Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2019, 8:31:33 πμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2007 10:01

Μέρες πολιτισμού στο Δήμο Ευρωπού

Γράφτηκε από τον
 Ξαφνιάζει ευχάριστα το Πολιτιστικό Κέντρο του δήμου Ευρωπού, το οποίο επεξεργάστηκε και υλοποιεί ένα τρίμηνο πρόγραμμα πολιτιστικών δράσεων, με τον γενικό τίτλο: “Δρώμενα Πολιτισμού” και που έχει ως εξής:
Οκτώβριος
Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2007 09:58

Πετσοκόβουμε και τα αυτοφυή

Γράφτηκε από τον
 Το παλιό στρατιωτικό αεροδρόμιο στα νότια της πόλης, έχει γίνει καταφυγή και λύση στην ανάγκη άθλησης συνδημοτών μας με ή χωρίς προβλήματα υγείας. Εξ’ άλλου δεν υπάρχουν πολλοί τέτοιοι χώροι, δυστυχώς, στην πόλη του Κιλκίς.
Στο χώρο αυτόν υπάρχουν και μερικά δένδρα, που παρέχουν, εκτός από την όποια αισθητική του χώρου, και δροσιά και ανακούφιση στους περιπατητές. Δεσπόζουσα θέση στο χώρο αυτόν κατείχε (πλέον) μια συστάδα από λεύκες.
Μια συστάδα δένδρων (στο ύψος μια τριώροφης οικοδομής).
Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2007 07:46

Γ. Μιχαηλίδης :Έτσι θα πάμε μπροστά;

Γράφτηκε από τον
Στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «ΠΡΩΙΝΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ», της Τρίτης 23 Οκτωβρίου 2007, εμφανίζονται δηλώσεις επωνύμων στελεχών του ΠΑΣΟΚ από αντίστοιχες κομματικές εκδηλώσεις, στα πλαίσια των διαδικασιών ανάδειξης του νέου προέδρου και ενόψει των εκλογών της 11ης Νοεμβρίου 2007.
Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2007 07:45

Αδελφικοί δεσμοί Πολυκάστρου-Μπιάλα

Γράφτηκε από τον
 Μέσα σε εξαιρετικά φιλικό και ζεστό κλίμα ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες αδελφοποίησης ανάμεσα στο Δήμο Πολυκάστρου και το Δήμο Byala (Μπιάλα), κωμόπολη των 2500 κατοίκων που βρίσκεται στα ανατολικά παράλια της Βουλγαρίας, απ’ όπου κατάγονται οι κάτοικοι του Άσπρου.
Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2007 07:39

Ποδηλατικός γύρος Κιλκίς από ΔΕΥΑΚ

Γράφτηκε από τον
 Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Κιλκίς (Δ.Ε.Υ.Α.Κ) γιορτάζει την ολοκλήρωση του Βιολογικού Καθαρισμού και καλεί όλους τους πολίτες – ανεξαρτήτως ηλικίας- να γιορτάσουν μαζί της, με έναν ποδηλατικό περίπατο στην πόλη του Κιλκίς.
Ο περίπατος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Νοεμβρίου και ώρα 11.00, με αφετηρία το Δημαρχείο Κιλκίς. Οι ποδηλάτες θα περάσουν από τις οδούς Γ. Καπέτα (αφετηρία) – Ελ. Βενιζέλου – Παπαλουκά – 21η Ιουνίου – Εθν. Αντίστασης και μέσω της οδού Προφήτη Ηλία θα τερματίσουν  στον Βιολογικό Καθαρισμό.
Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2007 07:33

Διοίκηση Κιλκισιακού : «Μας εξαπάτησε ο Σωτηριάδης»

Γράφτηκε από τον
Συνέντευξη τύπου προς τους αθλητικογράφος των τοπικών μέσων ενημέρωσης παραχώρησε η διοίκηση του Κιλκισιακού, καταγγέλλοντας τον απερχόμενο πρόεδρο του ιστορικού σωματείου Αναστάσιο Σωτηριάδη, για ένα σωρό, παρατυπίες, παραλείψεις, αποκρύψεις στοιχείων και εν τέλει για τραγελαφικές καταστάσεις.
Ο πρόεδρος του Κιλκισιακού Σωτήρης Φουτσιτζής ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός κα
Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2007 07:31

Κυριάκος Αναστασιάδης: «Οι νέοι στο προσκήνιο»

Γράφτηκε από τον
Το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας του Δήμου Κιλκίς (ΔΗ.ΣΥ.Ν) κατείχε ως γνωστόν μία από τις πρώτες θέσεις πανελληνίως, χάρη στην μεγάλη του δράση. Το ΔΗ.ΣΥ.Ν άλλαξε κι έγινε Τοπικό Συμβούλιο Νέων (ΤΟ.ΣΥ.Ν).
Αυτό που δεν άλλαξε είναι η διάθεση για δουλειά. Αυτό μας έδωσε να καταλάβουμε ο κ. Κυριάκος Αναστασιάδης, υπεύθυνος δημοτικός σύμβουλος σε θέματα νεολαίας, σε συνέντευξη που παραχώρησε το πρωί της Τρίτης 17 Οκτωβρίου 2007 στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ3 102fm. Η εκπομπή της κ. Παπαϊωάννου «Περισκόπιο» ασχολήθηκε με τον θεσμό των ΤΟ.ΣΥ.Ν, κρίνοντας η ίδια και οι συνεργάτες της, πως ο πλέον κατάλληλος άνθρωπος να μιλήσει για το θέμα αυτό είναι ο εκπρόσωπος ενός πετυχημένου Συμβουλίου Νέων.
Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2007 13:57

Ημερίδα για ενίσχυση Γυναικείας Απασχόλησης

Γράφτηκε από τον
 Πρωτοβουλία για την ενίσχυση της γυναικείας απασχόλησης και επιχειρηματικότητας στα όρια των οικισμών του ανέλαβε ο Δήμος Ευρωπού, πραγματοποιώντας ενημερωτική ημερίδα με τη συμμετοχή πολλών νέων γυναικών της περιοχής.
Ουσιαστικά πρόκειται για την πρώτη εκδήλωση που οργανώνει το Γραφείο Ενημέρωσης του Δήμου, που συγκρότησε ο Δήμαρχος Ευθύμης Κουρτζανίδης  με την ειδική συνεργάτιδα του Δημάρχου, οικονομολόγο-αναπτυξιολόγο Μακρίνα Ισαηλίδου, που κατάγεται από την Τούμπα.
Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2007 13:55

Βγαίνουν στους δρόμους

Γράφτηκε από τον
Κάποιος ή κάποιοι κοροϊδεύουν τους δημόσιους υπαλλήλους του νομού. Αλλιώς δεν εξηγείται από τη μια πλευρά να παρέχονται διαβεβαιώσεις ότι στο νέο καθεστώς τω Παραμεθοριων Περιοχών θα ενταχθεί και ο ν. Κιλκίς και από την άλλη ο αρμόδιος υπουργός Εσωτερικών Π. Παυλόπουλος να εντάσσει στο νομοσχέδιο μόνο τους νομούς Δράμας και Σερρών, εξαιρώντας για άλλη μια φορά το Κιλκίς.
Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2007 13:53

Αναίτιος «πόλεμος» δηλώσεων στην Τ.Α

Γράφτηκε από τον
Ένα σοβαρό θέμα του νομού, όπως η νέα δομή των ΟΤΑ ενόψει του Καποδίστρια 2, αλέθεται ξανά στις μυλόπετρες των προσωπικών στρατηγικών και επιδιώξεων όσων διακονούν το δημόσιο βίο του νομού. Μια δημόσια συνεδρίαση της ΤΕΔΚ με διευρυμένη σύνθεση καθώς συμμετείχαν οι δήμαρχοι του νομού, προσέφερε την αφορμή να αναπτυχθεί μια δημόσια αντιπαράθεση άνευ σοβαρού λόγου με εμφανείς όμως τις σκοπιμότητες των αναιτίως δορυφορούντων