Κυριακή, 19 Μαΐου 2024, 12:55:43 πμ
Τρίτη, 30 Απριλίου 2024 19:53

Εγγραφές στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου και της πρώην ΚΔΕΚ κατά τη σχολική περίοδο 2024 – 2025

Από τον Δήμο Κιλκίς ανακοινώνεται ότι ξεκινούν από την Παρασκευή 10 Μαϊου οι εγγραφές νηπίων και βρεφών (με ημερομηνία γέννησης από 1/01/2021 και μετά), στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Κιλκίς και της πρώην ΚΔΕΚ για τη σχολική περίοδο 2024 – 2025.

 

Οι αιτήσεις εγγραφών γίνονται στους πλησιέστερους Παιδικούς Σταθμούς της οικίας των γονέων τις εργάσιμες ημέρες από τις 9:00 έως τις 14.00 και θα ολοκληρωθούν τη Δευτέρα 10 Ιουνίου.

Οι αιτήσεις που θα κατατεθούν για βρέφη – νήπια που ήδη φοιτούν στους βρεφονηπιακούς σταθμούς, θα επανεξεταστούν με όλα τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για τις νέες εγγραφές στο έντυπο αίτηση εγγραφής.

 Δικαιολογητικά εγγραφών

-Βεβαίωση παιδιάτρου, περί της καλής υγείας και της σωματικής αρτιμέλειας του παιδιού (το έντυπο χορηγείται από την υπηρεσία)

- Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης από το Δήμο

-Εκκαθαριστικό σημείωμα του τρέχοντος οικονομικού έτους από την ΔΟΥ, και σε περίπτωση που δεν έχει εκδοθεί, το εκκαθαριστικό σημείωμα του προηγούμενου οικονομικού έτους (οικογενειακό εισόδημα)

-Βεβαίωση εργασίας της μητέρας από τον εργοδότη της. Αν η μητέρα έχει, η ίδια, επιχείρηση και σε λοιπές περιπτώσεις, προσκομίζεται υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/86.

-Αντίγραφο αναγγελίας πρόσληψης ή της σύμβασης μαζί με το έντυπο Ε4 (ετήσιος πίνακας προσωπικού) των εργαζόμενων γονέων

-Βεβαίωση εργασίας του πατέρα από τον εργοδότη του. Αν ο πατέρας έχει, ο ίδιος, επιχείρηση και σε λοιπές περιπτώσεις προσκομίζεται υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/86

-Φωτοτυπία λογαριασμού Δ.Ε.Η ή Ο.Τ.Ε. για απόδειξη του τόπου κατοικίας

Για τους αλλοδαπούς απαιτείται ληξιαρχική πράξη γέννησης και άδεια νόμιμης παραμονής της οικογένειας στη χώρα μας

-Έντυπο επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.