Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2025, 1:19:30 μμ
Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2025 10:42

Δεύτερες ευκαιρίες για βιοτεχνίες – βιομηχανίες

Στα αζήτητα έμεινε ξανά το βιομηχανικό συγκρότημα της Καπνική Μιχαηλίδης στο Κιλκίς, το οποίο βρίσκεται εκτός λειτουργίας. Μετά τους άγονους πλειστηριασμούς του παρελθόντος, η τιμή εκκίνησης είχε μειωθεί περαιτέρω στα 4.219.150 ευρώ. 

 

Την ίδια κατάληξη είχε και το νέο σφυρί της ΕΝΙΜΕΞ. Ο πλειστηριασμός είχε επισπεύδουσα την Εθνική Τράπεζα, ενώ η τιμή πρώτης προσφοράς είχε μειωθεί στις 478.400 ευρώ. Το σφυρί αφορούσε ένα βιομηχανικό κτίριο στο Σταυροχώρι Κιλκίς.

Είναι πολλές οι εκτός λειτουργίας βιομηχανίες που τα κτήριά τους βγαίνουν σε πλειστηριασμό και αναζητούν μια δεύτερη ευκαιρία επαναλειτουργίας. Ιδιαίτερα στην ευρύτερη περιοχή της Ν. Σάντας αυτό συμβαίνει πιο συχνά κι είναι ενθαρρυντικό για την ευημερία των τοπικών κοινωνιών και την συγκράτηση του πληθυσμού τους.

Οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί δημοσιεύονται στο eauction.gr και τις επόμενες ημέρες βρίσκονται σε πλειστηριασμό ακόμη τέσσερα βιοτεχνικά-βιομηχανικά κτήρια.