Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019, 8:53:21 μμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Τρίτη, 09 Οκτωβρίου 2007 06:10

Μόνη πρώτη η Γουμένισσα

Γράφτηκε από τον
Όλα τα «λεφτά» ήταν ο αγώνας μεταξύ του Αλέξανδρου Κιλκίς και της πρωτοπόρου Γουμένισσας, όπου το τελικό 4-6, θυμίζει παρτίδα τάβλι!
Τρίτη, 09 Οκτωβρίου 2007 06:06

Οι αγώνες του Σαββατοκύριακου -Αποτελέσματα - Ρεπορτάζ

Γράφτηκε από τον
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Αλέξανδρος Κιλκίς-Γουμένισσα 4-6
Βαλτοτόπι-Αξιούπολη 1-4
Εύζωνοι-Σταυροχώρι 0-1
Κρηστώνη-Ν.Γυναικόκαστρο 4-1
Μάνδρες-Χέρσο 0-2
Επτάλοφος-Αξιοχώρι 1-2
Ποντοηράκλεια-Τέρπυλλος 1-1 
Τρίτη, 09 Οκτωβρίου 2007 05:53

Τερζίδης : Ο Πασσαλίδης απαξίωσε το ΤΟ.ΣΥ.Ν.

Γράφτηκε από τον
«Άλλη μία έκπληξη ήταν για εμάς το να διαβάσουμε στον τοπικό τύπο, τις απόψεις του επικεφαλής της μειοψηφίας του Δήμου Κιλκίς κ. Παύλου Πασσαλίδη και του συνδυασμού του, σχετικά με το Τοπικό Συμβούλιο Νεολαίας του Δήμου μας», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Τερζίδης.
Σάββατο, 06 Οκτωβρίου 2007 13:15

Παραμένουν η κ. Δάφνη Νιάκα και ο κ. Θωμάς Αποστόλου

Γράφτηκε από τον
Οι κρίσεις προϊσαμένων του Υπουργείου Παιδείας δεν επέφεραν καμία αλλαγή στους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Κιλκίς.
Σάββατο, 06 Οκτωβρίου 2007 13:13

Ο ΟΣΚ παρέδωσε Νηπιαγωγεία στο δήμο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον
 Τις κτηριακές εγκαταστάσεις δύο Νηπιαγωγείων της πόλης του Κιλκίς, το 11ο και το 12ο, παρέδωσαν οι μηχανικοί του Οργανισμού Σχολικών Κτηρίων στο Δήμο Κιλκίς.
Η παράδοση έγινε παρουσία του αντιδημάρχου Παιδείας Γιάννη Γούναρη και του προϊσταμένου της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς Θωμά Αποστόλου.
Σάββατο, 06 Οκτωβρίου 2007 13:07

Έδωσε λύση το Νοσοκομείο στην έλλειψη γιατρών στα Κρούσια

Γράφτηκε από τον

Στην έλλειψη αγροτικών γιατρών στα χωριά των Κρουσίων.
Καθοριστικός για άλλη μια φορά ο ρόλος του Διοικητή Δημ. Ασημακίδη

Δεν είναι η πρώτη φορά που με τη λειτουργία και τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει δίνει λύσεις εκεί που αδυνατεί να το πράξει η πολιτική ηγεσία.
Το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΝΟΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ υλοποιεί το Σχέδιο Δράσης στο πλαίσιο του Έργου «ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ (ΜΚΟ)» με τίτλο: «Ανάπτυξη επαγγελματικής απασχόλησης στην εξυπηρέτηση των ατόμων με αναπηρία και στη διευκόλυνση των συγγενών τους».
Σάββατο, 06 Οκτωβρίου 2007 12:56

Μεγάλο επενδυτικό ενδιαφέρον για φωτοβολταϊκούς σταθμούς

Γράφτηκε από τον

«Στοπ» από την ΡΑΕ στις αιτήσεις για φωτοβολταϊκούς σταθμούς έως 150kW

Το επενδυτικό ενδιαφέρον για την ανάπτυξη φωτοβολταϊκών σταθμών είναι εξαιρετικά μεγάλο και η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας έβαλε «φρένο» στις αιτήσεις για σταθμούς έως 150kW.
Παρασκευή, 05 Οκτωβρίου 2007 12:04

Απολύονται διότι έχουν συνδικάτο

Γράφτηκε από τον
 “Το “λάθος” μας είναι πως έχουμε συνδικάτο και μάλιστα ενεργό. Είμαστε ουσιαστικά το μόνο συνδικάτο σε εργοστάσιο της ΒΙΠΕ Σταυροχωρίου. Αυτό δεν μας συγχωρεί η εργοδοσία και προσπαθεί να μας εξουθενώσει”.
Αυτή είναι η εξήγηση που δίνουν με ένα στόμα όλοι οι απεργοί της βιομηχανίας STIBETHERM όταν τους ρωτήσαμε γιατί η εργοδοσία προέβη σε απολύσειςε τεσσάρων εργαζομένων, απολύσεις που προκάλεσαν την αντίδρασή τους και την απεργία από το πρωί της Πέμπτης 4 Οκτωβρίου. 
Παρασκευή, 05 Οκτωβρίου 2007 12:02

Συνεργασία Τερζίδη με δήμαρχο Strumica

Γράφτηκε από τον
 Τον δήμαρχο της Strumica από την FYROM, κο  Zoran Zev υποδέχθηκε στο γραφείο του ο δήμαρχος Κιλκίς κ. Δημήτριος Τερζίδης. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο δήμαρχος Κιλκίς τόνισε ότι είναι δυνατόν οι φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης να επιτύχουν πολύ υψηλά επίπεδα συνεργασίας και πρότεινε μάλιστα να συμμετάσχει ο δήμος της Strumica στην «Eυρωπεριφέρεια», ώστε η μελλοντική, διμερής συνεργασία να είναι ακόμη πιο ισχυρή και δυναμική.