Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019, 9:43:33 μμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2007 04:27

Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς : Οι εγγρφές άρχισαν

Γράφτηκε από τον
“Ευχόμαστε σε όλους καλή σχολική χρονιά, σας γνωρίζουμε ότι και φέτος το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς θα λειτουργήσουν τμήματα παιδικά, εφηβικά και ενηλίκων. Σας περιμένουμε κοντά μας τόσο για να μάθετε τους ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς, όσο και για να γνωρωίσετε γενικότερα την ελληνική παράδοση΅το παιχνίδι, το τραγούδι, τη φορεσιά, τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας”, αναφέρει σε ανακοίνωση του το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς.
Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2007 08:21

Πρωτότυπη η πρόταση του περιπτέρου της “ΤΕΧΝΗΣ”

Γράφτηκε από τον
“Το κρύο” και “παγωμένη” περιρρέουσα ατμόσφαιρα, ήταν αισθητά, κυριολεκτικά και μεταφορικά, ιδιαίτερα στο χώρο όπου οι διάφοροι φορείς της πόλης μας είχαν τα περίπτερα τους, όπου οι πιό πολλοί ήθελαν να δείξουν μέρος των δραστηριοτήτων τους, στη διάρκεια της εμποροπανήγυρης του Κιλκίς.
Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2007 08:19

Συνέχιση ρυθμίσεων

Γράφτηκε από τον
Ο Εμπορικός Σύλλογος Κιλκίς ενημερώνει, όλους τους ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ που είχαν υπαχθεί στις διατάξεις του Ν. 3518/06 και έχασαν το δικαίωμα ρύθμισης, λόγω μη πληρωμής τρεχουσών εισφορών τους, πως ο οργανισμός του ΟΑΕΕ μετά από διαβουλεύσεις με την διοίκηση του Συλλόγου απεδέχθη το δίκαιο αίτημά του και εξέδωσε απόφαση η οποία καθορίζει την συνέχιση των ρυθμίσεων των ασφαλισμένων που είχαν υπαχθεί στις διατάξεις του Ν. 3518/06 και έχασαν το δικαίωμα λόγω μη πληρωμής τρεχουσών εισφορών.
Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2007 08:15

Έμφυλη διάσταση επαγγελματικών επιλογών

Γράφτηκε από τον
Την εβδομάδα που μας πέρασε κοινοποιήθηκαν από το ΥΠΕΠΘ οι  εισαχθέντες απόφοιτοι στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Έτσι επεξεργαζόμενος τα αποτελέσματά τους και με εργασιακό υπόβαθρο τον Νομό Κιλκίς εύκολα καταλήγει κανείς στα παρακάτω συμπεράσματα όσον αφορά στην έμφυλη διάσταση των επαγγελματικών επιλογών τους. 
Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου 2007 05:58

Ευχές Β. Μπαλάσκα σε μαθητές-εκπαιδευτικούς

Γράφτηκε από τον
Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς ο Νομάρχης Κιλκίς κ. Ευάγγελος Μπαλάσκας παρέστη στην καθιερωμένη τελετή αγιασμού πολλών σχολείων του νομού όπου και ευχήθηκε σε μαθητές και εκπαιδευτικούς το νέο διδακτικό έτος  να αποτελέσει αφετηρία γόνιμης και παραγωγικής εκπαιδευτικής δραστηριότητας.
Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2007 06:54

Κατάθεση καταστάσεων προσωπικού επιχειρήσεων

Γράφτηκε από τον
Από το Τμήμα Κοινωνικής Επιθεώρησης Εργασίας ΣΕΠΕ Κιλκίς, ανακοινώνει ότι, από 17.9.2007 έως 15.11.2007, θα πρέπει υποχρεωτικά σύμφωνα με το αρθ. 16 του Ν. 2874/00 όλες οι επιχειρήσεις που απασχολούν προσωπικό, ανεξαρτήτως αριθμού, να καταθέσουν στην Υπηρεσίας μας, Συγκεντρωτικές Καταστάσεις Προσωπικού.
Επισημαίνεται ότι:
Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2007 06:52

Συνελήφθησαν λαθρομετανάστες ύστερα από καταδίωξη

Γράφτηκε από τον
Δεν είχε ξημερώσει η Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου και στην εθνική Θεσσαλονίκης Πολυκάστρου η Αστυνομία εντόπισε Ι΄Χ. Αυτοκίνητο το οποίο εία επιβιβαστεί τέσσερις ενήλικες Αλβανοί και δυο ανήλικα παιδιά. Το φορτωμένο με αλλοδαπούς όχημα δεν υπάκουσε στα σήματα της Αστυνομίας και επακολούθησε καταδίωξη, στην οποία συμμετείχαν και περιπολικά της Θεσσαλονίκης
O Eμπορικός Σύλλογος Κιλκίς, όπως κάθε χρόνο, προσπαθώντας να αποτυπώσει σαφέστερα τη γνώμη των εμπόρων για την περίοδο των θερινών εκπτώσεων, διεξήγανε εμπειρική έρευνα κατά το διάστημα Τετάρτη 22 Αυγούστου έως την Παρασκευή 24 Αυγούστου.
Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2007 07:59

Πρωτοβουλία για ίδρυση ΙΚΑ στη Νέα Σάντα

Γράφτηκε από τον
Πρωτοβουλία για την ίδρυση τοπικού παραρτήματος ΙΚΑ στη Ν. Σάντα του Δήμου Γαλλικού ανέλαβε ο Νομάρχης Κιλκίς κ. Ευάγγελος Μπαλάσκας  και για το σκοπό αυτό συγκάλεσε σύσκεψη στο Διοικητήριο.
Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2007 07:58

Δεν «βάζουν υπογραφή» για το κτήριο του ΤΕΙ

Γράφτηκε από τον

Το σύγχρονο «γιοφύρι της Άρτας» του Κιλκίς, η κατασκευή του κτηρίου του ΤΕΙ στην πόλη μας , στοίχειωσε και παρά τις διαβεβαιώσεις των «αρμοδίων» ύστερα από ένα χρόνο ακόμα περιμένει την υπογραφή.

Στις «Εστιάδες» ο Γιάννης Γρυπάρης αναρωτιέται αν έγινε το θάμα κι άναψε η Εστία που έσβησε από την πρόσκαιρη αναμελιά των Εστιάδων