Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2019, 7:20:46 πμ
Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2007 04:53

Πλήθος κόσμου στο Auto Party-2

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
 Μετά το περσινό Auto Party που έγινε με επιτυχία το Σεπτέμβριο του 2006 στο Λόφο Κιλκίς, φέτος η μεγάλη διοργάνωση με θέμα το αυτοκίνητο, Auto Party-2 με υπεύθυνο τον Ανέστη Αρ. Κωστίδη μετατράπηκε σε κορυφαίο θεσμό στο νομό Κιλκίς.
Ήταν Μια εκδήλωση που προσέλκυσε πάνω από 3000 φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού και πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή, στο αεροδρόμιο του Κιλκίς, το οποίο φιλοξένησε για τέσσερις ώρες πάνω από 500 αυτοκίνητα από όλη την Ελλάδα.
Προσκεκλημένοι ήταν φέτος διάφοροι φορείς του χώρου του αυτοκινήτου όπως: λέσχες αυτοκινήτων (Corolla, Audi, Ibiza, Hyundai, Reno, mini, Subaru, Evo, BVW, Punto κ.α.)  club συγκεκριμένων μοντέλων αυτοκινήτων, επαγγελματίες του χώρου όπως βελτιωτικοί οίκοι αυτοκινήτων, έμποροι ελαστικών, αξεσουάρ αυτοκινήτων και βελτιωτικών προϊόντων. Στην εκδήλωση έλαβαν μέρος τοπικοί έμποροι και αντιπρόσωποι αυτοκινήτων (καινούργιων και μεταχειρισμένων), έμποροι αξεσουάρ όπως οι Καρολίδης (tuning, Ford, CHEVROLET), Μ. Αλεξανδρίδης (am-racing), Δ. Αθανασιάδης (BMW), Σ. Φωτιάδης (YOKOHAMA Shop), ΣΕΑΤ, Κ. Φούντας (Glass Film), Α. Καϊσίδης (NISSAN), Σακαρίδης (Audi).
Όλοι όσοι βρέθηκαν στον χώρο του αεροδρομίου, υπό τους ήχους rock μουσικής «πάτησαν γκάζι» και ενημερώθηκαν για τα κορυφαία μοντέλα στις δημοφιλέστερες κατηγορίες, τεχνικά χαρακτηριστικά, επιδόσεις, εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας και φυσικά για τιμές καινούργιων και μεταχειρισμένων μοντέλων με μεγάλες ταχύτητες.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, ευχάριστο χρώμα πρόσθεσαν οι 15 πανέμορφες κοπέλες, που μοίρασαν αναμνηστικά δώρα, όπως καπέλα και άλλα πολλά ενώ έκαναν προκλητικές φωτογραφήσεις πάνω στα αυτοκίνητα. Η φετινή έκθεση αυτοκινήτων ικανοποίησε και τον πιο απαιτητικό φίλο του μηχανοκίνητου αθλητισμού και σαφέστατα η επιτυχία, τόσο από άποψης προσέλκυσης κόσμου, όσο και από οργανωτικής μέριμνας ήταν σαφώς μεγαλύτερη από την περσινή. Σίγουρα όλα αυτά γέμισαν με ευχαρίστηση και ικανοποίηση τον Ανέστη Κωστίδη, ο οποίος ανανεώνει το ραντεβού του για του χρόνου, στο Auto Party-3. Θα περιμένουμε…