Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2019, 8:22:02 πμ
Πέμπτη, 08 Φεβρουαρίου 2018 22:44

Σε δράση οι Δρομείς Υγείας Κιλκίς

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε ο 6ος Δρόμος Μνήμης Μακεδονομάχων Μεσημεριού  Έδεσσας μήκους 12 χιλιομέτρων. Ο αγώνας έγινε προς τιμή και μνήμη των πεσόντων Μακεδονομάχων στην μάχη της 2 Φεβρουαρίου 1905  που έγινε στην περιοχή. Τον ΣΔΥΚ εκπροσώπησε ο Γιώργος Τσαβδαρίδης ο οποίος εγκαινίασε και την καινούργια εμφάνιση του συλλόγου σε επίσημους αγώνες. Από την περιοχή μας συμμετείχαν επίσης οι Πέτρος Καστάνας και Αλέξανδρος Τζάκος.


Test Event είχαμε στον Σταυρό την Κυριακη που μας πέρασε στην διαδρομή του πολύ όμορφου αγώνα Sougliani Trail που θα διεξαχθεί στις 15 Απριλίου. Η διοργάνωση έδωσε την ευκαιρία σε όσους ήθελαν να γνωρίσουν την διαδρομή αλλά και σε όσους την ήξεραν να κάνουν μια όμορφη προπόνηση. Παρά τον βροχερό καιρό δεκάδες αθλητές από τις γύρω περιοχές έδωσαν το παρών.
Τον ΣΔΥΚ εκπροσώπησαν οι ‘Αγγελος Αμανατίδης, Γιώργος Σιώτης και Σταύρος Αλέξογλου. Ο Άγγελος μάλιστα κέρδισε και μία από τις δωρεάν συμμετοχές που πρόσφεραν οι διοργανωτές. Έτσι όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον Απρίλιο στο Στρατονικό όρος.