Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019, 1:32:02 πμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2007 04:36

Ναι σε ενιαίο φορέα Όχι σε ένα ΧΥΤΑ

Γράφτηκε από τον
Σε τεχνοκρατικό επίπεδο ήταν η συζήτηση σε σύσκεψη που οργάνωσε η ΤΕΔΚ ν. Κιλκίς με θέμα τη διαχείριση των σκουπιδιών. Δυο υπάλληλοι της Διαχειριστικής Αρχής Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας εισηγήθηκαν την σύσταση ενιαίου φορέα διαχείρισης των σκουπιδιών του νομού.

Ο πρώην Δήμαρχος Γαλλικού και επικεφαλής της μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Στέφανος Μάλγαρης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
Η δημοτική αρχή και ο δήμαρχος Γαλλικού κ. Θεοδωρίδης πανηγυρίζουν διότι υποτίθεται προγραμματίζουν και με νέα έργα δίνουν λύση σε προβλήματα υδροδότησης οικισμών του δήμου μας.

Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2007 09:55

Τάξεις με 30 μαθητές στο 1ο Λύκειο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον
 Εκρηκτική θα είναι η κατάσταση από τη νέα σχολική χρονιά στο 1ο Λύκειο Κιλκίς, ακόμη πιο δύσκολη από πέρυσι, με τους μαθητές να μην χωρούν στις υπάρχουσες αίθουσες και θα υποχρεωθούν να συνυπάρχουν στην Γ’ Λυκείου 30 μαθητές σε μια αίθουσα, ενώ σχεδιάζεται να καταργηθούν εργαστήρια για τη δημιουργία “νέων” αιθουσών διδασκαλίας.
Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2007 09:52

Νέα εποχή με Φουτζιτζή στον πολύπαθο Κιλκισιακό

Γράφτηκε από τον
Συνεδρίασε την Πέμπτη 19 Ιουλίου και κατόπιν πρόσκλησης του νέου προέδρου Σωτήρη Φουτσιτζή το νέο Δ.Σ. του Κιλκισιακού.
Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2007 09:51

Για την πρωτιά ο Γιάννης Λαζαρίδης

Γράφτηκε από τον
 Ο τελικός αγώνας της εφετινής σειράς των ελληνικών γκραν πρι στίβου με την ονομασία «Ποσειδώνεια 2007» που διοργανώνουν η ΓΕ Πόρου Τροιζηνίας και ο Δήμος Πόρου σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ θα διεξαχθεί την Τετάρτη 25 Ιουλίου.
Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2007 09:44

Οφείλουν μια συγγνώμη στους δημότες Δοϊράνης

Γράφτηκε από τον
 «Μ’ έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση της δημοτικής αρχής Δοϊράνης, που ομολογεί πως εδώ και σχεδόν δυο χρόνια οι κάτοικοι της Δοϊράνης και της Κορυφής πίνουν νερό με νιτρικά πολύ πιο πάνω από το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο, σα να μην συμβαίνει τίποτα, σα να διοικεί κάποιος άλλος το Δήμο Δοϊράνης, χωρίς ούτε τη λιγοστή ευαισθησία να ζητήσουν έστω μια συγγνώμη από τους κατοίκους», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη Δοϊράνης ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ.
Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2007 09:40

Ο δήμαρχος Γαλλικού με παιδιά στις Κατασκηνώσεις

Γράφτηκε από τον
 Τις εγκαταστάσεις κατασκήνωσης στη Χαλκιδική, όπου φιλοξενούνται οι μαθητές σχολείων του Δήμου, επισκέφθηκε το περασμένο Σάββατο ο Δήμαρχος Γαλλικού κ. Γεώργιος Θεοδωρίδης συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης Ανάπτυξης Γαλλικού (Δ.Ε.Α.ΓΑ) κ. Αλέξανδρο Σαββίδη.
Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2007 09:38

Διεθνές Φεστιβάλ…ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟΥ

Γράφτηκε από τον
Ο πιο πετυχημένος θεσμός του Δήμου Κιλκίς. Όχι μόνο κατάφερε να δώσει στο μέσο κιλκισιώτη τη δυνατότητα να μυηθεί στη «βαριά κουλτούρα» των εμπνευστών του αλλά συνέβαλε τα μέγιστα στην ανάδειξη του ταλέντου πολλών στελεχών της δημοτικής αρχής.
Σάββατο, 21 Ιουλίου 2007 10:34

Κοινωνική «μάχη» κατά των ναρκωτικών

Γράφτηκε από τον
Πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση του κοινωνικού προβλήματος εξάπλωσης των ναρκωτικών ουσιών παίρνει ο Δήμος Πολυκάστρου, στηρίζοντας με κάθε τρόπο και τις ανάλογες προσπάθειες των Συλλόγων Γονέων των σχολείων του Πολυκάστρου και του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου.
Σάββατο, 21 Ιουλίου 2007 10:32

Κόσμημα για το Κιλκίς το κτίριο του Επιμελητηρίου

Γράφτηκε από τον
ΕπιμελητήριοΈνα πραγματικό κόσμημα θα αποτελεί για την πόλη του Κιλκίς το νέο κτίριο του Επιμελητηρίου Κιλκίς, επί της 21ης Ιουνίου και Τσιρογιάννη γωνία.
Το παλιό κτίριο της Εθνικής Τράπεζας, που έγινε το 1925 και λειτούργησε μέχρι τη δεκαετία του ’50, χαρακτηρίσθηκε διατηρητέο μνημείο από την 4η Εφορεία Νεωτέρων Μνημείων. Σήμερα ανακαινίζεται με ταχύτατους ρυθμούς για να στεγάσει από την επόμενη χρονιά τις υπηρεσίες του Επιμελητηρίου Κιλκίς.