Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2025, 9:01:41 μμ
Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2025 10:00

Θα λεμ’ ατά σο δικαστήριον – H παράσταση του Συλλόγου «Η Άρδασσα» που σκόρπισε άφθονο γέλιο στους θεατές

Το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2025, η Ένωση Ποντίων ν. Κιλκίς «Οι Αργοναύτες» διοργάνωσε με επιτυχία εκδήλωση, φιλοξενώντας τη Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Ποντίων «Η Άρδασσα», στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς.

Το κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει τη θεατρική παράσταση «Θα λεμ’ ατά σο δικαστήριον», σε σενάριο και σκηνοθεσία του Δημοσθένη Τριανταφυλλίδη. Η παράσταση σκόρπισε άφθονο γέλιο, με τους θεατές να ανταποκρίνονται με θερμό χειροκρότημα, επιβραβεύοντας την εξαιρετική ερμηνεία των ηθοποιών.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, η Ένωση υποδέχτηκε τα μέλη του Συλλόγου της Άρδασσας στο εντευκτήριο του συλλόγου. Η βραδιά συνεχίστηκε σε ιδιαίτερα φιλικό και ζεστό κλίμα, επιβεβαιώνοντας τη σημασία της πολιτιστικής συνεργασίας και της διατήρησης της ποντιακής παράδοσης.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι παρευρέθηκαν και στήριξαν την εκδήλωση.

Με εκτίμηση για το Δ.Σ.

Γιώργος Μιχαηλίδης

Υπεύθυνος Τύπου, Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων