και ώρα 19.30, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Πολυκάστρου, ενημερωτική εκδήλωση με θέμα την παρουσίαση του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος και του Interreg III (Ελλάδα – FYROM) για την ενίσχυση ΜΜΕ εμπορίου και παροχής υπηρεσιών.
Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2007 05:50

Τρία μετάλλια για τον ΓΑΣ Κιλκίς

Γράφτηκε από τον
Με μια εξαιρετική εμφάνιση των αθλητών του ΓΑΣ Κιλκίς ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας Παμπαίδων και Παγκορασίδων Α’ που διεξήχθη αυτό το Σαββατοκύριακο στα στάδιο «Πύρος Δήμας» του Λιτοχώρου Πιερίας
Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2007 05:48

Υπηρεσία τηλεφωνικών πληροφοριών για ΚΤΕΛ

Γράφτηκε από τον
Τα Υπεραστικά ΚΤΕΛ σε συνεργασία με τον ΟΤΕ αλλά και όλα τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας δημιούργησαν μια νέα πρωτοποριακή υπηρεσία τηλεφωνικών πληροφοριών για τα δρομολόγιά τους σε όλη τη χώρα, μέσω του τετραψήφιου αριθμού 14-21.
Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2007 05:47

Πρώτη διοίκηση Κίνησης Πολιτών

Γράφτηκε από τον
Μετά από κυοφορία ενός έτους, στον οποίο ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες έγκρισης του καταστατικού της Κίνησης Πολιτών από το Πρωτοδικείο Κιλκίς, την Πέμπτη 5 Ιουλίου έγινε σύγκλιση της Γενικής Συνέλευσης με συμμετοχή των ιδρυτικών μελών και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του Δ.Σ.
Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2007 05:45

Πρώτη ΝΙΚΗ για «Νίκη» Ευκαρπίας

Γράφτηκε από τον
Και εκεί που όλοι νομίζανε, ότι η ομάδα της «Νίκης» Ευκαρπίας, ίσως και να μην αγωνιζότανε στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής, το νέο διοικητικό συμβούλιο με επικεφαλής τον Θόδωρο Βαφειάδη, δηλώνει δυναμικό παρών στα δρώμενα του ποδοσφαίρου, με στόχους και οργανωμένο σχέδιο, για να διαψεύσει κάποιους κακεντρεχείς παράγοντες που διέδιδαν πολλά και διάφορα.
Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2007 05:43

Απαγορευμένα παιχνίδια σε καφέ της Γουμένισσας

Γράφτηκε από τον
Στη σύλληψη μιας 29χρονης, ως υπεύθυνης καταστήματος ΚΑΦΕ-ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ, προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς στη Γουμένισσα.
Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2007 05:35

«Παρχάρια 2007» Στα Κρούσια

Γράφτηκε από τον
Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8 Ιουλίου στο Άνω Θεοδωράκι του Δήμου Κρουσίων η εκδήλωση «ΠΑΡΧΑΡΙΑ 2007».
Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2007 13:14

Να αρθεί η άδικη αντιμετώπιση του Κιλκίς

Γράφτηκε από τον
Τις θέσεις και τις προτάσεις της οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας σε θέματα και αναπτυξιακά προβλήματα του νομού διατυπώνει με υπόμνημά της προς τον υπουργό Ανάπτυξης Δημ. Σιούφα η ΝΟΔΕ Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας, εκμεταλλευόμενη την εδώ παρουσία του κ. Υπουργού.
Σελίδα 923 από 923