Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019, 8:16:36 μμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2007 13:06

Τελευταίοι σε καταθέσεις

Γράφτηκε από τον

Η φτώχεια των κιλκισιωτών αποδεικνύεται με αδιαμφισβήτητο τρόπο και από τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδας

Η κακή οικονομική κατάσταση των Κιλκισιωτών αναδεικνύεται με τον πλέον αδιαμφισβήτητο τρόπο με τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδας για τον όγκο των καταθέσεων των Ελλήνων σε τραπεζικά ιδρύματα.
Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2007 12:48

Επιτυχόντες σε ΑΕΙ-ΤΕΙ με το 90%

Γράφτηκε από τον
1ο ΓΕΝ. ΛΥΚΕΙΟ ΚΙΛΚΙΣ
ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ ΗΛΙΑΝΑ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΦIΛ/ΦIAΣ ΠAIΔ/ΓIKHΣ & ΨYXOΛOΓIAΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΟΥ ΠΕΛΑΓΙA ΛΑΖΑΡΟΣ HΛEKΤΡΟΛΟΓΩN MHXΑΝΙKΩN & ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΘΡΑΚΗΣ (ΞΑΝΘΗ)
ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΓEΩΠONIAΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
ΑΝΑΝΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ TEI ΣΕΡΡΩΝ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΔΑΜΙΑΝΟΣ XHMEIAΣ ΚΡΗΤΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ)
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ ΡΕΒΕΚΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ TEI ΛΑΜΙΑΣ
ΑΝΔΡΙΑΝΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΦAPMAKEYTIKHΣ ΠΑΤΡΑΣ
Αντισταθμιστική διευκόλυνση με παροχή δανείου μέχρι 40.000 ευρώ με επιδοτούμενο επιτόκιο, ζητά για τις μικρές επιχειρήσεις του νομού η διοίκηση του Επιμελητηρίου Κιλκίς. Το αίτημα- υπόμνημα υποβλήθηκε προς τον Πρωθυπουργό κ. Καραμανλή  και κοινοποιήθηκε στους υπουργούς Εθνικής Οικονομίας, Εξωτερικών, Ανάπτυξης και τους βουλευτές του νομού. Ο πρόεδρος του ΕΒΕ Π. Τονικίδης επικαλείται τις ζημιές που υφίσταται ο επιχειρηματικός κόσμος του νομού από την πρόσφατη απόφαση των Σκοπίων να καταργήσουν την επίδειξη διαβατηρίου κατά την είσοδο Ελλήνων στην ΦΥΡΟΜ, διευκολύνοντας έτσι την είσοδο και συνακόλουθα διευκολύνοντας την αγοραστική κίνηση Ελλήνων προς την φθηνότερη γειτονική χώρα. 
Κυριακή, 26 Αυγούστου 2007 05:20

Από Δευτέρα οι αιτήσεις για το πρόγραμμα ΝΘΕ

Γράφτηκε από τον
Ξεκινά από την ερχόμενη Δευτέρα 27 Αυγούστου 2007, η υποβολή αιτήσεων από τις επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να προσλάβουν ανέργους, μέσω του νέου προγράμματος Νέων Θέσεων Εργασίας έτους 2007, για ανέργους ηλικίας 45 ετών και άνω, το οποίο είχε εγκριθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού στις 24 Ιουλίου, μετά από εισήγηση του Διοικητή του ΟΑΕΔ Γιώργου Βερναδάκη.
Κυριακή, 26 Αυγούστου 2007 04:33

Μνημόσυνο και εκδηλώσεις για το ολοκαύτωμα της Σάντας

Γράφτηκε από τον
Υπό την οργανωτική φροντίδα του συλλόγου «Σύλλογος Σανταίων η Επτάκωμος Σάντα» διοργανώνονται μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των θυμάτων του ολοκαυτώματος της ηρωικής επτάκωμης Σάντας του Πόντου.
Κυριακή, 26 Αυγούστου 2007 04:23

