Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2025, 5:31:37 μμ
Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2025 22:25

Κιλκισιακός-Απόλλων Κρύας Βρύσης 1-1, Απ’ το ολότελα καλός κι βαθμός της ισοπαλίας

Αντιμετωπίζοντας τον ισχυρό Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, τέταρτο στην βαθμολογία πριν την έναρξη του αγώνα στο Κιλκίς για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γ’ κατηγορίας, του 1ου ομίλου, ο Κιλκισιακός μοιράστηκε γκολ και βαθμούς, παραμένοντας στην 8η θέση της βαθμολογίας.

Δεν είναι η καλύτερη συγκομιδή, αλλά ούτε και η χειρότερη, καθώς μάλιστα οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν και μόλις στο 3’ άνοιξαν το σκορ όταν ο Ταουσάνης εκτέλεσε το φάουλ και ο Γιόνδης με ψιλοκρεμαστή κεφαλιά έγραψε το 0-1.

 Στο 65’ με πλασέ του Τσακιρίδη ο Κιλκισιακός ισοφάρισε και έσωσε τον ένα βαθμό.

Συνθέσεις:

Κιλκισιακός (Χατζηιωαννίδης): Αθανασίου, Κακουλίδης, Τσουφλίδης, Πολυζάς, Τότσκα, Πιπερτζής, Παπαδόπουλος, Τσιρλίδης, Αγαθαγγελίδης, Νικηφορίδης, Πορτοκαλάς.

Απόλλων Κρ. Βρύσης (Βοτάρης): Δομουκτσίδης, Θωμάι, Κοτσίνης, Γιαλαμούδης, Ιωσηφίδης, Ξανθόπουλος, Σουπιάδης, Ταουσάνης, Γιόνδης, Πέλκας, Τζήμας.