Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019, 8:15:29 μμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2007 14:15

Η «εκστρατεία καρδιάς» έρχεται και στο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον
 Το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης σε συνεργασία με το Becel pro.activ και την επιστημονική υποστήριξη της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρίας, της Ελληνικής Εταιρίας Αθηροσκλήρωσης, της Ελληνικής Εταιρίας Λιπιδιολογίας και Αθηροσκλήρωσης και της Εταιρίας Αθηροσκλήρωσης Βορείου Ελλάδος οργανώνει μια «Εκστρατεία καρδιάς σε όλη την Ελλάδα».
Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2007 14:07

Οι μαθητές στην Πανελλαδική Γιορτή Οικολογικής Γεωργίας

Γράφτηκε από τον
 Τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2007, μαθητές και μαθήτριες Δημοτικών Σχολείων της πόλης, επισκέφτηκαν τη 14η Πανελλαδική Γιορτή Οικολογικής Γεωργίας & Χειροτεχνίας, που πραγματοποιήθηκε εφέτος στο Κιλκίς.
Στο πλαίσιο των επισκέψεων αυτών οι μαθητές είχαν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στην έκθεση και να ενημερωθούν από τους εκθέτες για τα προϊόντα που παράγουν και τις καλλιεργητικές πρακτικές που εφαρμόζουν, καθώς και για τα υλικά που χρησιμοποιούν για την παραγωγή διαφόρων αγαθών.
Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2007 13:59

Ανακύκλωση στους δήμους Παιονίας

Γράφτηκε από τον
 Η ανακύκλωση στις γειτονιές και των τεσσάρων δήμων της Παιονίας -Αξιούπολης, Γουμένισσας, Ευρωπού και Πολυκάστρου- γίνεται πραγματικότητα, με την ένταξή τους στο σύστημα της ανακύκλωσης συσκευασιών της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ), με τους γνωστούς σε όλους μας πλέον μπλε κάδους.
Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2007 13:54

Παράταση στο LEADER από δήμο Αξιούπολης

Γράφτηκε από τον
Την χορήγηση παράτασης περαίωσης έργων του προγράμματος LEADER+ κατά ένα έτος αποφάσισε στην συνεδρίασή του το δημοτικό συμβούλιο της Αξιούπολης.
Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2007 13:52

Δήμος Κιλκίς : Εκστρατεία για συμμετοχή νέων

Γράφτηκε από τον
Με το σύνθημα "Αλλάζουμε τον κόσμο, ΕΣΥ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΛΚΙΣ…", η Δημοτική Αρχή του Κιλκίς, ανοίγει το «Μητρώο Νέων» για την δημιουργία του Τοπικού Συμβουλίου Νεολαίας, με τις εγγραφές να πραγματοποιούνται στο Δημαρχείο Κιλκίς από την προσεχή Δευτέρα 1 Οκτωβρίου μέχρι την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2007.
Από τον τέως Λυκειάρχη Χρήστο Παρασκευά λάβαμε την ακόλουθη συγχαρητήρια επιστολή για το δήμαρχο Ευρωπού Ευθύμη Κουρτζανίδη.
“Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε-αγαπητέ μας Ευθύμη,
Στο πρόσωπο σου, στο πρόσωπο του πρώτου πολίτη, στο πρόσωπο του δημάρχου και μαθητή μας, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά, συμμαθητές σου και δικούς μας καθόλα αξιολάτρευτους μαθητές για όσα μας χάρισατε στην μετά από 37 χρόνια συνάντησή μας.
Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2007 10:58

Ολοκληρώθηκε η αγωνιστική χρονιά για το στίβο

Γράφτηκε από τον
 Με αγώνες κλασσικού αθλητισμού της κατηγορίας Παμπαίδων - Παγκορασίδων Β’ κατηγορίας και Μίνι ολοκληρώθηκε το Σάββατο στο δημοτικό στάδιο της Κρύας Βρύσης η αγωνιστική χρονιά για τον κλασσικό αθλητισμό από τον ΓΑΣ Κιλκίς.
Οι αγώνες διοργανώθηκαν με επιτυχία από την  ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πέλλας Κιλκίς και σ’ αυτούς πήραν μέρος όλα τα σωματεία της δύναμης της με ότι καλύτερο διέθεταν στα τμήματα υποδομής και τις ακαδημίες τους.
Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2007 10:56

18ος στον αγώνα Applefest της Βοστώνης ο Γιάννης Παπαδόπουλος

Γράφτηκε από τον
 Σε εξαιρετική φόρμα φαίνεται ότι ο βρίσκεται ο δρομέας μεγάλων αποστάσεων του ΓΑΣ Κιλκίς Γιάννης Παπαδόπουλος. Ο Παπαδόπουλος που από τον Αύγουστο γυμνάζεται στην Βοστώνη των Η.Π.Α. λόγω σπουδών (είναι μεταπτυχιακός υπότροφος στη δημοσιογραφία), αγωνίστηκε την Κυριακή στον αγώνα ανωμάλου δρόμου 16 χιλιομέτρων στην πόλη Χάρβαντ με την ονομασία Applefest και τερμάτισε στην 18η θέση με επίδοση 55’’09 μεταξύ εξακοσίων και πλέον αθλητών που αγωνίστηκαν!
Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2007 10:52

Αχρείαστη και επιζήμια αδράνεια

Γράφτηκε από τον
Ο γραμματέας του σωματείου εργαζομένων στο νοσοκομείο Κιλκίς καταγγέλλει και ως αντιπρόσωπος της Ομοσπονδίας - επικαλείται μάλιστα τις σχετικές εγγραφές στο βιβλίο συμβάντων του ιδρύματος - ότι πριν λίγους μήνες ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του συνδέοντας το θλιβερό αυτό γεγονός και με τη «λευκή απεργία» του προσωπικού του ΕΚΑΒ.
Η καταγγελία του μάλιστα έφτασε με επιστολή μέχρι τον πρωθυπουργό, ειπώθηκε στην τελευταία κινητοποίηση των δημοσίων υπαλλήλων του νομού μας παρουσία του προέδρου της Ομοσπονδίας κ. Παπασπύρου και των τοπικών βουλευτών μας, ενώ προσφάτως καταχωρίστηκε και σε μεγάλες αθηναϊκές εφημερίδες.
Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2007 10:45

Ζητείται (επιτέλους) υπευθυνότητα

Γράφτηκε από τον
Αν η καταπόνηση εκατοντάδων πολιτών και δεκάδων δικαστικών και νομικών καθημερινά δεν είναι ένα τόσο σοβαρό θέμα, θα μπορούσαμε  χωρίς κανένα ενδοιασμό να ισχυριστούμε ότι στο νομό και στην πόλη μας διαδραματίζεται μια αξεπέραστη σε πλοκή και σε …πλάκα φαρσοκωμωδία.  
Φαρσοκωμωδία και υπό τις δυο εκδοχές της. Είτε με Δικαστικό Μέγαρο στις δίδυμες καπναποθήκες, είτε με Δικαστικό Μέγαρο στην  Μεραρχία.