espa pkm

Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2025, 4:13:33 πμ
Τετάρτη, 07 Νοεμβρίου 2012 17:09

Κιλκισιακός-Ν.Αγιονέρι 1-1

kilkisisakos
Δυνατό παιχνίδι έγινε ανάμεσα σε Κιλκισιακό και Εθνικό Νέου Αγιονερίου, με τις δύο ομάδες να παίρνουν από ένα βαθμό, αλλά τους φιλοξενούμενους να κερδίζουν τις εντυπώσεις.
Μόλις μετά από 15 δευτερόλεπτα, ο Μήτσικας είχε καλό σουτ, χωρίς όμως να βρει στόχο. Ο Κιλκισιακός, στην πρώτη του καλή στιγμή, κατόρθωσε να ανοίξει το σκορ. Ο Σουλτανίδης έφυγε στην αντεπίθεση, πλάσαρε τον Τσιλβίτη που απέκρουσε, αλλά στην επαναφορά ο Σαβελίδης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Από εκεί και πέρα, ο Εθνικός κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και ήταν μονίμως απειλητικός. Στο 12' κόρνερ του Γεωργιάδη, σουτ του Αποστολά, απέκρουσε με διπλή προσπάθεια ο Μπαντής. Στο 24' βαθιά μπαλιά του Αποστόλου, σουτ του Χασάνογλου, στο δοκάρι η μπάλα. Δύο λεπτά αργότερα, σουτ του Αποστόλου, σωτήρια επέμβαση του Μπαντή. Στο 33' προβολή του Ζορμπά από κοντά, νέα εξαιρετική απόκρουση του τερματοφύλακα του Κιλκισιακού.
Και ενώ οι φάσεις διαδέχονταν η μία την άλλη για το Νέο Αγιονέρι, στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους, ο Γεωργιάδης έστειλε τη μπάλα στη συμβολή των δοκών μετά από εκτέλεση φάουλ, με τους συμπαίκτες του βέβαια... να τραβούν τα μαλλιά τους. Στο 45' αποβλήθηκε ο Κωτσαρής του Κιλκισιακού με δεύτερη κίτρινη κάρτα και η... πλάστιγγα έγειρε ακόμη περισσότερο για τους φιλοξενούμενους. Ό,τι δεν είχαν καταφέρει ως τότε, το πέτυχαν στο 49', με τον Μήτσικα να βγάζει τη σέντρα και τον Βερνή με προβολή να ισοφαρίζει σε 1-1.
Ο Εθνικός πίεσε ακόμη περισσότερο για το δεύτερο γκολ, αλλά ο Κιλκισιακός όπως ήταν λογικό, αμύνθηκε για να διαφυλάξει το αποτέλεσμα. Στο 58' κεφαλιά του Μήτσικα πέρασε έξω, ενώ στο 85' την προβολή του Χασάνογλου έδιωξαν οι αμυντικοί. Τέλος, στο 89' ο Κιλκισιακός επέστρεψε στις ευκαιρίες, με τον Κεσίδη να μην προλαβαίνει να κάνει την προβολή, έπειτα από φάουλ του Γεωργιάδη.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Μπαντής, Κεφαλίδης, Κωτσαρής, Μαυροκεφαλίδης, Ασημακίδης, Γεωργιάδης, Σαβελίδης, Κουραλίδης (59' Κεσίδης), Σουλτανίδης (77' Σερταρίδης), Αποστολίδης (37' Βασιλειάδης).

ΝΕΟ ΑΓΙΟΝΕΡΙ: Τσιλβίτης, Ζορμπάς, Αποστολάς, Δαλκίδης, Χαραλαμπίδης, Γεωργιάδης, Χαιρόπουλος (92' Βιλανάκης), Αποστόλου, Βερνής, Χασάνογλου, Μήτσικας (87' Μακρής).

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Υπότιτλος: Σπουδαίος και άτυχος Εθνικός