Κυριακή, 21 Ιουλίου 2019, 12:57:03 πμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2007 13:25

Αγώνες Δεξιοτεχνίας για 12η χρονιά

Γράφτηκε από τον
Για άλλη μια χρονιά ο Όμιλος Φίλων Αυτοκινήτων Καμπάνη διοργάνωσε με επιτυχία την περασμένη Κυριακή τους αγώνες δεξιοτεχνίας που υπολογίζονται στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, στον κεντρικό δρόμο της πρωτεύουσας του Δήμου Γαλλικού.
Η διοργάνωση υπήρξε εξαιρετική, ενώ συμμετείχαν 48 οδηγοί, οι οποίοι αγωνίστηκαν σε τρεις κατηγορίες επιβατικών αυτοκινήτων, ανάλογα το μήκος του άξονα, και σε μια φορτηγών. Επτά οδηγοί δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν τους αγώνες λόγω μηχανικής βλάβης.
Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2007 09:13

Να δοθεί τέλος στη μόλυνση Αξιού

Γράφτηκε από τον
 Το θέμα της μόλυνσης του Αξιού ποταμού στην Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας (ΠΓΔΜ) θέτει ενώπιον της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Συμβουλίου ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κ Αντώνης Τρακατέλλης με αφορμή τις δραματικές διαστάσεις που έχει λάβει το θέμα της μόλυνσης του ποταμού, ο οποίος τείνει να μετατραπεί σε "νεκρό ποτάμι".
Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2007 09:11

Θρίαμβος ΔΑΚΕ στους καθηγητές

Γράφτηκε από τον
 To ΔΣ της ΕΛΜΕ Κιλκίς πραγματοποίησε την ετήσια εκλογοαπολογιστική του συνέλευση και τις εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. καθώς και εκλογές για ανάδειξη αντιπροσώπων για το νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ Νομού Κιλκίς την Παρασκευή 23/11/2007 στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς.
Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2007 09:05

Αύξηση κερδών για την Kleemann

Γράφτηκε από τον
 Σημαντική ενίσχυση εμφάνισαν τα οικονομικά μεγέθη του ομίλου της Kleemann στο εννεάμηνο του 2007 τόσο σε ενοποιημένο επίπεδο όσο και σε επίπεδο μητρικής εταιρείας.
Συγκεκριμένα, ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών διαμορφώθηκε σε 77,1 εκατ. ευρώ, σημειώνοντας αύξηση 26,2% σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα.
Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2007 08:59

Τίμησαν την τρίτη ηλικία και παλιούς επαγγελματίες

Γράφτηκε από τον
Με ενθουσιασμό και συγκίνηση πραγματοποιήθηκε στις 17 Νοεμβρίου 2007 από το Σύλλογο Ανατολικορωμυλιωτών Πολυκάστρου η εκδήλωση για την 3η Ηλικία.  Η πρόεδρος του Συλλόγου Ελένη Χαμουρούδη  στο χαιρετισμό της υπενθύμισε στους παρευρισκόμενους ότι  «τα άτομα της ηλικίας αυτής  είναι το παρελθόν και το μέλλον μας και ότι ο άνθρωπος δεν γεράζει όταν ασπρίσουν τα μαλλιά του αλλά όταν μαυρίζει η καρδιά του».
Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2007 08:38

Σύγχρονο Διοικητήριο στο νοσοκομείο Γουμένισσας

Γράφτηκε από τον
Νέο Διοικητήριο απέκτησε το νοσοκομείο Γουμενισσας, όπου ξεκίνησαν και οι εργασίες ανακαίνισης του, με στόχο σε λίγους μήνες να είναι ένα σύγχρονο νοσηλευτικό ίδρυμα. Ο διοικητής του νοσοκομείου Γουμενισσας Θεόδωρος Γκοράνης αναφέρει:  «Έχω την ιδιαίτερη χαρά  να ενημερώσω τους κατοίκους των Δήμων που ανήκουν στην ζώνη ευθύνης του νοσοκομείου μας  ( Γουμένισσας, Αξιουπολη, Ευρωπου) ότι θα εξυπηρετούνται για τις συναλλαγές του με τις Διοικητικές υπηρεσίες, στο νέο σύγχρονο κτίριο της  Διοίκησης, ένα κτίριο το  οποίο χάρη στα σχέδια του πολιτικού μηχανικού κ Ν. Ταχτσίδη σέβεται την μακεδονική αρχιτεκτονική του τόπου που εδρεύει.
Με ενιαίο ψηφοδέλτιο κατέβηκαν στις εκλογές οι «Δημοκρατικές Δυνάμεις» στο Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Κιλκίς απέναντι στη ΔΑΚΕ και την νίκησαν με ποσοστό 68% ! «Ενωμένοι εργαζόμενοι ΟΤΑ» ήταν ο τίτλος του ψηφοδελτίου που για την εκλογή αντιπροσώπων στο Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ πήρε 197 ψήφους, έναντι 80 της ΔΑΚΕ, ενώ βρέθηκαν και 15 άκυρα – λευκά.
Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2007 08:34

Στην «φάκα» της Αστυνομίας οι γιαλαντζί αστυνομικοί

Γράφτηκε από τον
Μια μεγάλη επιτυχία προσέθεσε στο ενεργητικό της η Ασφάλεια Κιλκίς με την εξάρθρωση της σπείρας εννέα ατόμων για τα οποία, σύμφωνα με την Αστυνομία, προέκυψαν σοβαρά στοιχεία ότι οργάνωσαν στις 3 Απριλίου τη ληστεία ενός εμπόρου – εισαγωγέα χρυσού και την κλοπή χρυσού αξίας 1.000.000 ευρώ και μετρητών 11.000 ευρώ από την τσάντα της γυναίκας του εμπόρου .
Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2007 08:12

Περισσότερη τόλμη κατά της μαστροπείας

Γράφτηκε από τον
 Πιο τολμηρά μέτρα και νομοθετικό πλαίσιο απαιτούνται για την αντιμετώπιση του σύγχρονου και θλιβερού φαινομένου της εμπορίας ανθρώπων για την οικονομική και σεξουαλική τους εκμετάλλευση, τόνισε η εισαγγελέας Κιλκίς Ειρήνη Χρυσογιάννη, μιλώντας στην ενδιαφέρουσα ημερίδα που οργάνωσε η Νομαρχία Κιλκίς για το φαινόμενο αυτό.
Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2007 07:33

Ποιος θα βάλει τάξη στο γενικευμένο αλαλούμ;

Γράφτηκε από τον
Η είδηση δεν επιτρέπει δεύτερη ανάγνωση. Ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημ. Τερζίδης καταδικάστηκε την περασμένη Δευτέρα από το Τριμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης, σε ποινή φυλάκισης με αναστολή διότι ενώ ώφειλε, βάσει νόμου,  να επιβάλει διοικητικά μέτρα (σφράγιση – διακοπή λειτουργίας) σε καταστήματα που η Αστυνομία υπέβαλε ήδη τρεις μηνύσεις για ηχορύπανση.