2.333 θέσεις δια βίου μάθησης στο ν. Κιλκίς

Γράφτηκε από τον
Η Γενική Γραμματεία Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Γ.Γ.Ε.Ε.) του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της κυβέρνησης για την προώθηση της δία βίου μάθησης, ανακοινώνει ότι την εκπαιδευτική περίοδο 2007-2008, προσφέρει 265.500 θέσεις εκπαίδευσης ανά την επικράτεια. Οι θέσεις αυτές αποτελούν το 3,6% του πληθυσμού στόχου. Πληθυσμό στόχου αποτελούν 7.361.535 πολίτες, ηλικίας 18 έως 67 ετών. Η εκπαίδευση είναι δωρεάν.
Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2007 13:40

Έχουμε και στο Κιλκίς «πέταλο Μαλιακού»

Γράφτηκε από τον
Η είδηση είναι τραγική και το πιο τραγικό είναι πως την έχουμε ξαναγράψει, σε όλη της την τραγικότητα!
Νέοι άνθρωποι αφήνουν την τελευταία τους πνοή στο άθλιο οδικό δίκτυο του δρόμου Κιλκίς-Δοϊράνη-Μουριές-Προμαχώνα. Ένα δίκτυο πραγματική καρμανιόλα, με τη μια του λωρίδα να έχει καταστραφεί παντελώς, τα οχήματα να κινούνται υποχρεωτικά στο μέσον της οδού και οι υπερφορτωμένες νταλίκες, η μια πίσω από την άλλη, να μην αφήνουν περιθώριο για σωστή οδήγηση και προσπέραση μέχρι τις τελωνειακές εξόδους της Δοϊράνης και του Προμαχώνα. Δυστυχώς, είναι το δικό μας «πέταλο του Μαλιακού».
Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2007 13:25

Έργα οδοποιϊας στη Γουμένισσα

Γράφτηκε από τον
Σοβαρές κυκλοφοριακές αλλαγές θα επιφέρουν τα έργα που θα γίνουν στη Γουμένισσα από 1η Σεπτεμβρίου και μέχρι το τέλος του έτους, σε όλο το μήκος της κεντρικής οδού Βενιζέλου, από τη διασταύρωση αυτής με την οδό Ι. Δραγούμη μέχρι τη συμβολή της με την οδό Γρ. Γκιγκέρη.
Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2007 13:22

Έσβησε η Φωτεινή Σισμανίδου

Γράφτηκε από τον
Υπόδειγμα μάνας και συζύγου ήταν η Φωτεινή Σισμανίδου. Σύντροφος μιας ζωής γεμάτης αγάπη και δημιουργία  του Δημάρχου Πικρολίμνης Δημήτρη Σισμανίδη. Ανέστησε δυο παιδιά, δυο επιστήμονες τώρα, τη Βίκυ και τον Γρηγόρη, ήταν το στήριγμα, η γυναίκα Εστία της οικογένειας και της  ζωής όλων. Κακή και φθονερή μοίρα όμως σημάδεψε την όμορφη Φωτεινή.
Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2007 12:52

Αποσύρτε αμέσωςτο βιβλίο της Ιστορίας

Γράφτηκε από τον
Η γενική συνέλευση του Πανελλήνιου  Συνδέσμου Ιεροδιδασκάλων εξέδωσε το ακόλουθο ψήφισμα:
“Η Γεννική Συνέλευση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ιεοδ/λων της 26ης Ιουνίου 2007, μ’ αφορμή την έγκριση, εισαγωγή και διδασκαλία του ανιστόρητου εγγχειριδίου της Ιστορίας της Στ. Δημοτικού από το Υ.ΠΕ.Π.Θ., αλλά και της ύπουλης προπαγάνδρας, που διαπερνά μέσω και άλλων εγχειριδίων, όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης, για την αποδόμηση της εθνικής ιστορίας.