Σάββατο, 20 Ιουλίου 2019, 2:32:29 πμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2007 10:58

Δήμος Γαλλικού :Λαστιχένια» ζώνη μέσης όχλησης

Γράφτηκε από τον
Το Δημοτικό Συμβούλιο Γαλλικού υιοθέτησε εντέλει την  πρόταση του Δημάρχου Γιώργου Θεοδωρίδη για τροποποίηση του υπό έγκριση Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου με την ανακήρυξη σε ζώνη μέσης όχλησης , από χαμηλής που προβλέπονταν, μιας έκτασης 500 μέτρων ένθεν κακείθεν του νέου εθνικού δρόμου από το ύψος του Γαλλικού μέχρι τον κόμβο του Μαυρονερίου.
Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2007 10:55

Συνεχίζονται οι ενστάσεις στο εκλογοδικείο

Γράφτηκε από τον
Συνεχίστηκαν στο εκλογοδικείο οι καταθέσεις ενστάσεων κατά τους κύρους της εκλογής βουλευτών στις εκλογές στις 16 Σεπτεμβρίου.
Ο πρώην υφυπουργός Παιδείας υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ της Α’ Πειραιώς Γ.Καλός που έλαβε 17.550 σταυρούς κατέθεσε ένσταση κατά του βουλευτή του ίδιου κόμματος Π.Μελά που υποστηρίζοντας ότι έγιναν σε βάρος του λάθη στην καταμέτρηση των σταυρών και προστέθηκαν σταυροί υπέρ του κ. Μελά.
Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2007 10:53

Θα ντουμάνιαζε όλο το Κιλκίς

Γράφτηκε από τον
Ένα αυτοσχέδιο τσιγαράκι με κάνναβη και άλλα δυο γραμμάρια βρέθηκαν  σε ημεδαπό 41 ετών, όταν η υπερδραστήρια Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Κιλκίς διενήργησε έλεγχο.

Συνάντηση σε καλό κλίμα την Τρίτη στην Επιθεώρηση Εργασίας απέφερε τη λήξη των κινητοποιήσεων

Η λογική και το κλίμα συνεργασίας επικράτησαν, η εργοδοσία ανακάλεσε τις αναίτιες απολύσεις και οι εργαζόμενοι έπιασαν δουλειά στην βιομηχανία θερμοσυσσωρευτών STIBETHERM της ΒΙ.ΠΕ Σταυροχωρίου.
Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2007 10:50

KLEEMAN : Διαγωνισμός καινοτομίας για ανελκυστήρα

Γράφτηκε από τον
Στη διοργάνωση διαγωνισμού καινοτομίας με θέμα τον ανελκυστήρα προχωρά η KLEEMANN, στο πλαίσιο του παγκόσμιου συνεδρίου ELEVCON που θα πραγματοποιηθεί στις 11-13 Ιουνίου 2008 στη Θεσσαλονίκη. Μέσω της εν λόγω πρωτοβουλίας, η KLEEMANN προσκαλεί το ευρύ κοινό στην από κοινού ανάληψη δράσεων, με στόχο την προώθηση της έρευνας στον τομέα του ανελκυστήρα.
Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2007 10:47

Προπονητικά σεμινάρια στη Λεωφόρο Αλέξανδρος

Γράφτηκε από τον
Προπονητικό σεμινάριο που διοργάνωσε η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ παρακολούθησαν το περασμένο Σαββατοκύριακο προπονητές της Ακαδημίας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ στο γήπεδο της Λεωφόρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ.
Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2007 10:45

Με την εσθονική Κέχρα η ομάδα του ΓΑΣΚ

Γράφτηκε από τον
Πραγματοποιήθηκε στη Βιέννη η κλήρωση των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων χάντμπολ και το Κιλκίς καλείται να αντιμετωπίσει την εσθονική Κέχρα για το Challenge Cup ανδρών.
Στις γυναίκες η Ορμή Πατρών θα τεθεί αντιμέτωπη της σερβικής ZRK Kνάζ για το Κύπελλο Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, η Αναγέννηση Αρτας θα αντιμετωπίσει τη ρουμανική Ρούλμεντουλ Ούρμπαν Μπράσοβ για το Κύπελλο Κυπελλούχων και οι Ελπίδες Δράμας τη ρουμανική Τόμις Κονστάντα για το Challenge Cup γυναικών.
Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2007 10:44

Στα ύψη και φέτος ο ΓΑΣΚ στον στίβο

Γράφτηκε από τον
Δόθηκε στην δημοσιότητα η ετήσια αξιολόγηση των συλλόγων που διατηρούν τμήματα κλασσικού αθλητισμού και είναι ενταγμένα στην δύναμη των σωματείων του ΣΕΓΑΣ.
Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2007 07:35

Όλοι μαζί στο ΟΠΑΑΧ χώρια Κιλκίς και Χέρσο

Γράφτηκε από τον
Αν επιβεβαιωθεί η πληροφορία που έφερε στο φως ο πρώην υπουργός και επανεκλεγείς βουλευτής Κιλκίς Σάββας Τσιτουρίδης, λίαν προσεχώς αναμένεται η ένταξη στο Οργανωμένο Πρόγραμμα Ανάπτυξης Αγροτικών Χώρων, ΟΠΑΑΧ, των δήμων Γαλλικού, Πικρολίμνης και Δοϊράνης.
Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2007 07:32

Σημαιοφορίδης τέλος από τη Νίκη Ευκαρπίας

Γράφτηκε από τον
                                                                                                                                                                                                                Με μια λιτή ανακοίνωσή της η διοίκηση της Νίκης Ευκαρπίας έθεσε τέλος στη συνεργασία της με τον προπονητή Σ. Σημαιοφορίδη, τη θέση του οποίου ανέλαβε ο Γ. Σαμουηλίδης.